zapravo, sta bi on dao za pramen svoje kose
Kutak za fanove Rizze Ruze
Moderator: _BataZiv_0809
-
UBL
Vidim neumorni ste sa vasim kvazi-sarkazmom. Evo vec mjesecima samo ponekad bacim oko na ovaj forum (za razliku od vas kompjuterskih moljaca imam stvaran i intenzivan zivot
) i ne mogu da vjerujem da ispadate sve gluplji i gluplji. Sto se tice Rizze, ne berite brigu, upalite vase radio prijemnike i uzivajte u jedinstvenom spoju domaceg senzibiliteta, orijentalnog melosa i progresivnog zapadnjackog pop-a. 
-
UBL
Tebi i ostalim ignorantima koji tako "revnosno" posjecuju ovu temu (zavist?? nemoc??!? frustracije?!??) ne bih odgovorio ni da me prze na vatri! Poruke podrske su redovno dolazile od ljudi koje sam i smatrao muzicki obrazovanim i vrijednim sagovornicima ove nase sarajevske "cyber muhabethane" (a takvih je malo, a ti NARAVNO ne pripadas toj skupini).Neelix wrote:hajde UBL, otkrij nam imena ljudi koji ti se javljaju na PP i pisu poruke podrskepliiiiizzzzzzzz
Zajedljive komentare ostavljajte negdje drugo, a o rizzinom statusu zvijezde u usponu pricace njegovi fanovi i njegovi uspjesi. A da fanova zaista ima, pokazao je i ubjedljivi trijumf televotingom na ovdje vec pomenutom festivalu.
Zahvaljujem se jos jednom na privatnim porukama podrske. Nadam se da sam na svaku i odgovorio.
Last edited by UBL on 07/11/2007 23:58, edited 1 time in total.
- illuminated
ovo samo Rizzo himself moze napisati...niko vise definitvno....domaceg senzibiliteta, orijentalnog melosa i progresivnog zapadnjackog pop-a..
- lady midnight
mozhe biti da se ja shetam pod nekim drugim zvjezdanim nebom, a mozhe biti da njegova zvjezda josh nije zasjala dovoljno jako da bi obasjala bilo shta dalje od sarajeva, a mozhe biti i da sam muzichki neobrazovana
bilo kako bilo, molim za milost
i odgovor: who the fuck is rizzo ruzha

- zaphodia
Vratija se Rizzo, di je bija?
Vratija se sinoc, di je bija?
Kazu da je smokve ukra, kazu da je pija,
Kazu da je sve do juce u przunu bija!
Di je bija da je bija,
Lipo mu je bilo!*
*mali prilog nas muzicki neobrazovanih kompjuterskih moljaca, u stihu kako i prilici, svekolikoj svemuzickoj sveobuhvatnosti nasega Rizze, a sve u svrhu dobrodoslice!
PS: Rizzo, ja izgorijeh, evo ima godina, da saznam ono za 19? Haj drug meni reci, ja necu nikom, kompjutera i foruma mi!!!!
Vratija se sinoc, di je bija?
Kazu da je smokve ukra, kazu da je pija,
Kazu da je sve do juce u przunu bija!
Di je bija da je bija,
Lipo mu je bilo!*
*mali prilog nas muzicki neobrazovanih kompjuterskih moljaca, u stihu kako i prilici, svekolikoj svemuzickoj sveobuhvatnosti nasega Rizze, a sve u svrhu dobrodoslice!
PS: Rizzo, ja izgorijeh, evo ima godina, da saznam ono za 19? Haj drug meni reci, ja necu nikom, kompjutera i foruma mi!!!!
- lady midnight
update:
evo nadjoh jedan spot na youtube:
"samo slova dva tvoga imena dovoljna su da mi zhivot bude kazna danima, samo slova dva, to vishe nisam ja..."

uh, shto ce ovaj zakovitlati zvjezdanu prashinu
:D:D ima svi da se podushimo
:D:D
"samo slova dva tvoga imena dovoljna su da mi zhivot bude kazna danima, samo slova dva, to vishe nisam ja..."
uh, shto ce ovaj zakovitlati zvjezdanu prashinu
- zaphodia
@Lejdi, ne budi ti mrsko, pregledaj temu od pocetka. isplati se vjeruj mi!lady midnight wrote:update:
"samo slova dva tvoga imena dovoljna su da mi zhivot bude kazna danima, samo slova dva, to vishe nisam ja..."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uh, shto ce ovaj zakovitlati zvjezdanu prashinu:D:D ima svi da se podushimo
:D:D
- chuchumbamayumbe
heheh...lady midnight wrote:mozhe biti da se ja shetam pod nekim drugim zvjezdanim nebom, a mozhe biti da njegova zvjezda josh nije zasjala dovoljno jako da bi obasjala bilo shta dalje od sarajeva, a mozhe biti i da sam muzichki neobrazovana![]()
bilo kako bilo, molim za milost
i odgovor: who the fuck is rizzo ruzha
![]()
![]()
Mozda da prvo skontas ko je Kike Budalike...kada tu spodobu apsolviras, bices dovoljno zrela i ucena da predjes na fenomen Rizze Ruze! To ti je u pet deka...
- illuminated
koga?nausnica wrote:Da mi je vidjeti sta ste vi uradili sa svojim zivotima i od svojih zivota, pa da ovako sujetno jasete nekoga i ismijavate...
Rizzu ili njegov alter ego u vidu Rizzovog fana?
- superxenon
volis jahanje?nausnica wrote:Mene radoNeelix wrote:mozemol i tebe jahat?![]()