On je uspio ono sto niko do sada nije!
Bosnjo je pobjedio usred Bg i meni ovo izgleda kao da je nacionalizam konacno umro
Ovo nisam nikada mogla pomisliti
Moderator: _BataZiv_0809
and1medjed wrote:papak jedna,ni da cestita vukasinu...![]()
tebe sam cekalaNeelix wrote:papak pobijedio u papanskoj emisiji, sta ocekivati drugo
ajd idi pisi na nekoj temi o merlinuNeelix wrote:papak pobijedio u papanskoj emisiji, sta ocekivati drugo
ma necu da ga pljuejem...al mogo je bar njemu prvo cetitat i onda slavit...al nema veze..vazno da je bosanac pobijedio...MUNAFIK wrote:ajd sad trazit bilo sta da ga se popljuje... ma bjaziiii.... cestitao mu je prije toga, njegov trenutak nek se covjek radujeeeeand1medjed wrote:papak jedna,ni da cestita vukasinu...![]()
Neelix je u svom stilu sumirao tromjesecno vrijedjanje nase inteligencije...Neelix wrote:papak pobijedio u papanskoj emisiji, sta ocekivati drugo
Hajde da se volimo 2lolita_xx wrote:tebe sam cekalaNeelix wrote:papak pobijedio u papanskoj emisiji, sta ocekivati drugo
upravo, ali eto, nek je Bosanac pa makarkaranana wrote:ljudi, budimo realni, nije pobjedio najbolji pjevac, pobjedio je najbolji klaun i zabavljac publike kojoj su sve psovke i seljacki ispadi bili simpaticni. oni koji su glasali nisu rekli odoh glasat za onog dobrog pjevaca iz bosne adnana. oni su rekli odoh glasat za onog babajica, dobro mu idu psovke, htjeo je prebiti danijela i voli narodnjake. i glasaci su se poistovetili s njim u tom pogledu.
iskreno,vukasin ima bolji glas,ali...uglavnom vazno je da je bosanac uzeoladyblue18 wrote:upravo, ali eto, nek je Bosanac pa makarkaranana wrote:ljudi, budimo realni, nije pobjedio najbolji pjevac, pobjedio je najbolji klaun i zabavljac publike kojoj su sve psovke i seljacki ispadi bili simpaticni. oni koji su glasali nisu rekli odoh glasat za onog dobrog pjevaca iz bosne adnana. oni su rekli odoh glasat za onog babajica, dobro mu idu psovke, htjeo je prebiti danijela i voli narodnjake. i glasaci su se poistovetili s njim u tom pogledu.![]()
![]()
ja sam rekla da je glasao ziri pobjedio bi Danijel ili Vukasin, ovako...
hajd ne seri zivota ti....sta ti gledas papak jedan??? adnan ne zna pjevati??? imas li ti uopste usi ili mozga mozda....daj ba ljudi sta je vama, zar je toliko ova drzava kurcu za usi pala da ne znate cijeniti ono svoje, svoje sto imate??? jel to ti ne psujes??? jel to ti ne hodas go po kuci, to ti neka kultura fazoni ovo ono, ne seri majke ti, nemoj mi zivce vaditi...ti vidio kako on psuje pa woooooooowww neki bauk, ko to jos nije nesto opsovao, daj mi nekog ko nije???karanana wrote:ljudi, budimo realni, nije pobjedio najbolji pjevac, pobjedio je najbolji klaun i zabavljac publike kojoj su sve psovke i seljacki ispadi bili simpaticni. oni koji su glasali nisu rekli odoh glasat za onog dobrog pjevaca iz bosne adnana. oni su rekli odoh glasat za onog babajica, dobro mu idu psovke, htjeo je prebiti danijela i voli narodnjake. i glasaci su se poistovetili s njim u tom pogledu.
Kao da je to bitno... Adnan je PREDSTAVNIK BiH...donja_crtica wrote:Adnan NIJE MOJ PREDSTAVNIK
hvala
Travnički Noćni Šetač wrote:Kao da je to bitno... Adnan je PREDSTAVNIK BiH...donja_crtica wrote:Adnan NIJE MOJ PREDSTAVNIK
hvala![]()
![]()
![]()
![]()
o pa dze si? kakva je atmosfera gore u zivinicama sada?mr_niceee wrote:hajd ne seri zivota ti....sta ti gledas papak jedan??? adnan ne zna pjevati??? imas li ti uopste usi ili mozga mozda....daj ba ljudi sta je vama, zar je toliko ova drzava kurcu za usi pala da ne znate cijeniti ono svoje, svoje sto imate??? jel to ti ne psujes??? jel to ti ne hodas go po kuci, to ti neka kultura fazoni ovo ono, ne seri majke ti, nemoj mi zivce vaditi...ti vidio kako on psuje pa woooooooowww neki bauk, ko to jos nije nesto opsovao, daj mi nekog ko nije???karanana wrote:ljudi, budimo realni, nije pobjedio najbolji pjevac, pobjedio je najbolji klaun i zabavljac publike kojoj su sve psovke i seljacki ispadi bili simpaticni. oni koji su glasali nisu rekli odoh glasat za onog dobrog pjevaca iz bosne adnana. oni su rekli odoh glasat za onog babajica, dobro mu idu psovke, htjeo je prebiti danijela i voli narodnjake. i glasaci su se poistovetili s njim u tom pogledu.
ovo sto sam rekao se odnosi na sve oni koji blate ovog momka koji je pobijedio, a samim tim blate i drzavu bosnu i hercegovinu, sramite se fakat pa ne znate cijeniti ono sto je vase...jel u pitanju neka ljubomora??? jel ti mozda bolje pjevas od njega pa si ljubomoran??? ako je tako izvoli prijavi se pa se dokazi fino.
cestitam adnanu na pobjedi, pobjedi kojoj se malo ko nadao zbog toga jer je bilo tesko opstati od svih njih tamo, svi su bili odlicni...adnan je jedan od rijetkih koji je donio neku slavu ovoj drzavi, koji je donio neku nagradu, neki uspijeh, a vi ga blatite, ma fuj kakvih ljudi sve ima!!!