Kad muskarci vole....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- atheist
Opet si pogresno skontao...citaj malo pozornije ba...nista te ne kosta...Sem sto si pesimista josh si i bukvalista...Citaj ba izmedju redova...pa zar je to tako tesko:-)
Kono ba ...koji rostilj ..pa nema mesike za 10 dana...to malo one kozice ...samo da zamirise..i jedno pivce i dosta.-...e onda se kuci ide na grah...da se barem covjek najede kako treba...Ma nisam se ja nasao nigdje...to je samo bilo subotnje jutro...nista vishe:-)) sad se vec noc blizi...pa se ostrim:-)
Kono ba ...koji rostilj ..pa nema mesike za 10 dana...to malo one kozice ...samo da zamirise..i jedno pivce i dosta.-...e onda se kuci ide na grah...da se barem covjek najede kako treba...Ma nisam se ja nasao nigdje...to je samo bilo subotnje jutro...nista vishe:-)) sad se vec noc blizi...pa se ostrim:-)
-
Adko
Evo da se vratim malo sire na ovu temu i da kazem da veza nije neka sablonska racunarska igra nego bezobzirna real time strategija gdje kao kod pojedinih vrsta pauka ako muzijak nije stalno na oprezu zenka ce ga lagano pojest.
Mislim da moramo biti hladniji i manje izkazivati osjecanja.
Ljubav u prvom mjesecu poznanstva pa pojest ce vas za veceru odma kada joj pokazes osjecanja,postao si njen zanesenjak zaboravi je odmah!.Da li ce i jedan u takvom hipotetickom stanju moci ostati hladan i kontrolisati i sebe i vezu.Emocije su cudo i u "ljubavnoj strategiji" mozak treba voditi glavnu ulogu.Mislim da ne postoji bezuvjetna ljubav i vecinom se zavrsi nesretno.Zene strategiju manipulisanja i vodjenja glavne rijeci u vezi uce od malih nogu vec od sapunica.
Osvijetlite malo mozak i pogledaj te u proslost i iskustvo,pa jel nije tako!?
Biti zaljubljen u jednu djevojku (posebno ako su ti jednostrani osjecaji),degradira samopostovanje,paralisuci sposobnosti za normalnu komunikaciju i realno razmisljanje i konstantne vibracije straha od odbacaja.
Mislim da je potrebno sve uzeti u obzir,samo oprezno i hladno bez obsesije za djevojkom i odma si bolji u njenim ocima.Djevojke zele izazov a bezuvjetna ljubav im to nije.Shvati da moras iskazat djevojci ako te ne postuje i dati doznanja da imas svoja pravila i preko toga ne ides.
Ljubav je kao baterija i brzo se prazni a punis je ti prijatelju svojim svjesnim postupcima a da li mozes to sa osjecanjima.Staviti mozak ispred osjecanja je zenama izazov i samo treba za sve praviti pravu strategiju jer zivot je neposten.Ako iskazes svu svoju ljubav upadas u klopku gubitnika a takvi im nisu izazov.I jos nesto da je u narodu poznata cinjenica da sto teze osvoje vise ljudi cijene.Tako je u ljubavi ako se potpuno prepustis cijenice te kao neku papucu a ako pametno,ostro u nekim trenutcima bices prava muskarcina u njenim ocima.
--------
pozdrav,nov sam na forumu!!!
Adnan.
Ljubav u prvom mjesecu poznanstva pa pojest ce vas za veceru odma kada joj pokazes osjecanja,postao si njen zanesenjak zaboravi je odmah!.Da li ce i jedan u takvom hipotetickom stanju moci ostati hladan i kontrolisati i sebe i vezu.Emocije su cudo i u "ljubavnoj strategiji" mozak treba voditi glavnu ulogu.Mislim da ne postoji bezuvjetna ljubav i vecinom se zavrsi nesretno.Zene strategiju manipulisanja i vodjenja glavne rijeci u vezi uce od malih nogu vec od sapunica.
