Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Xavier1 wrote:Razumljivo mi je da muskarac od 35-40 godina gleda mladje. Velika je razlika izmedju zena od 20 i 30 godina sto se izgleda tice. Da ne govorim o ovim starijim.
DiCaprio je najbolji primjer. Njemu 45, a stalno sa nekim modelima od dvadesetak.
Hajde ne ludiraj se. Mogu ti deset i više kugUARki navesti ma jednog Leonarda
Demi nekad i Ašton, Sofija i ovaj njen advokat, itd itd
E čuj ti Dine, tri i po banke nabio u guzicu, kaže da je vjernik musliman, i drži govore o abdestu i laku, a bolest mu kad je velika razlika u godinama, a Muhammed i Aiša? Biži Dino.
Last edited by Santic_Aleksa on 30/12/2018 00:19, edited 1 time in total.
Xavier1 wrote:
Ostarila ti dobro. Krajnje vrijeme da se skrasis.
Druže ne otvaraj pandorinu kutiju
Ja se godina ne stidim. Niti ih krijem.A i sretno sam nedostpna takodjer
Ma vidi se da ti smetaju godine po ovoj prici. Zenama od 30 smetaju ove od 20 jer im kupe potencijalne kandidate. Pa onda krenu sa ovom pricom tvojom. Kao nije moralno.
Zoomba, nadji levatiti nekog drugog sa svojom levatskom retorikom
P.s ti imaš blizu 4 banke i moć plovnih spermatozoida jenjava. Brini se zato.
Nabio slušalice i izigrava momčića. Begaj bre!
Last edited by SaraFina on 30/12/2018 00:27, edited 1 time in total.
Dino34 wrote:
Ps.
Biži ba aleksa, mani šuplje. Gor je vjerski pdf
Nemam ja namjeru raspravljat o vjeri i religiji preko interneta, samo hoću da ti ukažem na nonsens tvojih poimanja muško-ženskih (ljubavnih) odnosa kroz, opet tvoju religijsku prizmu gledanja istih. Ne moš se čas pozivat na religiju, čas ne. Dogovori se sam sa sobom.
MarlboroGold wrote:Nije mu prvi put da zabije autogol.
Postavljao je i slike veoma oskudno odjevenih djevojaka koje su ga privlačile, a čojk debelo u vjeri
Pa moze covjek biti vjernik samo tamo gdje mu odgovara. Kao vecina kod nas sto je.
Postavljao je i slike veoma oskudno odjevenih djevojaka koje su ga privlačile, a čojk debelo u vjeri
Pa moze covjek biti vjernik samo tamo gdje mu odgovara. Kao vecina kod nas sto je.
i naučila kako uspješno eskivirati neka pitanja
Neću te više ni pitat za atribute.
Santic_Aleksa wrote:nonsens tvojih poimanja
To što ti nešto ne kontaš tj nisi u stanju da shvatiš, ne čini ga besmislicom.
Kao što rekoh, ima pdf pa dođi da promijenimo koju.
A primjer za taj autogol je...?
To ko je u vjeri a ko nije, ostavi nekom drugom.
Bitno je da si ti rahat te "pošasti"
insomnia78 wrote:Dje si bilan stariji muskarac sa 40 godina
Pa gdje to nije srednja dob? Sa 55 -57 imas podivljalog tinejdžera/ricu prepunu viška hormona. A tebe snašla povišena masnoća, tlak i šećer i problemlos pristati.
Danasnji tridesetogodisnjaci imaju sve te moguce probleme. Mislim da zdravlje, ne bi trebao biti problem, vise karakter osobe i koji interes ima.
@Dino
Kao što rekoh, ne raspravljam o tome na internetu. Kad dođeš u Sarajevo, ako baš hoš da pričamo o tom, zovni na kafu, nakon što završiš sa svim ručkovima i večerama koje si ponudio forumašicama. Volim vazda sjest sa dijasporom.