ZXSpectrum wrote:Zivko Josilo generacija 78-85 najbolje godine
Đe si rambovac
ZXSpectrum wrote:Zivko Josilo generacija 78-85 najbolje godine
A gdje? Ja sam isto SSS u Tuzli...starii wrote:Sedam Sekretara SKOJaponosno, zavrsio je '91 godine, mislim da su kasnije i preimenovali ime skole u neko modernije shodno ustavnim pormjenama...
evo a se prisjetimo starih drugova
Zlatko Snajder
Pero Popovic - Aga
Mijo Oreski
Janko Misic
Josip Debeljak
Josip Kolumbo
Pavle Marganovic
slava im,
drug starii
znas li ditudancing queen wrote:ima li nekog ko je 84. godiste i krenuo je u prvi razred IVAN GORAN KOVACIC ?
vjesticanametli wrote:znas li ditudancing queen wrote:ima li nekog ko je 84. godiste i krenuo je u prvi razred IVAN GORAN KOVACIC ?
vidim da vise vas pita za dituvjesticanametli wrote:znas li ditudancing queen wrote:ima li nekog ko je 84. godiste i krenuo je u prvi razred IVAN GORAN KOVACIC ?
A ja u Vuk KaradzicIrm@ wrote:OS "Alija Nametak"
To je bio deda od ( e necu ti reci )kame wrote:Šeha wrote:Hasan Kikic... Mislim da njega nisu mjenjali![]()
![]()
jer, iako partizanski pjesnik, imao je muslimansko ime
![]()
Mada smatram da je trebalo hladne glave mijenjati nazive ustanova, insititucija, ulica. Al jebi ga.
Mene zanima, zna li iko ko je bio Vaso Miskin?
81 a imam raje koji su 84 ko koga trazisdancing queen wrote:koje si godiste?
isla sam u odeljenje uciteljice Radojke Purkovic..a najvise sam se druzila sa Selmom, Arijanom, Aidom..ne secam se prezimena..a zajedno smo isle i u vrtic "Pavle Goranin"Nele wrote:81 a imam raje koji su 84 ko koga trazisdancing queen wrote:koje si godiste?