Biti zaljubljen u jednu djevojku (posebno ako su ti jednostrani osjecaji),degradira samopostovanje,paralisuci sposobnosti za normalnu komunikaciju i realno razmisljanje i konstantne vibracije straha od odbacaja.
Mislim da je potrebno sve uzeti u obzir,samo oprezno i hladno bez obsesije za djevojkom i odma si bolji u njenim ocima.Djevojke zele izazov a bezuvjetna ljubav im to nije.Shvati da moras iskazat djevojci ako te ne postuje i dati doznanja da imas svoja pravila i preko toga ne ides.
Ljubav je kao baterija i brzo se prazni a punis je ti prijatelju svojim svjesnim postupcima a da li mozes to sa osjecanjima.Staviti mozak ispred osjecanja je zenama izazov i samo treba za sve praviti pravu strategiju jer zivot je neposten.Ako iskazes svu svoju ljubav upadas u klopku gubitnika a takvi im nisu izazov.I jos nesto da je u narodu poznata cinjenica da sto teze osvoje vise ljudi cijene.Tako je u ljubavi ako se potpuno prepustis cijenice te kao neku papucu a ako pametno,ostro u nekim trenutcima bices prava muskarcina u njenim ocima.
--------
Adnan.
-
crazybitch
Gdje si samo pokupio ove gluposti...sigurno od nekog iskusnog jarana kome je 100+x godina, samac je i fol pravi frajer...(nije vidio zensko izbliza vec 56 godina)Adko wrote:Evo da se vratim malo sire na ovu temu i da kazem da veza nije neka sablonska racunarska igra nego bezobzirna real time strategija gdje kao kod pojedinih vrsta pauka ako muzijak nije stalno na oprezu zenka ce ga lagano pojest.
--------
Adnan.
daj odrasti,
zaljubi se...riskiraj...ne budi xxxxx!
zene ne privlace kukavice koje se boje voljeti i biti voljeni...
mozda neke samo koje uzivaju da ih muskarci muce, al' vremenom svako shvati sta je lose za njega/ nju i prekine s tim...
-
Adko
Nije problem u tome da se neko boji voljeti samo je ljubav jedna barijera koja ima svoje lose strane a to je vasa manipulacija i pokusaj izlamerisanja "dragog" i nije rijec o matoru.Ljudi su sami sebi najbolji hipnotizeri a zenski radari odma uhvate dozu zanesenosti i uz to nedostatak samopouzdanja.Zaljubljen si beskrajno u nju a onda primas svo djubre sto ti ona posalje,jadno! E crazybitch ako sam rekao nesto realno i ako te zabolilo ok nemoj me napadat ovdje imamo pravo svi na svoje misljenje i iznosenje iskustava i zakljucaka.
I prijatelji uvijek imajte B i C planove i nemoj da vas strpa u kos gubitnika samo zato sto ste otvorili srce.Nakon nekog vremena veze kaze ti da to nije to.Pa njen problem.Upoznaj svaki dan po jednu djevojku sad je sve puno pa ces vidjet da nema nikakve extre u njoj.Najvaznije je da te BOLI BRIGA... znaci u fazonu I DON'T GIVE A FUCK... zezas se, budes prirodan....opusten,svejedno ti pa njen problem.Mislis da ce te sazaljevati ako ti je tesko.NE.Zivimo u realnom svijetu i ovo nije film ili neka sapunica da smo na kraju sretni.Sami smo sebi krojaci srece i nema te djevojke koje ce nebo poslat moras sam do nje.A onu pravu koja vrijedi ne mozes naci ako bezuvjetno visis na jednoj koja ce ti samo dati korpu!!!
