Evo ja vam svima halalim dezerterstvo, samo hajte i ne vracajte se. I nama ce biti bolje bez vas a i vama bez nas.PM72 wrote:[q
Meni je moje dijete najpreče a hvala ti na brizi,ja od fukare ne uzimam - ja je pomažem.Ako bude "preventivnog" napada na RS,siguran budi da ću sa Dozerom i Muhom piti hajneken negdje u Dortmundu jal Oktoberfestu.
RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
-
nepoznati988
#651 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
- denimb
#652 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Kod mene u mahali zivio jedan djedica Uzeir, dosao nekad u 50-tim kao siroce, porijeklom iz okolice Trebinja...ne moram ti objasnjavati ko mu je u 40tim satrao selo i zbog koga je bio siroce.Fudo387 wrote:Mogli smo opkoliti vecinu kasarni na vrijeme, pofaCat vecinu oficira koji su zivjeli u komsiliku.PM72 wrote:Ti si više bio za preventivni napad? Čime? Vilama? Lovačkim puškama? Međunarodnim konvencijama o ljudskim pravima ? Dovama uzvišenom?insomnia78 wrote:Otpor nije bio preuranjen. Naprotiv. Sa otporom se zakasnilo
Ho’s da zivis, otkljucaj skladiste.
Jbg, smotani smo k’o sajle.
1991. covjek galamio, molio, obilazio sve moguce organizacije, upozoravao ljude...dodjose po njega jedan dan, na informativni razgovor i natamburali covjeka, nacionalista, izdajica, zavadja...komisluk ga gledao poprijeko, kao kako mozes tako trecina u mahali Srbi...
Elem ne bi malo poslije toga, Srbi isparise preko noci, ostali prazni stanovi, a grad preplavise izbjeglice iz Doboja.
Tacno da se covjek zapita.
-
l33t
#653 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Cuj govorit nekome da ne dolazinepoznati988 wrote:Evo ja vam svima halalim dezerterstvo, samo hajte i ne vracajte se. I nama ce biti bolje bez vas a i vama bez nas.PM72 wrote:[q
Meni je moje dijete najpreče a hvala ti na brizi,ja od fukare ne uzimam - ja je pomažem.Ako bude "preventivnog" napada na RS,siguran budi da ću sa Dozerom i Muhom piti hajneken negdje u Dortmundu jal Oktoberfestu.
nemoj ba da sad odmah odem i da "vama" dodjem odmah za par godina
puno kofrcenja na temi, ovo je patnja i citati
- Maraschino
#654 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Ovo sto rade djikani po BiH nije njihova volja, mnogi bi se pomirili sa sudbinom da ovdje zive ali ih tjera srbijanska politika i zato ih drze uvijek podgrijane.155_mm wrote:podvuceno vazi i danas. samo sto su sad na red dosle dolina neretve i dolina bosne. i to bi bilo to. jedina sansa za opstanak u dolini bosne i neretve je da srbija ostane na istocnoj obali drine.asker wrote:Postavit cu video od 2 sata, uradjen od strane RTB onog vremena. Ja ga do sad nisam gledao i smatram da ako zbrusimo malu pristrasnost Srbijanskom pogledu na desavanja, da je odlican dokumentarac.
Sve price padaju u vodu. BiH je jednostavno bila predodredjena za klanje, taman da je Churchill bio umjesto Alije.
Ne miti se Cedo i Mitar sa polozajem u zajednickoj drzavi jer mu Dodik svaki dan puni glavu da ovo nije njihova otadzbina, da ce Drinu popiti i da nema mjesta granici na Drini.
Sve dok je tako, imamo neprijatelja i u opasnosti smo. Mi nista ne trazimo preko Drine za razliku od njih koji ne dizu ruke od Bosne ili dijela.
Zapamtite da je ovo samo primirje a kada ce da bukne ne zavisi od nas ali moramo biti spremni.
