Elvir Lakovic - LAKA
Moderator: _BataZiv_0809
- ~n@2n3~
#651 Re: Elvir Lakovic - LAKA
ne zove ti se to razmisljanje...to dodje samo od sebe...automatski, ta estetika kako je ti nazivas
,,,
-
zuna
#652 Re: Elvir Lakovic - LAKA
cuj rajvosa , cuj satro rajvosa
coro brisi
, karina si
coro brisi
- ~n@2n3~
#653 Re: Elvir Lakovic - LAKA
ma ko te *ebe...
-
suncandan
#654 Re: Elvir Lakovic - LAKA
Lakini textovi su genijalni, nikada od politicara nisam cula ni blizu!

-
krmenadla
#655 Re: Elvir Lakovic - LAKA
Laku mi je ok gledati i slusati 1-2 pjesme max, ili do 5 minuta ga slusati kako pica. Bilo sta duze od toga me pocne nervirati jer je sve isto nakon 5minuta. Dlake mi se na kozi pocnu dizati, a nisam to ocekivala. Bice da nam je vec dosadio sto nije dobro za jednog umjetnika. Nakon 5 minuta nastupa, nesto te pocne zuljati dok ga gledas, nervira te, ne mozes vise. Pogotovo ono njegovo batrganje. Dobar je 5 minuta i onda moras okrenuti kanal ili otici sa svirke.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#656 Re: Elvir Lakovic - LAKA
Zarkrmenadla wrote:Laku mi je ok gledati i slusati 1-2 pjesme max, ili do 5 minuta ga slusati kako pica. Bilo sta duze od toga me pocne nervirati jer je sve isto nakon 5minuta. Dlake mi se na kozi pocnu dizati, a nisam to ocekivala. Bice da nam je vec dosadio sto nije dobro za jednog umjetnika. Nakon 5 minuta nastupa, nesto te pocne zuljati dok ga gledas, nervira te, ne mozes vise. Pogotovo ono njegovo batrganje. Dobar je 5 minuta i onda moras okrenuti kanal ili otici sa svirke.
- metal_rules_cura
#657 Re: Elvir Lakovic - LAKA
Cuj, dobro izdrzis i tih 5 minutakrmenadla wrote:Laku mi je ok gledati i slusati 1-2 pjesme max, ili do 5 minuta ga slusati kako pica. Bilo sta duze od toga me pocne nervirati jer je sve isto nakon 5minuta. Dlake mi se na kozi pocnu dizati, a nisam to ocekivala. Bice da nam je vec dosadio sto nije dobro za jednog umjetnika. Nakon 5 minuta nastupa, nesto te pocne zuljati dok ga gledas, nervira te, ne mozes vise. Pogotovo ono njegovo batrganje. Dobar je 5 minuta i onda moras okrenuti kanal ili otici sa svirke.
- Tesssa
#658 Re: Elvir Lakovic - LAKA
kako vam vise ne dojadi o Laki razglabati?

- metal_rules_cura
#659 Re: Elvir Lakovic - LAKA
Prestace to uskoro. Na ovim prostorima svakog cuda 3 dana dosta.Tesssa wrote:kako vam vise ne dojadi o Laki razglabati?![]()
![]()
-
Crvena Tifoza
#660 Re: Elvir Lakovic - LAKA
Pa kako vam ne dojade oni turbo dizelaši ...folkaši..šta god da su...onda?metal_rules_cura wrote:Prestace to uskoro. Na ovim prostorima svakog cuda 3 dana dosta.Tesssa wrote:kako vam vise ne dojadi o Laki razglabati?![]()
![]()
- metal_rules_cura
#661 Re: Elvir Lakovic - LAKA
Mene to ne pitaj...

