HAVANA wrote:Da ponovim jos jednom,neka svo zlo koje ce me snac u zivotu,neka svo to zlo dodje od ljudi kao sto su tifa,zera,kemo,davorin,mirza...i masu drugih kojim ovo bolesno drustvo nadje mane i uvlaci ih u fekalije svog bolesnog razmisljanja.Sacu potpisat.Samo nek me ne snalazi od ovih pravovjernih i velikih patriota...Treba se neko njima pravdat i dodvoravat jer se drugacije zove,trpit milion sitnih i krupnih uvreda, svakodnevnih...Nemojte se pravit budale,znate u kakvom drustvu zivimo.To nasi i njihovi mozete kurcu pricat.Samo dobri i losi ljudi.To me zivot naucio a nisam mlad.Sve one koji covjeka odredjuju na osnovu njegovog imena,boje koze,frizure,vjere il nevjere,nabijem na kurac.I na forumu i uzivo.Jebem vam uciteljicu i knjigu iz koje ste ucili.Pun mi vas je kurac,mladost su mi unistile budale.Kakav ba vise rat,sta imam pricat o ratu.Kad je bio ratovo sam,sad je mir,zivim i radim.Boli me moje dvoriste puno govana,boli me vise nego sve rane iz rata.Trebam balavca nekog slusat da mi vazi o tome kako je vazno biti...Metala u meni vise nego sto mu mati ima nakita,on zna sve o ratu i on ce meni objasnit sta je vazno i s kim se moze zivjeti a s kim ne.Ma mrs se u tri picke materine.
TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Moderator: _BataZiv_0809
-
kakavdanakneiskustvu
#651 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
-
kakavdanakneiskustvu
#652 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
HAVANA wrote:Ko nama valja? Da cujem vrle kriticare svega,od muzike do privrede,biznisa,glume,kulinarstva...svega u sta se petljaju zli jezici.Jednostavno pitanje.Ko valja? 5 imena.Dje ovaj ginekolog sto mi se vazda ljepi na post,de napisi ti tvoje pozitivne?
ko ti je taj?
- HAVANA
#653 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Evo sad tifa u operi bio,popi caj.
Doso tobe.
-
kakavdanakneiskustvu
#654 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Rekao je on još puno drugih stvari, o odbrani Sarajeva, kako se on nije preselio iz Sarajeva u Bg, već živi izmedju, kako voli svoj grad puno, opisao ove što su njega lično marisali kao 'budaletine', isti termin koji je koristio i za ove s brda; ali sve to pada u vodu pred činjenicom da im nije skresao u brk da su četnici. Ok.[/quote]piupiu wrote:To si to tako zeljela cuti. Tu nemaju krvna zrnca, etnicko zacenje ili politicka podobnost veze. Radi se poznanim cinjenicama koje su dokazane na vise medjunarodnih sudova. A bilo to svima poznato i tad. Pa i njemu...CPT wrote:Ja sam tako čula. Vjerovatno zato što ne živim po principu da svakoj rečenici, intervjuu, pojavi... brojim krvna zrnca, pripisujem etničko značenje i mjerim političku podobnost. Da je neko pričao o ovom tendencioznom voditelju, o tom njegovom 'ajmo reć' usred Sarajeva, skontala bih. A ovo s Tifom ne kontam...piupiu wrote:Nije on to bas tako reko' al eto treba pred Srbima nastupati...
nebitno za tifu,kako neko moze zivjeti u evo
beogradu i sarajevu,sta ima stan u sarajevu i podstanar npr. u beogradu,zar se to isplati?
- HAVANA
#655 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Ma ovaj sto mi camparu u krilo smjesti.Mog camparu,ko god on bio.Veze nemam.kakavdanakneiskustvu wrote:HAVANA wrote:Ko nama valja? Da cujem vrle kriticare svega,od muzike do privrede,biznisa,glume,kulinarstva...svega u sta se petljaju zli jezici.Jednostavno pitanje.Ko valja? 5 imena.Dje ovaj ginekolog sto mi se vazda ljepi na post,de napisi ti tvoje pozitivne?
ko ti je taj?
-
kakavdanakneiskustvu
#656 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
insomnia78 wrote:Vise, puno vise
zbog čega?
-
kakavdanakneiskustvu
#657 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
insomnia78 wrote:Jes. Inace je bilo samo dva Srbina u Sarajvu. Jedan je ubijen a nas Mladen samo pretucenkakavdanakneiskustvu wrote:insomnia78 wrote:A zasto je dobio batine mogo si vidjeti na onom klipu neki dan sa Alenom. Samo sto tad nije naletio na Alena
i ti na osnovu toga znas sa sigurnoscu mozes reci da je on u ratu dobio batine zbgo svega drugog osim zato sto je nekoj budali mozda zasmetalo to što je on mladen?
opet te pitam,ti sa sigurnoscu mozes reci da je on pretucen u ratu od strane nekih budala zato što im se nije svidjala njegova faca,njegov izbor pive koju je u tom trenutku pio.njegova frizura,to što je mladen sto posto nekim budalama nije moglo biti razlog da ga pretuku,ni u kom slucaju?
-
kakavdanakneiskustvu
#658 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
HAVANA wrote:Ma ovaj sto mi camparu u krilo smjesti.Mog camparu,ko god on bio.Veze nemam.kakavdanakneiskustvu wrote:HAVANA wrote:Ko nama valja? Da cujem vrle kriticare svega,od muzike do privrede,biznisa,glume,kulinarstva...svega u sta se petljaju zli jezici.Jednostavno pitanje.Ko valja? 5 imena.Dje ovaj ginekolog sto mi se vazda ljepi na post,de napisi ti tvoje pozitivne?
ko ti je taj?