-
nepoznati988
#655 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Koji si sad pa ti? Pm72-ova guzna muha?l33t wrote:Cuj govorit nekome da ne dolazinepoznati988 wrote:Evo ja vam svima halalim dezerterstvo, samo hajte i ne vracajte se. I nama ce biti bolje bez vas a i vama bez nas.PM72 wrote:[q
Meni je moje dijete najpreče a hvala ti na brizi,ja od fukare ne uzimam - ja je pomažem.Ako bude "preventivnog" napada na RS,siguran budi da ću sa Dozerom i Muhom piti hajneken negdje u Dortmundu jal Oktoberfestu.![]()
nemoj ba da sad odmah odem i da "vama" dodjem odmah za par godina
puno kofrcenja na temi, ovo je patnja i citati
-
Fudo387
#656 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Bolan, deset klosara nam ispred nosa dize skladiste naoruzanja u zrak, mogao se dobar korpus naoruzati.denimb wrote:
Kod mene u mahali zivio jedan djedica Uzeir, dosao nekad u 50-tim kao siroce, porijeklom iz okolice Trebinja...ne moram ti objasnjavati ko mu je u 40tim satrao selo i zbog koga je bio siroce.
1991. covjek galamio, molio, obilazio sve moguce organizacije, upozoravao ljude...dodjose po njega jedan dan, na informativni razgovor i natamburali covjeka, nacionalista, izdajica, zavadja...komisluk ga gledao poprijeko, kao kako mozes tako trecina u mahali Srbi...
Elem ne bi malo poslije toga, Srbi isparise preko noci, ostali prazni stanovi, a grad preplavise izbjeglice iz Doboja.
Tacno da se covjek zapita.
Jos nam pobjegose
Bizi, sam’ naprdjivamo bezveze sbbkbb.
-
PM72
#657 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Pitar sa Kariba wrote:NIje istina, nemoj zajebavati. Mislis da su cetalji toliki glupani bili poslije iskustva sa Slo, HR i BiH. Bio sam u aprilu gore nije bilo oruzja i vec su uvezani bili sa srbima iz okolnih sela. Jasta ce "levati" sve organizovali, ratuju sa tri drzave a zaboravili Faletice i ostavili dva vojnika da cuva skladiste sa 100 minobacaca.PM72 wrote:i ta ima mjesta.Skladište naoružanja u Faletićima koje je čuvalo 12 vojnika i podoficir a okruženi muslimanskim naseljima mi smo prepustili bez opaljenog metka.U maju 1992 iseliše ga nama pred nosom.20 000 pušaka,25 topa i haubice,100 minobacača i milioni metaka i granata.155_mm wrote:bilo je mnogo gresaka devedesetih a mislim da je najveca bila sto se je sa otporom cekalo do zadnjeg dana. cekalo se kao ovce u toru.
Čija je to greška?
Haj ba...
Mi ne samo da smo spasili sredstva JNA, već smo ‘ispred nosa’ uzeli oko 70% naoružanja, municije i druge opreme iz nadležnosti TO bivše BiH, koja bi bila upotrebljena za ubijanje Srba na tim prostorima. Neke akcije su sa malim brojem ljudi iz JNA i srpskim teritorijalcima izvedene briljantno. Iz skladišta Faletići, koje je obezbeđivalo 12 naših odabranih vojnika, na primer, uzeto je ogromno naoružanje – oko 30.000 cevi raznih oružja za gađanje ciljeva na zemlji, više oruđa protivvazdušne odbrane, minsko-eksplozivnih sredstava, sredstava veze, motornih vozila i druge opreme. Akcija je izvedena brzo, efektno i bez gubitaka. Gubitak tog skladišta bio je jedan od najtežih udaraca muslimansko-ustaškoj koaliciji.” (Izjava generala Milutina Kukanjca, Borba, 23. XI. 1993.)
Last edited by PM72 on 30/01/2019 20:26, edited 1 time in total.
