tko je danas u Hose komercu???
Sarajevo-x Akcija - Pomoć Tetka Zilhi
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
tako sam se odmorila ovih mjesec dana..... vidis da se naoblacilo cim je dosao...xygirl wrote:
mirci, tako znaci meni iza ledja:D hosh sad da te pustim da se bacis na aVto..
:D:D inace ono malo sefa i raje je pod kontrolom
cujem im glasice iz conf. rooma
:D mirni su...
narode, fakat, ja vas licno molim, ko moze da dodje, nek dodje na snimanje...valja iznijet ono sve, a ja imam samo 55 minuta pauze, da stignem na sve....nema vise landaranja.....
-
xygirl
eto vidisedu wrote:to je dobro..nema nista bolje od glasnog i kvalitetnog (s)tucanja..xygirl wrote: edu, mora da ja onda stucam na glas...![]()
![]()
![]()
Bumbar, ja sam ti svaki dan u hoshetu... samo sto zaobilazim ove guzve
pa vidi ovog eduA svega ti ...
-
BigusDickus
pa daj bona, kontrolisi se malo...xygirl wrote:BD nemam pojma sto sam cenzurisala, vjerovarno sam ostala bez daha...:D
- Bumbar
hej...edu wrote:ova k'o da je s kruske pala..to ti je isto k'o da odes u beČ..i kazes mi nadjemo se u mcDonald's-u..Bumbar wrote:Pozdrav rajo...
tko je danas u Hose komercu???![]()
![]()
Ostavljena je cokolada za hostese danas...ali ne za edu-a
-
edu
uvijek sam bio pazljiv sa insektima..xygirl wrote:eto vidisedu wrote:to je dobro..nema nista bolje od glasnog i kvalitetnog (s)tucanja..xygirl wrote: edu, mora da ja onda stucam na glas...![]()
![]()
![]()
:D ma nebitno...
uvijek se mozes napiti vode ..
:D
Bumbar, ja sam ti svaki dan u hoshetu... samo sto zaobilazim ove guzve
pa vidi ovog eduA svega ti ...:D
a ti xy..tiŠu i moli boga da ti se dJecku veceras bude sTucalo..
-
edu
Eh..kao sto i obecah..evo izvjestaja za dan 30.06...
Nakon bespotrebnog sastanka sa bivsom..za koji sam znao da nece dati nikakve rezultate..vec samo dodatna peglanja..(ko me je** kad slusam crocop-a..da je kakav covjek ne bi plakao za zenama..upssssssssss
)..zaputio sam se u AS..na dezuru..pred Asom je, kao i obicno kad ja dolazim bilo mnostvo zena..
..nekako sam se uspio provuci izmedju njih..jedna mi je poderala rukav..
..ali nisam se osvrtao..
..vazno mi je bilo samo da udjem..
..cuo sam se poollom i on je rekao da ce dezurati na nekom drugom prodajnom mjestu..a moj federalni brat crocop je rekao da ce doci za 5 minuta..(u sta je naivni bosnjak povjerovao
)..nakon toga..naivni bosnjo mu salje poruku da pripazi na voznju jer je murija zauzela polozaj na onom istom mjestu odakle sam ga vec jednom cupao..na to mi se brat federalac zahvalio i rekao da dolazi za 15 (petnaest!) minuta..(bosnjo k'o bosnjo..opet vjeruje
)..proslo je od tada 45 minuta..pa i sat..kad stize SMS (ERONET mreza dabome
)..da je zaglavio s nekim macicem na kafi..e u tom slucaju mu je bosnjo sve halalio..
..rekao sam ako je macic u pitanje sve mu je oprosteno i neka ostane do metka..
('rvat, ne daj mi lagati
)..ok 20:00 zove teta Hudavaca..
..(sa naocalama
) da idemo na kafu..sjedam u udavacinu skodu..i u sebi proucim fatihu
(to je jedino sto znam..
.a u kakvom je stanju skoda i kako ona vozi mogla je biti fatiha in advance..
sreca prezivjeh
)..zmigavac ne radi..radi jedino ako ga ona dirka
..sto joj nije bio prvi put..da ga dirka..
..mislim na zmigavac..
..bigi je sjeo pozadi..i krenusmo..u po puta se muzika upali..
..iz cista mira..
..niko kasetofon nije ni tak'o..rekoh estakvirula
..i nastavismo..kada smo se parkirali zove crocop..nervozan..
..ceka cijelih 3 minuta..
..(a sto sam ja njega cek'o 2 sata..je** to..
)..jedva nadjosmo mjesto..popismo po kafu i crocop i ja odosmo da popisemo robu..a bigija ostavismo sa 5 zena..to su pravi drugovi..
..vratili se u AS..popisali robu..spomenuli jos koji put naocale
..i razgulili kucama...