- insomnia78
#659 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Jesam. Siguran sam. Frajer je klasicni prgavi debil.
- insomnia78
#660 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Jesu tebe tukli u Zenici zato sto si Ivan?
-
julisiz es grant
#661 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Ima u knjizi "Šta bi dao da si na mom mjestu", biografiji Bijelog dugmeta od novinara Dušana Vesića, koji ih je pomno pratio i bio im blizak, par detalja kojima je on svjedočio, a koji su prilog za ovakav Tifin opis. Oba su iz vremena razlaza sa Bijelim dugmetom: jedan je kad je Raki Mariću izlio šolju espresa na glavu u Estradi, a drugi je kad je izlazio sa koncerta Plavog orkestra u Skenderiji i neki mu likovi nešto dobacivali, on otrčao da se pomaklja sa njima i vratio se okrvavljene ruke i rekao Vesiću "Ja sam roker, ne dam na sebe".insomnia78 wrote:Jesam. Siguran sam. Frajer je klasicni prgavi debil.
Dakle, ima materijala od mnogo prije rata da mu nije bilo strano tražiti belaja.
-
kakavdanakneiskustvu
#662 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
insomnia78 wrote:Jesam. Siguran sam. Frajer je klasicni prgavi debil.
to samo mozes pretpostaviti,ne znati
-
kakavdanakneiskustvu
#663 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
insomnia78 wrote:Jesu tebe tukli u Zenici zato sto si Ivan?
da,jednom,iako sam bio u armiji bih 9 mjeseci
- insomnia78
#664 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Zao mi je zbog toga
-
kakavdanakneiskustvu
#665 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
insomnia78 wrote:Zao mi je zbog toga
i meni,njima nije,srecem ih i sad
- Mea_parvitas
#666 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Bio i ostao kralj. Legenda r'n'r
- Better Man
#667 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Faruk Drina obični lopov i čovjek koji je pravio koncerte najvećih primitivaca i poštovalaca ratnih zločinaca ima morala da bilo šta kaže Tifi.Banksy wrote:Sarajmen wrote:Faruk Drina:Banksy wrote:
....
Banksy wrote:
Drina što preko brata, presuđenog kriminalca, u marketingu BH Telecoma izvlači stotine hiljada maraka NAŠIH para za grla Tome Grobara, turbofolk seljačine, otvoreno četničke simpatizere, koje nam dovodi u Sarajevo na 'mega koncerte'? Ono, jadno, nešto i nečije bistri?
- Banksy
#668 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Kako kome i kako gdje, nije baš pravilo. Sitnim, seoskim šovinistima je svaki nebošnjak, pa makar i časne ratne uloge poput Tife, strano tijelo, neprijatelj i petokolonaš. 'Miješani' poput Tife su još veći neprijatelji. A još ako je gradsko dijete, pa još sarajevsko, e to je tek belaj. Zapravo, to je najveći belaj.HAVANA wrote:alipasijaner wrote:Ako ste Srbin, ako zivite dovoljno dugo, nesto radite i govorite, sigurno cete jednog dana nesto zajebati tj. uraditi nesto sto nije po volji Bosnjaka i odmah postajete cetnik!!! by Srdjan Puhalo
https://goo.gl/17Y6EN
A ima takvih svuda oko nas. Samo ih pustiš, i odaju se sami.
- CPT
#669 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Banksy wrote:Kako kome i kako gdje, nije baš pravilo. Sitnim, seoskim šovinistima je svaki nebošnjak, pa makar i časne ratne uloge poput Tife, strano tijelo, neprijatelj i petokolonaš. 'Miješani' poput Tife su još veći neprijatelji. A još ako je gradsko dijete, pa još sarajevsko, e to je tek belaj. Zapravo, to je najveći belaj.HAVANA wrote:alipasijaner wrote:Ako ste Srbin, ako zivite dovoljno dugo, nesto radite i govorite, sigurno cete jednog dana nesto zajebati tj. uraditi nesto sto nije po volji Bosnjaka i odmah postajete cetnik!!! by Srdjan Puhalo
https://goo.gl/17Y6EN
A ima takvih svuda oko nas. Samo ih pustiš, i odaju se sami.

Tifa likes this
- CPT
#670 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Nije znao, gradsko dijete i ta prica...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#671 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
tri put ga muslimani pretukli, ja bi na njegovom mjestu kokardu na celu istetoviro...
- CPT
#672 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
moze i tako al cemu onda gluma sa ljiljanima i sahovnicom?pici wrote:tri put ga muslimani pretukli, ja bi na njegovom mjestu kokardu na celu istetoviro...
a pitanje ko i zasto ga je pretukao...
- Altsa
#673 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
Tifa je jednostavno shupak koji se prilagodava trenutnoj situaciji. malo je vikicev, malo chetnik. sutra bi vjerojatno bio i ustasa ako mu se isplati.
-
kakavdanakneiskustvu
#674 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
eto i četnik je sad
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#675 Re: TIFA-Bio i ostao KRALJ!!!
da se nadju ako ko krene... bolje dzamiju na prsa da je tetoviro... a pretukli ga zbog imena tako prica po begesHu, valja racune placat kod brege u villi na dedinju, nema djabe ni u stare babeCPT wrote:moze i tako al cemu onda gluma sa ljiljanima i sahovnicom?pici wrote:tri put ga muslimani pretukli, ja bi na njegovom mjestu kokardu na celu istetoviro...
a pitanje ko i zasto ga je pretukao...