-
nepoznati988
#658 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Upravo suprotno, u dobroj mjeri zavisi i od nas. Ako smo nespremni i razjedinjeni eto ti vampira sa one strane drine.Maraschino wrote:Ovo sto rade djikani po BiH nije njihova volja, mnogi bi se pomirili sa sudbinom da ovdje zive ali ih tjera srbijanska politika i zato ih drze uvijek podgrijane.155_mm wrote:podvuceno vazi i danas. samo sto su sad na red dosle dolina neretve i dolina bosne. i to bi bilo to. jedina sansa za opstanak u dolini bosne i neretve je da srbija ostane na istocnoj obali drine.asker wrote:Postavit cu video od 2 sata, uradjen od strane RTB onog vremena. Ja ga do sad nisam gledao i smatram da ako zbrusimo malu pristrasnost Srbijanskom pogledu na desavanja, da je odlican dokumentarac.
Sve price padaju u vodu. BiH je jednostavno bila predodredjena za klanje, taman da je Churchill bio umjesto Alije.
Ne miti se Cedo i Mitar sa polozajem u zajednickoj drzavi jer mu Dodik svaki dan puni glavu da ovo nije njihova otadzbina, da ce Drinu popiti i da nema mjesta granici na Drini.
Sve dok je tako, imamo neprijatelja i u opasnosti smo. Mi nista ne trazimo preko Drine za razliku od njih koji ne dizu ruke od Bosne ili dijela.
Zapamtite da je ovo samo primirje a kada ce da bukne ne zavisi od nas ali moramo biti spremni.
-
normala brate
#659 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Ne rade ba đikani apsolutno ništa nisu ni oni za rat isto koliko nisu ni naši nemoj biti u zabludi i misliti da Dodik prica za sve dakle ne govorim da ne žele oni da nas kolju govorim da nisu u mogucnosti niti ce to ikad više biti..Maraschino wrote:Ovo sto rade djikani po BiH nije njihova volja, mnogi bi se pomirili sa sudbinom da ovdje zive ali ih tjera srbijanska politika i zato ih drze uvijek podgrijane.155_mm wrote:podvuceno vazi i danas. samo sto su sad na red dosle dolina neretve i dolina bosne. i to bi bilo to. jedina sansa za opstanak u dolini bosne i neretve je da srbija ostane na istocnoj obali drine.asker wrote:Postavit cu video od 2 sata, uradjen od strane RTB onog vremena. Ja ga do sad nisam gledao i smatram da ako zbrusimo malu pristrasnost Srbijanskom pogledu na desavanja, da je odlican dokumentarac.
Nego ljudi opcenito cim cujemo njihov glas odma pjenimo, a i kako neces pjeniti masovne grobnice na svakom koraku.
- Maraschino
#660 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Cuj ne rade nista.normala brate wrote:
Ne rade ba đikani apsolutno ništa nisu ni oni za rat isto koliko nisu ni naši nemoj biti u zabludi i misliti da Dodik prica za sve dakle ne govorim da ne žele oni da nas kolju govorim da nisu u mogucnosti niti ce to ikad više biti..
Nego ljudi opcenito cim cujemo njihov glas odma pjenimo, a i kako neces pjeniti masovne grobnice na svakom koraku.
Negira ti drzavu, jezik, osporava osnovna ljudska prava...a to sto nisu u mogucnosti ne znaci da nemaju namjeru. Svjesni su oni toga da ako bi ovog vremena krenuli u avanturu(a ne u sigurno kao prosli put) da se ne bi dobro proveli i zato to rade u fazama ili kuhanjem zabe.
Dodik zaustavio MZ da uredi drzavu kao normalnu, satanizuje svoj narod praveci od njih buduce ratnike za srpstvo, preuzeo glavne poluge vlasti u drzavi(mnogo sta kontrolise), upetljao Ruse dajuci im besplatno koncesije...od njega dosta da sutra ode, drugi ce nastaviti gdje je on stao dok se karte ne poklope da pokusaju opet.
