Bh. navijačka scena
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Omerovim_Koracima
#651 Re: Bh. navijačka scena
Prepali se,prepali. cujem spremate nek bakljadu kao ne zapamcena i fazoni

- Magarece_godine
#652 Re: Bh. navijačka scena
Ostat cemo ispred stadiona navijati i plavi se opet nece cuti ....c0d14c wrote:Potvrđeno iz FKŽ da ćemoi ovaj put dobiti samo zdenku bez slova O. Ovo je vjerovatno plod razgovora navijača i Osima u Tuborgu.
- emigrazione
#653 Re: Bh. navijačka scena
Pa da, i kad im neko kaze da ce im se uzvratiti istom mjerom onda pocnu pljuvanja po nama. Evo ja dajem konkretan prijedlog da im se na sljedecem derbiju ustupi onaj komad livade izmedju juga i zapada uz objektivnu cijenu ulaznice od 25 kermica pa neka onda gledaju utakmicu pod rucnom, ili neka bojkotuju sto god hoce, pa ako cemo se Ćerati nema problemaMagarece_godine wrote:c0d14c wrote:Potvrđeno iz FKŽ da ćemoi ovaj put dobiti samo zdenku bez slova O. Ovo je vjerovatno plod razgovora navijača i Osima u Tuborgu.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#654 Re: Bh. navijačka scena
Magarece_godine wrote:Ostat cemo ispred stadiona navijati i plavi se opet nece cuti ....c0d14c wrote:Potvrđeno iz FKŽ da ćemoi ovaj put dobiti samo zdenku bez slova O. Ovo je vjerovatno plod razgovora navijača i Osima u Tuborgu.
- smoki_choko
#655 Re: Bh. navijačka scena
vi svi odite na kosevo i navijajte, cuce te se nekako do grbavice. stavicemo led ekran na istok i kameru na kosevu i uzivo prenos da vas gledamo. da imamo utisak da ste tako blizu a tako dalekoMagarece_godine wrote:Ostat cemo ispred stadiona navijati i plavi se opet nece cuti ....c0d14c wrote:Potvrđeno iz FKŽ da ćemoi ovaj put dobiti samo zdenku bez slova O. Ovo je vjerovatno plod razgovora navijača i Osima u Tuborgu.
-
LSD
#656 Re: Bh. navijačka scena
Sanjam dan kad ce se Grbavica renovirati i napraviti kako treba, a i da ne citam ova kukanja i preseravanja...da dobiju svoju tribini jer kukaju SVAKI PUT...svaki put , pred derbi ista prica o nekoj zavjeri i ugroženosti...pa dokle više ljudi
hallo
Svi se odjednom ibrete ovim rasporedom na tribinama(a tako je inace godinama) i nama obicnim forumašima nabijaju nešto na nos...nidje veze.
Svi se odjednom ibrete ovim rasporedom na tribinama(a tako je inace godinama) i nama obicnim forumašima nabijaju nešto na nos...nidje veze.
-
Omerovim_Koracima
#657 Re: Bh. navijačka scena
pa zar nije? al nema veze. c*****i bili to ste i ostali
..Naucili ste lekciju od proslih godina. al cemo opet da vas pojedemo,za veceru. njammm njammmm
-
elSaik
#658 Re: Bh. navijačka scena
Imate istok pa se širite koliko hoćete.
- ratata
#659 Re: Bh. navijačka scena
elSaik wrote:Imate istok pa se širite koliko hoćete.
- Magarece_godine
#660 Re: Bh. navijačka scena
Pa sa Sjevera ugrozavamo jug, kako bi bilo tek sa istoka ....elSaik wrote:Imate istok pa se širite koliko hoćete.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#661 Re: Bh. navijačka scena
Ja ovom prikrivenom štrumfiću što ima sve karte utakmica Sarajeva od nastanka, nicka zodiac codiac i tako to, ne vjerujem, sve dok ne vidim na elSaikovom omiljenom FKSinfu definitivnu odluku. Rekli su u četvrtak će se sve znati, a od toga će ovisiti (po riječima direktora FK Sarajevo) i anamo njihov smještaj na proljeće.
-
samo_ovaj_put
#662 Re: Bh. navijačka scena
1946 wrote:Ja ovom prikrivenom štrumfiću što ima sve karte utakmica Sarajeva od nastanka, nicka zodiac codiac i tako to, ne vjerujem, sve dok ne vidim na elSaikovom omiljenom FKSinfu definitivnu odluku. Rekli su u četvrtak će se sve znati, a od toga će ovisiti (po riječima direktora FK Sarajevo) i anamo njihov smještaj na proljeće.
- Joey Tribbiani
#663 Re: Bh. navijačka scena
jebi ga, ne mozemo vam dat koliko hocete. Mi smo domaćini. Nije vam toliko ni loše. Ako vam se ne svidja, ima betonsko igralište.
