Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Bloodflow
#651 Re: FK Sarajevo
Ma u dure je Kemo sine, udahni, pa izdahni...amin! Jedan nije čuo za Partizaniju, drugom argumenti tipa "vid' ti glave"...nema šta, pravi ste ambasadori vašeg kopa
evropo pazi se
- strong69
#652 Re: FK Sarajevo
Hahaha, uljepsao si mi noc krvotoceBloodflow wrote:Ma u dure je Kemo sine, udahni, pa izdahni...amin! Jedan nije čuo za Partizaniju, drugom argumenti tipa "vid' ti glave"...nema šta, pravi ste ambasadori vašeg kopaevropo pazi se
- Savez napolje
#653 Re: FK Sarajevo
Famose, Famose eto Zelje tamo se ,,Zeljo igra doigravanje za evropu sa Pofalickim

- Bloodflow
#654 Re: FK Sarajevo
Hehehe...nemojte džaba vizirat' pasoše da ne bude opet "izdali ste horde zla". Vjeruj mi umoran sam od Širokog i žutog autobusa i sica, a ne gleda mi se jurosong, nego mi šega što nas spominjete pa se uključih, a vas čekaju krediti za to jedno gostovanje, kako kluba tako i pojedinaca, a ništa vam se neće vratiti...i opet će klub biti u govnima, bolje dati nekom u ligi da ide ko ima para, da se ne prosi pred Begovom i u kantonu... e tugo.
-
Fordas
#655 Re: FK Sarajevo
Eeee sta bi vi dali da jednog dana ugledate Evropu..... Nego na internet i Google EarthBloodflow wrote:Hehehe...nemojte džaba vizirat' pasoše da ne bude opet "izdali ste horde zla". Vjeruj mi umoran sam od Širokog i žutog autobusa i sica, a ne gleda mi se jurosong, nego mi šega što nas spominjete pa se uključih, a vas čekaju krediti za to jedno gostovanje, kako kluba tako i pojedinaca, a ništa vam se neće vratiti...i opet će klub biti u govnima, bolje dati nekom u ligi da ide ko ima para, da se ne prosi pred Begovom i u kantonu... e tugo.
- Bloodflow
#656 Re: FK Sarajevo
Mi smo ti u Evropi svakog petka na kafi...pa kod Želje na vapaće 
- slucajan
#657 Re: FK Sarajevo
Blago vama, možete i birati cijelo ljeto... U julu idete u ćevabdžinicu Željo 1, a u avgustu u Željo 2...Bloodflow wrote:Mi smo ti u Evropi svakog petka na kafi...pa kod Želje na vapaće
A mi ćemo gostovati tamo gdje nam žrijeb odluči, jbg, možda Andora, možda Malta, možda opet u Rumuniju, a ko zna možda ćemo i u Belgiju, pa i Ukrajina opet dolazi u obzir kao i Švica... ili ćemo posjetiti neke nove destinacije... Jadni mi, nemamo pojma gdje ćemo, a Vi znate, Vi možete i pješice, a možete i biciklom, od Hotela Evrope do Želje 1, a Boga mi i 2, nema mnogo "kilometara".
Samo ne znam kako Vam ne dosadi svake godine obilaziti iste destinacije, nikada mi niste bili jasni, a svakim danom sve manje. I sto se mene tice, ostanite takvi kakvi jeste
Btw. prijatno uz ćevapčiće, preporučujem i jogurt, uz lijehu luka.
-
shadow
#658 Re: FK Sarajevo
strumfovi, tranzistore u ruke i tisina!! Da sam strumf ja bih se ubio, Sarajevo svake ili svake druge godine u Evropu a vi svake godine borba za opstanak, dokle vise drugovi sa pruge, dokle vise skretnicari? 
- Bloodflow
#659 Re: FK Sarajevo
Taman viza gotova, bureci se umotali u folije "za pon'jet" kad sa tranzistora vijest, "naš predstavnik iz glavnog grada se dobro držao prvih 11 sekundi ali..."e hebi ga...i onda daljinski u šake i ELOB, HS i sl...ajmo raja Liverpoola, Milana, Barce... 
