Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post Reply
Young Erotica

#651 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by Young Erotica »

sherbett wrote: Kakve veze imaju plemenske zajednice s tim?
Pa nije da su se u zajednoci natjecali tko ce vise izrodit djece
I sta internet?
Trebat ce im jos 10 god da smanje natalitet a do tada ce vec Tetovo bit odvojeno
Emancipacija.

Od toga da zena nema pravo glasa će doći do toga da će im se zene udavati u 30+ I imati jedno dete kao i svi ostali koje nas je moderan zivot stigao 50 godina pre njih.

Ako pogledaš trenutno stanje natalitet Albanaca drastično opada na Kosovu, i dalje je za koplje bolji nego naš ali ide silaznom putanjom.

Znaci dobijamo i Nezavisnu Drzavu Tetovo?
Young Erotica

#652 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by Young Erotica »

Grešiš, to je proces koji ne mogu izbeći. Mislim mogu, ali to bi išlo samo njima na štetu.
Young Erotica

#653 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by Young Erotica »

sherbett wrote:Ili NDT ili vece Kosovo :mrgreen:
Ili vecu Albaniju...
Bitno da je etnicki cist teritorij zaokruzen :mrgreen:
Mnogi su na ovim prostorima sanjali velike ove ili one pa kako su završili.
Young Erotica

#654 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by Young Erotica »

Srbima je trebalo nešto manje od sto godina da im se ti veliki snovi olupaju o glavu, videćemo dokle će Albanci dogurati, ali slazem se sa tobom oni su nova ekspanzionistička nacija na balkanu I tek su počeli.
bleee_sa

#655 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by bleee_sa »

Young Erotica wrote:Srbima je trebalo nešto manje od sto godina da im se ti veliki snovi olupaju o glavu, videćemo dokle će Albanci dogurati, ali slazem se sa tobom oni su nova ekspanzionistička nacija na balkanu I tek su počeli.
Partizanu odani! :D
Young Erotica

#656 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by Young Erotica »

bleee_sa wrote: Partizanu odani! :D
:thumbup:
Od malena a ne ko ovi novokomponovani navijači na baterije :mrgreen:
bleee_sa

#657 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by bleee_sa »

Young Erotica wrote:
bleee_sa wrote: Partizanu odani! :D
:thumbup:
Od malena a ne ko ovi novokomponovani navijači na baterije :mrgreen:
Oooo ne daj da stane... 8-)
Young Erotica

#658 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by Young Erotica »

bleee_sa wrote: Oooo ne daj da stane... 8-)
Još par meseci i izlazi skoro cela ekipa sa mardelja pa kad krene biće pokolj I biće vika jer mi smo jang erotika da hara opet plakaće cigani :mrgreen:
bleee_sa

#659 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by bleee_sa »

Young Erotica wrote:
bleee_sa wrote: Oooo ne daj da stane... 8-)
Još par meseci i izlazi skoro cela ekipa sa mardelja pa kad krene biće pokolj I biće vika jer mi smo jang erotika da hara opet plakaće cigani :mrgreen:
Dorćol i Fontana vole Partizana :D

Od Kruševca, Prizrena, Cetinja, Dubrovnika, Knina, Nevesinja...
archi_a

#660 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by archi_a »

Može li se sad ući na Kosovo iz Srbije bez zaustavljanja ili tamo ima neka granica na kojoj te dočekaju graničari? :D
Young Erotica

#661 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by Young Erotica »

archi_a wrote:Može li se sad ući na Kosovo iz Srbije bez zaustavljanja ili tamo ima neka granica na kojoj te dočekaju graničari? :D
Ima granica/administrativna linija. Jbg nije do nas.
archi_a

#662 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by archi_a »

A, administrativna linija se to naziva. Pa to uveliko mijenja situaciju. Ako u Srbiji to tako zovu onda ništa od države Kosovo. :D vazda ste voljeli igre riječima, vragolani vragolasti.
Young Erotica

#663 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by Young Erotica »

archi_a wrote:A, administrativna linija se to naziva. Pa to uveliko mijenja situaciju. Ako u Srbiji to tako zovu onda ništa od države Kosovo. :D vazda ste voljeli igre riječima, vragolani vragolasti.
Bolje ti ide pisanje bajki o vojnoj moći nego stand up komedija. Oni to zovu granica, mi logično zastupamo dijametralno drugačiji stav i za nas je to administrativna linija.
Leverage

#664 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by Leverage »

archi_a wrote:A, administrativna linija se to naziva. Pa to uveliko mijenja situaciju. Ako u Srbiji to tako zovu onda ništa od države Kosovo. :D vazda ste voljeli igre riječima, vragolani vragolasti.
:lol:
Leverage

#665 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by Leverage »

Plači mala plači ost'o sam na administrativnoj liniji.
archi_a

#666 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by archi_a »

@young erotica Pa o tome i govorim. Logično, vi ste uvijek mimo svijeta. :D naravno, nećeš otvoriti oči i skontati da je to što vam demagozi koji vas predstavljaju, plasiraju u vidu jeftine predstave i populističke priče za šire narodne mase, ništa drugo već upravo to, jeftina priča koja ne znači ništa, osim u okviru vašeg naroda. A poznati ste kroz korištenje kontra naziva, pokušaja da nešto negirate ili omalovažite korištenjem termina "takozvani, takozvano" i samo ispadate smiješni.
Vezano za vojsku, drago mi je da se prati. Malo vam se i pomaže, da znate na šta da računate. Lakše će vam biti isplanirati akcije, takozvane. :D
jazzer

#667 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by jazzer »

Young Erotica wrote:
Bolje ti ide pisanje bajki o vojnoj moći nego stand up komedija. Oni to zovu granica, mi logično zastupamo dijametralno drugačiji stav i za nas je to administrativna linija.
I neki vas ministar se malo zaneo pa je mislio da je to administrativna linija izmedju dva dela Srbije,
pa ga provodase ko kera.