Suprotno bi bilo, ovo je i nasa otadzbina i hajmo zajedno da je gradimo i razvijamo dobre odnose.
-
PM72
#661 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Da li ikom od vas dopire do mozga o čemu mi tumačimo 24 godine nakon rata? Jeste li svijesni da ujutru prvo upalite klix da vidite ima li policije na dobrinji ili Vracama sa puškama i šta je Dodik izjavio? Da li vam to govori u kakvom smo opsajdu i sranju od sistema i države?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#662 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Ne vrijedi, internet gazije tuđim q gloginje mlate.PM72 wrote:
Ma jok, nikog ja neću tegliti za rukav ko hoće da "brani" Bosnu.Sretno vam bilo ali nokat mog djeteta ne vrijedi frtalj Bosne.Jebo te život,frtalj vijeka nakon onog sranja hoće isto sranje.
-
l33t
#663 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
ko si ti? aj pozznepoznati988 wrote: Koji si sad pa ti? Pm72-ova guzna muha?
-
normala brate
#664 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
U prijevodu ne rade ti ništa pravi primjer ti je " vojna parada " 9 januara gdje se okupilo 500 ljudi okolo.. Nit imaju mogucnost nit ti rade nešto Dodik je predsjednik imaju svoja prava.Dokle ce ih se pustiti to je druga stvar.Maraschino wrote:Cuj ne rade nista.normala brate wrote:
Ne rade ba đikani apsolutno ništa nisu ni oni za rat isto koliko nisu ni naši nemoj biti u zabludi i misliti da Dodik prica za sve dakle ne govorim da ne žele oni da nas kolju govorim da nisu u mogucnosti niti ce to ikad više biti..
Nego ljudi opcenito cim cujemo njihov glas odma pjenimo, a i kako neces pjeniti masovne grobnice na svakom koraku.![]()
Negira ti drzavu, jezik, osporava osnovna ljudska prava...a to sto nisu u mogucnosti ne znaci da nemaju namjeru. Svjesni su oni toga da ako bi ovog vremena krenuli u avanturu(a ne u sigurno kao prosli put) da se ne bi dobro proveli i zato to rade u fazama ili kuhanjem zabe.
Dodik zaustavio MZ da uredi drzavu kao normalnu, satanizuje svoj narod praveci od njih buduce ratnike za srpstvo, preuzeo glavne poluge vlasti u drzavi(mnogo sta kontrolise), upetljao Ruse dajuci im besplatno koncesije...od njega dosta da sutra ode, drugi ce nastaviti gdje je on stao dok se karte ne poklope da pokusaju opet.
Suprotno bi bilo, ovo je i nasa otadzbina i hajmo zajedno da je gradimo i razvijamo dobre odnose.
Što se tice konkretno nekog odvajanja?
Nemoguča misija bez rata ne bi sretnijeg bilo od mene da krene taj proces.Treba nam sve novo.
Al' kako vidim svi cemo mi s ove teme biti pod zemljom, a gledacemo istu stvar.
- Maraschino
#665 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Eto nemam sta u zivotu raditi nego bas to sto navodis.PM72 wrote:Da li ikom od vas dopire do mozga o čemu mi tumačimo 24 godine nakon rata? Jeste li svijesni da ujutru prvo upalite klix da vidite ima li policije na dobrinji ili Vracama sa puškama i šta je Dodik izjavio? Da li vam to govori u kakvom smo opsajdu i sranju od sistema i države?
Mi imamo neprijatelja koji nece da prizna zlocine nego ih negira sto znaci da se nimalo ne kaje za ucinjeno jer smatra da je ispravno postupio i da bi isto to ponovio. Haj ti sada pored takvog mirno spavaj.
-
Fudo387
#666 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Necete vas dvojica nidje, k’o od brda odvaljeni, ti u kondiciji a pm zna pucat’, savrseni za sedme muslimanske.Tomahawk11 wrote:Ne vrijedi, internet gazije tuđim q gloginje mlate.PM72 wrote:
Ma jok, nikog ja neću tegliti za rukav ko hoće da "brani" Bosnu.Sretno vam bilo ali nokat mog djeteta ne vrijedi frtalj Bosne.Jebo te život,frtalj vijeka nakon onog sranja hoće isto sranje.
