Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konacno neko ko zna dostojanstveno primit poraz
jest ih sudija zeznuo za 20ak sekundi...al im je i dozvolio gol iz ofsajda....i kaki svirao nidje veze ofsajd, a izasao bi sam pred reinu...al sve to nije vazno
cinjenica je da je liverpool vise napadao, ali cilj igre je postici golove, od konstantnog napadanja nema fajde ako ono nije efikasno znaci - bolji tim je pobijedio
Milanovo osvajanje titule prvaka Evrope u sezoni gdje je trebao odlepršati u seriju B i gdje ih je samo don Silvio svojim autoritetom, vezama i ko zna čime još ostavio u ligi i na mala vrata uopšte ugurao u Ligu prvaka samo je još jedan pokazatelj da se lopovluk na kraju ipak isplati
van Basten wrote:Milanovo osvajanje titule prvaka Evrope u sezoni gdje je trebao odlepršati u seriju B i gdje ih je samo don Silvio svojim autoritetom, vezama i ko zna čime još ostavio u ligi i na mala vrata uopšte ugurao u Ligu prvaka samo je još jedan pokazatelj da se lopovluk na kraju ipak isplati
van Basten wrote:Milanovo osvajanje titule prvaka Evrope u sezoni gdje je trebao odlepršati u seriju B i gdje ih je samo don Silvio svojim autoritetom, vezama i ko zna čime još ostavio u ligi i na mala vrata uopšte ugurao u Ligu prvaka samo je još jedan pokazatelj da se lopovluk na kraju ipak isplati
Evo da i ja malo proslavim na forumu,nisam mogao ranije, slavilo se sinoć , ev' sad se probudio...
Hmmmmm, šta reći nego:
FOORZA MIILAN!!!!!! MILAN CAMPIONE!!!!
7 titula je u Milanu, i treba napomenuti da je Milan službeno klub sa najviše međunarodnih trofeja u svijetu (16), a drugi je real (15) zatim boca, ja mislim..
Neelix wrote:konacno neko ko zna dostojanstveno primit poraz
jest ih sudija zeznuo za 20ak sekundi...al im je i dozvolio gol iz ofsajda....i kaki svirao nidje veze ofsajd, a izasao bi sam pred reinu...al sve to nije vazno
cinjenica je da je liverpool vise napadao, ali cilj igre je postici golove, od konstantnog napadanja nema fajde ako ono nije efikasno znaci - bolji tim je pobijedio
Ofsajda kod gola Liverpoola nije bilo, jer je lopta pogodila prvo igraća Milana i onda došla do igrća Liverpoola koji je postigao gol! A znamo da nema ofsajda ako ti loptu doda protivnički igrać!
ibnHome wrote:ne znam je l' ko primjetio...ali meni se cini da je liverpool dao go iz ofsajda...
i kako onaj pokrajni sudija otpuhnu kad je Kaki prekin'o akciju...ni blizu ofsajda...
liverpul je definitivno bezveze tim...u principu 3-4 igraca evropskog nivoa...ostali mogu rado nastaviti karijeru u birminghamu, w. bromwichu i slicnim timovima...milan ih je sa 50% mogucnosti dobio...
cestike milanezi...
Milan ih je dobio na sreću! Prvih 45 minuta Milan nije ništa napravio izuzev sretnog gola Pipa!
Neelix wrote:konacno neko ko zna dostojanstveno primit poraz
Ofsajda kod gola Liverpoola nije bilo, jer je lopta pogodila prvo igraća Milana i onda došla do igrća Liverpoola koji je postigao gol! A znamo da nema ofsajda ako ti loptu doda protivnički igrać!
kao sto rekoh, nisam obratio paznju...moguce je i da si u pravu, ne tvrdim suprotno, ali dosta ljudi kaze i da nisi...
eto nek ih nije dobio zbog didinih odbrana, nestinog savrsenog odbrambenog umijeca, kakinih pasova i ubitacnog inzaghijevog zavrsavanja... bas mi je drago da se neki boshnjo nasao da omalozava uspjehe SEDMEROSTRUKOG prvaka evrope, ekipe koja u 5 godina konstantno dolazi do polufinala CL, od toga je dvaput osvaja...sve na srecu sve babo berlusconi sadake dao
šta da kažem.. ..dŽe mi je pirmin?.. ..dŽe mi je muki?.. ..dŽe su ostali stratezi i prognozeri?.. ..ma neću ništa reći..sve je poznato..
i da..liverpool je dao gol iz ofsajda..u momentu kad je igrač liverpoola glavom udario loptu..onaj žućo je već bio iza leđa igrača milana..stoga nema veze što je nakon tog udarca glavom lopta dirala igrača milana..po toj logici ako posljednji igrač odbrane uputi loptu svom napadaču..sudija ne bi trebao svirati ofsajd..sve dok se ne uvjeri da lopta neće dotaći nekog od igrača koji se brane..sjajno!
Jedini problem je sto je ovaj gol protiv Intera regularan, a protiv Liverpoola levat ga je zavalio rukom, sto u fudbalskoj igri obicno nije dozvoljeno osim kada sude Svabe
Better Man wrote:
Ne bih da ulazim u rasprave ali sam si sebe negirao u svome postu.
Ali odbijena lopta (to je kad lopta pogodi igraca) i pas nisu jedno te isto. To je isti slucaj da je igrac pucao i golman odbio loptu a igrac iz ofsajda zabio go.
Znaci ova teorija pada u vodu. Milan zasluzeno pobjedio daleko najlosiju utakmicu lige prvaka ove sezone. Prvi go sreca. Neko postavi video kada je lopta pogodila Inzagija protiv Intera i isto usla u go. Ako neko stvarno vjeruje da se na treninzima uvjezbavalo da Pirlo onako precizno i jako pogodi Inzagija onda je ta osoba nadareno debilna.
Jedini problem je sto je ovaj gol protiv Intera regularan, a protiv Liverpoola levat ga je zavalio rukom, sto u fudbalskoj igri obicno nije dozvoljeno osim kada sude Svabe