Reprezentacija BiH u rukometu
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
jazzemiin
#651 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Zasto su nasi cekali pola sata da Madjari izadju na teren?
Kome ba vise cuvamo hatar?
Kome ba vise cuvamo hatar?
-
arze
#652 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
JA MISLIM DA I NAKON OVE UTAKMICE (BAREM MENI) POSTAJE OCITO DA SE NE TREBA NADAT I UZDAT U BIH SPORT!!!
BH SPORT=NULA........
EVO JEDAN PRIJEDLOG-----NE TREBAMO SE BAVIT SPORTOM PROFESIONALNO NIKAD, SAMO REKREATIVNO!
OVO JE JOSH JEDAN OD PRIMJERA KAD SMO BLIZU NEKOG VELIKOG PLASMANA UVJEK NAS NESTO JEBE!!!!!
STO BAS NAS?
BIH?
DANSKA NA KOSEVU,MADARSKA NA BILINOM......EVO SAD RUKOMET!!!!!
MA STVARNO ZALOSNO
BH SPORT=NULA.ZABORAVIMO GA ZADUGO
BH SPORT=NULA........
EVO JEDAN PRIJEDLOG-----NE TREBAMO SE BAVIT SPORTOM PROFESIONALNO NIKAD, SAMO REKREATIVNO!
OVO JE JOSH JEDAN OD PRIMJERA KAD SMO BLIZU NEKOG VELIKOG PLASMANA UVJEK NAS NESTO JEBE!!!!!
STO BAS NAS?
BIH?
DANSKA NA KOSEVU,MADARSKA NA BILINOM......EVO SAD RUKOMET!!!!!
MA STVARNO ZALOSNO
BH SPORT=NULA.ZABORAVIMO GA ZADUGO
- Luke Perry
#653 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
jasco74
Ovo mi nije jasno. Moze li se primijeniti i na fudbal? Koliki je marketinski potencijal Engleske?S druge strane, vjerujem i cak mislim da sam u pravu, da je marketinski potencijal Madjarske puno veci od marketinskog potencijala BiH,
-
Umjetnik a
#654 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
don vito wrote:Gledam utakmicu sa rodjakom iz Svedske. Napad Madjara, Terzic pravi faul, mozda prestrogo dobija iskljucenje, ima razloga da prigovori sudijama. Umjesto prigovora, on glavom udara (doduse lagano) sudiju, sto bi u nekim situacijama bio razlog za prekid. Debil Spaho pet minuta prica o zavjerama, kradjama, da smo bolji od Madjara... Nakon sto je zavrsena ova tirada nazovi reportera rodjak kaze: "Nije mi jasno da nijednom rijecju reporter ne kritikuje incident koji je napravio nas igrac vec samo govori o kradji". Eeeee, rekoh, kad takvi debili oblikuju javno mnijenje, zar je ocekivati onda ista drugo osim onog papanluka na tribinama zbog kojeg cemo biti kaznjeni i odmah mozemo zaboraviti i plasman na naredno veliko takmicenje.
idi vidu kako je hr igrala
a kad već spominješ udaranje mirsada u sudiju kao da to drugi ne rade a šta je sa nađom iz mađarske i onim koji je u prvih 10 minuta zaradio barem 5 puta da dobije crveni a nije ga dobio
-
HARISF
#655 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
BosnaFanatic wrote:svaka cast navijacima na gadjanju ,nisu bas bili precizni ali su dobro gadjali, sudije su bili 100% na strani madjara i tu se vidi da Evropa moze da radi sta hoce i sudi kako hoce,koga sisa OVO JE BOSNAa delegat pred 8000 navijaca dosao na engleskom , ebao ga on , samo bosanski ovo je bosna, jebo on sebe svaka cast navijacima , imamo najbolje navijace i najponosnije na Planeti , i sad pjevajte Bosnom behar Probeharao mene zivot razocarao
-
LSD
#656 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Kakve hrvate?? ko je pomenu termin Hrvati?? ti ili ja?? sam si se nasao uvrijedjenim jer te pogodio ovaj post...ja se nikome nisam licno obratio niti nekog imenovao...ti si ocito previše licno shvatio taj moj post i poceo da napadaš,vrijeđaš i nazivaš me vehabijom.bato99 wrote:aj ti LSD odjebi bogati sA tim vahabijskim govorom,ti samo čekaš nešto pa da pljuješ po hrvatima,kretenu jedan ima li ijedan post da nešto realno govorišLSD wrote:Evo poceli su se javljati kockasti rodoljubi sa drugih sportskih tema koji jedva cekaju neko sranje da se desi u vezi BH repke,pa da poseru po bosni i bosanskom narodu.
