1Dante1 wrote: ↑09/12/2024 11:36
zigson wrote: ↑08/12/2024 21:41
Better Man wrote: ↑08/12/2024 20:41
70% saobraćajne policije bi trebalo trajno otpustiti s posla, je ništa ne rade. Evo primjer. Ulica iz koje se može skrenuti desno prema Buća potoku. Lijepo je postavljen znak zabrane skretanja lijevo prema glavnoj ulici, već moraš desno ispod nadvožnjaka pa na kružni tok i onda prema glavnoj cesti. Ni jedan vozač to nepoštuje, već svi skreću lijevo i stvaraju gužvu. Da rade svoj posao, na toj lokaciji bi za jedan dan mogli zaraditi dvije plate. Isti slučaj kod fabrike duhana, gdje skreću nelegalno lijevo i kad se spuštaju s Koševskog brda. O parkiranim autima po trotoarima, na sred ceste, na autobuskim stajalištima, ulazak s autom u raskrsnicu, a zna da ne može proći i tako blokira saobraćaj da ne govorim.
E jesi nasao primjer, tu stalno stoje i zaustavljaju pametnjakovice
Evo ti primjer. Alipasina kod biMga skretanje preko pune. Malo vislje kod praonice idu u zabranu (suprotan smjer) i uključuju se preko pune.
Na prvoj lokaciji nekada bude policije, na drugoj lokaciji nikada.
Idu kod range rovera gdje je isprekidana i tu se polukruzno okrecu i ukljucuju prema vogosci
A da policije nema nema
A kad ih ima guzva je veca 1000x jer svi koji skrecu tu pravo kod biMga idu prema gradu i opet rade polukruzno kod range rovera a ne kod praonice, i onda nastane guzva u oba pravca, koloja prema gradu se zna otegnuti iznad motorexa a ova prema vogosci se samo dopunjuje novim autima.
Tu nema rjesenja, iako je u planu kruzni tok na kobiljoj glavi koji bi kao smanjio tu guzvu iako nema veze s vezom.
Meni su tu najgori pustaci, koji ce zaustaviti kolonu od 20+ auta koji voze 50kmh prema gradu da pusti 5 auta koji se tu preko pune ukljucuju kod bingeta. Imas i ljudi koji idu pravo gore kroz zabranu gdje je jednosmjerna kod motorexa (sad ovo kako pisem skontam da si na tu zabranu mislio haha mislio sam da govoris da idu pravo gore prema gtd praonici)
Po meni jedino rjesenje kruzni tok ili tu kod bimga ili gdje je sad semafor ali nece se to desiti zadugo.
Isto tako sam primjetio kad nema guzve i kad se moze opusteno 50-60 voziti ljudi guzeljaju 30-40, da li iz navike na guzvu ili ne znam ne mogu dokuciti zasto