N.K. Čelik Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#651 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by ultima_palabra »

Negdje čitam da Džafić još nije ništa potpisao sa Čelikom?
Desert Wind

#652 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Desert Wind »

samo_ti wrote:Nove cijene ulaznica za ovu sezonu :

zapad: 10 KM
istok: 6 KM
sjever: 4 KM
jug: 4 KM ( s tim da je jeftinija onim koji budu imali clansku kartu Udruzenja navijaca )

:bih:
Nema sta - diskontno :lol: nekome je u ZE dnevnica toliko jbt. Penzionerima da ne govorim.
Oi

#653 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Oi »

ultima_palabra wrote:Negdje čitam da Džafić još nije ništa potpisao sa Čelikom?
jucer je predstavljen kao pojacanje:
Image

i usput, slike sa promocije tima:
http://zenicablog.com/index.php/sport/z ... lik-201011
Manijakus

#654 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Manijakus »

Ma pricaju po gradu da nije potpiso da ce dobivat 1000 KM al da nije potpiso nista da moze otic ako stigne ponuda neka .. a djaba mu ponuda ako zaigra za Celik moce otic iz Celika al nece moc igrat ni za jedan tim osim Celika
Gandalf

#655 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

I kada mi zapravo igramo prvu utakmicu :?: A kada drugu :?:
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#656 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by 1946 »

Gandalf wrote:I kada mi zapravo igramo prvu utakmicu :?: A kada drugu :?:
S nama igrate 18. to je "1. kolo" :)
Oi

#657 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Oi »

Gandalf wrote:I kada mi zapravo igramo prvu utakmicu :?: A kada drugu :?:
izgleda 14.9. u banovicima (3.kolo) :D
Manijakus

#658 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Manijakus »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vices kad Banovici zatraze odgadjanje hoce im Mourinho dovest Real na probu :lol: :lol: :lol:
Manijakus

#659 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Manijakus »

Haman i Kuduzovic dolazi .. Mislim da bi mogla Europa komotno ko iz pi*ke :D i mislim da bi ove sezone mogli bit tim sa najvise datih golova :-D
samo_ti

#660 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by samo_ti »

prvu tekmu igramo 08.10.`10 u 20-15 h na Bilinom polju sa Zrinjskim ... definitivno !
Gandalf

#661 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

pa neke će ekipe do tada imati po pet odigranih utakmica
Manijakus

#662 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Manijakus »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Manijakus

#663 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Manijakus »

Danas pocinje cirkus i u nasem gradu :D Trebalo bi otvorit pobjedom jednom 3:0 :D i u gostima sljedece dvije barem jednu uzet :D il obje nerijeseno ... i onda protiv Borca 12 hiljada minimalno :D Vidjet cemo sta ce bit od svega nisu jos uigrani skroz ..vjerovatno ce sa jednim spicem igrat odnosno Dzaficem .. a Babala ce lijevo
Distortion

#664 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Distortion »

Bice tesko protiv Zrinjskog, dobra je to ekipa koja se fino predstavila u Evropi, igraju napadacki i uvijek smo gledali dobre utakmice kad dodju na Bilino polje. Nadam se da ce doci dosta raje i da pogledamo dobru utakmicu da ljudi poslije tekme ne zale sto su dali 10 ili 6 KM za kartu.

Mislim da ce Čelik igrati sve bolje kako sezona bude odmicala jer jos nisu na nivou na kojem moze ova ekipa. Dosta je novih igraca i valja sve to uklopit. Promjenili smo komplet zadnju liniju, sredina je pojacana Gadzom, vrh napada isto tako mada u ekipi nec biti Adilovica i Obuce. Isto tako ocekujem da par juniora dobije sansu koju zasluzuju i da pokazu da mogu nositi dres Čelika.

Nek pobjedi bolji...
Manijakus

#665 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Manijakus »

Poceo je cirkus .. Pocet ce sa jednim spicem Dzaficem i nema spica na klupi ... znaci ako budemo gubili svi u odbranu sacuvat rezultat :D
Gandalf

#666 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Odbrana malo čvršća nego lani, sredina nedjelotvorna, napad niđe veze - ali zar je u Čeliku u zadnjih 10 godina išta drugačije - ponovo ho-ruk igra, izbij što jače od svog gola pa možda lopta u stilu jabulanija čudno odskoči u protivnički gol :skoljka: očekujem na Koševu poraz od 3-4 gola razlike.
kamen spoticanja

#667 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by kamen spoticanja »

utakmica solidna za nase uvjete...zrinjski zacudjujuce bezidejan...no respect za fizicku pripremljenost razbili su nas poslije 75 minute :-) jos mi igrali na kartu njihovog umora... :roll:
celik disciplinovan...odavno nije takav bio...pozrtvovan...to nikad nije bio :roll: i u fudbalskom smislu solidan...ibrakovicu plus za takticku postavku...mogla bi ova sezona biti manje cirozna ja jetre zenickih ljubitelja fudbala...prvo ime adnan zahirovic...neko mu je haman objasnio zasto sluze .uda :D
Manijakus

#668 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Manijakus »

Jbg ja nisam mogo na tekmu zbog posla al cujem lose bilo skroz igra nidje veze oni sami sebi dali golove ...Znam da smo jos neuigrani al ne moze sa jednim spicem igrat i bez spica na klupi .. i vadi jedino spica oko 60'-70 minute cini mi se ... al ajd nije mu se obilo o glavu ovaj put valjda ce bit pametniji ubuduce .. volio bih vidjet snimak al vidjet cu :D :oops:
Distortion

#669 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Distortion »

Ma ljudi su bili nalozeni, ocekivala se valjda neka spektakularna igra, valdja puno se gleda Barcelona pa kontaju ljudi sad ce Čelik da razvali Zrinjski. Ja nisam ocekivao neku igru zato sto je prva utakmica, pritisak je bio na momcima, vise ljudi doslo ne go prosle sezone i velika ocekivanja.