Samo jedno pitanje. Kad ste toliko nezadovoljni prostorom na Grbavici (stadion je takav, kakav je. Boljeg i drazeg nemamo, a Boga mi nemate ni vi) zašto, kad se igra derbi na Koševu, ne napunite svoj sjever i istok, 50% zapada, ono da nema nijedne slobodne stolice? eto da nadoknadite sav komfor koji vam nedostaje i slično.
Koliko ja vidim, više ste pričali o tom nekom vašem navijanju na prošlogodišnjem derbiju na Grbavici nego i na jednom na Koševu. Postavljale se slike, sa sjevera, pričalo se kako ste zbijeni, kako dobro izgleda, ovo i ono. Daj ba odvadite malo. Da vam se maximum. Mora ostat praznog mjesta izmedju navijača + što je logično da nećemo na štetu svojih navijača pomjerat vas prema centru sjeverne tribine, a naše prema ćošku zapada (gdje se od 5./6. reda ne vidi desna aut linija od krova zapadne tribine.
Kad budemo imali, bolje, imat cete komfor. Do tad, uzdajte se u "natkrivene" ledine oko tušnja, gradskog u banjaluci i razne kaveze, skele...
Samo jedno pitanje. Kad ste toliko nezadovoljni prostorom na Grbavici (stadion je takav, kakav je. Boljeg i drazeg nemamo, a Boga mi nemate ni vi) zašto, kad se igra derbi na Koševu, ne napunite svoj sjever i istok, 50% zapada, ono da nema nijedne slobodne stolice? eto da nadoknadite sav komfor koji vam nedostaje i slično.
Koliko ja vidim, više ste pričali o tom nekom vašem navijanju na prošlogodišnjem derbiju na Grbavici nego i na jednom na Koševu. Postavljale se slike, sa sjevera, pričalo se kako ste zbijeni, kako dobro izgleda, ovo i ono. Daj ba odvadite malo. Da vam se maximum. Mora ostat praznog mjesta izmedju navijača + što je logično da nećemo na štetu svojih navijača pomjerat vas prema centru sjeverne tribine, a naše prema ćošku zapada (gdje se od 5./6. reda ne vidi desna aut linija od krova zapadne tribine.
Kad budemo imali, bolje, imat cete komfor. Do tad, uzdajte se u "natkrivene" ledine oko tušnja, gradskog u banjaluci i razne kaveze, skele...
-
elSaik
#664 Re: Bh. navijačka scena
Šta jadan ne bio vi ugrožavate? Vi da ste približno navijači koliko se po netu hvalite i prikazujete ne bi ovoliko kukali što morate sa istoka navijati.Magarece_godine wrote:Pa sa Sjevera ugrozavamo jug, kako bi bilo tek sa istoka ....elSaik wrote:Imate istok pa se širite koliko hoćete.![]()
- Joey Tribbiani
#665 Re: Bh. navijačka scena
još su i bliži terenu nego većina juga (iznad ograde) 
-
LSD
#666 Re: Bh. navijačka scena
Evo jedno konkretno pitanje za bilo kojeg Nezadovoljnog navijaca Sarajeva....da ne bude neka svađa i slicno.
Ako je toliki problem raspored i prostor, kako mislite da se to može riješti samo od sebe?? na koji nacin da se riješi taj problem?? konkretno sad odgovorite kad vec pišete o tome.
Kako mislite da se može riješiti problem smještaja kad nema mjesta ni prostora za neke manevre?? ako vec znamo da ce sjever biti pun što željovaca ,što pitara....pa nema extra prostora apsolutno
o cemu vi pricate
Ovo su konkretna pitanja, koja traže konkretne odgovore
Ako je toliki problem raspored i prostor, kako mislite da se to može riješti samo od sebe?? na koji nacin da se riješi taj problem?? konkretno sad odgovorite kad vec pišete o tome.
Kako mislite da se može riješiti problem smještaja kad nema mjesta ni prostora za neke manevre?? ako vec znamo da ce sjever biti pun što željovaca ,što pitara....pa nema extra prostora apsolutno
-
sistematski pregled
#667 Re: Bh. navijačka scena
Ma dobro, možda nam se može dati još par redova ali shvatam da su u pitanju nedostatak prostora i sigurnosni razlozi. Samo nemojte smanjivati naš sektor.Ne bi valjalo da je bilo šta drugo u pitanju.
- Joey Tribbiani
#668 Re: Bh. navijačka scena
ama šta će drugo bit u pitanju???
Koliko god bilo različitih mišljenja, dijelimo isti grad i nijedan klub niti grupa nije od juče. Znamo i mi i vi da bilo kakvo natezanje ne moze nista dobro donijeti.
Koliko god bilo različitih mišljenja, dijelimo isti grad i nijedan klub niti grupa nije od juče. Znamo i mi i vi da bilo kakvo natezanje ne moze nista dobro donijeti.