I prijatelji uvijek imajte B i C planove i nemoj da vas strpa u kos gubitnika samo zato sto ste otvorili srce.Nakon nekog vremena veze kaze ti da to nije to.Pa njen problem.Upoznaj svaki dan po jednu djevojku sad je sve puno pa ces vidjet da nema nikakve extre u njoj.Najvaznije je da te BOLI BRIGA... znaci u fazonu I DON'T GIVE A FUCK... zezas se, budes prirodan....opusten,svejedno ti pa njen problem.Mislis da ce te sazaljevati ako ti je tesko.NE.Zivimo u realnom svijetu i ovo nije film ili neka sapunica da smo na kraju sretni.Sami smo sebi krojaci srece i nema te djevojke koje ce nebo poslat moras sam do nje.A onu pravu koja vrijedi ne mozes naci ako bezuvjetno visis na jednoj koja ce ti samo dati korpu!!!
-
Pearl
a ti se ubij odmah i rijesi se mizerije zivotaAdko wrote:Nije problem u tome da se neko boji voljeti samo je ljubav jedna barijera koja ima svoje lose strane a to je vasa manipulacija i pokusaj izlamerisanja "dragog" i nije rijec o matoru.Ljudi su sami sebi najbolji hipnotizeri a zenski radari odma uhvate dozu zanesenosti i uz to nedostatak samopouzdanja.Zaljubljen si beskrajno u nju a onda primas svo djubre sto ti ona posalje,jadno! E crazybitch ako sam rekao nesto realno i ako te zabolilo ok nemoj me napadat ovdje imamo pravo svi na svoje misljenje i iznosenje iskustava i zakljucaka.
naravno, svako ima pravo na svoje misljenje.. ali ti generalizacija nece nimalo pomoci... nego se potrudi da nadjes curu za koju te nece vezati samo cici-mici price o tome kako se volite i kako bi ti njoj skinuo zvijezde s neba i ostale tinejdzerske fore.. svaka od malo ozbiljnijih cura medju tim koje kazes da upoznajes svaki dan ce odleprsati kad vidi kako plitko razmisljas... a ostat ce ti na izboru one kojih se jezis
no hard feelings
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Ono ¹to ¾ene ¾ele i ono ¹to govore da ¾ele nije nu¾no u nekoj pretjeranoj vezi... Postoji istina i postoji ono ¹to ljudi ¾ele da èuju...
Helem, haj ¹to la¾ete nas, al se nadam da ne la¾ete sebe

Helem, haj ¹to la¾ete nas, al se nadam da ne la¾ete sebe
-
ztluhcs
Ali samo kada su latice na guzi... Da mora¹ vi¹e da pazi¹ da ne bocka... Tako æe vidjeti tvoju sposobnost samokontrole, smirenosti, pa¾ljivosti i sl...atheist wrote: DA li je romantika kada djevojci iglom na 50 latica ruze napises volim te...
-
ztluhcs
crazybitch wrote:Gdje si samo pokupio ove gluposti...sigurno od nekog iskusnog jaranaAdko wrote:Evo da se vratim malo sire na ovu temu i da kazem da veza nije neka sablonska racunarska igra nego bezobzirna real time strategija
-
crazybitch
Adko ova strategija ti je dobra garancija da ostanes sam
sto je izgleda ono sto stvarno zelis

sto je izgleda ono sto stvarno zelis
-
ALLMAA
Slucajno sam naisla na jedan sajt i pocela da citam ovo pismo... kada sam ga procitala ostala sam bez rijeci, iznenadjena od sadrzaja i wooow mogu jedino rijeci.
Dali moze jedan muskarac zaista da pati, ili taj deo ostane kod nas cura? Dali moze i muskarca toliko da zaboli pa da mu tesko bude da preboli?
Ako vam nije muka procitajte
Selam
Kad muskarca boli rastanak...
...Ovo nije laž vec bolna istina, pismo koje podseca na ispovest prevarenog i još uvek zaljubljenog srca.
Prošlo je više od mesec dana od kada mi se ovo sve napisano desilo.
Ja sam ga napisao ali neznam da li sam trebao.
Posle svega što je uradila neznam da li ga je zaslužila .Moju nesebicnu i jedinu pravu ljubav ona je bacila pod noge i zgazila. Zbog cega ?Zbog dosade, kratkotrajne avanture i nepoverenja u mene.
