Teufik iz Los Angelesa wrote:svaka vam cast stumficimislim, pobijediti tri tako renomirana
kluba iz fudbalske velesile republike srpske, pa to ni Milan ne bi mogao
fantasticna serija malih slatkih
steta sto ce u tzv derbiju na teren za vas istrcat strumfeta
spremna da primi mnoooogo bordo kita
![]()
Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
PITARKA_SA
- manijak1
Orašje vodi u Mostaru ......jel' vam Dragota

-
PITARKA_SA
..i mirna BosnaSantos wrote:Mojne vrjedazt to ti ne dolikuje.Dakle ako smo mi brlje vi ste onda Brnje.Mirni.
-
Teufik iz Los Angelesa
nije ni vrjedazt ni vrijedzat nego vrijedjatSantos wrote:Pardon vrijedzat.Tj provocirat.
-
Skoro
Drago mi je da je i zeljo pobjedio tako cemo svi biti rastereceni za derbi, nikom pobjeda nece biti 'o glavu'. A dobro je sto mali plavi prave zalihe bodova, kad izgube da opet ne padnu na zadnje mjesto 
P.S. strumfici, jeste culi da je opet derbi namjesten
P.S. strumfici, jeste culi da je opet derbi namjesten
- manijak1
Pitarska Utjeha .....
....Škoro ja čuo da je namješteno u Bijeljini
a to je po tvom rezonu derbi......popusti se naše stranice
i mahalskih lupetanja .....no ako si se osvrnuo na predstojeći susret između .....
recimo tako u duhu
hladnih glava na susret malih s Koševa i velikih s Grbavice........nemate šta tražiti ovaj put .....Matko je u Zrinjskom
.
P.S. S vama smo vazda rasterećeni ....posebno u zadnjih šest ljeta ako se izuzme Matkov incident
.
P.S. S vama smo vazda rasterećeni ....posebno u zadnjih šest ljeta ako se izuzme Matkov incident
-
PITARKA_SA
ja se tebi divim,svega mimanijak1 wrote:Pitarska Utjeha .....![]()
....Škoro ja čuo da je namješteno u Bijeljini
![]()
a to je po tvom rezonu derbi......popusti se naše stranice
![]()
i mahalskih lupetanja .....no ako si se osvrnuo na predstojeći susret između .....
recimo tako u duhu
hladnih glava na susret malih s Koševa i velikih s Grbavice........nemate šta tražiti ovaj put .....Matko je u Zrinjskom
![]()
.
P.S. S vama smo vazda rasterećeni ....posebno u zadnjih šest ljeta ako se izuzme Matkov incident![]()
.
- manijak1
-
PITARKA_SA
necemo se vrijedjat,brlj,brlj,brljjjjjj 
- strong69
Jesi li bio na Kosevu? Advokat si Red Army-a? Znas za koga navijas? Pored situacije u Zelji (ne kazem da je u Sarajevu bolje), nagomilavanja milionskog duga, smjene trenera, nagle promjene u rezultatima nakon sto je Starovlah otjeran od prepotentnog Landze, nepostojanja reflektora, ni tribine se ne prave ti gledas kako je u Sarajevu, koliko navijaca je bilo na tekmi? Neka komsiji crkne krava, je li? I jos se hvalis kako je vama protiv Leotara bilo isto toliko navijaca (2.000)? Zaista zadivljujuca logika... I vama i nama je 2.000 hiljade ali su te vase izgleda vrijedne kao 20.000 nasih?Santos wrote:Pitari sramota.Prvi ste najbolji ste sjever danas slobodan a na tekmi 2.000 ljudi.Pa sta bi bilo nedo bog da ste ko mi na zadnjem bili pa opet dozde 2.000 protiv Leotara.Nefalim se ja sa 2.000 protiv Leotara ali bruka je da vi nemate navijaca a prvi na tabeli.Sjever dzaba a vas 2.000 .Pa Rodzenih dodje na Grbavicu 2.000.Nemojte vise da se kurcite sramota je to.
Gledajte svoja posla, sredujte stvari u svojoj kuci a za Sarajevo ima ko da se brine...
S A R A J E V O ! ! !