Sad sam te prijavio za ove uvrede i biceš nogiran sa ovog foruma uskoro.
-
in33sa
#657 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Ali ja i dalje ne shvatam koliko glup moras biti pa dobacivati delegatu utakmice i zvizdati covjeku, nedati mu da govori
Ono, ko smo ko mi, zajebani, izvizdali smo delegata
na kraju su oni nasi sto su stajali uz delegata odmahivali rukama i vrtili glavom... jer sad kad delegat napise izvjestaj, mozemo biti sretni da nas IHF ne suspendira na duze vrijeme.
Pa se vi inatite, junacine sa tribina. Ne znam samo kome.
Ono, ko smo ko mi, zajebani, izvizdali smo delegata
-
emy.
#658 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
haha u prvom postu sam bas i govorila o ovakvim kao sto si ti, a radi takvih nam se i desavaju ove situacije 
Last edited by emy. on 14/06/2008 23:12, edited 1 time in total.
-
HARISF
#659 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
kud ne uletise i zgazise onog sudiju odnosno obojicu
-
lahor
#660 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
don vito wrote:Gledam utakmicu sa rodjakom iz Svedske. Napad Madjara, Terzic pravi faul, mozda prestrogo dobija iskljucenje, ima razloga da prigovori sudijama. Umjesto prigovora, on glavom udara (doduse lagano) sudiju, sto bi u nekim situacijama bio razlog za prekid. Debil Spaho pet minuta prica o zavjerama, kradjama, da smo bolji od Madjara... Nakon sto je zavrsena ova tirada nazovi reportera rodjak kaze: "Nije mi jasno da nijednom rijecju reporter ne kritikuje incident koji je napravio nas igrac vec samo govori o kradji". Eeeee, rekoh, kad takvi debili oblikuju javno mnijenje, zar je ocekivati onda ista drugo osim onog papanluka na tribinama zbog kojeg cemo biti kaznjeni i odmah mozemo zaboraviti i plasman na naredno veliko takmicenje.
- strong69
#661 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Koja stoka od navijaca? Trebalo je to tuci, jel´ tako?zandar wrote:koja stoka od navijaca
Kako vas sviju nije stid ovako komentarisati navijace i navijanje? Cool je kad se pjeva ´Ajmo ustase a kad objektivno izrevoltirana publika reaguje onda su stoka i divljaci?
Navijace ne opravdavam ali glavni i jedini krivac koji je doveo do ovoga je sudacki duet. Ono je sramota kako se sudi. I da, svi vi koji utakmice pratite samo putem TV ekrana trebate znati da u navijackoj publici sjede svakavi ljudi. I vidi se vasa tendencija da nas strpate sve u isti kos i da budemo "divljaci". Od 6.000 ljudi u Skenderiji dovoljno je da njih 50 baci papire u teren ali to nije dovoljno da se svi nazovu divljacima, pogotovo jer su djevojke cinile pola publike.
A nazivanje navijaca stokom dovoljno govori o vama elokventnoj i vaspitanoj FGR. Stoko!
