Ni meni nisu jasni. Vidiš da čeka 30, 40 ili čak više ljudi i ti staneš u red.
Svugdje je ovako. Mi smo čak i dobri kakvih ima. Kao što neko reče, ljudi spavaju ispred radnji ne bi li bili među prvima.
Ni meni nisu jasni. Vidiš da čeka 30, 40 ili čak više ljudi i ti staneš u red.
Svugdje je ovako. Mi smo čak i dobri kakvih ima. Kao što neko reče, ljudi spavaju ispred radnji ne bi li bili među prvima.
Pa valjda raja ima slobodnog vremena. Ja odvukao zenu i djete na nakav mravko travko party. Prosetao do scc 15 minuta, cekao 1h u redu, vratio se do auta jos 15min i onda jos njih cekao 10ak minuta. Mogao sam jedino gdje na kafu sjesti ili slusati mravka travkaLogovan wrote: ↑18/08/2022 09:59Ni meni nisu jasni. Vidiš da čeka 30, 40 ili čak više ljudi i ti staneš u red.Zar je toliko to bitno majku mu? Dođi drugi dan, dođi za mjesec, dva kad bude puno manje raje i odmah uzmeš šta hoćeš. Kako ti nije mrsko čekati?
Ma za fizičke predmete i razumijem, pogotovo u doba kada online shopovi nisu bili aktuelni.
Standard u Sarajevu je osjetno iznad standarda u Istanbulu. Bar 50% stanovnika Istanbula preživljava sa 300 eura mjesečno, pa vi vidite.Plavo-bijeli wrote: ↑16/08/2022 12:36 Znam da se ne može porediti sto se tice cijena, ali evo kakve su u Istanbulu u kfcu![]()
Malo da se zamislimo kako bi bilo ovdje da ovoliko ovo košta..
Za 5km ne možeš pojesti sve...
P.s 1 marka, 9.3 lira pa eto
Logovan wrote: ↑18/08/2022 09:59Ni meni nisu jasni. Vidiš da čeka 30, 40 ili čak više ljudi i ti staneš u red.Zar je toliko to bitno majku mu? Dođi drugi dan, dođi za mjesec, dva kad bude puno manje raje i odmah uzmeš šta hoćeš. Kako ti nije mrsko čekati?
Ali zato kad je u opstini 5 ljudi prije tebe,odmah ne rade nista, moram cekat 20min radi ovjere,zakomplikovali i slicno. U KFC uredno ceka 1h bez pogovora.Logovan wrote: ↑18/08/2022 09:59Ni meni nisu jasni. Vidiš da čeka 30, 40 ili čak više ljudi i ti staneš u red.Zar je toliko to bitno majku mu? Dođi drugi dan, dođi za mjesec, dva kad bude puno manje raje i odmah uzmeš šta hoćeš. Kako ti nije mrsko čekati?
Nije to isto. U KFC ideš zbog zadovoljstva, u opštinu zbog muke.wickerman wrote: ↑18/08/2022 11:17Ali zato kad je u opstini 5 ljudi prije tebe,odmah ne rade nista, moram cekat 20min radi ovjere,zakomplikovali i slicno. U KFC uredno ceka 1h bez pogovora.Logovan wrote: ↑18/08/2022 09:59
Ni meni nisu jasni. Vidiš da čeka 30, 40 ili čak više ljudi i ti staneš u red.Zar je toliko to bitno majku mu? Dođi drugi dan, dođi za mjesec, dva kad bude puno manje raje i odmah uzmeš šta hoćeš. Kako ti nije mrsko čekati?
![]()
Svugdje je ovako. Mi smo čak i dobri kakvih ima. Kao što neko reče, ljudi spavaju ispred radnji ne bi li bili među prvima.![]()
Ne znam sta se cudis, narod koji je kupovao pakete ulja i brasna dva puta u 2 godine iz skroz neopravdanih razloga, narod koji zakrci benzinsku pumpu na kojoj je gorivo 05pf jeftinije nego negdje druge, nastavi niz... Jbg u americi cekaju cijelu noc za novi iphone, a eto nama zabremedet kfc.
To nema veze s narodom, sve to i slične stvari (i gore) se dešavaju svugdje u svijetu. I to je njihovo pravo i svako ima pravo na svoje razloge.Trappist wrote: ↑18/08/2022 14:28Ne znam sta se cudis, narod koji je kupovao pakete ulja i brasna dva puta u 2 godine iz skroz neopravdanih razloga, narod koji zakrci benzinsku pumpu na kojoj je gorivo 05pf jeftinije nego negdje druge, nastavi niz... Jbg u americi cekaju cijelu noc za novi iphone, a eto nama zabremedet kfc.
Vidi se da samo lud covjek moze navijati za LiverpoolBHF_Manijak wrote: ↑18/08/2022 21:06 Nisam imao priliku ranije jesti u KFC-u, ali sam razocaran. U nekoj klasi junk fooda McDonald's je za ovo restoran s Michelin zvijezdama. Uzeo chickenburger, cheesburger, djetetu uzeo one stapice i pomfrit. Burgeri grozno. Prvo sto imam osjecaj da su napravljeni neka 2 sata ranije, kifla bajata doslovno, burger jako suh. Odavno nesto ogavnije nisam pojeo.
Ti pileci stapici onako fini, medjutim poslani su i poh je prilicno mekan, mislio sam da je hrskavije. Dodaj na to jos da nema pola soseva koje trazis, helem nula bodova sto se mene tice.
Ono rekao bih hajde pocetak, uhodavaju se, medjutim ovo je fransiza, nema tu pocetak ili dugogodisnji rad, uvijek treba da je isto. Kakvo evo i 2 sata poslije razocarenje onim burgerima, ooo majko moja.![]()
![]()
Vala jest ali za dorucak i jos moras uzeti od zene malo
sto su ono ukinuli pizze??
E to ne znam.....ali generalno nisu im pizze nikad ni išle nešto posebno pored chicketine,