kreteni jedni, kako samo mogu ?mona wrote:a oko mene svi nekako sretni i zaljubljeni pih
Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
belay_djecko
-
misha
moram se opet malo ukljucit, za ovo dvoje slomljenih gore...
ovako:veza 5 godina, nas dvoje ko nokat i prst, moja porodica, njegova porodica znali se, sjedili, ja kod njega dane provodila, on kod mene, ma veza samo takva, bio mi prijatelj, brat, pa tek onda momak, godinama, pricalo se o nama i o ljubavi strasnoj,,,,i sta bi?dodje jedan dan, ej znas ja sam sad s doticnom ( jaranica bajdvej) i ja ga gledam i kontam ono zahebava me lik, smijacemo se malo...
i evo godina prodje, on jos s njom...ispocetka je bolilo,ljudi nemate pojma,...a sad kad gledam na to imam osjecaj da je bilo stanje soka,iz kojeg sam izasla, i tek kad se to desilo, realno sagledala stvari kakve jesu..
a sta mi je sve na pamet padalo, osvete raznih tipova, i nikad nista nisam uradila, jer znam da je dovoljna kazna st ce se se svaki dan do kraja zivota pitat jel se dobro zahebo, a znace odgovor...
a zbog nacina na koji je to uradio, ja svoj odgovor znam, bolje mi je bez njega. zato, vjerujte, nikad covjek ne zna zasto je nesto sto se desi dobro ili lose, svacija se sreca krije negdje i zato ako te neko ostavi, znaci da je tako TREBALO biti.
...jedino sto je problem,ostane jed nekakav, pa poslije tesko ikome vjerujes i drugi pate radi toga...al doci ce valjda i to na svoje..
ovako:veza 5 godina, nas dvoje ko nokat i prst, moja porodica, njegova porodica znali se, sjedili, ja kod njega dane provodila, on kod mene, ma veza samo takva, bio mi prijatelj, brat, pa tek onda momak, godinama, pricalo se o nama i o ljubavi strasnoj,,,,i sta bi?dodje jedan dan, ej znas ja sam sad s doticnom ( jaranica bajdvej) i ja ga gledam i kontam ono zahebava me lik, smijacemo se malo...
i evo godina prodje, on jos s njom...ispocetka je bolilo,ljudi nemate pojma,...a sad kad gledam na to imam osjecaj da je bilo stanje soka,iz kojeg sam izasla, i tek kad se to desilo, realno sagledala stvari kakve jesu..
a sta mi je sve na pamet padalo, osvete raznih tipova, i nikad nista nisam uradila, jer znam da je dovoljna kazna st ce se se svaki dan do kraja zivota pitat jel se dobro zahebo, a znace odgovor...
a zbog nacina na koji je to uradio, ja svoj odgovor znam, bolje mi je bez njega. zato, vjerujte, nikad covjek ne zna zasto je nesto sto se desi dobro ili lose, svacija se sreca krije negdje i zato ako te neko ostavi, znaci da je tako TREBALO biti.
...jedino sto je problem,ostane jed nekakav, pa poslije tesko ikome vjerujes i drugi pate radi toga...al doci ce valjda i to na svoje..
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
samo da prijavim da sam u fazi: I don't need men. Ever. Perfectly fine without them 
ne znam koja je to faza. al gadi mi se pomisao da nesto pokusavam. sve mi se cini kao nepotrebna komplikacija. i osjecam se ugodno od te pomisli

ne znam koja je to faza. al gadi mi se pomisao da nesto pokusavam. sve mi se cini kao nepotrebna komplikacija. i osjecam se ugodno od te pomisli
- anais_nin
dobra si tidawn_upon_dawn wrote:samo da prijavim da sam u fazi: I don't need men. Ever. Perfectly fine without them
ne znam koja je to faza. al gadi mi se pomisao da nesto pokusavam. sve mi se cini kao nepotrebna komplikacija. i osjecam se ugodno od te pomisli![]()
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
vidjet cemo kako ce se razvijatianais_nin wrote:dobra si tidawn_upon_dawn wrote:samo da prijavim da sam u fazi: I don't need men. Ever. Perfectly fine without them
ne znam koja je to faza. al gadi mi se pomisao da nesto pokusavam. sve mi se cini kao nepotrebna komplikacija. i osjecam se ugodno od te pomisli![]()
mene ta faza ne drzi nikad duze od 24 sata
poslije toga reflex za flertovanje ubacuje u brzinu
- anais_nin
ma ja svjesno sebe nabrijem na tu fazu ponekaddawn_upon_dawn wrote:vidjet cemo kako ce se razvijatianais_nin wrote:dobra si tidawn_upon_dawn wrote:samo da prijavim da sam u fazi: I don't need men. Ever. Perfectly fine without them
mene ta faza ne drzi nikad duze od 24 sata
mene je iznenadilo, nisam ocekivala
- Bea_Trix
i raz*ebu konceptanais_nin wrote:ma ja svjesno sebe nabrijem na tu fazu ponekaddawn_upon_dawn wrote:vidjet cemo kako ce se razvijatianais_nin wrote: dobra si timene ta faza ne drzi nikad duze od 24 sata
mene je iznenadilo, nisam ocekivala
![]()
i jesam li ozbiljno donijela odluku da nema romanticnog kontakta s muskim rodom i randesanja eto ih najednom sa svih strana
![]()
-
talijan
ne nego stvarno imas veliko srce...tacno ti zavidimĆelava cura wrote:ho'sh reci jesi ti naivna budalarina* wrote:cujice, sto ti imasĆelava cura wrote:ne bih se usudila "protiv" tvoje se kladit
![]()
a sve se nadam da su sad negdjenjegova glavudza u njenom krilu
i da su se pomirili
![]()
p.s. mjesec je cudan n