Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
-
udrch
#651 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
ulica Porodice Ribar je prilično komotna, dovoljno parkinga i široke nezagušene ulice..ima dosta i zelenila..
- bach
#652 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
Konačno da se ja i ti složimo oko nečega na ovom forumu...udrch wrote:ulica Porodice Ribar je prilično komotna, dovoljno parkinga i široke nezagušene ulice..ima dosta i zelenila..
- ultima_palabra
#653 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
Nemojte dvaput reći da se ne bi Koldžo dosjetio, pa bubnuo tamo kakav SPObach wrote:Konačno da se ja i složimo oko nečega na ovom forumu...udrch wrote:ulica Porodice Ribar je prilično komotna, dovoljno parkinga i široke nezagušene ulice..ima dosta i zelenila..
-
udrch
#654 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
bach wrote:Konačno da se ja i ti složimo oko nečega na ovom forumu...udrch wrote:ulica Porodice Ribar je prilično komotna, dovoljno parkinga i široke nezagušene ulice..ima dosta i zelenila..
nisam odavno prolazio tom ulicom, često recimo odem na trg, ali neki dan bio i iznenadio se kako je postavljena..
ne može je ni Koldžo i Petrović sjebati..sve je postavljeno tako da je ne možeš zagušiti, jedino da srušiš čitavu zgradu, pa da praviš veću i širu..jedino nisam vidio imali obdanište u ovom krugu..
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#655 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
alpašino nekažu djaba velka spavaonica i sraonica po meni jebarnik i serarnik
...bjelave ovaj dio ispod meterološke i studenskih je
preko čitav dan sunčano, noću mirno, zimi jebeno kad napada itd itd...uglavnom kad kupujete kuću il stan kupujete i komšiluk...budala ima svugdje al eto nadju se ljudi OK.
-
staradis
#656 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
Pici u koliko si stanova usaopici wrote:alpašino nekažu djaba velka spavaonica i sraonica po meni jebarnik i serarnik...bjelave ovaj dio ispod meterološke i studenskih je
preko čitav dan sunčano, noću mirno, zimi jebeno kad napada itd itd...uglavnom kad kupujete kuću il stan kupujete i komšiluk...budala ima svugdje al eto nadju se ljudi OK.
Na alipasinom?
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
- nOrMaLaC
#657 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
Lješevo? good or bad? 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#658 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
staradis wrote:Pici u koliko si stanova usaopici wrote:alpašino nekažu djaba velka spavaonica i sraonica po meni jebarnik i serarnik...bjelave ovaj dio ispod meterološke i studenskih je
Na alipasinom?
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
pa sad ne znam broj al ostalo je traga za mnom
-
Alive
#659 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
Prelijepa ulica. Odrzavaju je iz Parka stalno. Ima zelenila, sve je blizu.udrch wrote:ulica Porodice Ribar je prilično komotna, dovoljno parkinga i široke nezagušene ulice..ima dosta i zelenila..
Jedina losa stvar je bagra koja se nakotila tako da ovi gore spomenuti parkinzi stoje prazni upravo radi bagre. Takodje ni stanovi nisu nista bolje zasticeni... Zalosno ali istinito...
-
apgang
#660 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
Hvala hvalaRed Wolf wrote:Al'pacino je zakon!!
- sarajlija_ba
#661 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
B faza na alipašinom bez premca.
- John Luther
#662 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
Hrasno, tačnije Trg heroja po meni najbolje i najsigurnije mjesto za život u Sarajevu.
Alipašino i Dobrinja - nikad.
-
Alive
#663 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
John Luther wrote:Hrasno, tačnije Trg heroja po meni najbolje i najsigurnije mjesto za život u Sarajevu.
Ako nemas auto i ako u stanu imas samo NIS televizor onda si sigurnan
- John Luther
#664 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
Nemam auto, ali mi je već jednom prije 10-tak godina obijen stan. Ali to je bilo prije, Trg heroja postaje sigurno mjesto za život tačnije sigurnije od drugih. Većina klošara kriminalaca il' je mrtva il' su iza rešetaka il' su se smirili. Ne znam sad ovi mlađi naraštaji kakvi će bitiAlive wrote:John Luther wrote:Hrasno, tačnije Trg heroja po meni najbolje i najsigurnije mjesto za život u Sarajevu.