- bijelo_dugme
#662 Re: Elvir Lakovic - LAKA
Kad ce napraviti spot?
-
Crvena Tifoza
#664 Re: Elvir Lakovic - LAKA
Ipak mislim da se krije nekakav "turbo dizelaš TDI" ispod tog metala, pa te to pokrece.metal_rules_cura wrote:Mene to ne pitaj...![]()
Tako to obicno biva.
- metal_rules_cura
#665 Re: Elvir Lakovic - LAKA
Obicno se ne raspravljam sa ljudima koji generaliziraju tako da...Crvena Tifoza wrote:Ipak mislim da se krije nekakav "turbo dizelaš TDI" ispod tog metala, pa te to pokrece.metal_rules_cura wrote:Mene to ne pitaj...![]()
![]()
Tako to obicno biva.
- saibaba
#666 Re: Elvir Lakovic - LAKA
Sve što više puta čujem onu eurovizisku pjesmu, sve mi je gluplja i gluplja ...
-
krmenadla
#667 Re: Elvir Lakovic - LAKA
Koliko mogu primjetiti ovdje i oko sebe, na poslu, u gradu, itd, sve vise i vise ljudi postaje nezainteresovano za Laku...
Marketing je sila. Čim stane pumpanje njegovih iz "Supermarketa", kao što je to sada, odmah i interesovanje ljudi opadne jer izgleda da sam od sebe i nije toliko zanimljiv koliko smo mislili...
Marketing je sila. Čim stane pumpanje njegovih iz "Supermarketa", kao što je to sada, odmah i interesovanje ljudi opadne jer izgleda da sam od sebe i nije toliko zanimljiv koliko smo mislili...
- metal_rules_cura
#668 Re: Elvir Lakovic - LAKA
Je li to nesto novo??? Pa svaka licnost ovdje je zanimljivija sto se vise njome puni glava... A kako vecina to dozvoli i nema svojih kriterija nego prihvata ono sto se nudi, onda normalno da ce im i on biti zanimljiv.
-
krmenadla
#669 Re: Elvir Lakovic - LAKA
Laka je totalno izgubio na svom šarmu i popularnosti, niko više i ne priča o njemu. Jednostavno, čim su ljudi vidjeli sve njegove navježbane trikove, i da i nakon 5 minuta i dalje isto priča i batrga kao i na samom početku, prošla ih je volja za njegovim likom i djelom.
S Lakom na sceni će 100% biti 4 stare bake, kao i sestra Mirela koja je iritantna skoro pa ko i on.
S Lakom na sceni će 100% biti 4 stare bake, kao i sestra Mirela koja je iritantna skoro pa ko i on.
-
zuna
#670 Re: Elvir Lakovic - LAKA
ndiraj mi mirelu
zjenicu oka mog , nozicu moju debelu
, fina je , zbilja je fina . odudara od bosnjakinaporzvjezda
, skontala cura
ma kontamo i mi al , jebi´ga
, malp malo pa se pokrijemo po glavi
-
mojgrad
#671 Re: Elvir Lakovic - LAKA
Smatram da je pjesma bez veze i on kao 'umjetnik'.
Ne da necemo pobijediti vec se necemo plasirati za sljedecu Euroviziju
Ne da necemo pobijediti vec se necemo plasirati za sljedecu Euroviziju
-
zuna
#672 Re: Elvir Lakovic - LAKA
moj grad
jelde nas je brena trebala ...
sa onom mi mi mi
mi mi mi
mile voli disko
disko
as ja kolo sumadisko . de´ba pokri se po usima dok te nije ko osunetijo

jelde nas je brena trebala ...
-
mojgrad
#673 Re: Elvir Lakovic - LAKA
Nije osunetijo vec osunetiozuna wrote:moj grad
jelde nas je brena trebala ...sa onom mi mi mi
![]()
mi mi mi
![]()
mile voli disko
disko
as ja kolo sumadisko . de´ba pokri se po usima dok te nije ko osunetijo
![]()
Ko je trebao da se plasira za ucestvovanje ove godine na Euroviziji za to nisam nadlezna i ne zelim da komentarisem. Oni koji to jesu jasno su iskazali svoj ukus. A o ukusima se ne razgovara. Prema tome meni je covjek kao pojava i kao 'umjetnik' bez veze.
-
zuna
#674 Re: Elvir Lakovic - LAKA
ja tebi , izvini nisam skonto
al da ne ulazimo u "teatar"
bezveze je
on i njegov horoz
pa ...ma sve , ne samo muzika , i sama koreografija koju ce´mo da vidimo
sve je sranje
joj jes ona srbijanska dobra
Alahu dragi 12 points from bosnia

al da ne ulazimo u "teatar"
bezveze je
on i njegov horoz
pa ...ma sve , ne samo muzika , i sama koreografija koju ce´mo da vidimo
sve je sranje
joj jes ona srbijanska dobra
Alahu dragi 12 points from bosnia
-
mosfet
#675 Re: Elvir Lakovic - LAKA
Stvarno čudno da neko misli da je njegova priča neki navježban trik. Kad je tako lako, hajde pokušaj ti tako nešto "navježbati" pa možda budeš zanimljiv barem u društvu neko vrijeme. Kad sam čuo onog plitkoumnog Hršuma da ga pita tako nešto shvatio sam kakvi razmišljaju u tom smjeru. Laka nije čovjek sa estrade i ti estradni fazoni ne važe za njega, on ne izmišlja afere o sebi i poslije ih plasira u tabloide, nema neki osmišljeni marketing kojim se prodaje, on je jednostavno onakav kakav jeste. Zar je to teško ukapirati? Ili je izgleda estrada suviše ostavila traga na nekima pa ne vjeruju da je bilo šta više iskreno?krmenadla wrote:Laka je totalno izgubio na svom šarmu i popularnosti, niko više i ne priča o njemu. Jednostavno, čim su ljudi vidjeli sve njegove navježbane trikove, i da i nakon 5 minuta i dalje isto priča i batrga kao i na samom početku, prošla ih je volja za njegovim likom i djelom.