F.C. Internazionale
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Chivas1
#651 Re: Inter
Koliko se ja razumijem to se racuna u proslu sezonu ..
- rIder
#653 Re: Inter
ako nije 2 u ovoj onda je 5 trofeja za prošlu sezonu
mourinho je preuzeo zasluge za klupsko prvenstvo svijeta još početkom juna
a danas je izjavio da će obući dres i navijati za inter
----

mourinho je preuzeo zasluge za klupsko prvenstvo svijeta još početkom juna
----

- ultima_palabra
#654 Re: Inter
Naravno da jeste, pitali ga za utakmicu Espanyol-Barcelona, on rekao da ga ne zanima, jer će gledati Inter: "imam šansu da postanem prvak svijeta"vaučer wrote:Jel Mourinho već preuzeo zasluge?
- vaučer
#655 Re: Inter
- belafonte
#656 Re: Inter
Hahaha, pa kako ga vise nije stid, pa niko mu nije trazio da ponovi Mourinhov uspjeh, trazili su samo da bude konkurentan u prvenstvu, u prvenstvu gdje je Inter godinama neprikosnoven i onda dodje Rafa i bori se za Europa ligu"Moj odnos s predsjednikom je dobar, ali od kluba tražim pomoć i poštovanje", kazao je Benitez.
"Nisu mi doveli pojačanja koja su mi tokom ljeta obećali i nije mi lako. Tri su mogućnosti za klub. Prva je da dobijem punu podršku i da kupimo četiri pojačanja kako bi imali konkrenciju u timu. Druga je da nastavimo ovako, bez ikakvog plana i na kraju za neuspjeh okrivimo samo jednu osobu. Treće je da se razgovara s mojim agentom i postigne dogovor, ako već ne bude podrške", dodao je.
Ostaje da se vidi da li će predsjednik Intera Massimo Moratti ostati uz bivšeg trenera Liverpoola i Valencije. No, 66-godišnji vlasnik kluba odbija da napravi bilo kakav ustupak.
"Sada nije trenutak za traženje pojačanja", kazao je Moratti.
Frajer se isto ovako osiguro u Liverpool-u, dobice masne pare u slucaju otkaza, i onda jad postavlja nake ultimatume haahahhaha, oo kako ce ga Moratti otrest, ko slinu....
- vaučer
#657 Re: Inter
Mislim da si promasio bit, tj nisi, promasio si namjeru.
Benitez je svjestan jako dobro kakav je Moratti i da je od svega najizvjesniji njegov otkaz.
Covjek je jeo govna generalnih direktora (Purslow, Parry) u Liverpoolu i moje misljenje je da mu se vise ne plese u tom kolu. Daj mi ovlasti pa cu preuzeti odgovornost, vrlo jednostavno.
Benitez je svjestan jako dobro kakav je Moratti i da je od svega najizvjesniji njegov otkaz.
Covjek je jeo govna generalnih direktora (Purslow, Parry) u Liverpoolu i moje misljenje je da mu se vise ne plese u tom kolu. Daj mi ovlasti pa cu preuzeti odgovornost, vrlo jednostavno.
- belafonte
#658 Re: Inter
Jel Mourinho im'o ovlasti u Interu ?
- vaučer
#659 Re: Inter
Ovo sto Rafa trazi Mourinho je dobio.
Nekoliko igraca da preoblikuje momcad po sebi.
Cak i Hodgson je to dobio.
Nekoliko igraca da preoblikuje momcad po sebi.
Cak i Hodgson je to dobio.
- Trasimaco
#660 Re: Inter
ultima_palabra wrote:Naravno da jeste, pitali ga za utakmicu Espanyol-Barcelona, on rekao da ga ne zanima, jer će gledati Inter: "imam šansu da postanem prvak svijeta"vaučer wrote:Jel Mourinho već preuzeo zasluge?
-
extraordinary
#661 Re: Inter
Zaboravljate da je Mourinho prvi trofej koji je osvojio ( Super Kup protiv Rome ) pripisao Manciniju, rekavši da pune zasluge idu njemu jer je on doveo ekipu do titule prvaka. Istom logikom, razmislite da li bi Inter osvojio ovo da je Mourinho trener. Bi sigurno.
- KPNCTNJAH
#662 Re: Inter
Da je Mourinho ostao trener mislim da bi onaj jucerasnji bio SESTI trofej, a ne peti...
- ratata
#663 Re: Inter
cestitam na tituli klupskog sampiona Evrope, od srca svim iskrenim navijacima Intera na ovom forumu
Mourinho je bio na tribinama u dresu Intera , zasluzeno
Mourinho je bio na tribinama u dresu Intera , zasluzeno
- belafonte
#664 Re: Inter
@vaucer, koga je Mourinho dobio prvu sezonu u Interu? Htio pola Celsi-a, ko Rafa Liverpool-a i sta je dobio...
Frajer je u toj sezoni nastavio gdje Mancini stao, odro ligu i tek drugu sezonu dobio sta je htio, treba zasluziti pojacanja, ja Rafi ne bi ovcu kupio a kamoli sta drugo...
Frajer je u toj sezoni nastavio gdje Mancini stao, odro ligu i tek drugu sezonu dobio sta je htio, treba zasluziti pojacanja, ja Rafi ne bi ovcu kupio a kamoli sta drugo...
- vaučer
#665 Re: Inter
Kad pitas, Mancini, Muntari i Quaresma, ukupna vrijednost 45 miliona eura.
No slobodno nastavi, dobro ti ide.
No slobodno nastavi, dobro ti ide.
- belafonte
#666 Re: Inter
Tebi jos bolje ide, vjeruj mi, ta trojica su mu koristili ko Rafa Interu sad 
-
extraordinary
#667 Re: Inter
Ako Rafa sa onakvim sastavom ne može ništa napraviti, odnosno ako nema tamo dovoljno kvaliteta, onda mu je trenersko znanje nula. Tamo bi Maradona bio konkurentniji od Rafe. I kažem, ne mora Inter ponoviti što je napravio Mourinho, ali brate, zaostatak od preko 10 bodova za Milanom ne bi pošao za rukom ni Ranieriju.
- ultima_palabra
#668 Re: Inter
Gazzetta dello Sport tvrdi da je Moratti smijenio Beniteza 
- Trasimaco
#669 Re: Inter
Mozda se vrati u Liverpool.
Vauceru, sta ti velis? 
- ultima_palabra
#670 Re: Inter
Ma on već pravi odbor za doček... svi će imati crvene kecelje u čast Rafe the WaiteraTrasimaco wrote:Mozda se vrati u Liverpool.Vauceru, sta ti velis?
- Trasimaco
#671 Re: Inter
Kako bih ja volio da ponovo uzme taj posao.
Iako mu se jednom zamalo omaklo da osvoji Premiership, bio je zaista vrhunska komedija. Pogotovo ona pressica 2009.
Nicim izazvan je eksplodirao i izvadio onaj papiric. FACHT!

