Pa i ovdje bi bilo isto tako, ali cicu i Tegeltiju niko ne brani...a ovdje Samrica ima podrsku i razumjevanje od napacenih i drzavotvornih.BHCluster wrote:Haja teme o VSTV-u 2 strane, Chici 6, znaju se prioriteti.Fudo387 wrote:A jesu nam zilava ova fgr braca, nu’ 26 stranica dok si rek’o keks.
Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
- General War
#651 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
-
The 51st State
#652 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Kad bi se teme razgranale dosli bi I advokati 
-
Fudo387
#653 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Ma, malo je to drugacije.General War wrote:Pa i ovdje bi bilo isto tako, ali cicu i Tegeltiju niko ne brani...a ovdje Samrica ima podrsku i razumjevanje od napacenih i drzavotvornih.BHCluster wrote:Haja teme o VSTV-u 2 strane, Chici 6, znaju se prioriteti.Fudo387 wrote:A jesu nam zilava ova fgr braca, nu’ 26 stranica dok si rek’o keks.
Ovdje neki kulturno, na hinjaka i zguza poistovjece samricu sa citavim sarajvom, pa se onda neki ko biva brane, nismo materm taki, a ovi iz salona nagaze jeste jeste...i tako u krug, dok se nekom ne zamanta i posalje sve u tri pm. Onda dodje chmoljo, banuje pola treda, zakljuca temu.
Vec vidjeno milion puta.
- General War
#654 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Salonci mogu samo slaviti na ovakve zakljucke Samrice i u coj'ka je u nje...de bolan ne budi slijep, pa takvi fale onima sto razgradjuju drzavu...ko je cijelo vrijeme mahao sa islamskim fundamentalizmom, teroristima...qurcima i palcima po EU parlamentima i na sjelima gdje se raspravlja buducnost BiH, i kome ovo godi da mase opet. Bosnajci apsolutno nemaju nista od toga...jer imamo na jednoj strani "desnicare" (ustase i cetnike) a na drugoj strani "teroriste" koji su namjenjeni iskljucivo bosnjacima, nisi corav i gluh vidis sta se servira unazad godinama...i to bi glat proslo da nema tanskog sloja nebosnjackih javnih licnosti i politicara kako u ratu tako i sada da taktika podmetanja prodje.Fudo387 wrote:Ma, malo je to drugacije.General War wrote:Pa i ovdje bi bilo isto tako, ali cicu i Tegeltiju niko ne brani...a ovdje Samrica ima podrsku i razumjevanje od napacenih i drzavotvornih.BHCluster wrote: Haja teme o VSTV-u 2 strane, Chici 6, znaju se prioriteti.
Ovdje neki kulturno, na hinjaka i zguza poistovjece samricu sa citavim sarajvom, pa se onda neki ko biva brane, nismo materm taki, a ovi iz salona nagaze jeste jeste...i tako u krug, dok se nekom ne zamanta i posalje sve u tri pm. Onda dodje chmoljo, banuje pola treda, zakljuca temu.
Vec vidjeno milion puta.
-
Fudo387
#655 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Ma mescini ta podmetanja prolaze, slabo vi to nesta nedate...General War wrote: Salonci mogu samo slaviti na ovakve zakljucke Samrice i u coj'ka je u nje...de bolan ne budi slijep, pa takvi fale onima sto razgradjuju drzavu...ko je cijelo vrijeme mahao sa islamskim fundamentalizmom, teroristima...qurcima i palcima po EU parlamentima i na sjelima gdje se raspravlja buducnost BiH, i kome ovo godi da mase opet. Bosnajci apsolutno nemaju nista od toga...jer imamo na jednoj strani "desnicare" (ustase i cetnike) a na drugoj strani "teroriste" koji su namjenjeni iskljucivo bosnjacima, nisi corav i gluh vidis sta se servira unazad godinama...i to bi glat proslo da nema tanskog sloja nebosnjackih javnih licnosti i politicara kako u ratu tako i sada da taktika podmetanja prodje.
Nije onaj mrtvoprd incko slucajno tu dosao da sam’ spava.