-
Robben
#669 Re: Bh. navijačka scena
Kako vi samo mislite da će sve Horde stati u ovu zdenkicu bez slova O?
Kako glup potez uprave, vjerovatno će se desiti da će navijači Sarajeva kupiti karte za sjever i naravno ulaziti na željin sjever jer je zdenka popunjena i eto bespotrebnog belaja. Nikad ljudi do pameti da dođu...
Da se razumijemo, moje mišljenje je da nam ne treba više od zdenke i slova O, da ne bi kojim slučajem po meni osuli paljbu ovi iz suprotnog tabora.
Da se razumijemo, moje mišljenje je da nam ne treba više od zdenke i slova O, da ne bi kojim slučajem po meni osuli paljbu ovi iz suprotnog tabora.
- 1946
#670 Re: Bh. navijačka scena
Skinuti stolice sa slova O na sjeveru i pola LJ. Na konstrukciju krova okačiti mrežu između dvije grupe plus postaviti onu policijsku ogradu uz obezbjeđenje (zaštitari i policija). Vama se tih 3-4 metra tribine ionako ne bi napunilo, kao što nikad nije, mogla bi manja tampon zona biti (zbog mreže) i prodavati odvojene karte za "naš" dio sjevera. Ko ne stigne kupiti kartu za naš dio sjevera ide na istok i mirna Bosna. Naravno može i neki papanski način kao ovaj što se najavljuje da se ni O slovo neće dati iako vaš dio sjevera neće biti ni blizu ispunjen, ali o tom po tom, ako uopšte bude tako.LSD wrote:Evo jedno konkretno pitanje za bilo kojeg Nezadovoljnog navijaca Sarajeva....da ne bude neka svađa i slicno.
Kako mislite da se može riješiti problem smještaja kad nema mjesta ni prostora za neke manevre?? ako vec znamo da ce sjever biti pun što željovaca ,što pitara....pa nema extra prostora apsolutno![]()
o cemu vi pricate
![]()
- smurf
#671 Re: Bh. navijačka scena
A zasto skidati stolice 
-
Alkos
#672 Re: Bh. navijačka scena
Nadam se da cemo dobiti prostora kao prosli put, i iskreno se nadam da ovo nije istina.c0d14c wrote:Potvrđeno iz FKŽ da ćemoi ovaj put dobiti samo zdenku bez slova O. Ovo je vjerovatno plod razgovora navijača i Osima u Tuborgu.
Sjecam se dobro par derbija u famoznoj "zdenci" i katastrofe od uslova - nema zraka, gusenja, nervoza, naguravanje, nedo Bog da krene kakav stampedo na onom dijelu... Svaki put Boga molim da ne dodje do kakve panike i stampeda ili da od prevelikog broja ljudi ne popusti konstrukcija.
Njihov je stadion, imaju pravo da odredjuju, ali ako nas opet nabiju ko sardine u onu zdenku, jebo derbi i sve!! I onda pocnu pojedinci da seru kako derbiji vise nisu ko nekad, kako ne moze sa djetetom otici i na miru pogledati utakmicu, kako se navijaci tuku po gradu i prave sacekuse, kako se bacaju suzavci, baklje na medju suparnicke navijace, kako se nazivaju pogrdnim imenima po forumu, itd, itd, itd.
I onda se nemojte cuditi sto ste ovdje dovukli BG i sto ce iz godine u godinu biti sve gore i gore, da ce na kraju padati i mrtve glave, a za sve ce biti krivi ljudi koji kreiraju takav ambijent i koje ne zele stati na loptu, a sve po instrukcijama navijaca. I posto nema pametnijeg da popusti, predvidjam propast sarajevskog derbija vec naredne godine!
zdra'o
-
samo_ovaj_put
#673 Re: Bh. navijačka scena
pa i prosle godine su bile oznacene karte za nas i njihov dio sjevera pa je na nasoj strani bilo 3 hiljade ljudi,a optimalna cifra bi bila 1000/1500
znaci ocita prevara od strane uprave zeljeznicara
stim da je bilo ljudi koji su morali uci na istok jer na nas dio sjevera nisu pustali raju jer je bilo prepuno
znaci ocita prevara od strane uprave zeljeznicara
stim da je bilo ljudi koji su morali uci na istok jer na nas dio sjevera nisu pustali raju jer je bilo prepuno
- 1946
#674 Re: Bh. navijačka scena
Ne znam, pitaj svoju upravu zašto je to radila prošli derbi (moguće i onaj prije njega, ne sjećam se više)smurf wrote:A zasto skidati stolice
- Baltazar_khan
#675 Re: Bh. navijačka scena
Ako se ne bude dao ovaj dio "O" e onda ubuduće derbi postaje kao onaj između Olympiakosa i Panathinaikosa - bez gostujućih navijača. Sigurno bi se uprava Sarajeva osvetila poslije na isti način kao i ovi iz Željezničara. Takve stvari nam nisu potrebne ni sekunde