A sta bi ti da kaze, spavala sam samo sa jednim prije tebe..Xavier1 wrote:Mahala je ovo. Sve se sazna. Nema smisla lagati.Hakiz wrote:Xavier, ništa ne brini, kako god da okreneš, ti ćeš biti tek drugi.
NIje strašno, zar ne?
Kako naci zenu vrijednu braka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- animals
#651 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
- Boemica
#652 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ne, nego,ti si mi prvi 'D
-
Hakiz
#653 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Kako onda da ti imaš problem?Xavier1 wrote:Znas koliko ja samo djevojaka poznajem koje su jos uvijek u vezi od srednje skole. Pola ih i u braku.
- MarlboroGold
#654 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Rodio se čojk u pogrešno vrijeme. Prije 50 i više godina su mu mogli već sa 18 ugovoriti brak sa kojom hoće.
- Xavier1
#655 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Izbirljiv sam dosta.Hakiz wrote:Kako onda da ti imaš problem?Xavier1 wrote:Znas koliko ja samo djevojaka poznajem koje su jos uvijek u vezi od srednje skole. Pola ih i u braku.
- animals
#656 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Koliko ti uopce imas godina..Xavier1 wrote:Izbirljiv sam dosta.Hakiz wrote:Kako onda da ti imaš problem?Xavier1 wrote:Znas koliko ja samo djevojaka poznajem koje su jos uvijek u vezi od srednje skole. Pola ih i u braku.
- Xavier1
#657 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Tu sam negdje kao Milica. Oko 25.
-
moonca
#658 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa, dobro -i ti si te shanse propustio?Milice nisam ti ja kriv sto ne znas odabrati. Znas koliko ja samo djevojaka poznajem koje su jos uvijek u vezi od srednje skole. Pola ih i u braku.
Ne vjerujem da je znacajan procenat veza iz skolskih dana, zavrsio brakom.
- animals
#659 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
i nisi jos imao zenske, i nevin si, ako sam dobro razumio..Xavier1 wrote:Tu sam negdje kao Milica. Oko 25.
- arzuhal
#660 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
"Spavala sam s više muškaraca, ali fakat sam SPAVALA. Ono, obandačim se, što od umora i posla, što od cuge i to... Obalijestila sam se tako više puta, to se ne računa. Imala sam seks s nekoliko njih, ali samo s tobom sam zaista VODILA LJUBAV!"
"Iako sam spavala s mnogo muškaraca, svi oni spram tebe su NULA! Tako da mogu iskreno reći da si ti prvi muškarac u mom životu s kojim sam spavala!"
"et cetera..."
"Iako sam spavala s mnogo muškaraca, svi oni spram tebe su NULA! Tako da mogu iskreno reći da si ti prvi muškarac u mom životu s kojim sam spavala!"
"et cetera..."
- animals
#661 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Iz krajnosti u krajnost..arzuhal wrote:"Spavala sam s više muškaraca, ali fakat sam SPAVALA. Ono, obandačim se, što od umora i posla, što od cuge i to... Obalijestila sam se tako više puta, to se ne računa. Imala sam seks s nekoliko njih, ali samo s tobom sam zaista VODILA LJUBAV!"
"et cetera..."
- Millie18
#662 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Laže 
Momcima od 25 koji nisu baš u stabilnoj i dugoj vezi ne naleti tek tako da se žene
Momcima od 25 koji nisu baš u stabilnoj i dugoj vezi ne naleti tek tako da se žene
- animals
#663 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa ako je jos nevin, naletilo mu iz cune u glavu..Millie18 wrote:Laže
udarila sperma..a nista prije braka..
- Millie18
#664 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa ok i takoanimals wrote:Pa ako je jos nevin, naletilo mu iz cune u glavu..Millie18 wrote:Laže
udarila sperma..a nista prije braka..
-
moonca
#665 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Nije Xavier naglasio da zeli da se zeni -- ali, ako je zavrsio skolovanje, zaposlio se - ide dobrim putem ... 
- animals
#666 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
pogledaj naslov teme..moonca wrote:Nije Xavier naglasio da zeli da se zeni -- ali, ako je zavrsio skolovanje, zaposlio se - ide dobrim putem ...