- Maraschino
#656 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Fudo387 wrote: Ma, malo je to drugacije.
Vec vidjeno milion puta.
Biz' ti odavle, kratak ti fitilj.
- General War
#657 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
...pa zar i ti nebi spavao kad svako zna da su Covke, Dodik i Bake i politke koje oni predstavljaju od 1990 jarani...i da prave samo budale od svijeta.Fudo387 wrote:Ma mescini ta podmetanja prolaze, slabo vi to nesta nedate...General War wrote: Salonci mogu samo slaviti na ovakve zakljucke Samrice i u coj'ka je u nje...de bolan ne budi slijep, pa takvi fale onima sto razgradjuju drzavu...ko je cijelo vrijeme mahao sa islamskim fundamentalizmom, teroristima...qurcima i palcima po EU parlamentima i na sjelima gdje se raspravlja buducnost BiH, i kome ovo godi da mase opet. Bosnajci apsolutno nemaju nista od toga...jer imamo na jednoj strani "desnicare" (ustase i cetnike) a na drugoj strani "teroriste" koji su namjenjeni iskljucivo bosnjacima, nisi corav i gluh vidis sta se servira unazad godinama...i to bi glat proslo da nema tanskog sloja nebosnjackih javnih licnosti i politicara kako u ratu tako i sada da taktika podmetanja prodje.
-
Fudo387
#658 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Ne pije ti to vode,General War wrote:...pa zar i ti nebi spavao kad svako zna da su Covke, Dodik i Bake i politke koje oni predstavljaju od 1990 jarani...i da prave samo budale od svijeta.Fudo387 wrote:Ma mescini ta podmetanja prolaze, slabo vi to nesta nedate...General War wrote: Salonci mogu samo slaviti na ovakve zakljucke Samrice i u coj'ka je u nje...de bolan ne budi slijep, pa takvi fale onima sto razgradjuju drzavu...ko je cijelo vrijeme mahao sa islamskim fundamentalizmom, teroristima...qurcima i palcima po EU parlamentima i na sjelima gdje se raspravlja buducnost BiH, i kome ovo godi da mase opet. Bosnajci apsolutno nemaju nista od toga...jer imamo na jednoj strani "desnicare" (ustase i cetnike) a na drugoj strani "teroriste" koji su namjenjeni iskljucivo bosnjacima, nisi corav i gluh vidis sta se servira unazad godinama...i to bi glat proslo da nema tanskog sloja nebosnjackih javnih licnosti i politicara kako u ratu tako i sada da taktika podmetanja prodje.
Bilo je tih jaranskih talova i prije, al’ Paddy to nije bendo.
Sto li?
- General War
#659 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
mogu samo nagadjat ko i ti...Fudo387 wrote:
Ne pije ti to vode,
Sto li?
-
Fudo387
#660 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Pa de, nagadjaj.General War wrote:mogu samo nagadjat ko i ti...Fudo387 wrote:
Ne pije ti to vode,
Sto li?
A sjecas li se ti kad si, ne tako davno, u svakom drugom postu raji meco one gifove sa samorasprskavajucim prslucima?
Ti me branis da mi ne podmecu, a ‘vamo mi ga slozis ko fol zeza. Jel vidis sta si napravio?
I onda, aaaaa samriceee...e moj Borivoje.
- General War
#661 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Prije svega ne branim tebe, ti si se sam odbranio napustajuci ove prostore.Fudo387 wrote:
Pa de, nagadjaj.
A sjecas li se ti kad si, ne tako davno, u svakom drugom postu raji meco one gifove sa samorasprskavajucim prslucima?
Ti me branis da mi ne podmecu, a ‘vamo mi ga slozis ko fol zeza. Jel vidis sta si napravio?
Naravno da se sjecam i prsluka a i razloga koji nema veze sa time sto ti sebi umislio, i a izaboli me sta ti sebi umisljas pravo da ti reKnem.
Nikakav problem Salko, slobodno ti Samricu tapsi...
