OPERACIJA TRIJUMF

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Locked
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#651 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by ladyblue18 »

Adnane sreco svaka ti cast :mrgreen:
On je uspio ono sto niko do sada nije!
Bosnjo je pobjedio usred Bg i meni ovo izgleda kao da je nacionalizam konacno umro :thumbup: :mrgreen: :bih: :bih: :bih:

Ovo nisam nikada mogla pomisliti :thumbup:
MUNAFIK

#652 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by MUNAFIK »

and1medjed wrote:papak jedna,ni da cestita vukasinu... :run: :mrgreen:

ajd sad trazit bilo sta da ga se popljuje... ma bjaziiii.... cestitao mu je prije toga, njegov trenutak nek se covjek radujeeee

cestitaj ti adnanu....

Svaka cast i jednom i drugom.....

Svaka cast Adnane razvalio ih je covjek i DOBRO pjeva, ako je glup, sebi je glup, ako je nekulturan sebi je, ne vjerujem da su svjetske zvijezde najkulturniji i najpametniji ljudi pa su opet zvijezde....

Adnane slavi, uzivaj, SVAKA CAST... Imao si hrabrosti odluciti se na ovako nesto, i na kraju si POBIJEDIO :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Neelix

#653 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Neelix »

papak pobijedio u papanskoj emisiji, sta ocekivati drugo :D
ProbuseniDolar

#654 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by ProbuseniDolar »

Babajaaaaaaaa ,,,, majstore .......... Svaka cast brate ... :bih: :bih: :bih:
Loulou

#655 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Loulou »

:-?
niĐe veze............
lolita_xx

#656 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by lolita_xx »

Neelix wrote:papak pobijedio u papanskoj emisiji, sta ocekivati drugo :D
tebe sam cekala :D
karanana

#657 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by karanana »

ljudi, budimo realni, nije pobjedio najbolji pjevac, pobjedio je najbolji klaun i zabavljac publike kojoj su sve psovke i seljacki ispadi bili simpaticni. oni koji su glasali nisu rekli odoh glasat za onog dobrog pjevaca iz bosne adnana. oni su rekli odoh glasat za onog babajica, dobro mu idu psovke, htjeo je prebiti danijela i voli narodnjake. i glasaci su se poistovetili s njim u tom pogledu.
MUNAFIK

#658 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by MUNAFIK »

ajd idi pisi na nekoj temi o merlinu :-) :-) :-)
-danTe-

#659 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by -danTe- »

MUNAFIK wrote:
and1medjed wrote:papak jedna,ni da cestita vukasinu... :run: :mrgreen:
ajd sad trazit bilo sta da ga se popljuje... ma bjaziiii.... cestitao mu je prije toga, njegov trenutak nek se covjek radujeeee
ma necu da ga pljuejem...al mogo je bar njemu prvo cetitat i onda slavit...al nema veze..vazno da je bosanac pobijedio... :bih: :bih: :bih: :bih:
bierkof

#660 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by bierkof »

Neelix je u svom stilu sumirao tromjesecno vrijedjanje nase inteligencije...

Tuzno je kad vidim da neki ovom glupom show-u daju neki veci predznak, kao pobjedili smo nacionalizam, srusili smo berlinski zid itd... Ludnica! :mrgreen:

Kao sto je pjevao Stulic: Provincijski bal s pjesmom na kraju, rasturala se noc...
Sto se kulture tice, nismo pomakli s mjesta vec 30 godina.
sffovac

#661 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by sffovac »

jeste da je papak, ali mislim da je najmanje glumato, folirao i prenemago se, zajedno uz vukasina

zao mi je samo sto vuk ne pobijedi, pogotovo zbog onog sala i "high way to hell" :thumbup: :bih:
Neelix

#662 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Neelix »

lolita_xx wrote:
tebe sam cekala :D
Hajde da se volimo 2

na plazi sjede Josif Tatic (Jataganjac :D ) i Predrag Ejdus i ganjaju maslinu :D

Ejdus: E, tu sam te cekel' !
Tatic: E dok si me cekel' na mom si se pekel' ! :lol: :D
ladyblue18

