bez-ideje ,da te podrzim,a burek samo sto nije izgorio od predugog cekanja
oficir,ti si mi bas u brigama na ovakvim temama,morma priznati da si jedan od rijetkih alfa male forumasa koji se toliko zalaze sa LJ&S
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ljubav_aha wrote:kiki-miki-ce![]()
samo mi nije jasno sto je cuvala novac
taj dio je prilicno nejasan
![]()
bez-ideje ,da te podrzim,a burek samo sto nije izgorio od predugog cekanja![]()
oficir,ti si mi bas u brigama na ovakvim temama,morma priznati da si jedan od rijetkih alfa male forumasa koji se toliko zalaze sa LJ&S
nemam pojma, u mom selu smo imali jednog, al se predoziraozabranjuje nesto sto postoji,sto je prisutno i moze biti devijacija prirode...ali ipak-dio prirode.
moje prisustvo ovdje je čisto iz motiva lične terapije... kad zakrpam srce vraćam se na političke temeoficir,ti si mi bas u brigama na ovakvim temama,morma priznati da si jedan od rijetkih alfa male forumasa koji se toliko zalaze sa LJ&S
Hoces reci da su istospolni brakovi prirodna stvar?Reci ces svom djetetu sutra da je to prirodno?Da je normalno da se drogira ili da nekog ubije na ulici,ako ga to cini sretnim,i da na to ima potpuno pravo.Izvini ali cini mi se da mi hoces reci da je i to pitanje izbora?bez_ideje wrote:Ispravnost je relativna ..ali da ne ulazim u tu diskusiju.
Ne cini mi se da je previse slobode problem,to nikada ne bi smjelo biti problem,vec premalo komunikacije i razumijevanja. Sto se tice vjerskih nacela,od toga se ogradjujem-nisam vjernik pristalica popularnih religija!
A sto se tice ljudskih nacela,pitala bi te sta su za tebe ljudska nacela?
za mene su osnovna ljudska nacela:pravo na zivot i pravo na izbor (zivotnog opredjeljenja,vjerskog ne(opredjeljenja),sexualnog opredjeljenja........)
Prenijelo ljubav_aha malo, ne zamjeri jojbez_ideje wrote:A sta ceka Burek
definiši prirodno?Hoces reci da su istospolni brakovi prirodna stvar?
Kao sto ti pustopoljina rece,brak nije prirodna stvar vec drustvena zajednica.sonar wrote:Hoces reci da su istospolni brakovi prirodna stvar?Reci ces svom djetetu sutra da je to prirodno?Da je normalno da se drogira ili da nekog ubije na ulici,ako ga to cini sretnim,i da na to ima potpuno pravo.Izvini ali cini mi se da mi hoces reci da je i to pitanje izbora?bez_ideje wrote:Ispravnost je relativna ..ali da ne ulazim u tu diskusiju.
Ne cini mi se da je previse slobode problem,to nikada ne bi smjelo biti problem,vec premalo komunikacije i razumijevanja. Sto se tice vjerskih nacela,od toga se ogradjujem-nisam vjernik pristalica popularnih religija!
A sto se tice ljudskih nacela,pitala bi te sta su za tebe ljudska nacela?
za mene su osnovna ljudska nacela:pravo na zivot i pravo na izbor (zivotnog opredjeljenja,vjerskog ne(opredjeljenja),sexualnog opredjeljenja........)

Gdje logika prestaje, tu Bosna pochinjeDile wrote:od raspodjele poslova u braku striktnim spiskom ko sta radi, preko toga da zena apsolutno sve treba da radi, dodje se do pedera i narkica
![]()
![]()
![]()
![]()
al bash...burek_in_space wrote:Gdje logika prestaje, tu Bosna pochinjeDile wrote:od raspodjele poslova u braku striktnim spiskom ko sta radi, preko toga da zena apsolutno sve treba da radi, dodje se do pedera i narkica
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nikad ne znaš, možda se upoznaju na terenu...pustopoljina wrote:to znaci da je muskarac macho za sveopste dobro.
a zeni je bolje da se prihvati krpe i cilit banga,da joj ne bi sin doveo zeta.

pustopoljina wrote:je li ti to usporedjujes heroin sa homoseksualnoscu?
homoseksualac ima apstinencijske krize? krade? ubija mozda? prostituise se? nema sanse da radeci to sto radi doceka starost? nesposoban je za posao?
Zato što homoseksualizmom ne šteti nikome niti ikome oduzima život. Očito. Doduše, banalizovati stvari i povezivati nepovezivo može svako. Nije to neka umjetnost.sonar wrote:pustopoljina wrote:je li ti to usporedjujes heroin sa homoseksualnoscu?
homoseksualac ima apstinencijske krize? krade? ubija mozda? prostituise se? nema sanse da radeci to sto radi doceka starost? nesposoban je za posao?
ne samo hocu da kazem ako ga homoseksualizam cini sretnim, zasto mu nebi dopustila i drogu i ubistvo kao mogusnost izbora ako ga to zaboga cini sretnim?