-
Moenx
#662 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
pustopoljina wrote:U koju ti stranku vrbujes?Moenx wrote:Manimo se ovih tamnih virova koji razdiru nase bosansko bice
Zajedno mozemo vise
Idemo u pobjede sad
Nigdje ja nisam naveo stranku
Ne smatram nijednu stranku preferiranom od moje strane ni u jednom trenutku
Licno sam iz FBiH i kao takav ne iskljucujem za sebe da glasam za SDA a niti za DF SDP name it whatever
Za mene SDP ; bilo koji dio ljevice ne iskljucuje SDA . A zasto ? Zato sto SDA nije izvrsila agresiju na ovu zemlju nije sprovodila genocid i organizirala ga terorizirajuci narod
To je ta tacka zbog kojeg antagonzima izmedju stranaka nikad ne smije ici u tom smjeru
Poslije, kada dodju u pitanje problemi morala korupcije o tome se moze pricati i suditi ali natenane i odvojeno od ove teme
Zasto mi upires i podvaljujes stranku kada ni o jednoj nisam razmisljao
- HAVANA
#663 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Fudo,stash ti ovde,haj mrsh.Banovace te.
A i posvadjacemo se,ja sam ti fgr
Ja sta cu,necu valjda bakirov bit gluho bilo... 
- BHCluster
#664 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Opra ti njega.Fudo387 wrote:Pa de, nagadjaj.General War wrote:mogu samo nagadjat ko i ti...Fudo387 wrote:
Ne pije ti to vode,
Sto li?
- tandmand
#665 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Kakav je stav Samre glede imenovanja ulice ili nekog objekta po Goranu Čengiću?
-
Fudo387
#666 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Meni i jest krivo zbog tebe i tog finog svijeta sto je ostalo, izmedju ostalog i na onu kozu sarmu.HAVANA wrote:Fudo,stash ti ovde,haj mrsh.Banovace te.A i posvadjacemo se,ja sam ti fgr
Ja sta cu,necu valjda bakirov bit gluho bilo...
Al navesce te bolan ovi klosari u belaj, pa cete zajebat.
Sam’ lazu i muljaju, oni ce se izvuc, a ti’s najebat. Vidio si kako to hoda.
- tandmand
#667 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Vidi se da čita forum. Kritika je pozitivno djelovala. Bakir prelazi u FGR.

Okolnosti u kojima živimo, problematika koju rješavamo se ubrzano mijenjaju. Potrebno je da se i SDA mijenja, podmlađuje, prilagođava. Vrijeme je za nova lica i za nove stranačke dokumente, prije svega za novi Statut SDA. Molim vas da svi pomognete kako bismo valjano prepoznali probleme u organizaciji i funkcionisanju SDA, i otklonili ih kroz novi Statut. SDA struktura je ostarila, postala je glomazna, inertna, dopustili smo kumulaciju funkcija.
Naš uticaj je ograničen samo na Bošnjake, moramo ličiti na ovu zemlju, biti više Bosanci, proširiti uticaj i u hrvatski i srpski korpus. Bosanska brava se otvara ključem sa tri zupca. Mi imamo samo jedan, bošnjački, i ma kako on veliki bio, nedostaju još dva - rekao je Izetbegović.
Nije dovoljno da su sa nama samo Čedo i Ivica. I u Armiji BiH nije bio samo poneki Srbin i Hrvat. I kada su mogli sa nama da krvare za ovu zemlju, mogu itekako da budu sa nama i u ovoj stranci. Vrijeme je da se od bošnjačke krene ka bosanskoj stranci - naglasio je predsjedik SDA.
- HAVANA
- General War
#669 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
BHCluster wrote: Opra ti njega.
Tacno se vidi kad trazi belaj...da nema interneta, tacno ga vidim u nekoj citaonici kako zapocinje kavgu
- General War
#670 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
tandmand wrote:Vidi se da čita forum. Kritika je pozitivno djelovala. Bakir prelazi u FGR.![]()
Okolnosti u kojima živimo, problematika koju rješavamo se ubrzano mijenjaju. Potrebno je da se i SDA mijenja, podmlađuje, prilagođava. Vrijeme je za nova lica i za nove stranačke dokumente, prije svega za novi Statut SDA. Molim vas da svi pomognete kako bismo valjano prepoznali probleme u organizaciji i funkcionisanju SDA, i otklonili ih kroz novi Statut. SDA struktura je ostarila, postala je glomazna, inertna, dopustili smo kumulaciju funkcija.