- slucajan
#660 Re: FK Sarajevo
Od svih navijaca manjeg sarajevskog premijerligasa (od naredne sezone, najmanjeg sarajevskog premijerligasa), tipovi ove vrste su mi najsimpaticniji. Nije ih tesko prepoznati, jer jednostavno ne znaju sta ce od sebe, pa im se spika svodi na dijalog petogodisnjakaBloodflow wrote:Taman viza gotova, bureci se umotali u folije "za pon'jet" kad sa tranzistora vijest, "naš predstavnik iz glavnog grada se dobro držao prvih 11 sekundi ali..."e hebi ga...i onda daljinski u šake i ELOB, HS i sl...ajmo raja Liverpoola, Milana, Barce...
- no_crnjak
#661 Re: FK Sarajevo
znaci idemo u kup UEFA 
-
ja1977
#662 Re: FK Sarajevo
Pobjeda Sarajeva u omladinskom derbiju
" Juniori slavili pobjedu rezultatom 4:2. Kadeti osigurali remi u drugom poluvremenu. "
U subotu su na stadionu „Grbavica“ odigrana dva omladinska derbija, u kategoriji juniora i kadeta, u okviru 26. kola Omladinske premijer lige. Duel između kadeta je završen remijem, dok su juniori pokazali svoju snagu i, bez Pandže koji je igrao za seniorski tim, pobijedili vršnjake u plavim dresovima.
Kadetska ekipa Sarajeva je na poluvremenu gubila rezultatom 2:0, ali odmor je poslužio svojoj svrsi tako da su naši omladinci mnogo odlučnije ušli u nastavak susreta. To je urodilo plodom pa su Smajić i Marevac pogodili za izjednačenje rezultata i dodatni bod na kontu bordo tima.
Prvi strijelac kadeta (ujedno i strijelac na ovoj utakmici) je i dalje Adnan Smajić sa 15 postignutih golova.
U juniorskom derbiju također je poveo Željezničar sa 1:0, ali onda je uslijedio preokret bordo tima i vodstvo od 2:1. Domaći su izjednačili na 2:2 i očekivali povoljan rezultat, ali tako nisu razmišljali juniori Sarajeva koji su sa još dva gola proslavili ubjedljivu pobjedu od 4:2. Dvostruki strijelac za naš tim je bio Edin Šeko, a u listu strijelaca su se upisali i Amel Handžić te Jasmin Čampara.
Dalibor Pandža je još uvijek prvi strijelac tima i lige sa 17 postignutih golova, a na drugom mjestu se nalazi još jedan igrač iz Sarajeva – Amel Handžić koji je postigao 14 golova.
Juniori su ovom pobjedom zadržali prvu poziciju na tabeli i povećali bodovni razmak u odnosu na drugoplasirani Željezničar koji sada iznosi 6 bodova. Treba napomenuti i da su juniori ubjedljivo najefikasnija ekipa lige sa 67 postignutih golova i gol razlikom +36 što pokazuje da zasluženo drže vrh tabele. Kadeti su propustili priliku da se primaknu na tabeli rivalima sa Grbavice pa su ostali na trećoj poziciji sa 8 bodova zaostatka za prvoplasiranim Širokim Brijegom koji je iskoristio remi u derbiju i tako „pobjegao“ sarajevskim timovima.

" Juniori slavili pobjedu rezultatom 4:2. Kadeti osigurali remi u drugom poluvremenu. "
U subotu su na stadionu „Grbavica“ odigrana dva omladinska derbija, u kategoriji juniora i kadeta, u okviru 26. kola Omladinske premijer lige. Duel između kadeta je završen remijem, dok su juniori pokazali svoju snagu i, bez Pandže koji je igrao za seniorski tim, pobijedili vršnjake u plavim dresovima.
Kadetska ekipa Sarajeva je na poluvremenu gubila rezultatom 2:0, ali odmor je poslužio svojoj svrsi tako da su naši omladinci mnogo odlučnije ušli u nastavak susreta. To je urodilo plodom pa su Smajić i Marevac pogodili za izjednačenje rezultata i dodatni bod na kontu bordo tima.
Prvi strijelac kadeta (ujedno i strijelac na ovoj utakmici) je i dalje Adnan Smajić sa 15 postignutih golova.
U juniorskom derbiju također je poveo Željezničar sa 1:0, ali onda je uslijedio preokret bordo tima i vodstvo od 2:1. Domaći su izjednačili na 2:2 i očekivali povoljan rezultat, ali tako nisu razmišljali juniori Sarajeva koji su sa još dva gola proslavili ubjedljivu pobjedu od 4:2. Dvostruki strijelac za naš tim je bio Edin Šeko, a u listu strijelaca su se upisali i Amel Handžić te Jasmin Čampara.
