Pa i na Kosevu je bila ista visina snjeznog pokrivaca,i ljudi su cistili do pola sata pred pocetak utakmice..i naravno stiglo se ocistiti.
Mnogi mnogi klubovi nisu dorasli cak i ovakvoj premijer ligi....pod hitno ligu smaniti na 12 klubova.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Sjeti se samo odgodjenog derbija na grbavici kada je snijeg bio mozda i manji, a "veliki" klub zeljo to nije mogao ocistiti-LIBERO- wrote:Zalosno je sto ovi u Travniku nisu ocistili ovako malo snijega![]()
Pa i na Kosevu je bila ista visina snjeznog pokrivaca,i ljudi su cistili do pola sata pred pocetak utakmice..i naravno stiglo se ocistiti.
Mnogi mnogi klubovi nisu dorasli cak i ovakvoj premijer ligi....pod hitno ligu smaniti na 12 klubova.
Ni dvije ni tri ni četiri ni pet, nego odmah udaranje po Želji... taj dan je snijeg padao konstantno i padao je pola sata prije tekme... u Travniku nije padao od jutra... hvala na pažnji, zdra'o.Aduu wrote:
Sjeti se samo odgodjenog derbija na grbavici kada je snijeg bio mozda i manji, a "veliki" klub zeljo to nije mogao ocistiti![]()
Nemaju se oni sta ibretiti ovome
Bez uvrede
Hvala - IAKO bi svaki Manijak volio da smo dobili na zelenom terenu .....ćiro wrote:Znači prekidate seriju bez pobjede na strani. Čestitam! Sad možete prekinuti bojkot.
Aha, isto kao što je bilo 0-3 za Sarajevo kad vi na Grbavici niste mogli očistiti 3 cm...since1921 wrote:0-3 hladno.....nema se sta raspravljat po svim pravilima treba ovako registrovat
ćiro, mama te zove!ćiro wrote:Znači prekidate seriju bez pobjede na strani. Čestitam! Sad možete prekinuti bojkot.
odvijac wrote:sutra po pobjedu aBd,i gledati ove mladje i manje komsije,sa visine,kako nas skakiljaju po stopalima,ko izeta u fojnici!
rado_vidjen wrote:dobijemo travnikai sa visine gledamo malene koji mjesec. to bi bila banja
Najbitnije je ovo boldirano:Jaguar84 wrote:Skretnicari, strumfovi, ovakvi, onakvi...Baltazar idi se umij, dodji sebi ako nemas kome. A dokaz tvoje veličine je ta što si ti doso ovdje palamuditi!?Baltazar_khan wrote:Skretničari bi da se registruje službeni rezultat od 0-3 za Skretničar?
Hoće, hoće, al u Limburgu![]()
Nema pobjede na guzove![]()
A dokaz vaše male veličine je taj da želite pobjedu za zelenim stolom, jer ne postoji teoretska šansa da vaš klub pobijedi u gostima.
Štrumfovi, bili i ostali ljudi bez obraza!hajd ba razligu na temu o gigantu sa koseva sa sir Husnijom na celu...zaudarate
![]()
P.S. Jes` ti meni lud, jesam ja tebi?
campa_xxx wrote:Ne ne, najbitnije da smo mi vama u medjusobnom duelu pokazali koje bolji
Nije istina da svi želimo da se registruje 0-3 za nas,evo ja prvi to ne želim.Želim da se ponovi utakmica i da ove naše balerine pobjede k'o ljudi ako mogu,ako ne mogu onda neka idu u pm i neka promjene profesiju iz "profesionalni" fudbaleri u profesionalni alkoholičari,mislim da bi im ovaj drugi epitet puno bolje pristajao....Baltazar_khan wrote:Skretničari bi da se registruje službeni rezultat od 0-3 za Skretničar?
Hoće, hoće, al u Limburgu![]()
Nema pobjede na guzove![]()
A dokaz vaše male veličine je taj da želite pobjedu za zelenim stolom, jer ne postoji teoretska šansa da vaš klub pobijedi u gostima.
Štrumfovi, bili i ostali ljudi bez obraza!
Stvarno si SMIJESANBaltazar_khan wrote:
Najbitnije je ovo boldirano:
4. Sloboda 15 7 3 5 19:11 24
5. Sarajevo 15 6 5 4 20:17 23
6. Široki 15 7 1 7 26:16 22
7. Zvijezda 15 5 6 4 19:15 21
8. Željezničar 14 6 3 5 13:13 21
Šta to?Fordas wrote:Ma dzaba sve vi opet gledate odozdo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sta vam nekakav travnik napravi, ja cirkusa. Ma vi ste fakat sega, sta bi mi bez vas? Kome bi se smijali?![]()
![]()
![]()