-
PITARKA_SA
kao prvo danas je bilo 5.000 na Hasetu,a ne 2.000 ako cemo se baviti ciframa,ko nije bio i vidio,nek prati malo tv-sport,ako ga bas toliko zanimaju cifre.ali ne shvatam poentu ovakve raspravestrong69 wrote:Jesi li bio na Kosevu? Advokat si Red Army-a? Znas za koga navijas? Pored situacije u Zelji (ne kazem da je u Sarajevu bolje), nagomilavanja milionskog duga, smjene trenera, nagle promjene u rezultatima nakon sto je Starovlah otjeran od prepotentnog Landze, nepostojanja reflektora, ni tribine se ne prave ti gledas kako je u Sarajevu, koliko navijaca je bilo na tekmi? Neka komsiji crkne krava, je li? I jos se hvalis kako je vama protiv Leotara bilo isto toliko navijaca (2.000)? Zaista zadivljujuca logika... I vama i nama je 2.000 hiljade ali su te vase izgleda vrijedne kao 20.000 nasih?Santos wrote:Pitari sramota.Prvi ste najbolji ste sjever danas slobodan a na tekmi 2.000 ljudi.Pa sta bi bilo nedo bog da ste ko mi na zadnjem bili pa opet dozde 2.000 protiv Leotara.Nefalim se ja sa 2.000 protiv Leotara ali bruka je da vi nemate navijaca a prvi na tabeli.Sjever dzaba a vas 2.000 .Pa Rodzenih dodje na Grbavicu 2.000.Nemojte vise da se kurcite sramota je to.
Gledajte svoja posla, sredujte stvari u svojoj kuci a za Sarajevo ima ko da se brine...
S A R A J E V O ! ! !
- manijak1
Ni ja
odavno se zna da smo za vas .....
nešto kao Arsenal za Totenham

-
pudlica
manijak1 wrote:Ni jaodavno se zna da smo za vas .....
nešto kao Arsenal za Totenham
![]()
manijak a jesi se napalio nakon ove 3 pobijede koje bi i ona raja ispred trece gimnazije dobila.daj ba skuliraj se pravi ste cigani nemozete podnijeti da smo bolji od vas i na tabeli i po navijanju
- manijak1
-
Santos
Halo nisu samo Horde i Manijaci navijaci Sarajeva i Zelje.Gdje su ostali.Klubovi padaju nisko bez obzira bili prvi ili zadnji.O tome govorim.Sta je sa da tako nazovem obicnim navijacima.Nema.Od cega onda da se ide naprjed.Znam ja da nisu atraktivni sadasnji klubovi.Ali ipak je to premalo za klubove poput Zelje i Sarajeva.Zipa se Dzele opasan ko igrac a izgleda ko i trener.Jos i neskolovan.
-
lahor
Prestanite vise pisati gluposti.Sramota je da se sad svi kurcimo ....Zeljo dobio tri tekme,Sarajevo neporazeno itd..Pogledajte samo imena protivnika....sve kvalitet i renome....Posusje,Bijeljina,Zepce,Modrica,Orasje....hahahahaha
Majko moja mila jesmo nisko spali.......Jadni mi i nas fudbal.....titula ce u Hercegovinu zapamtite svi....titule idu tamo gdje ima para a sarajevski klubovi grcaju u dugovima....hm Landzo ....samo da mi je znati gdje je taj igro i kada....nikad cuo za njega..sad djeli otkaze Zeljinim legendama.....
Majko moja mila jesmo nisko spali.......Jadni mi i nas fudbal.....titula ce u Hercegovinu zapamtite svi....titule idu tamo gdje ima para a sarajevski klubovi grcaju u dugovima....hm Landzo ....samo da mi je znati gdje je taj igro i kada....nikad cuo za njega..sad djeli otkaze Zeljinim legendama.....
-
lahor
Pa koga to Sarajevo pobijedjuje?Igraju mozda u nekoj jacoj ligi i imaju jace protivnike....eh svasta ovde covjek moze procitati...bijedno i zalosno....PITARKA_SA wrote:Teufik iz Los Angelesa wrote:svaka vam cast stumficimislim, pobijediti tri tako renomirana
kluba iz fudbalske velesile republike srpske, pa to ni Milan ne bi mogao
fantasticna serija malih slatkih
steta sto ce u tzv derbiju na teren za vas istrcat strumfeta
spremna da primi mnoooogo bordo kita
![]()
![]()
![]()
- van Basten
Sarajevo rutinski, sa skrpljenim timom taman koliko treba za nova tri boda
željo - to je danas bio najsigurniji par kladionica, ko tu nije igrao 2 nek prestane sa tom vrstom kockanja
željo - to je danas bio najsigurniji par kladionica, ko tu nije igrao 2 nek prestane sa tom vrstom kockanja
-
Teufik iz Los Angelesa
postavite pitanje Aziri, koliko cete golova primit