Ali ako je vama lakse zvati ''administrativna linija'', ko sam ja da vam kvarim ugodjaj?
Young Erotica

#668 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by Young Erotica »

archi_a wrote:@young erotica Pa o tome i govorim. Logično, vi ste uvijek mimo svijeta. :D naravno, nećeš otvoriti oči i skontati da je to što vam demagozi koji vas predstavljaju, plasiraju u vidu jeftine predstave i populističke priče za šire narodne mase, ništa drugo već upravo to, jeftina priča koja ne znači ništa, osim u okviru vašeg naroda. A poznati ste kroz korištenje kontra naziva, pokušaja da nešto negirate ili omalovažite korištenjem termina "takozvani, takozvano" i samo ispadate smiješni.
Vezano za vojsku, drago mi je da se prati. Malo vam se i pomaže, da znate na šta da računate. Lakše će vam biti isplanirati akcije, takozvane. :D
Sve ovo sto si ti sada napisao je demagogija.

Ne pratim, čitao sam sta Dozer piše, ti si bio usputna stanica. Lepo je biti optimista.
archi_a

#669 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by archi_a »

Misliš optimista, ko što ste vi optimisti za Kosovo, bosanskohercegovački entitet pi si i dio Crne gore, ili baš optimista optimista? :D
escobar__

#670 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by escobar__ »

Granica > administrativna linija između Srbije i Kosova. :lol:
Young Erotica

#671 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by Young Erotica »

archi_a wrote:Misliš optimista, ko što ste vi optimisti za Kosovo, bosanskohercegovački entitet pi si i dio Crne gore, ili baš optimista optimista? :D
Ne ja sam pragmatičan, Kosovo nam je oteto na nama je hoćemo li da se pomirimo sa tim ili kao preci nam da čekamo 500 godina da bi ga vratili.

Ne tvoj optimizam dok furaš stil braće Grim je next level.

Za razliku od tebe ja sam principijelan, za mene je Drina granica, Kim Ukrajina itd. Ti prvi bi trebao da se boris protiv separatizma, duva sa svih strana.
pravac

#672 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by pravac »

Young Erotica wrote:
archi_a wrote:Misliš optimista, ko što ste vi optimisti za Kosovo, bosanskohercegovački entitet pi si i dio Crne gore, ili baš optimista optimista? :D
Ne ja sam pragmatičan, Kosovo nam je oteto na nama je hoćemo li da se pomirimo sa tim ili kao preci nam da čekamo 500 godina da bi ga vratili.

Ne tvoj optimizam dok furaš stil braće Grim je next level.

Za razliku od tebe ja sam principijelan, za mene je Drina granica, Kim Ukrajina itd. Ti prvi bi trebao da se boris protiv separatizma, duva sa svih strana.

Ništa ne duva duvaju samo naoružane balije koje bi bile gore 10 puta nego kobne 92.

Balije koje bi bile u ofanzivi ne u defanzivi.
archi_a

#673 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by archi_a »

Pa ja se i borim protiv separatizma, ali sam dovoljno principijelan da priznam da mi je strašno drago što vam je sav vaš separatizam, balvan bune, nasilništvo, prepotencija, nadmenost i agresija (mislim na politiku i sve koji to podržavaju) došlo na naplatu. I sve ovo sam napisao u jednom dahu, bez zadrške, a ne kao vaš vučić koji bi ovo izgovarao pola dana na pres konferenciji, takozvanoj :D
Last edited by archi_a on 03/09/2018 17:01, edited 1 time in total.
Young Erotica

#674 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by Young Erotica »

pravac wrote:

Ništa ne duva duvaju samo naoružane balije koje bi bile gore 10 puta nego kobne 92.

To bi pomoglo bas bas pogotovu u ovo vreme kada je islamofobija na kritičnom nivou.
pravac

#675 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by pravac »

Young Erotica wrote:
pravac wrote:

To bi pomoglo bas bas pogotovu u ovo vreme kada je islamofobija na kritičnom nivou.

To volim krvožedne sisice da vidim uspaljene ne kažem ja da bi balije krenule prve, al' balije cekaju neki oružani sukob da krenu prvenstveno iz glavnog grada koji je bio u defanzivi 4 godine i koji ima skoro pola miliona ljudi..
Prvo na naplatu istočno zamisli tek to do BL za mjesec s ovim željezom.

Što se tice teme ne zanima me nego vidim prvi ovaj tvoj post pa mi paznju privukao što se iskljucivo same teme tice apsolutno nema nikakvih dodirnih tačaka ovo s BiH.
Zna se šta sljeduje ako se desi bilo kakav pokušaj separatizma!

A mi nismo sisice srbi nema šanse da ce puči država.
Post Reply