AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Neelix

Post by Neelix »

konacno neko ko zna dostojanstveno primit poraz :-)
jest ih sudija zeznuo za 20ak sekundi...al im je i dozvolio gol iz ofsajda....i kaki svirao nidje veze ofsajd, a izasao bi sam pred reinu...al sve to nije vazno :)

cinjenica je da je liverpool vise napadao, ali cilj igre je postici golove, od konstantnog napadanja nema fajde ako ono nije efikasno :) znaci - bolji tim je pobijedio :)
Neelix

Post by Neelix »

kakav dan juce 8-) dva meni najdraza kluba podigli trofeje 8-)
Neelix

Post by Neelix »

ima ih moj ti, procitaj par prethodnih strana :lol:
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

Post by Faruk »

inzaghi da odluci finale :-) :-) :-)
van Basten

Post by van Basten »

Milanovo osvajanje titule prvaka Evrope u sezoni gdje je trebao odlepršati u seriju B i gdje ih je samo don Silvio svojim autoritetom, vezama i ko zna čime još ostavio u ligi i na mala vrata uopšte ugurao u Ligu prvaka samo je još jedan pokazatelj da se lopovluk na kraju ipak isplati
Neelix

Post by Neelix »

van Basten wrote:Milanovo osvajanje titule prvaka Evrope u sezoni gdje je trebao odlepršati u seriju B i gdje ih je samo don Silvio svojim autoritetom, vezama i ko zna čime još ostavio u ligi i na mala vrata uopšte ugurao u Ligu prvaka samo je još jedan pokazatelj da se lopovluk na kraju ipak isplati
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ma celo kupio sudiju za 50 milja, sta ti je ba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

Post by Faruk »

Neelix wrote:
van Basten wrote:Milanovo osvajanje titule prvaka Evrope u sezoni gdje je trebao odlepršati u seriju B i gdje ih je samo don Silvio svojim autoritetom, vezama i ko zna čime još ostavio u ligi i na mala vrata uopšte ugurao u Ligu prvaka samo je još jedan pokazatelj da se lopovluk na kraju ipak isplati
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ma celo kupio sudiju za 50 milja, sta ti je ba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ne ofiraj :lol: :lol: :lol:
Neelix

Post by Neelix »

sto ne mogu ovih teorija zavjere :lol: :lol: :lol: :lol: uvijek je kriv neko drugi :lol: :lol: :lol:

niko nema muda da prizna poraz,sve pusi do pusi :D :D

Image

:-D
boston_c

Post by boston_c »

Evo da i ja malo proslavim na forumu,nisam mogao ranije, slavilo se sinoć ImageImageImageImage, ev' sad se probudio... :-)

Hmmmmm, šta reći nego:

FOORZA MIILAN!!!!!! MILAN CAMPIONE!!!!

ImageImageImage

ImageImageImage

7 titula je u Milanu, i treba napomenuti da je Milan službeno klub sa najviše međunarodnih trofeja u svijetu (16), a drugi je real (15) zatim boca, ja mislim..
elixiaboy

Post by elixiaboy »

Image
Image
Image
Image
Neelix

Post by Neelix »

vid kake sto klanja :lol: :D
elixiaboy

Post by elixiaboy »

Image
Better Man

Post by Better Man »

Neelix wrote:konacno neko ko zna dostojanstveno primit poraz :-)
jest ih sudija zeznuo za 20ak sekundi...al im je i dozvolio gol iz ofsajda....i kaki svirao nidje veze ofsajd, a izasao bi sam pred reinu...al sve to nije vazno :)

cinjenica je da je liverpool vise napadao, ali cilj igre je postici golove, od konstantnog napadanja nema fajde ako ono nije efikasno :) znaci - bolji tim je pobijedio :)
Ofsajda kod gola Liverpoola nije bilo, jer je lopta pogodila prvo igraća Milana i onda došla do igrća Liverpoola koji je postigao gol! A znamo da nema ofsajda ako ti loptu doda protivnički igrać!
Better Man

Post by Better Man »

ibnHome wrote:ne znam je l' ko primjetio...ali meni se cini da je liverpool dao go iz ofsajda...
i kako onaj pokrajni sudija otpuhnu kad je Kaki prekin'o akciju...ni blizu ofsajda...
liverpul je definitivno bezveze tim...u principu 3-4 igraca evropskog nivoa...ostali mogu rado nastaviti karijeru u birminghamu, w. bromwichu i slicnim timovima...milan ih je sa 50% mogucnosti dobio...
cestike milanezi...
Milan ih je dobio na sreću! Prvih 45 minuta Milan nije ništa napravio izuzev sretnog gola Pipa!
REDS-Anfild

Post by REDS-Anfild »

Imali ste srece, ali bez obzira CESTITKE NA TITULI!!!!

