Budi siguran da ce i Arsenal biti sve bolji i boljischeph wrote:Najaci smo! Jos kad se oporavi Menez i Riise ima da torpediramo sve redom, jedva cekam Arsenal da ih naucimo forama i fazonima.
Serie A
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- abondanzieri
#651 Re: Serie A
-
dimu
#652 Re: Serie A
kako sada stvari stoje Arsenal nema sanse... Roma olako dolazi do golova, Arsenal se pati i pati, kruzi lopta al nema u zadnjih par utakmica prilike kako treba a ne golova nekih... a blizu su utakmice, sumnjam da ce se Arsenal vratiti u neku top formu (nemaju s cim)
-
fedayn-roma
#653 Re: Serie A
No comment.... neg samo shutim i cekam.... blizi se blizi...abondanzieri wrote:Budi siguran da ce i Arsenal biti sve bolji i boljischeph wrote:Najaci smo! Jos kad se oporavi Menez i Riise ima da torpediramo sve redom, jedva cekam Arsenal da ih naucimo forama i fazonima.
A sto se tice igre Rome, ja sam Romanista, pa mozda i nisam objektivan, ali ako neko prati serie A, nema sanse da nadje ekipu koja ima bolju igru ili formu u ovom trenutku. Isto tako i u Evropi, sad kao sad mozda samo Barca i M.United su na nivou.
Da Roma nije imala katastrofalan pocetak shampionata, sad bi se druga prica pricala u serie A... ali sta je tu je....
A sto se tice lige prvaka, to je druge prica, svasta se tu moze desiti, ali do kraja ce biti tesko, treba Romi jos malo iskustva u Evropi... ali nikad se ne zna... finale je u Rimu... kao i 84te....
sanjajuci ponovo Liverpool....
- KPNCTNJAH
#654 Re: Serie A
Da, danas istodimu wrote:Roma opet sjajno odigrala...
-
dimu
#655 Re: Serie A
aha identicno haha nego pripisivali golove pogresnoj strani 
- madalen
#656 Re: Serie A
A sto Inter nadigava Milan
2:0 prvo poluvrijeme
Forza Inter
Heja Ibra i Stankovic
Forza Inter
Heja Ibra i Stankovic
- KPNCTNJAH
#657 Re: Serie A
Steta samo za prvi gol jer ce se opet pricati kako namjestamo utakmice ...madalen wrote:A sto Inter nadigava Milan2:0 prvo poluvrijeme
Forza Inter
Heja Ibra i Stankovic
- Neelix
#658 Re: Serie A
jao "maradone"
ovo je smijesno
ovo je smijesno
- KemooSA
#659 Re: Serie A
uhhh na kraju jedva al nema veze, titula je nasa!
- madalen
#660 Re: Serie A
Bolja igra Intera i zasluzena pobjeda...
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#661 Re: Serie A
Trebali su im na pocetku odma dat titulu i da se igra posteno do kraja. Golovi iz ofsajda, nepostojecih penala, sad rukama......izgleda samo tako mozes postati dominantan u Italiji, nekad bio Juventus, sada Inter
- rIder
#662 Re: Serie A
AAAAAAAADRIIIIANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

- rIder
#663 Re: Serie A
Pa eto neka se igra pošteno, ali za drugo mjestoAdmir_1984 wrote:Trebali su im na pocetku odma dat titulu i da se igra posteno do kraja. Golovi iz ofsajda, nepostojecih penala, sad rukama......izgleda samo tako mozes postati dominantan u Italiji, nekad bio Juventus, sada Inter
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#664 Re: Serie A
onaj tijekom rukometne utakmice inter-milanrIder wrote: i koji penali?
- bato99
#665 Re: Serie A
odličan derbi sinoć..zaslužena pobjeda intera..a jesu se ispromašivali i jedni i drugi
trebalo je biti 5:2 za inter
- abondanzieri
#666 Re: Serie A
Prandelli pretukao navijača Genove
Trener Fiorentine, Cesare Prandelli, nakon remija u Seriji A sa Genovom, pretukao je jednog navijača protivničkog kluba, zadavši mu teške tjelesne povrede.
Nakon što je objavljeno da je autobus Fiorentine pregazio jednog navijača, stigla je i vijest, da je trener tima iz Firence bio najborbeniji u sukobima navijača ova dva kluba. Navijači Genove su napali igrače Fiorentine nakon čega je Prandelli uzeo stvar u svoje ruke i počeo "marisati" koga je stigao.