-
moonca
#667 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
... Kako -- pita se ...animals wrote:pogledaj naslov teme..moonca wrote:Nije Xavier naglasio da zeli da se zeni -- ali, ako je zavrsio skolovanje, zaposlio se - ide dobrim putem ...
- Xavier1
#668 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Nije bas tako. Bio sam u vezama, ali uvijek se ispostavi sa pogresnim.animals wrote:i nisi jos imao zenske, i nevin si, ako sam dobro razumio..Xavier1 wrote:Tu sam negdje kao Milica. Oko 25.
- Millie18
#669 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Xavier1 wrote:Nije bas tako. Bio sam u vezama, ali uvijek se ispostavi sa pogresnim.animals wrote:i nisi jos imao zenske, i nevin si, ako sam dobro razumio..Xavier1 wrote:Tu sam negdje kao Milica. Oko 25.
Trebao si prvu oženiti.
Anivejs, neko je već ranije rekao ovdje, puno je teže danas finoj djevojci naći muškarca vrijednog braka.
- Boemica
#670 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ima ona pjesma nesto pogresna pogresna .. Pa onda kaze, da si ko andjeo bog bi te drugom dao 
A mozda je i milie bila tri puta uvezi sa pogresnim.
Il nama prvi MORA biti pravi pa kakav god da bio.
Ono.. Pomiri se da te o zapao i zdrao
- MarlboroGold
#671 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
I kod tebe neke rime kao kod hopke 
- ho oponopono
#672 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
...izbirljiv sam dosta, svrbi me i šupak, da nisu gluho bile gliste...jok, sve su one iste...
...vazda sam im drugi jebemu tu spiku više...mala hoće tiše, pročepljena više puta, a izbeči mi oči k'o da joj je prvi puta...
...dosta više te kontradiktornosti, đe su te prave da se žene ili su pak sve jebene...kriterijumi de Bogati spustite se više...ljubav je ionako samo glagolčić...romantični sam egoista, ma dokle bre više...da se plašim tih jebenih filinga, ta paklena ranjivost hoće da me proždere kad ona odleprša drugome...a mnogo očekujem...čamim sada iza ćoška i iščekujem...
...vazda sam im drugi jebemu tu spiku više...mala hoće tiše, pročepljena više puta, a izbeči mi oči k'o da joj je prvi puta...
...dosta više te kontradiktornosti, đe su te prave da se žene ili su pak sve jebene...kriterijumi de Bogati spustite se više...ljubav je ionako samo glagolčić...romantični sam egoista, ma dokle bre više...da se plašim tih jebenih filinga, ta paklena ranjivost hoće da me proždere kad ona odleprša drugome...a mnogo očekujem...čamim sada iza ćoška i iščekujem...
- insomnia78
#673 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
arzuhal wrote:"Spavala sam s više muškaraca, ali fakat sam SPAVALA. Ono, obandačim se, što od umora i posla, što od cuge i to... Obalijestila sam se tako više puta, to se ne računa. Imala sam seks s nekoliko njih, ali samo s tobom sam zaista VODILA LJUBAV!"
"et cetera..."
- Millie18
#674 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Boemica wrote:Ima ona pjesma nesto pogresna pogresna .. Pa onda kaze, da si ko andjeo bog bi te drugom dao
To boemice, nek je neko i na moju stranu stao
Ja fkt ne znam puno(pitanje je znam li ijednu) djevojku da je imala samo jednog jedinog momka i odmah se za njega udala.
- alibaba_i_30_godina
#675 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma gotovo je, vas dvije ste već preko 25 I ko prvi naleti fatajte ga... Doduše Boemica još malo ima fore.Millie18 wrote:Boemica wrote:Ima ona pjesma nesto pogresna pogresna .. Pa onda kaze, da si ko andjeo bog bi te drugom dao
To boemice, nek je neko i na moju stranu stao
Ja fkt ne znam puno(pitanje je znam li ijednu) djevojku da je imala samo jednog jedinog momka i odmah se za njega udala.