Naš uticaj je ograničen samo na Bošnjake, moramo ličiti na ovu zemlju, biti više Bosanci, proširiti uticaj i u hrvatski i srpski korpus. Bosanska brava se otvara ključem sa tri zupca. Mi imamo samo jedan, bošnjački, i ma kako on veliki bio, nedostaju još dva - rekao je Izetbegović.
Nije dovoljno da su sa nama samo Čedo i Ivica. I u Armiji BiH nije bio samo poneki Srbin i Hrvat. I kada su mogli sa nama da krvare za ovu zemlju, mogu itekako da budu sa nama i u ovoj stranci. Vrijeme je da se od bošnjačke krene ka bosanskoj stranci - naglasio je predsjedik SDA.

-
Fudo387
#671 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Zato ja druze imam tebe, da me branis.General War wrote:BHCluster wrote: Opra ti njega.![]()
Tacno se vidi kad trazi belaj...da nema interneta, tacno ga vidim u nekoj citaonici kako zapocinje kavgu
-
Moenx
#672 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Pa dobro meni kao Bosnjaku ovo je legitimna i fer izjava. I mislim da ne Bosnjaci nemaju razloga sumnjati u istu i mogu naci u ovoj izjavi i stavu nesto za sebeGeneral War wrote:tandmand wrote:Vidi se da čita forum. Kritika je pozitivno djelovala. Bakir prelazi u FGR.![]()
E sad interesuje me Bakirov stav prema izjavi Samre ne znam da li se ocitovao
Licno smatram a mozda grijesim da je ta izjava pogresno protumacena -- i bas zbog toga jer se radi o necemu delikatnom zahtijeva dodatno obrazlozenje
Samirna izjava je opasna jer moze bit potpiruje neke primisli koje nisu nimalo ugodne
Opet smatram i da ta izjava ne mora sama po sebi biti losa mozda ona samo je nabrajanje cinjenica kojima se zeli navesti na razmisljanje e sad do razmisljanja je opet kakvo ce biti
Sve u svemu mislim da Bakir ima obavezu da se izjasni o ovom stavu SDA clanice jer mozda ova izjava moze biti huskacka i veoma slobodno i krivo tumacena u narodu (mislim na bosnjacki)
Samrina izjava odise negativnom energijom ; neko je spomenuo pa sta ona hoce zastupljenost u javnim institucijama u Sarajevu treba biti po popisu iz 1991-- bez obzira ko vladao-- da li SDA da li opozicija
I stvarno sta hoce
To sto u BL nije tako nikakva nije isprika i nema povoda ni u kakvom slucaju da se izivljava rekao bih nad manjinama
Jer ovo je izvljavanje , Samri je ocito krivo sto ona nije na nekoj poziciji pa onda se istresa
Cak takva psihologija i takvo ponasanje nema i veze sa nekim konkretnim odnosom Bosnjaci ne Bosnjaci ona bi se bezbeli tako i ponasala u bilo kojoj prilici
Ona bi haman samo pricala o foteljama i smisljala spletke i zavjere
Ne moze to tako primitivno je zasto ne pokaze na svom primjeru da ima pametnijih poslova
- General War
#673 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Nemam ba zasto, kjafirska sesta flota te brani..Fudo387 wrote:Zato ja druze imam tebe, da me branis.General War wrote:BHCluster wrote: Opra ti njega.![]()
-
Fudo387
#674 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Kako god, tebi fala shos bio u odsudnim momentima na strani dobra, a protiv sila mraka i zla.General War wrote: Nemam ba zasto, kjafirska sesta flota te brani..
Cuvaj nam sekularnu, multikulturnu, jednu jedinu.
Et’ sretno, i zBismiletom.
-
Moenx
#675 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Samo hrabto i odvažno