#663 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by ladyblue18 »

karanana wrote:ljudi, budimo realni, nije pobjedio najbolji pjevac, pobjedio je najbolji klaun i zabavljac publike kojoj su sve psovke i seljacki ispadi bili simpaticni. oni koji su glasali nisu rekli odoh glasat za onog dobrog pjevaca iz bosne adnana. oni su rekli odoh glasat za onog babajica, dobro mu idu psovke, htjeo je prebiti danijela i voli narodnjake. i glasaci su se poistovetili s njim u tom pogledu.
upravo, ali eto, nek je Bosanac pa makar :mrgreen: :bih:
ja sam rekla da je glasao ziri pobjedio bi Danijel ili Vukasin, ovako...
-danTe-

#664 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by -danTe- »

ladyblue18 wrote:
karanana wrote:ljudi, budimo realni, nije pobjedio najbolji pjevac, pobjedio je najbolji klaun i zabavljac publike kojoj su sve psovke i seljacki ispadi bili simpaticni. oni koji su glasali nisu rekli odoh glasat za onog dobrog pjevaca iz bosne adnana. oni su rekli odoh glasat za onog babajica, dobro mu idu psovke, htjeo je prebiti danijela i voli narodnjake. i glasaci su se poistovetili s njim u tom pogledu.
upravo, ali eto, nek je Bosanac pa makar :mrgreen: :bih:
ja sam rekla da je glasao ziri pobjedio bi Danijel ili Vukasin, ovako...
iskreno,vukasin ima bolji glas,ali...uglavnom vazno je da je bosanac uzeo :bih: :bih: :bih: :bih:
donja_crtica

#665 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by donja_crtica »

Adnan NIJE MOJ PREDSTAVNIK

hvala
SARAJKA75

#666 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by SARAJKA75 »

Ala mu se babo istrosio za glasanje a tek limuzunu od 10m-bijelu dok plati :D ups to je nacelnik preuzeo na sebe :lol: :lol: :lol:
ined26

#667 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by ined26 »

Svaka cast momku, nisam pratio nijednu emisiju sve do veceras i ono sto sam cuo od Adnana bilo je jako dobro, i da je ovaj drugi pobjedio ne bi bilo ne zasluzeno
skojotovski

#668 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by skojotovski »

a, sve se ne gleda OT...
mr_niceee

#669 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by mr_niceee »

hajd ne seri zivota ti....sta ti gledas papak jedan??? adnan ne zna pjevati??? imas li ti uopste usi ili mozga mozda....daj ba ljudi sta je vama, zar je toliko ova drzava kurcu za usi pala da ne znate cijeniti ono svoje, svoje sto imate??? jel to ti ne psujes??? jel to ti ne hodas go po kuci, to ti neka kultura fazoni ovo ono, ne seri majke ti, nemoj mi zivce vaditi...ti vidio kako on psuje pa woooooooowww neki bauk, ko to jos nije nesto opsovao, daj mi nekog ko nije???
ovo sto sam rekao se odnosi na sve oni koji blate ovog momka koji je pobijedio, a samim tim blate i drzavu bosnu i hercegovinu, sramite se fakat pa ne znate cijeniti ono sto je vase...jel u pitanju neka ljubomora??? jel ti mozda bolje pjevas od njega pa si ljubomoran??? ako je tako izvoli prijavi se pa se dokazi fino.

cestitam adnanu na pobjedi, pobjedi kojoj se malo ko nadao zbog toga jer je bilo tesko opstati od svih njih tamo, svi su bili odlicni...adnan je jedan od rijetkih koji je donio neku slavu ovoj drzavi, koji je donio neku nagradu, neki uspijeh, a vi ga blatite, ma fuj kakvih ljudi sve ima!!!
Travnički Noćni Šetač

#670 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Travnički Noćni Šetač »

donja_crtica wrote:Adnan NIJE MOJ PREDSTAVNIK

hvala
Kao da je to bitno... Adnan je PREDSTAVNIK BiH... :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
lolita_xx

