Bourne wrote:@Haris033 Hare pasa nazoviti njih (Telemach) pa fino pitaj sta moRes a sta NEmRes...lakse ti dobices info iz prve ruke a ovi se ne NEce prepirat'

pa nam javni da ovi prestanu

Hvala Vam svima na pomoći, ali u toku ova 2-3 dana sam odlučio odjaviti DTV i priključiti na "Telemach" kablovski internet i D3 SD televiziju (prošireni paket). Zvao sam "Telemach" (sada već ex "ELOB") i raspitao kakva je procedura u vezi odjave i priključka, a oni su mi rekli slijedeće:
1. Ostaviti podatke sa imenom i prezimenom, tačnom adresom i brojem telefona (što sam i uradio).
2. U roku od 7 dana će me zvati da im kažem precizno za koji paket sam se odlučio.
3. Napisati zahtjev za odjavu ELOB DTV-a.
4. Potpisati ugovor i uz priključnu taksu od 40 KM, operateri mi dolaze na adresu, demoniraju DTV i postavljaju kablovski internet, koji će, btw, za podnosioce zahtjeva do 01.10.2010. imati brzinu od 4096/384 Kb/s, u trajanju od jedne godine i cijeni od 22 KM i D3 SD TV prošireni paket čija je cijena, takođe, 22 KM.
Znači, za manje novca što sam izdvajao u zadnje 2 godine (Logosoft Wireless internet 35KM + ELOB DTV 12KM =47 KM), imat' ću (nadam se) brži internet sa neograničenim downloadom i televiziju sa oko 100 kanala.