Dalibor Pandža je još uvijek prvi strijelac tima i lige sa 17 postignutih golova, a na drugom mjestu se nalazi još jedan igrač iz Sarajeva – Amel Handžić koji je postigao 14 golova.
Juniori su ovom pobjedom zadržali prvu poziciju na tabeli i povećali bodovni razmak u odnosu na drugoplasirani Željezničar koji sada iznosi 6 bodova. Treba napomenuti i da su juniori ubjedljivo najefikasnija ekipa lige sa 67 postignutih golova i gol razlikom +36 što pokazuje da zasluženo drže vrh tabele. Kadeti su propustili priliku da se primaknu na tabeli rivalima sa Grbavice pa su ostali na trećoj poziciji sa 8 bodova zaostatka za prvoplasiranim Širokim Brijegom koji je iskoristio remi u derbiju i tako „pobjegao“ sarajevskim timovima.
-
JEDAN JE HASE
#663 Re: FK Sarajevo
SVAKA CAST MOMCI,VI STE NASA BUDUCNOSTja1977 wrote:Pobjeda Sarajeva u omladinskom derbiju
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#664 Re: FK Sarajevo
Braco hordasi i pitari....sutra svi u Lukavicu,da ostavimo srce na tribini,a nasi igraci srce na terenu.
"...Horde bodre te,sve do pobjede..."
"...Horde bodre te,sve do pobjede..."
-
JEDAN JE HASE
#665 Re: FK Sarajevo
Kad sutra aBd zagmi kad budemo prolazili kroz lukavicu- SVE ZAKLJUCAJTE,DJECU SKLONITE,VASIM SELOM HORDE PROLAZE,NANANANANANANA NANANANANANANA 
-
DZONPI
#666 Re: FK Sarajevo
Komsije uzmite te levate iz Lukavice.Vi imate uvjek prednost i puno srece u evropi zeli vam stari okorjeli strumf.
- Rauber
#667 Re: FK Sarajevo
Danas sam cuo da uz dzake,profesore,studente i doktore vizne olaksice imaju i Horde Zla, jer je nase Sarajevo redovan ucesnik u Evropskim takmicenjima 
-
bos
#668 Re: FK Sarajevo
DZONPI wrote:Komsije uzmite te levate iz Lukavice.Vi imate uvjek prednost i puno srece u evropi zeli vam stari okorjeli strumf.
Hvala na lijepim zeljama.
-
paral0c0
#669 Re: FK Sarajevo
no_crnjak wrote:znaci idemo u kup UEFA
Kako to ide sada taj novi uefa cup?
- P. Stanley
#670 Re: FK Sarajevo
Hordanje u Lukavici
Dostojanstveno protiv četničke gerile sa suprotne tribine
-
shadow
#671 Re: FK Sarajevo
HZ kao i obicno, na visini zadatka.
Jebo ovu ligu, hajmo sad malo po Evropi jasati
Jebo ovu ligu, hajmo sad malo po Evropi jasati
- DobroJutroKolumbo
#672 Re: FK Sarajevo
Dao Bog da prodjemo prvo pretkolo...Ja licno sam pesimista , sa ovakvom ekipom ...
-
shadow
#673 Re: FK Sarajevo
Proci cemo prvo, samo ne znam ko ce nas nakantati u drugom 
-
El_comadante
#674 Re: FK Sarajevo
prvo se moramo pojačati. to je osnovno. znaći zadržati ekipu i dovesti još par igrača (5 minimalno)
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#675 Re: FK Sarajevo
Dobro smo ovo odradili 90+,navijanje na plus 32cP. Stanley wrote:Hordanje u Lukavici
A za Evropu,jedan bocni,jedan kreativni vezni i jedan spic,i uz srecu u zrijebu mozda prodjemo i drugo pretkolo.
Evo bartolovic iz Hajduka ima slobodne papire i momak se indirektno nudi sam da dodje na Kosevo,sad je do nasih iz uprave,a znajuci njih
Hosic ima ciste papire,jer je zavrsila ova sezona,od bi nam bio extra pojacanje u zadnjem redu
I trebao bi nam,ako bi doveli ova dva spomenuta igraca,jos jedan kvalitetan vezni,sto objektivno i nema u nasoj ligi...trebalo bi se malo zaroviti po Srbiji...i to je opet do nase uprave
Znajuci agilnost nasih u upravi,daj Boze da sacuvamo ovaj sastav,a o pojacanjima,jedino da sami dodju