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Neelix

Post by Neelix »

Better Man wrote:
Neelix wrote:konacno neko ko zna dostojanstveno primit poraz :-)

Ofsajda kod gola Liverpoola nije bilo, jer je lopta pogodila prvo igraća Milana i onda došla do igrća Liverpoola koji je postigao gol! A znamo da nema ofsajda ako ti loptu doda protivnički igrać!
kao sto rekoh, nisam obratio paznju...moguce je i da si u pravu, ne tvrdim suprotno, ali dosta ljudi kaze i da nisi... :oops:

eto nek ih nije dobio zbog didinih odbrana, nestinog savrsenog odbrambenog umijeca, kakinih pasova i ubitacnog inzaghijevog zavrsavanja... bas mi je drago da se neki boshnjo nasao da omalozava uspjehe SEDMEROSTRUKOG prvaka evrope, ekipe koja u 5 godina konstantno dolazi do polufinala CL, od toga je dvaput osvaja...sve na srecu :oops: :lol: sve babo berlusconi sadake dao :lol:

p.s. igraČ :oops:
forza milan

Post by forza milan »

pogledajte malo ovo
mozda inzaghijev gol ipak nije plod iskljucivo srece

http://www.youtube.com/watch?v=2m1itQzMkFQ
prleitihi

Post by prleitihi »

šta da kažem.. :D ..dŽe mi je pirmin?.. :oops: ..dŽe mi je muki?.. :oops: ..dŽe su ostali stratezi i prognozeri?.. :oops: ..ma neću ništa reći..sve je poznato.. :oops: :thumbup:

i da..liverpool je dao gol iz ofsajda..u momentu kad je igrač liverpoola glavom udario loptu..onaj žućo je već bio iza leđa igrača milana..stoga nema veze što je nakon tog udarca glavom lopta dirala igrača milana..po toj logici ako posljednji igrač odbrane uputi loptu svom napadaču..sudija ne bi trebao svirati ofsajd..sve dok se ne uvjeri da lopta neće dotaći nekog od igrača koji se brane..sjajno! :D

forza naši.. :oops:

pape..imaš amin od autora teme za katanac.. :wink:
Neelix

Post by Neelix »

edu...ocekujem da sto prije otvoris temu "AC Milan na putu ka osvajanju Lige prvaka 2007/08" :oops:
Edin H.

Post by Edin H. »

forza milan wrote:pogledajte malo ovo

Jedini problem je sto je ovaj gol protiv Intera regularan, a protiv Liverpoola levat ga je zavalio rukom, sto u fudbalskoj igri obicno nije dozvoljeno osim kada sude Svabe :x
Bosanski_Amerikanac

Post by Bosanski_Amerikanac »

Better Man wrote: Ofsajda kod gola Liverpoola nije bilo, jer je lopta pogodila prvo igraća Milana i onda došla do igrća Liverpoola koji je postigao gol! A znamo da nema ofsajda ako ti loptu doda protivnički igrać!
Ne bih da ulazim u rasprave ali sam si sebe negirao u svome postu.

Ali odbijena lopta (to je kad lopta pogodi igraca) i pas nisu jedno te isto. To je isti slucaj da je igrac pucao i golman odbio loptu a igrac iz ofsajda zabio go.

Znaci ova teorija pada u vodu. Milan zasluzeno pobjedio daleko najlosiju utakmicu lige prvaka ove sezone. Prvi go sreca. Neko postavi video kada je lopta pogodila Inzagija protiv Intera i isto usla u go. Ako neko stvarno vjeruje da se na treninzima uvjezbavalo da Pirlo onako precizno i jako pogodi Inzagija onda je ta osoba nadareno debilna.
Neelix

Post by Neelix »

ako su vec 3 gola 2 ista igraca na isti takav nacin postigla...onda je to malo previse "srece" za povjerovati.
prleitihi

Post by prleitihi »

Edin H. wrote:

Jedini problem je sto je ovaj gol protiv Intera regularan, a protiv Liverpoola levat ga je zavalio rukom, sto u fudbalskoj igri obicno nije dozvoljeno osim kada sude Svabe :x
gol je postignut prsima!
Edin H.

Post by Edin H. »

Edin H.

Post by Edin H. »

prleitihi wrote:
Edin H. wrote:

gol je postignut prsima!
Bas :oops:

Image
Post Reply