#671 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by lolita_xx »

:lol: :lol: :lol:
:run:
MUNAFIK

#672 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by MUNAFIK »

Travnički Noćni Šetač wrote:
donja_crtica wrote:Adnan NIJE MOJ PREDSTAVNIK

hvala
Kao da je to bitno... Adnan je PREDSTAVNIK BiH... :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

UUUUU suk i po :-) :-) :-) :-)
:sax: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
karanana

#673 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by karanana »

mr_niceee wrote:
hajd ne seri zivota ti....sta ti gledas papak jedan??? adnan ne zna pjevati??? imas li ti uopste usi ili mozga mozda....daj ba ljudi sta je vama, zar je toliko ova drzava kurcu za usi pala da ne znate cijeniti ono svoje, svoje sto imate??? jel to ti ne psujes??? jel to ti ne hodas go po kuci, to ti neka kultura fazoni ovo ono, ne seri majke ti, nemoj mi zivce vaditi...ti vidio kako on psuje pa woooooooowww neki bauk, ko to jos nije nesto opsovao, daj mi nekog ko nije???
ovo sto sam rekao se odnosi na sve oni koji blate ovog momka koji je pobijedio, a samim tim blate i drzavu bosnu i hercegovinu, sramite se fakat pa ne znate cijeniti ono sto je vase...jel u pitanju neka ljubomora??? jel ti mozda bolje pjevas od njega pa si ljubomoran??? ako je tako izvoli prijavi se pa se dokazi fino.

cestitam adnanu na pobjedi, pobjedi kojoj se malo ko nadao zbog toga jer je bilo tesko opstati od svih njih tamo, svi su bili odlicni...adnan je jedan od rijetkih koji je donio neku slavu ovoj drzavi, koji je donio neku nagradu, neki uspijeh, a vi ga blatite, ma fuj kakvih ljudi sve ima!!!
o pa dze si? kakva je atmosfera gore u zivinicama sada?
da samo kratko odgovorim na pitanje bez ulaska u polemiku: psujem po kuci, hodam gol, prdim, kopam nos, chachkam shupak, cheshkam muda i jos mnogo sto sta odradim. ali ima jedna mala razlika...u mene nije upereno 35 kamera i ne gleda me 10 miliona ljudi, da je tako ipak bih se trudio da procheshkam muda malo rjedje nego sada.
Globus

#674 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Globus »

Ma de ba ko od vas ne psuje Adnan je pravi predstavnik bosanaca bio onaj tipicni bosanac psovao je sve i svasta i kad se nazivcira a takvi smo mi svi neki manje neki vise ali to je to :D
ladyblue18

#675 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by ladyblue18 »

Joj koliko leglo nacionalizma vlada na dnevnik.hr to je za nepovjerovati.
Nego da rezimiramo.
To sto on voli folk, ne znaci da ga njih ostalih 17 ne voli.
To sto on psuje ne znaci da njih ostalih 17 ne psuje.
Itd....
Mrzim neku laznu kulturu, jao majko on psuje, a svako od nas bar jednom dnevno opsuje, samo sto se svi prave gospoda.
On je kao Danijel, samo drugacija sorta, Danijela nije zanimalo sta ce ko da misli o njegovom tersanju i ponasanju, ovoga opet nije zanimalo sto ce neko reci "vidi sto psuje", nema dlake na jeziku.
Na kraju krajeva, momak je dobio ugovor sa Universalom :!: i ako bude pametan bit ce od njega nesto veliko.
Cinjenica jest da je on takav, priprost, ali gledajmo ovako.
Nikoga ne interesuje kakvi su u privatnom zivotu Beyonce, Britney, ovaj, onaj, (izuzmimo paparazze). NIt mi imamo uvid u njihove zivote.
Ovako smo imali uvid i vidjeli sve to, ali na stranu sada tu njegovu stranu.
Cinjenica je da je Bosanac i Hercegovac dobio jednu veliku zivotu sansu, kakva se ne pruza svaki dan, a narocito nama u BiH, i treba reci bar bravo ako nista drugo.
Locked