Čelik ima finu ekipu, spoj mladosti i iskustva sto je jako bitno. Zadji red je mnogo bolji nego prosle godine, dosta cvrsce izgledamo i to se vidjelo. Sredina kao sredina standardno, Jamak Duro, Zahirovic, Puric, Gadzo su ok igraci za nasu ligu i momci znaju igrat lopte. Mali Sisic ce biti otkrovljenje sezone samo da stekne tu rutinu u ovoj ligi, vidjelo se koliko je zeljan igre, presaugo je :D

Mi smo fakticki igrali bez napadaca u ovoj utakmici zbog odustva Obuce, Adilovica pa ako hocete i Jacksona koji nije bio ni na klupi a na tom mjestu je bio Isakovic koji je najlosije odigrao i vjerovatno ce na klupu kad se vrate ovi igraci. Sigurno je da cemo biti jaci sa Adilovicem, Obucom a za Jacksona covjek vise nezna sta bi rekao jer je steta da onakav igrac ne igra a kad je spreman tesko ga je zaustavit.

Utakmica je bila fer i korektna iako je sudija podijelio kartona...
Eborg

#670 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Jackson je bio na tribinama, sreo sam ga kod istočne tribine poslije tekme. Ako sam dobro skužio, bio je u Čelikovoj opremi, bilo bi ludilo da ostane, treba nam takav igrač. Salčinović je isto bio na istoku s navijačima, vidjelo se da mu je teško što nije u Čeliku i što mora da ide u Zrinjski.

Kao što sam napisao na drugom forumu, evidentno je da nam fali fizičke pripremljenosti i taktičkog treninga. Sve to treba na Smetove tjerati da trče i na treningu pored rada sa loptom uigravati postavljanje na terenu, veze oni nemaju šta da rade sa loptom.

Jamak me zaista iznenadio tehnikom, Zahirović je čak bio hrabriji od Dure.

Broj 23 kod Zrinjskog (ima repić kao Šehić iz Željezničara) je isto bio pravo dobar kao i broj 18 (Žižović?).
kamen spoticanja

#671 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by kamen spoticanja »

Manijakus wrote:Jbg ja nisam mogo na tekmu zbog posla al cujem lose bilo skroz igra nidje veze oni sami sebi dali golove ...Znam da smo jos neuigrani al ne moze sa jednim spicem igrat i bez spica na klupi .. i vadi jedino spica oko 60'-70 minute cini mi se ... al ajd nije mu se obilo o glavu ovaj put valjda ce bit pametniji ubuduce .. volio bih vidjet snimak al vidjet cu :D :oops:
jedino i jeste pogrijesio sto je vadio purica...dario je bio konstantan problem zrinjskom...kad je on izasao ovi su otvorili igru...mada vidjet ces nije celik los...ja bih prije rekao da je zrinjski dobar...i nevjerovatno cvrst...bice ova sezona puno bolja od predhodnih ;-)
Manijakus

#672 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Manijakus »

Ma ocekujem ja puno od ove sezone iskreno :D pozelio sam da me ne zajebavaju sto smo zadnji stalno :oops: cemu je vakat tome je i vrijeme :D mislim da ce bit puno bolje kad Adilovic pocne igrat i dok se to sve uigra tamo do petog kola sigurno nece igra bit najbolja treba im vremena puno je novih ...i mislim da ce Dzafic otic do kraja prijelaznog roka
Manijakus

#673 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Manijakus »

A evo vidim pisu i novine o odlasku Dzafica i onome sto sam govorio da moze otic do 31. Tako da ostaju Adilovic Obuca i Smriko u napadu ..
Charuga
Globalni moderator

#674 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Charuga »

Manijakus wrote:A evo vidim pisu i novine o odlasku Dzafica i onome sto sam govorio da moze otic do 31. Tako da ostaju Adilovic Obuca i Smriko u napadu ..
Gdje ce j.bote, tek je dosao ... :?

To je, izmedju ostalog, i jedan od razloga zasto nisam volio da dodje u Zelju. Previse neozbiljno i nezainteresovano djeluje.
ultima_palabra

#675 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:
Manijakus wrote:A evo vidim pisu i novine o odlasku Dzafica i onome sto sam govorio da moze otic do 31. Tako da ostaju Adilovic Obuca i Smriko u napadu ..
Gdje ce j.bote, tek je dosao ... :?

To je, izmedju ostalog, i jedan od razloga zasto nisam volio da dodje u Zelju. Previse neozbiljno i nezainteresovano djeluje.
Nije problem u njemu, problem je u onome koji mu dopušta da se tako ponaša :roll:
Post Reply