Kad izbijete u Vrsac onda cete na nagradno odsustvo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#667 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Evo samo da pregledam Liverpool, eto me.
-
PM72
#668 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Ma ne razmišljam o srbima i Dodiku,gledam sebe i svoj posao,djecu,kuću.Nije mi Dodik kriv što nema raspalih i poganih trolejbusa,što komšija baca smeće kroz prozor,što u bolnicu moram i flaster ponjeti...sav javašluk,nesposobnost,nerad i korupciju mi nije Srbin donio...šta me boli q za dugim cijevima na Vracama...Maraschino wrote:Eto nemam sta u zivotu raditi nego bas to sto navodis.PM72 wrote:Da li ikom od vas dopire do mozga o čemu mi tumačimo 24 godine nakon rata? Jeste li svijesni da ujutru prvo upalite klix da vidite ima li policije na dobrinji ili Vracama sa puškama i šta je Dodik izjavio? Da li vam to govori u kakvom smo opsajdu i sranju od sistema i države?![]()
Mi imamo neprijatelja koji nece da prizna zlocine nego ih negira sto znaci da se nimalo ne kaje za ucinjeno jer smatra da je ispravno postupio i da bi isto to ponovio. Haj ti sada pored takvog mirno spavaj.
-
normala brate
#669 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
NIKO TO NE RAZMIŠLJA ako se po forumu ravnaš da je nekog strah nečega i da nema spremnijih likova nego što ste vi bili 5 puta e onda je baš za jednog smajlija forumskogPM72 wrote:Ma ne razmišljam o srbima i Dodiku,gledam sebe i svoj posao,djecu,kuću.Nije mi Dodik kriv što nema rasalih i poganih trolejbusa,što komšija baca smeće kroz prozor,što u bolnicu moram i flaster ponjeti...sav javašluk,nesposobnost,nerad i korupciju mi nije Srbin donio...šta me boli q za dugim cijevima na Vracama...Maraschino wrote:Eto nemam sta u zivotu raditi nego bas to sto navodis.PM72 wrote:Da li ikom od vas dopire do mozga o čemu mi tumačimo 24 godine nakon rata? Jeste li svijesni da ujutru prvo upalite klix da vidite ima li policije na dobrinji ili Vracama sa puškama i šta je Dodik izjavio? Da li vam to govori u kakvom smo opsajdu i sranju od sistema i države?![]()
-
PM72
#670 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
A zašto misliš da je mene nečega strah? savršeno me boli q,ne bojim se ni policije RS ni njihovih cijevi i neću da su mi oni preokupacija u životu i da nešto štrecam kad ih vidim.Lijepo je znati da ima SPREMNIJIH od nas iz 1992 jer mi onda nismo uopšte bili spremni.Nismo imali internet ni Google da dobijemo sve potrebne informacije.
- Maraschino
#671 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Znas kada ce to sve da se uredi, kada karta u busu bude 10 maraka, kubik vode 7 maraka, zdravstveno osiguranje placao 200km/mjesecno...tada zahtjevaj da sve funkcionise kako treba.PM72 wrote:Ma ne razmišljam o srbima i Dodiku,gledam sebe i svoj posao,djecu,kuću.Nije mi Dodik kriv što nema raspalih i poganih trolejbusa,što komšija baca smeće kroz prozor,što u bolnicu moram i flaster ponjeti...sav javašluk,nesposobnost,nerad i korupciju mi nije Srbin donio...šta me boli q za dugim cijevima na Vracama...Maraschino wrote: Eto nemam sta u zivotu raditi nego bas to sto navodis.![]()
Znam da to povlaci i primanja ali sada je tako kako je.