Ako nemas auto i ako u stanu imas samo NIS televizor onda si sigurnan![]()
- yoda82
#665 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
brinjaDo RulesJohn Luther wrote:Hrasno, tačnije Trg heroja po meni najbolje i najsigurnije mjesto za život u Sarajevu.
-
suljkic14
#666 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
imal živih?
Hotonj Kobilja Glava i više ništa
Hotonj Kobilja Glava i više ništa
- Tesla Edison
#667 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
Prostor oko podzemnih garaža (tunela) na Ciglanama, ulica Hakije Kulenovića, ubjedljivo najgori i najstrašniji dio grada. Kao iz horor filmova.
- Pryda
#668 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
Zašto?TESLA_EDISON wrote: ↑24/03/2020 09:45 Prostor oko podzemnih garaža (tunela) na Ciglanama, ulica Hakije Kulenovića, ubjedljivo najgori i najstrašniji dio grada. Kao iz horor filmova.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#669 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
neke traume iz djetinjstva 
- Pryda
#670 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
Čekamo da odgovori živo me interesuje sto je ovo napisao
Da mogu birati gdje u Sarajevu imati stan ovo bi mjesto bilo u top 3
- bitanga_sa_otesa
#671 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
hahah tu sam nalazio samo jebace ,nikad me strah nije bilo .moram ispricat jednu anegdotu iz 1996.vezano za taj tunel/prolaz .oko sredine tunela ima trafostanica i posalje nas dispecer nesto da ukljucimo ,ja parkiram pred vrata, svjetla uperena,vidim malo otvorena vrata.izadjem ,odskrinem, kad frajer prostro kartona i stema neku babu nije nas ni skontao
- Pryda
#672 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
Hahahahaha možda je mislio da ćete jedan drugog unutrabitanga_sa_otesa wrote: ↑24/03/2020 12:16hahah tu sam nalazio samo jebace ,nikad me strah nije bilo .moram ispricat jednu anegdotu iz 1996.vezano za taj tunel/prolaz .oko sredine tunela ima trafostanica i posalje nas dispecer nesto da ukljucimo ,ja parkiram pred vrata, svjetla uperena,vidim malo otvorena vrata.izadjem ,odskrinem, kad frajer prostro kartona i stema neku babu nije nas ni skontaoreko hajd izadjite malo imamo nekog posla
obukose se,pokupise se ,reko ponesi i te kartone da imas ,odose pokunjeni,posrasmo im se u ceif
![]()
Izadji malo imamo posla
Tipujem da su ovog ispreskakali Ćelini dok je bio živ Ili pak ovi s GoricU.
Jaaaavi see
-
Naslovnica
#673 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
bitanga_sa_otesa wrote: ↑24/03/2020 12:16hahah tu sam nalazio samo jebace ,nikad me strah nije bilo .moram ispricat jednu anegdotu iz 1996.vezano za taj tunel/prolaz .oko sredine tunela ima trafostanica i posalje nas dispecer nesto da ukljucimo ,ja parkiram pred vrata, svjetla uperena,vidim malo otvorena vrata.izadjem ,odskrinem, kad frajer prostro kartona i stema neku babu nije nas ni skontaoreko hajd izadjite malo imamo nekog posla
obukose se,pokupise se ,reko ponesi i te kartone da imas ,odose pokunjeni,posrasmo im se u ceif
![]()
- bitanga_sa_otesa
#674 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
a tu je mrak ko u rogu bio,dvicina 1.6d drnda nisam je ugasio ,nisu nas skontali dok nisam bateriju uperio u njih
sad je malo bolje ima neka rasvjeta ..
Last edited by bitanga_sa_otesa on 24/03/2020 13:07, edited 1 time in total.
- Blixen
#675 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
ilidza ubjedljivo
puna papaka
puna papaka