- Gorštak
#662 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
HARISF wrote:BosnaFanatic wrote:svaka cast navijacima na gadjanju ,nisu bas bili precizni ali su dobro gadjali, sudije su bili 100% na strani madjara i tu se vidi da Evropa moze da radi sta hoce i sudi kako hoce,koga sisa OVO JE BOSNAa delegat pred 8000 navijaca dosao na engleskom , ebao ga on , samo bosanski ovo je bosna, jebo on sebe svaka cast navijacima , imamo najbolje navijace i najponosnije na Planeti , i sad pjevajte Bosnom behar Probeharao mene zivot razocarao
Ko im jebe mater. Nek su ih gađali. I onaj smetljar švedski da je htio mogo je fino prevodioca i spikera pa lagano.
Jes' mi on za umirivanja raspamećene gomile - ubio se.
-
Umjetnik a
#663 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
onaj komad debila iz švedske je izašao da prekine utakmicu
šef sudija EHF je mađar
šef sudija EHF je mađar
- McDizdar
#664 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
O kakvoj vi to kulturi pričate kada cijelu utakmicu kad god im se približimo da izjednačimo sudije počnu da seru i zaustave nas. Oni kad vode sa 4-5 razlike igra se sasvim normalno.
Pa da sam kamen i ne znam ti koliko kulturan i dotjeran prekipilo bi mi i puko bi i počeo im psovati sve njihovo evropsko još pogotovo kad mi naumpadne ono oličenje evropeizma i kulture kad smo igrali u Španiji pa nategli produžetak 7 minuta.
Mi možda i jesmo vatreni, neotesani, primitivni ali su i sudije isto toliko jajare, uvlačiguze i kurve. Sve su to pokazivali tokom cijele utakmice i onda je normalno da je došlo do jedne tačke kad se čaša prelila i na vidjelo izišla naša crna strana, pa nismo anđeli.
Pa da sam kamen i ne znam ti koliko kulturan i dotjeran prekipilo bi mi i puko bi i počeo im psovati sve njihovo evropsko još pogotovo kad mi naumpadne ono oličenje evropeizma i kulture kad smo igrali u Španiji pa nategli produžetak 7 minuta.
Mi možda i jesmo vatreni, neotesani, primitivni ali su i sudije isto toliko jajare, uvlačiguze i kurve. Sve su to pokazivali tokom cijele utakmice i onda je normalno da je došlo do jedne tačke kad se čaša prelila i na vidjelo izišla naša crna strana, pa nismo anđeli.
-
lahor
#665 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Hebiga delegat zaboravio da je na svim medjunarodnim sportskim utakmicama zvanicni jezik bosanski....ja sto se covjek obruka....in33sa wrote:Ma gotovo je sad, Spaho je govoriodon vito wrote:Gledam utakmicu sa rodjakom iz Svedske. Napad Madjara, Terzic pravi faul, mozda prestrogo dobija iskljucenje, ima razloga da prigovori sudijama. Umjesto prigovora, on glavom udara (doduse lagano) sudiju, sto bi u nekim situacijama bio razlog za prekid. Debil Spaho pet minuta prica o zavjerama, kradjama, da smo bolji od Madjara... Nakon sto je zavrsena ova tirada nazovi reportera rodjak kaze: "Nije mi jasno da nijednom rijecju reporter ne kritikuje incident koji je napravio nas igrac vec samo govori o kradji". Eeeee, rekoh, kad takvi debili oblikuju javno mnijenje, zar je ocekivati onda ista drugo osim onog papanluka na tribinama zbog kojeg cemo biti kaznjeni i odmah mozemo zaboraviti i plasman na naredno veliko takmicenje.![]()
Ali najjace mi je "sta on tu nama ima govoriti na engleskom"vuce mi na onog profesora, cujemol se profesore, konju onaj jedan nekulturni
-
jasco74
#666 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Kada procitas citavu post i ne budes izvlacio dijelove iz konteksta, onda zasluzujes validan odgovor. Ovako, sve najbolje.Luke Perry wrote:jasco74Ovo mi nije jasno. Moze li se primijeniti i na fudbal? Koliki je marketinski potencijal Engleske?S druge strane, vjerujem i cak mislim da sam u pravu, da je marketinski potencijal Madjarske puno veci od marketinskog potencijala BiH,
-
HARISF
#667 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
kad u skenderiji onaj neki litvanac il sta je vec dize tri prsta to je uredu il ka na grbavici golman slavije radi isto to kad se u finalu kupa bih zvizdi na drzavnu himnu kakva takva je i to je ok a kad navijaci pjevaju ovo je bosna to je ko primitivizam sram vas bilo