Zašto je Bog uopšte stvorio ženski rod ako su sve takve? Avantura, nepoverenje, kako to samo bedno zvuci!
Ako imam sve ,ako volim i voljen sam ,cemu onda promena???
A imala je sve, imala je i više od ljubavi pored mene.Moju dušu i srce koje je kucalo samo za nju. I evo kako izgleda ta moja ispovest u trenucima tuge, samoce, u trenucima slabosti:
VOLIM TE!!! , ovako je pocinjala i završavala svaka moja prica, svaka moja ispovest.
I pored toga što sam rekao i rešio da ti ne pišem, evo pišem ti.
Uopšte ne moram da ti kazem da je to jace od mene, ocigledno je. Citao sam neka tvoja pisma i moram da bar nekoliko reci napišem.
Toliko toga ljubavi moja bih ti mogao reci u ovom trenutku. Toliko toga, a sposoban sam samo za jedno : VOLIM TE!
Nemaš pojma koliko. Nikada neceš ni saznati. Uostalom, ti to nikada nisi ni pokušavala da shvatiš. A bilo je dovoljno samo malo da se potrudiš. Sve ti je to bilo nadomak ruke, neverovatno blizu. Nisam ti bio dovoljan, ni ja a ni moja ljubav.
A bila si jedina zvezda mojim nocima, jedino sunce mojim danima i kao što negde napisah’ moj istok i jug, moj sever i zapad, sve, bila si mi sve.
Samo sam tebe stvarno i iskreno volio. Bio sam toliko glup i naivan, toliko zaslepljen i opcinjen tobom da nisam ni primetio da mi ne veruješ .I ne mogu ni približno opisati kako se sada osecam. Nikad neceš, niti možeš shvatiti koliko je to meni bola nanelo. Pišem i sjecam se svih onih dana provedenih sa tobom. Bilo ih je i lepih a ne kao sada. Razmišljam!!!
Pa gde je nestala ta tvoja tolika ljubav ?Vrlo brzo je “on” zauzeo moje mesto. Isuviše brzo. Mi više nismo jedno drugom sreca ,kako si samo mogla tako nešto da mi uradiš, takvu bol da priciniš, kako, kad si znala koliko mi znaciš.
Ja posle tebe nemam šta da izgubim jer više meni ni do cega nije stalo.
Eh,kada bih mogao da vratim vreme ali nema tu povratka ,na srcu ostaje trn, otrovan i crn.
U mom srcu više ni za koga mesta nema .Nemam snage a ni volje da zavolim drugu. Mrzim te!!!
Mrzim te zbog svega što si mi uradila. Mrzim te iz dna svoje duše, necu više ni rec o tebi da cujem. Nikada,nikada više.
Ali ipak, najgore od svega je to, ne što si sa njim nego što bih ja i pored svega još uvijek mogao da budem sa tobom. Tek sada vidim koliko sam izbezumljen i rasejan. Ne znam zasto sam uopšte napisao da te mrzim. Možda sam pokušao sebe da slažem. Ne pali ! Volim te!!!
Ostaceš vecni ožiljak na srcu koje boli i podseca na nešto što mi je nekada znacilo život. Uvek cu te voleti.
Ne vjerujem da ceš ikada više i poželeti da budeš sa mnom, ne verujem a da budem iskren, nadam se. Bez obzira na sve još uvek sam uz tebe, kao i pre mada je sve bolno drugacije.
Voleo bih da znaš da cu uviek biti spreman da te saslušam i da ti pomognem. Pa ja te volim. Glupo je što ti sve ovo i pišem, stvarno je glupo posle svega. Jednostavno moram. Ne želim da te izgubim mada vec jesam.
Nekada sam ti ja pisao da cu se boriti za ono do cega mi je stalo, za tebe . Ne,ipak necu ako si ti tako zadovoljna i srecna. Necu ako je tebi lepo. Nemoj da te brine to što te još uvek volim. Proci ce me sve to, kad-tad, jednostavno mora.
