Da, otkako je Ostmark postao dio Reicha, mora se paziti sta se prica...tramvajtrojka wrote: ↑23/10/2022 15:45mi nemamo druge solucije nego zivjeti sa tim istim OHR-om dok drzava ne ojaca , da mi igramo protiv tog istog OHR-a dok Dodik i Čović vjedva cekaju da se zatvori je suludonles wrote: ↑23/10/2022 14:59
Hoce li nam nesto pozitivno donijeti cuvar kaveza koji ocigledno ima svoje ljubimce, kojima udjeljuje meso, a z anas ostavlja bic?
Hoce li nam pomoci to sto pro-forma pomocnik losu situaciju cini jos gorom, ali samo za Bosnjake?
I jesmo li mi jedini koji se trebamo plasiti kraja Dejtona? Ili si ti vec odlucio da u tom slucaju polozimo oruje i naguzimo se?
a i prica o polaganju oruzja , cuvaru kaveza , pro-forma liku i svim ostalim desnicarskim narativima govori lik koji zivi u državi njemačkog govornog područja![]()
, jarane probaj to reci nekom austrijancu uzivo da je cuvar kaveza , pa cemo vidjeti koliko bi se zadrzao gore
, pa bi mogao onda odavde da nas tjeras da "ne polazemo " oruzje
![]()
cuj, to sto uzimas psihoaktivne supstance, tvoja stvar. ali ziv bio, zaobidji me.