Zaplatio je jedan navijač koji je odmah prebačen u lokalnu bolnicu. Poslije utakmice dogodilo se još nekoliko inicdenata, a navijači su napali supruge i djevojke fudbalera oba kluba.
Sta je sada u stvari bilo sa navijacem,je li ga pregazio autobus ili Prandelli

Trener Fiorentine, Cesare Prandelli, nakon remija u Seriji A sa Genovom, pretukao je jednog navijača protivničkog kluba, zadavši mu teške tjelesne povrede.
Nakon što je objavljeno da je autobus Fiorentine pregazio jednog navijača, stigla je i vijest, da je trener tima iz Firence bio najborbeniji u sukobima navijača ova dva kluba. Navijači Genove su napali igrače Fiorentine nakon čega je Prandelli uzeo stvar u svoje ruke i počeo "marisati" koga je stigao.
Zaplatio je jedan navijač koji je odmah prebačen u lokalnu bolnicu. Poslije utakmice dogodilo se još nekoliko inicdenata, a navijači su napali supruge i djevojke fudbalera oba kluba.
Sta je sada u stvari bilo sa navijacem,je li ga pregazio autobus ili Prandelli
- Josip
#667 Re: Serie A
bato99 wrote:odličan derbi sinoć..zaslužena pobjeda intera..a jesu se ispromašivali i jedni i drugitrebalo je biti 5:2 za inter
kako Adrijano prepila Maldinija ... aaaaa
mislim da Maldini još šlajdra
- Srdjan_83
#668 Re: Serie A
Veliki sam fan milana,ma od kad znam za sebe ovaj klub mi je na 1. mjestu u seriji A.Mislim da je vrijeme da urade nesto po pitanju dovodjenja mladih igraca i slanju u penziju maldinija(40 godina) i favalija(37 godina).digli su neku prasinu oko bekama i njegovog ostanka u milanu,a ovamo odbrana trula.uzas.
PENZIJA...- Point.
#669 Re: Serie A
Nek kupe i Baku Sliskovica i Envera Marica kao zamjena Abijatija, prosjek godina im se savrseno podudara sa politikom velikog Ancelotija.
- Neelix
#670 Re: Serie A
ti lazio nijedne, maldini bi i danas bio vas najbolji igrac 
- Point.
#671 Re: Serie A
Mozda i bi kakva je suplja i naivna odbrana Lazia u zadnje vrijeme. Al i to se da uigrati, dok godine i penziono stanje, medjutim, ne. 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#672 Re: Serie A
Inter opet standardno uz pomoc sudija....
- Point.
#673 Re: Serie A
Opet Adrianova ruka donijela tri boda......Sta bi Moggi na ovo reko? 
- rado_vidjen
#674 Re: Serie A
opet sudije odradise za inter... ko bi reko da i kolina uzima hediju
ja lige i govana ccc
ja lige i govana ccc
-
dimu
#675 Re: Serie A
stvarno mi je zao sto Roma nije dobila, vise su nego zasluzili pobjedu... prvo poluvrijeme su ih razbili
u drugom se Inter probudio stvarao sanse ali je Roma opet bolje igrala... e sad ne znam stvarno koliko je penal sumnjiv ako na njega mislite kao pomoc sudija, meni je vise bio penal nego sto nije tako da... jbg takav je fudbal...
meni je najvise krivo sto De Rossi ne dade onaj go u zadnjim minutama, steta sto onakvu priliku fuli... i bilo je jos 2-3 sanse u zadnjim trenucima, mogla je Roma do pobjede... al sve u svemu odlicna igra, ocitali su im lekciju a bez Tottija koji je jako bitan igrac
u drugom se Inter probudio stvarao sanse ali je Roma opet bolje igrala... e sad ne znam stvarno koliko je penal sumnjiv ako na njega mislite kao pomoc sudija, meni je vise bio penal nego sto nije tako da... jbg takav je fudbal...
meni je najvise krivo sto De Rossi ne dade onaj go u zadnjim minutama, steta sto onakvu priliku fuli... i bilo je jos 2-3 sanse u zadnjim trenucima, mogla je Roma do pobjede... al sve u svemu odlicna igra, ocitali su im lekciju a bez Tottija koji je jako bitan igrac