Mogu ti samo reci da cu sigurno narednu nedelju mirno spavati.
Jer šta mi preostaje, sve što sam želeo više nije moguce, ti si sa nekim drugim. Ti kojoj sam nekada znacio nešto u životu a kojoj još uvijek verujem i koja me je nekada volela a sada me mrzi.
“TI” koju još uvek ludo i neopisivo volim."...
Dali moze jedan muskarac zaista da pati, ili taj deo ostane kod nas cura? Dali moze i muskarca toliko da zaboli pa da mu tesko bude da preboli?
Ako vam nije muka procitajte
Kad muskarca boli rastanak...
...Ovo nije laž vec bolna istina, pismo koje podseca na ispovest prevarenog i još uvek zaljubljenog srca.
Prošlo je više od mesec dana od kada mi se ovo sve napisano desilo.
Ja sam ga napisao ali neznam da li sam trebao.
Posle svega što je uradila neznam da li ga je zaslužila .Moju nesebicnu i jedinu pravu ljubav ona je bacila pod noge i zgazila. Zbog cega ?Zbog dosade, kratkotrajne avanture i nepoverenja u mene.
Zašto je Bog uopšte stvorio ženski rod ako su sve takve? Avantura, nepoverenje, kako to samo bedno zvuci!
Ako imam sve ,ako volim i voljen sam ,cemu onda promena???
A imala je sve, imala je i više od ljubavi pored mene.Moju dušu i srce koje je kucalo samo za nju. I evo kako izgleda ta moja ispovest u trenucima tuge, samoce, u trenucima slabosti:
VOLIM TE!!! , ovako je pocinjala i završavala svaka moja prica, svaka moja ispovest.
I pored toga što sam rekao i rešio da ti ne pišem, evo pišem ti.
Uopšte ne moram da ti kazem da je to jace od mene, ocigledno je. Citao sam neka tvoja pisma i moram da bar nekoliko reci napišem.
Toliko toga ljubavi moja bih ti mogao reci u ovom trenutku. Toliko toga, a sposoban sam samo za jedno : VOLIM TE!
Nemaš pojma koliko. Nikada neceš ni saznati. Uostalom, ti to nikada nisi ni pokušavala da shvatiš. A bilo je dovoljno samo malo da se potrudiš. Sve ti je to bilo nadomak ruke, neverovatno blizu. Nisam ti bio dovoljan, ni ja a ni moja ljubav.
A bila si jedina zvezda mojim nocima, jedino sunce mojim danima i kao što negde napisah’ moj istok i jug, moj sever i zapad, sve, bila si mi sve.
Samo sam tebe stvarno i iskreno volio. Bio sam toliko glup i naivan, toliko zaslepljen i opcinjen tobom da nisam ni primetio da mi ne veruješ .I ne mogu ni približno opisati kako se sada osecam. Nikad neceš, niti možeš shvatiti koliko je to meni bola nanelo. Pišem i sjecam se svih onih dana provedenih sa tobom. Bilo ih je i lepih a ne kao sada. Razmišljam!!!
Pa gde je nestala ta tvoja tolika ljubav ?Vrlo brzo je “on” zauzeo moje mesto. Isuviše brzo. Mi više nismo jedno drugom sreca ,kako si samo mogla tako nešto da mi uradiš, takvu bol da priciniš, kako, kad si znala koliko mi znaciš.
Ja posle tebe nemam šta da izgubim jer više meni ni do cega nije stalo.
Eh,kada bih mogao da vratim vreme ali nema tu povratka ,na srcu ostaje trn, otrovan i crn.
U mom srcu više ni za koga mesta nema .Nemam snage a ni volje da zavolim drugu. Mrzim te!!!
Mrzim te zbog svega što si mi uradila. Mrzim te iz dna svoje duše, necu više ni rec o tebi da cujem. Nikada,nikada više.