-
ReyHan
#672 Re: Inter
rafa nije dobio nijedno pojacanje, a pored toga. u klubu je zatekao igrace koji su u prethodnoj sezoni osvojili svako takmicenje u kojem su ucestvovali, bar na klubskom nivou. mislim da je najveci rafin problem kako motivirati igrace, i ocigledno za sada u tome nije uspio
- Obuca9
#673 Re: Inter
I to je kao opravdanje što mu Milan u decembru bježi 10 bodova? I Barca je u pretprošloj sezoni osvojila sve (čak i više od Intera, za jedan trofej). Dobili su samo jedno pojačanje, koji se baš i nije pokazao pojačanjem (kako drugačije objasniti činjenicu da je nakon samo godinu dana dobio nogu), pa su opet bili prvaci Španije, ako ništa. Bili bi vjerovatno i prvaci Evrope, da nisu naletili na Mourinha.ReyHan wrote:rafa nije dobio nijedno pojacanje, a pored toga. u klubu je zatekao igrace koji su u prethodnoj sezoni osvojili svako takmicenje u kojem su ucestvovali, bar na klubskom nivou. mislim da je najveci rafin problem kako motivirati igrace, i ocigledno za sada u tome nije uspio
- vaučer
#674 Re: Inter
Skupila se vesela ekipa a?
Koliko vidim Rafa je igrao na otkaz. Kontroliranje stete valjda. Bilo bi mu pogubno za karijeru ostati u Interu do kraja sezone i biti jedini i iskljucivi krivac.
Sumnjam da ce se vratiti u Liverpool. Sadasnji vlasnici postavljaju strukturu u kojoj ce trener morati usko suradjivati s Comolliem i upravnim odborom. Relativno limitirana uloga kakva nije uobicajena u Engleskoj a na kakvu sigurno Rafa nije navikao. Previse je ksenofobije u engleskim medijima da bi povratak Beniteza bio ista osim PR samoubojstva.
Novi trener ce biti netko kao sto je Rafa bio prije Liverpoola, mladi trener u uzlaznoj putanji, spreman graditi momcad i ostati godinama.
Koliko vidim Rafa je igrao na otkaz. Kontroliranje stete valjda. Bilo bi mu pogubno za karijeru ostati u Interu do kraja sezone i biti jedini i iskljucivi krivac.
Sumnjam da ce se vratiti u Liverpool. Sadasnji vlasnici postavljaju strukturu u kojoj ce trener morati usko suradjivati s Comolliem i upravnim odborom. Relativno limitirana uloga kakva nije uobicajena u Engleskoj a na kakvu sigurno Rafa nije navikao. Previse je ksenofobije u engleskim medijima da bi povratak Beniteza bio ista osim PR samoubojstva.
Novi trener ce biti netko kao sto je Rafa bio prije Liverpoola, mladi trener u uzlaznoj putanji, spreman graditi momcad i ostati godinama.
-
Omerovim_Koracima
#675 Re: Inter
Ovaj je Murinjo bas patetican lik totalno.