- don vito
#668 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Evo prakticnog primjera za ono o cemu govorim, "patriota" nadahnut Velidom Spahom. Onaj ko se usudi reci da je sudjenje bilo lose, ali da je na tribinama papanluk, taj je po njegovoj definiciji "hr"!? Nema nade za zemlju sa ovakvim ljudima, svaki dan se sve vise uvjeravam u to.Umjetnik a wrote:don vito wrote:Gledam utakmicu sa rodjakom iz Svedske. Napad Madjara, Terzic pravi faul, mozda prestrogo dobija iskljucenje, ima razloga da prigovori sudijama. Umjesto prigovora, on glavom udara (doduse lagano) sudiju, sto bi u nekim situacijama bio razlog za prekid. Debil Spaho pet minuta prica o zavjerama, kradjama, da smo bolji od Madjara... Nakon sto je zavrsena ova tirada nazovi reportera rodjak kaze: "Nije mi jasno da nijednom rijecju reporter ne kritikuje incident koji je napravio nas igrac vec samo govori o kradji". Eeeee, rekoh, kad takvi debili oblikuju javno mnijenje, zar je ocekivati onda ista drugo osim onog papanluka na tribinama zbog kojeg cemo biti kaznjeni i odmah mozemo zaboraviti i plasman na naredno veliko takmicenje.
a kad već spominješ udaranje mirsada u sudiju kao da to drugi ne rade a šta je sa nađom iz mađarske i onim koji je u prvih 10 minuta zaradio barem 5 puta da dobije crveni a nije ga dobio
-
LSD
#669 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Jao razmišljanjain33sa wrote:Ali ja i dalje ne shvatam koliko glup moras biti pa dobacivati delegatu utakmice i zvizdati covjeku, nedati mu da govori![]()
Ono, ko smo ko mi, zajebani, izvizdali smo delegatana kraju su oni nasi sto su stajali uz delegata odmahivali rukama i vrtili glavom... jer sad kad delegat napise izvjestaj, mozemo biti sretni da nas IHF ne suspendira na duze vrijeme.
Trebali smo pusti delegati iz Švedske da fino i kulturno objasni sve na engleskom jer covjek pouzdano zna da svih 8.000 u Skenderiji znaju engleski....pa se delegat malo naljutio,profurali ga malo ego-tripovi i naljuti se delagat iz Švedske što raja nece da sluša ima za reci njegovo na engleskom velicanstvo delegat iz Švedske i lik prekida utakmicu...a inace nebi on,fin je to covjek ali eto ima nekih privatnih problema u porodici (žena ga vara sa crncem i sl.) ali sve to uzalud kad "bezobraznu rulju sa tribina" to ne zanima...i nek je prekinuo susret,jelde...de završi sam kad si krenuo...jao price odrona
-
Umjetnik a
#670 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
kako vas nije stid da navijače nazivate stokom
pa šta su ini trebali da sjede kao u pozorištu i gledaju kako nas kradu ne svake minute nego svake sekunde
i kad damo gol oni ga ponište ko fol sedmerac
pa šta su ini trebali da sjede kao u pozorištu i gledaju kako nas kradu ne svake minute nego svake sekunde
i kad damo gol oni ga ponište ko fol sedmerac
- Luke Perry
#671 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
To je cak i lijepo od njega da se pokusao obratiti publici.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#672 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Ne sjecam se kad sam sa vecim nestrpljenjem cekao nego sto sam ovu utakmicu. Ta dva usrana gola nisu bila nedostizna ali sam zaboravio na jednu sitnicu a to je da smo mi Bosna i Hercegovina. Kao prvo rukometasi su igrali prvo poluvrijeme katastrofa uz zaista lagano siljenje sudija. Nije nam sudija kriv kada sami napravimo 4-5 gresaka. Njaveca greska mu je bila ponisten gol radi prestupa. Drugo poluvrijeme su zaista napravili par uzasnih, katastrofalnih gresaka na nasu stetu. Doborac jeste pravio probijanje ali nakon sto ga je u skoku gurnuo drugi igrac i na zalost svog polomio. Dakle ponovilo se ono sto nam se ponavlja u svakom sportu da odlucujuce utakmice igramo uvijek lose i naravno imamo nenaklonost sudija jer smo mi jednostavno Bosna i Hercegovina zemlja koja je na samom repu Evrope.