Ali ipak, najgore od svega je to, ne što si sa njim nego što bih ja i pored svega još uvijek mogao da budem sa tobom. Tek sada vidim koliko sam izbezumljen i rasejan. Ne znam zasto sam uopšte napisao da te mrzim. Možda sam pokušao sebe da slažem. Ne pali ! Volim te!!!
Ostaceš vecni ožiljak na srcu koje boli i podseca na nešto što mi je nekada znacilo život. Uvek cu te voleti.
Ne vjerujem da ceš ikada više i poželeti da budeš sa mnom, ne verujem a da budem iskren, nadam se. Bez obzira na sve još uvek sam uz tebe, kao i pre mada je sve bolno drugacije.
Voleo bih da znaš da cu uviek biti spreman da te saslušam i da ti pomognem. Pa ja te volim. Glupo je što ti sve ovo i pišem, stvarno je glupo posle svega. Jednostavno moram. Ne želim da te izgubim mada vec jesam.
Nekada sam ti ja pisao da cu se boriti za ono do cega mi je stalo, za tebe . Ne,ipak necu ako si ti tako zadovoljna i srecna. Necu ako je tebi lepo. Nemoj da te brine to što te još uvek volim. Proci ce me sve to, kad-tad, jednostavno mora.
Mogu ti samo reci da cu sigurno narednu nedelju mirno spavati.
Jer šta mi preostaje, sve što sam želeo više nije moguce, ti si sa nekim drugim. Ti kojoj sam nekada znacio nešto u životu a kojoj još uvijek verujem i koja me je nekada volela a sada me mrzi.
“TI” koju još uvek ludo i neopisivo volim."...
-
teco
#665 Kad muskarci vole....
koja je ovo budala.nije ni cudo sto ga je ostavila..ovakve ja nazivam zaljubljenim slijepcima..ako zensko osjeti da si kompletno njen i samo njen onda vise nisi zanimljiv i sve se gasi svaki dio osjecanja koje je zensko imalo prema njemu.mogu da zamislim da je bio ko kuce sve sto kaze bilo je "da ljubavi,da draga"
-
antikleja
Ja mrzim te igre i igrice, tipa " nemoj da mu osjecaje pokazes"! To mi je bas fuj......ne znam....do sada sam nilazila na likove kojima sam bez problema mogla pokazati sta osjecam, i koji su i meni pokazivli osjecaje, a da ih ja nakon toga nisam gledala drugim ocima!!!!! Pa valjda kad si s nekim, onda si zbog osjecaja, zbog toga sto se slazes s tom osobom, sto ti je fino.....a kako ce ti biti fino ako se stalno nesto suzdrzavas.....mislim, onda te ta druga strana ne moze ni upoznati u pravom svjetlu! Ja sam za to da ne postoje nikakve kocnice....budi prirodan...to sto jesi......i ako ste se nasli na istoj talasnoj...sve ce biti super....ako niste....boze moj....bice neko drugi....
- atheist
Emocije...da...treba ih pokazati...ali ne u potpunosti...o bilo kojoj strani da se radi...taj adnan...kako vec...vidim napadate ga...mozda se momak opekao...ali vecini je tako...Sve i jedna masta o decku koji ce je paziti ..maziti...voljeti....i kad dobije to...nakon nekog vremena prestane joj biti zanimljivo....Valjda je to prirodno... Smatram da ipak treba nesto ostati nedoreceno....zanimljivije je....Ni meni bash ne odgovara kada djevojka pada po meni...kada me obasipa paznjom.... Ali opet svi su razliciti.,....sad sam ja vjerovatno meta komentara...ali to je samo moje misljenje...Ljubav da....ali kada je pretjerana postaje dosadno...barem meni...
-
Custos Morum
Ljubav ima nacine, ima varijante, nijanse. U kvalitetnoj vezi nema zasicenja. Ideal "soulmate-a"atheist wrote:Ljubav da....ali kada je pretjerana postaje dosadno...barem meni...
