Husein_Captain wrote:van Basten wrote:ova plinska kriza je vrhunac nesposobnosti naše vlasti na čelu sa Brankovićem, Hećom, pa i Špirićem i Silajđićem (ne treba zaboraviti državni nivo).
Ako samo pogledaju kako to rade Tadić i Sanader ( da eto, ne idu dalje po svijetu), ima da se pokriju ušima od stida. Naravno pod uslovom da im je išta obraza ostalo, a sumnjam da jeste, jer inače se ne bi busali u prsa "uspjesima" u posrnulom Energoinvestu ili haman pa propalim Željeznicama (Branković), ne bi izjavljivali da "smo preživjeli i rat, pa šta je onda ova krizica za naš narod" (Hećo), ili da nam tako i treba jer nismo htjeli Kazahstan za nekakve strateške partnere nečega, a da smo to htjeli sada bi nama maksuz oni preko reda valjda teleportirali gas (Silajđić).
Nesposobnost pokazana na elementarnim stvaima o kojima vlast treba da brine jedino me natjera da poželim da se jednog dana probudim u nekoj normalno, uređenoj državi
Pomislim barem 100 puta dnevno!!!

I ne samo 100 nego vise hiljada puta, ..micu im nesposobnu.
Nevjerovatno je koliko smo mi baksuz zemlja, puna lopova i lazova. Hrvatski i Srbijanski predsjednik odmah urgira, zovu, traze i nadju pomoc u plinu, bore se za narod koji ih je izabrao.
Naravno ovi nasi smrdofilni uhljupi se vozaju u Q7, griju guzice na ono malo km autoputa, garant u kucama imaju najmodernije sisteme grijanja,vjerovatno i na destilovanu vodu.
Toliko me nerviraju da je to nevjerovatno, kad ih vidim zgadi mi se zivot na ovoj planeti.
OVO NIKADA NECE BITI NORMALNA ZEMLJA, a onaj ko se nada da hoce ce se probuditi popisan iza sna.
Rusi se igraju velike sile, a to i jesu, a ovom krizom plina to i dokazuju da uvijek Evropi mogu hebat sve, kad god im se cefne, ventil off i halali Huso materi.
Ali mi se moramo nauciti necemu iz ovoga, a to je da je Heco skonto da bi mozda trebalo skontat alternativu plinu. Ali mi imamo alternativu -Cjepanica Level, hebo te zivot. Ljudi se griju u svijetu na sve i svasta a mi od cjepanice nismo odmakli. Hej Bukvo, gdje ti je Heco.
Pipeless, Wireless, ili iz guzice, poruka za plin je - Vlasti idi u PM.
Brankovic = Cjepanica