E ludi ste koliko ste stranica ispisali,tesko sve upratit.Ali nedam se ja.Najsmjesnije mi je kada spomenete nazive Kafica ili restorana,pa gazde,pa ulice kako su se prije zvale,a kako sada.E onda mi se sve pobrka i ono malo sto sam mislio da znam ne znam.Nisam znao za Sultana da je umro.Imao je dobru klopu,a bio i raja prava i jos neke konobare koje spominjete.Tuga...Onda kada opisujete mjesta gdje ste izlazili i kada,siguran sam da se svi manje vise znamo iz vidjenja,a mozda se i znamo.Meni su ovaj muha,havana,amrica i katarina najsumnjiviji cini mi se da bi ih morao znati.Ono kad spomenu Havana gdje je izlazio.Otprilike sam bio na istim djirovima ,a kod Cengica,Lisca,malte ne da sam vodjen kao inventar.Dok se zujalo i po ovim svim nabrojanim mjestima.Pa dobrih 10 godina bukvalno svaku vece sam visio po navedenim kafanama od 1977-1987.Onda sam malo prorijedio(ono lafo uozbiljio se )svaka druga, treca vecer.Kada bi se kako moglo organizirati pa se naci.Za mene malo teze jer sam vani u Oslu,jebo catovanje nista bez uzivo jel tako? U svakom slucaju milina je citati ove spotove i prisjetiti nekih mjesta.Pagus mi je bio jako drag,zbog dobre muzike,ni amfora nije bila losa. Ovdje gdje sam ima finih lokala,kafica (pomalo lici na Sarajevo iz 80`ìh,ali sve se desava petkom,subotom i nedeljom.O restorancicima sa finom muzikom to jos nije stiglo ovdje.Kada im pricam i pokazujem neka videa samo bleje.Misle da su najbolji i najbogatiji,a onda ih sjebem sa slikama Sarajeva i mjesta iz 80`ih i onda vide gdje smo mi bili.