-
Custos Morum
Ako je veza "One Night Stand", onda nam je pojam "veze" prilicno razlicit.
Interesne veze nemaju kvalitet-samo kvantitet
Interesne veze nemaju kvalitet-samo kvantitet
- River_isle
Neda mi se citati sve sta ste napisali, jednostavno cu iznijeti misljenje: bez razlike muskarac/zena kada voli ne ostavlja.
-
ztluhcs
Postoji razlika u pristupu kada nekome daje¹ to znanja da ti je bezgranièno stalo do te osobe...
Jedan naèin je "da draga, nebo iznad nas je zeleno samo zato ¹to si to ti rekla, a ja tebe volim pa nije ni bitno - bitno je da si ti tu"...
Drugi naèin je "da draga, mene nije strah da ti ka¾em da si mi ti sve u ¾ivotu, nije me strah da si ti svjesna toga ali to ne znaèi da me mo¾e¹ jahati kako ¾eli¹..."
I prva i druga stvar su (praktièno) iste s aspekta druge osobe ali su razlièite s aspekta samopo¹tovanja...
Kako druga osoba koristi te èinjenice govori mnogo o njoj...
Nikad nisam bio pristalica svjesnog stand by u vezi (samo) radi logike "ako da¹ sve otiæi æe"... Veza nije definisana sa love amont / hour i ako joj je temelj na ovom gore - poseri se u to... Neka ide... Ako je taj tip osobe - neka ode ¹to prije - bolje svima...
Ako ¾eli¹ da vidi¹ kakva je neko osoba daj mu vlast (nad svojim srcem i emocijama) neko vrijeme i vidjet æe¹...
Jedan naèin je "da draga, nebo iznad nas je zeleno samo zato ¹to si to ti rekla, a ja tebe volim pa nije ni bitno - bitno je da si ti tu"...
Drugi naèin je "da draga, mene nije strah da ti ka¾em da si mi ti sve u ¾ivotu, nije me strah da si ti svjesna toga ali to ne znaèi da me mo¾e¹ jahati kako ¾eli¹..."
I prva i druga stvar su (praktièno) iste s aspekta druge osobe ali su razlièite s aspekta samopo¹tovanja...
Kako druga osoba koristi te èinjenice govori mnogo o njoj...
Nikad nisam bio pristalica svjesnog stand by u vezi (samo) radi logike "ako da¹ sve otiæi æe"... Veza nije definisana sa love amont / hour i ako joj je temelj na ovom gore - poseri se u to... Neka ide... Ako je taj tip osobe - neka ode ¹to prije - bolje svima...
Ako ¾eli¹ da vidi¹ kakva je neko osoba daj mu vlast (nad svojim srcem i emocijama) neko vrijeme i vidjet æe¹...
-
laradnaat
čovječe, tako puno stvai izrečeno na gotovo savršen načinztluhcs wrote:Postoji razlika u pristupu kada nekome daješ to znanja da ti je bezgranično stalo do te osobe...
Jedan način je "da draga, nebo iznad nas je zeleno samo zato što si to ti rekla, a ja tebe volim pa nije ni bitno - bitno je da si ti tu"...
Drugi način je "da draga, mene nije strah da ti kažem da si mi ti sve u životu, nije me strah da si ti svjesna toga ali to ne znači da me možeš jahati kako želiš..."
I prva i druga stvar su (praktično) iste s aspekta druge osobe ali su različite s aspekta samopoštovanja...
Kako druga osoba koristi te činjenice govori mnogo o njoj...
Nikad nisam bio pristalica svjesnog stand by u vezi (samo) radi logike "ako daš sve otići će"... Veza nije definisana sa love amont / hour i ako joj je temelj na ovom gore - poseri se u to... Neka ide... Ako je taj tip osobe - neka ode što prije - bolje svima...
Ako želiš da vidiš kakva je neko osoba daj mu vlast (nad svojim srcem i emocijama) neko vrijeme i vidjet ćeš...
i opet podržavam