buba wrote:Pearl wrote:daduli_sa wrote:Plakate sam ostavio na portirnici Ekonomskog fakulteta.
Pearl, podjela hrane u Narodnoj kuhinji je od 9 do 12h
ok, javi se please na pp Lejla_V, da se dogovorite oko preuzimanja spiska, (ili ako moze na mail da joj posaljes), a ja cu se cuti sa njom danas da se dogovorimo sta i kako dalje...
mislim da nema smisla ici u kuhinju dok ne dobijemo 100 pozivnica...
moze li neko napisati kratko
pismo popratno koje bi islo uz pozivnice, da se ljudima objasni za sta je akcija, gdje, kako, da su pozvana samo djeca i jedan roditelj, da nam jave za taxi ako im treba.. i slicno.. ja danas cijeli dan imam sastanke, ne znam koliko cu vremena imati..
nemojte stampati pozivnice dok ne dobijem potvrdu za plato skenderija, da mozemo dovesti djecu, pa da im i to napisemo u pozivnicu, ako zele da mogu 31.12 doci na plato
Napravicu ja pismo, daj nek mi neko samo posalje na pp tacno vrijeme i mjesto (Boulevard - UNITIC?!). S obzirom da ce se paketici dijeliti u 3 smjene, to znaci da trebaju 3 ture dopisa, u svakoj drugi termin dolaska? Dakle ako znate ta tri termina podjele paketica javite mi i to.
Na koji telefon roditelji trebaju zvati da jave ako im treba taxi prevoz. Iskreno da vam kazem, ako se ponudi taxi prevoz, svi ce ga traziti, bez obzira gdje zive.
e ovako, da se ne razletimo previse... i da krenemo po redu, vidim da ste nestrpljivi
djecu moramo podijeliti u 3 grupe, otprilike prema uzrastu.. a da nam se ne bi desilo da imamo u jednoj grupi 20 a u druge dvije 220 i 300 djece, treba malo i spiskove pogledati - sto ne mozemo dok ne dobijemo od Ivy konacni spisak
cekamo jos spisak i iz kantona, pa da kompletiramo.. do tad naravno mozemo sve pripremiti..
@buba, znam da ce tako biti za taxi

ako neko ima prijedlog kako da drugacije napisemo, mozemo... jedino da kazemo da oni koji su blizu unitica ne mogu dobiti prevoz, a da se jave nama ako bas nikako ne mogu da dodju pa cemo nesto srediti.. ne mozemo slati taxiste ako neko zivi na pofalicima i 15 min mu je do unitica