Nakon bespotrebnog sastanka sa bivsom..za koji sam znao da nece dati nikakve rezultate..vec samo dodatna peglanja..(ko me je** kad slusam crocop-a..da je kakav covjek ne bi plakao za zenama..upssssssssss
-
xygirl
i sad hoces da kazes da sam ja kriva?BigusDickus wrote:pa daj bona, kontrolisi se malo...xygirl wrote:BD nemam pojma sto sam cenzurisala, vjerovarno sam ostala bez daha...:D
zamisli da ti momak naidje i vidi ovo...
te ne znas sta si posla reci, pa ti onda oduzimam dah...
eto, necu ja vise da zachatavam
-
frozen
Samo da napomenem...da bi bilo krasno kada bi se danas ispred kuhinje pojavilo što više forumaša uključenih u akciju...
Narodna kuhinja KS, Halači 6, u 14.00 sati ( ako možete malo ranije...tražite nas u bašti pored stola sa điđama )...
Svi koji se ne vole slikati mogu istovarati robu
Danas ćemo ispručiti još robe, jer se već dosta skupilo i opet zauzima prostor u magacinima marketa...
Za sve koji ne znaju gdje je kuhinja...šifra Dedan - No name kafana... ili džamija od Sebilja udaljena nekih 50-100 metara... e kod džamije su stolovi sa điđama, a kod stolova se pije kafa
Narodna kuhinja KS, Halači 6, u 14.00 sati ( ako možete malo ranije...tražite nas u bašti pored stola sa điđama )...
Svi koji se ne vole slikati mogu istovarati robu
Danas ćemo ispručiti još robe, jer se već dosta skupilo i opet zauzima prostor u magacinima marketa...
Za sve koji ne znaju gdje je kuhinja...šifra Dedan - No name kafana... ili džamija od Sebilja udaljena nekih 50-100 metara... e kod džamije su stolovi sa điđama, a kod stolova se pije kafa
- CROCOP
Pa Bigi majku mu, dje ce ti dusa!? S 5 komata te ostavimo i umjesto da nam zahvalis ti nas jos i napade... A mi otisli robu popisivat... Sto su ti jarani...
Sto se mene - izrade tice, sto moj federalac eduARDO kaze, ja sam bio na putu k radnom mestu ali eto "slucajno" naletio na jednu "susjedu" i rekoh da popijemo pitjence... Stoga sam "malo" ZAKASNIO.
Sto se mene - izrade tice, sto moj federalac eduARDO kaze, ja sam bio na putu k radnom mestu ali eto "slucajno" naletio na jednu "susjedu" i rekoh da popijemo pitjence... Stoga sam "malo" ZAKASNIO.
-
frozen
Tebi više nema vozanja u škodiedu wrote:Eh..kao sto i obecah..evo izvjestaja za dan 30.06...
..ok 20:00 zove teta Hudavaca....(sa naocalama
![]()
![]()
(to je jedino sto znam..
![]()
![]()
sreca prezivjeh
![]()
![]()
![]()
..mislim na zmigavac..
![]()
![]()
..iz cista mira..
![]()
![]()
![]()
)..jedva nadjosmo mjesto..popismo po kafu i crocop i ja odosmo da popisemo robu..a bigija ostavismo sa 5 zena..to su pravi drugovi..
![]()
![]()
..i razgulili kucama...
Što si se vozo, vozo
-
edu
ja taman htio da ti se zavucem ispod..volana..da popravim instalaciju..frozen wrote:Tebi više nema vozanja u škodiedu wrote:Eh..kao sto i obecah..evo izvjestaja za dan 30.06...
..ok 20:00 zove teta Hudavaca....(sa naocalama
![]()
![]()
(to je jedino sto znam..
![]()
![]()
sreca prezivjeh
![]()
![]()
![]()
..mislim na zmigavac..
![]()
![]()
..iz cista mira..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..i razgulili kucama...
![]()
![]()
![]()
Što si se vozo, vozo
- CROCOP
Ah da, eduARDO svakim danom dokazuje svoje kvalitete i na najboljem je putu da bude glavna zvijezda ne samo danasnjeg snimanja vec i cjelokupne akcije... Popravlja, mjenja instalacije a cuo sam, a jucer mi i on rece da radi i kao monter... Cak mi je pokazao i neke uradke s terena... Stoga ako treba komu sto montirat...
-
edu
na sniman je cu izgleda moci doci..ali moramo odmah poceti snimati..frka mi je poslije..
udavaco..ima li smisla da ti se zavlacim ispod..volana..dok bigi sjedi pozadi???
jesi vidio snimaka..seevkin uradak je mala maca za moje..
ali i ti nisi daleko od egzibicionizma te vrste..zato tisu..

udavaco..ima li smisla da ti se zavlacim ispod..volana..dok bigi sjedi pozadi???
jesi vidio snimaka..seevkin uradak je mala maca za moje..
ali i ti nisi daleko od egzibicionizma te vrste..zato tisu..
-
farky
mogao ti je barem desni retrovizor nastimatifrozen wrote:Za te instalacije ja ne mogu garantovati... Sad se nudi...da popravi instalacije, a mogao je sinoć lijepo reći...drugarski...sredit ću instalacije dok vi popijete tu kafu
-
BigusDickus
je l' te to strah...edu wrote:udavaco..ima li smisla da ti se zavlacim ispod..volana..dok bigi sjedi pozadi???![]()
![]()