Druze kluz,ja i ti bi se mogli zapiti onako kako to uradimo moj amidzic i ja kad on dodje iz Metkovica...
Pocnemo ujutro i kontra na kontru osvanemo
Ne kontam baš.
Pa se ti sada svađaš sa Željkom i njegovim izjavama?Pa dobro, ja preporučujem svakom onom ko ne vjeruje, ima zvanična stranica NATO-a - politički komitet NATO-a je prihvatilo ovaj program i reklo Bosna i Hercegovina na račun ovog programa nastavlja svoj put u Akcionom planu za članstvo.
Prvo ANP, pa onda mandatar!
To ti vidi sa Željkom. On je sinoć rekao:
A oskar za najbolju sporednu ulogu svakako njemu pripada.Pa dobro, ja preporučujem svakom onom ko ne vjeruje, ima zvanična stranica NATO-a - politički komitet NATO-a je prihvatilo ovaj program i reklo Bosna i Hercegovina na račun ovog programa nastavlja svoj put u Akcionom planu za članstvo.
Kolega bunk,

Bosna i Hercegovina teži da uđe u NATO, navodi se u posljednjoj objavi Alijanse na njenoj zvaničnoj internet stranici.
NATO pojasnio gdje smo: BiH je učesnik Akcionog plana i teži ka članstvu u Alijansi
Bosna i Hercegovina je učesnik Akcionog plana za članstvo (MAP), navodi se na zvaničnoj internet stranici Sjevernoatlantskog saveza. NATO je danas ažurirao informacije kada je riječ o odnosima sa pojedinim zemljama aspirantima za članstvo. [/quote]
https://www.klix.ba/vijesti/bih/nato-po ... /200131125
U C Gori srbi nemaju nacina po ustavu za sada da handre, u BiH imaju...ali najgori problem je sto i "patriJote" im asistiraju kad god mogu vec godinama.DonieBrasco wrote: ↑31/01/2020 17:59 Treba srbe pitati sta i kako kad je NATO u pitanju, eno Crnogorci prekidaju EU put, napustaju NATO i vracaju se u sastav Srbije, ali zamalo.
"Učestvovanje u MAP-u ne utječe na odluku Saveza o budućem članstvu. Trenutni sudionici su Bosna i Hercegovina i Republika Sjeverna Makedonija", navodi se na zvaničnoj stranici NATO-a.
Novinar samo da napise clanakvideo wrote: ↑31/01/2020 18:41"Učestvovanje u MAP-u ne utječe na odluku Saveza o budućem članstvu. Trenutni sudionici su Bosna i Hercegovina i Republika Sjeverna Makedonija", navodi se na zvaničnoj stranici NATO-a.
Pa ovi makedonci nisu svjesni da nisu u MAP-u, cim su sa nama u rangu![]()
Treba im neko javiti!
https://www.nato.int/cps/en/natohq/topi ... ium=ClanakThe Republic of North Macedonia (previously known as the former Yugoslav Republic of Macedonia) has been participating in the MAP since 1999. At the 2008 Bucharest Summit, Allied leaders agreed to invite the country to become a member as soon as a mutually acceptable solution to the issue over the country’s name was reached with Greece.
Ko tebi brani, otvori temu i opali nabrajat sve Komsiceve zasluge.Hank Paldum wrote: ↑31/01/2020 18:45 Koliko moraš nisko pasti pa pljuvati političara koji je od svih BH političara najaktivniji oko NATO puta samo jer se ne slažeš sa njegovom ideologijom, strankom ili oko drugih stvari.
Nije vezano za ovu temu ali najbolje objašnjava takvo razmišljanje i naš mentalitet ukupno. Damir Arnaut prešao iz SBBa u NS i jedna simpatizerka otvori temu o njemu isti dan sa listom koliko je pozitivnih stvari uradio za državu. Naravno da je ostao u staroj stranci ili prešao u drugu nikada tu temu ne bi otvorila.
Ne može preko usana da se Komšić pohvali, to je jače od pojedinih, takvi smo kakvi smo i zato nam i jest ovako.