Kako mozes sa 1-2km/m³ vode pokriti njegovo odrzavanje, kako mozes za 1-2km za kartu uloziti u nove trole...
-
normala brate
#672 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
E tu me imašPM72 wrote:A zašto misliš da je mene nečega strah? savršeno me boli q,ne bojim se ni policije RS ni njihovih cijevi i neću da su mi oni preokupacija u životu i da nešto štrecam kad ih vidim.Lijepo je znati da ima SPREMNIJIH od nas iz 1992 jer mi onda nismo uopšte bili spremni.Nismo imali internet ni Google da dobijemo sve potrebne informacije.
Mada google nema veze sekunde s tom spremnoscu.
Nisam mislio konkretno na tebe opčenito govorim teško da je nekoga strah osim onih pravih pobjegulja koja bi opet uradile isto ili njima slicni kao što ih ima u svakoj državi..
Što se tebe tice mislim da si jedan od onih koji prica i misli ono što prica, a ustvari kad bi situacija pukla i ti bi sam uzeo opet pušku..
-
Fudo387
#673 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Bolje ti je 10000 godina i u tako nesredjenoj drzavi nego sto bi ti bilo dva sata u ratu.normala brate wrote:U prijevodu ne rade ti ništa pravi primjer ti je " vojna parada " 9 januara gdje se okupilo 500 ljudi okolo.. Nit imaju mogucnost nit ti rade nešto Dodik je predsjednik imaju svoja prava.Dokle ce ih se pustiti to je druga stvar.Maraschino wrote:Cuj ne rade nista.normala brate wrote:
Nego ljudi opcenito cim cujemo njihov glas odma pjenimo, a i kako neces pjeniti masovne grobnice na svakom koraku.![]()
Što se tice konkretno nekog odvajanja?
Nemoguča misija bez rata ne bi sretnijeg bilo od mene da krene taj proces.Treba nam sve novo.
Al' kako vidim svi cemo mi s ove teme biti pod zemljom, a gledacemo istu stvar.
Mlad si, idi u skolu, guzi sve sto mozes zguzit, ganjaj koncerte, uhvati se nekog posla...u ratu sam’ najebes, il’ umres mlad, il’ pobudalis i ako ostanes ziv.
-
PM72
#674 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Dobro,slažem se.Ali...ko nam živ bio brani da donesemo zakone? Dodik? RS? U svakon kantonu možemo donjeti zakone o radu,ponašanju,korupciji,školstvu,zdravstvu,sigurnosti- ama da prevedemo njemačke zakone i da ih usvojimo.Ko nam brani? Dodik? Policija RS na Vracama? Idu ljudi vani.U redu.Nemaš bolan majstora kako treba i ko ti brani da ih stvoriš? Bar sad mogu zarađivati.Možemo li ukinuti lijeve fakultete i zakone? Ko nam brani? Dodik?
Ali jok,ovdje je preče da ljudi seru kako će braniti Bosnu ako zatreba...
Ali jok,ovdje je preče da ljudi seru kako će braniti Bosnu ako zatreba...
-
normala brate
#675 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Prošao sam par faza ubrzo posao ide.
Što se konkretno tice rata dijelic sam vidio uz to par momaka ranjeno dok je jedan iskrvario pred ocima, nije rat bauk ako si spreman na njega.
Nit se zalažem da njih treba pod žicu i klati nit se zalažem na jos drastičnije stvari.
Treba stvari staviti na mjesto pa makar nas izginulo još onoliko koliko i 92.
Smrt je lagana ceka nas sve, a najbolja je ona koju ne ocekujes.
Što se konkretno tice rata dijelic sam vidio uz to par momaka ranjeno dok je jedan iskrvario pred ocima, nije rat bauk ako si spreman na njega.
Nit se zalažem da njih treba pod žicu i klati nit se zalažem na jos drastičnije stvari.
Treba stvari staviti na mjesto pa makar nas izginulo još onoliko koliko i 92.
Smrt je lagana ceka nas sve, a najbolja je ona koju ne ocekujes.