E sad navijaci. Niko nije mogao ocekivati da ce 7-8000 ljudi navijati kao u pozristu ali izgleda da neki navijacki fakini i debili nece nikada skontati da se ne moze na utakmicama gadjati upaljacima i kovanicama. Toga jednostavno u Evropi nema pogotovo na dvoranskim utakmicama. Evo igra se Evropsko prvenstvo u fudbalu i pojedine reprezentacije su drasticno ostecene ali niti jedan predmet nije doletio na teren niti je bio niti jedan navijacki incident. Ja znam da masa navijaca pokusavaju da se dokazu da su zajebani ali na ovakav nacin samo su zajebali nasu reprezentaciju. Nije ovo prvi put da nasi navijaci a pogotovo BHF-ovci prave sranja na utakmicama reprezentacije i milse da su napravili dobro djelo. Davno sam pisao da se na utakmicama ovakve stvari odbijaju samo nasim reprezentacijama od glavu. Nakon sramne utakmice i nevidjene kradje sudije u fudbalskoj utakmici u Spaniji kada smo dobili gol u 97 minuti ja sam ocekivao da ce BHF (posto ih je najvise van BiH) organizovati proteste ispred UEFE ali malo morgen jer na evropskim ulicama se ne mozes ponasati kako hoces. Za krah ove utakmice su kao prvo krivi nasi igraci sa losom igrom, zatim sudije ali i velikim djelom navijaci jer ne znaju osnovnu kulturu da nekoga saslusaju. Sada cemo ispasi za SP i sljedece utakmice ce nam se igrati bez navijaca a kako dobro kotiramo u Evropi ne bi me zacudilo da nas i iskljuce sa kvalifikacija. To nasi rukometasi nisu zasluzili. Doduse ima i onaj 1% nade da bude drukcije ali nas taj 1% nije nikada i u nicemu pocastio.
Daj boze da ovakav bjes se ispolji na pravim mjestima u BiH jer sve sto nam se desava u sportu je iskljucivo i samo iskljucivo vezano sa politickom situacijom.
U jednom trenu mi je doslo stvarno da zaplacem od muke jer sam nekako bio siguran da cemo otici na to veliko takmicenje u susjednu nam drzavu u kojoj bi imali navijacku pomoc kao da igramo kuci. Ovako daj boze da odigramo i sljedece kvalifikacije. Mi smo kurva koju moze svako da jebe besplatno i da je poslije toga isamara ma koliko to ruzno zvucalo.
E sad navijaci. Niko nije mogao ocekivati da ce 7-8000 ljudi navijati kao u pozristu ali izgleda da neki navijacki fakini i debili nece nikada skontati da se ne moze na utakmicama gadjati upaljacima i kovanicama. Toga jednostavno u Evropi nema pogotovo na dvoranskim utakmicama. Evo igra se Evropsko prvenstvo u fudbalu i pojedine reprezentacije su drasticno ostecene ali niti jedan predmet nije doletio na teren niti je bio niti jedan navijacki incident. Ja znam da masa navijaca pokusavaju da se dokazu da su zajebani ali na ovakav nacin samo su zajebali nasu reprezentaciju. Nije ovo prvi put da nasi navijaci a pogotovo BHF-ovci prave sranja na utakmicama reprezentacije i milse da su napravili dobro djelo. Davno sam pisao da se na utakmicama ovakve stvari odbijaju samo nasim reprezentacijama od glavu. Nakon sramne utakmice i nevidjene kradje sudije u fudbalskoj utakmici u Spaniji kada smo dobili gol u 97 minuti ja sam ocekivao da ce BHF (posto ih je najvise van BiH) organizovati proteste ispred UEFE ali malo morgen jer na evropskim ulicama se ne mozes ponasati kako hoces. Za krah ove utakmice su kao prvo krivi nasi igraci sa losom igrom, zatim sudije ali i velikim djelom navijaci jer ne znaju osnovnu kulturu da nekoga saslusaju. Sada cemo ispasi za SP i sljedece utakmice ce nam se igrati bez navijaca a kako dobro kotiramo u Evropi ne bi me zacudilo da nas i iskljuce sa kvalifikacija. To nasi rukometasi nisu zasluzili. Doduse ima i onaj 1% nade da bude drukcije ali nas taj 1% nije nikada i u nicemu pocastio.
Daj boze da ovakav bjes se ispolji na pravim mjestima u BiH jer sve sto nam se desava u sportu je iskljucivo i samo iskljucivo vezano sa politickom situacijom.
U jednom trenu mi je doslo stvarno da zaplacem od muke jer sam nekako bio siguran da cemo otici na to veliko takmicenje u susjednu nam drzavu u kojoj bi imali navijacku pomoc kao da igramo kuci. Ovako daj boze da odigramo i sljedece kvalifikacije. Mi smo kurva koju moze svako da jebe besplatno i da je poslije toga isamara ma koliko to ruzno zvucalo.
-
klixober
#673 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Ja stvarno ne kontam odakle delegatu da se obraca publici.Uvijek se obraca organizator,upozorava da ce biti prekinuta utakmica.Sta delegat ima pricati publici.

- x0z0y0
#674 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Tajo je sjedio u prvim redovima..
trebao je on izaci i smirit raju
trebao je on izaci i smirit raju
-
Umjetnik a
#675 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
don vito wrote:Evo prakticnog primjera za ono o cemu govorim, "patriota" nadahnut Velidom Spahom. Onaj ko se usudi reci da je sudjenje bilo lose, ali da je na tribinama papanluk, taj je po njegovoj definiciji "hr"!? Nema nade za zemlju sa ovakvim ljudima, svaki dan se sve vise uvjeravam u to.Umjetnik a wrote:don vito wrote:Gledam utakmicu sa rodjakom iz Svedske. Napad Madjara, Terzic pravi faul, mozda prestrogo dobija iskljucenje, ima razloga da prigovori sudijama. Umjesto prigovora, on glavom udara (doduse lagano) sudiju, sto bi u nekim situacijama bio razlog za prekid. Debil Spaho pet minuta prica o zavjerama, kradjama, da smo bolji od Madjara... Nakon sto je zavrsena ova tirada nazovi reportera rodjak kaze: "Nije mi jasno da nijednom rijecju reporter ne kritikuje incident koji je napravio nas igrac vec samo govori o kradji". Eeeee, rekoh, kad takvi debili oblikuju javno mnijenje, zar je ocekivati onda ista drugo osim onog papanluka na tribinama zbog kojeg cemo biti kaznjeni i odmah mozemo zaboraviti i plasman na naredno veliko takmicenje.
halo nemoj mi govoriti da sam nacionalista
znam da su bili navijači pretjerali
ali svaki normalan bi nako regiro kad te sudija krade i svaki debil koji nikada i nije vido rukomentu utakmicu bi skonto
peace