Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pokusaj_sa wrote:i ja bih isto.. limuzina do 20000 KM..
Trenutno imam Kia Ceed 2010 godiste kupljena u BiH.. Presao sa njom 80000 kilometara..
Sad bih nju prodao i kupio slično kao i ti.. Skoda Octavia..Insignia..C5.. Peugeot 508...to je moj uzi izbor...
Imao sam sluzbenu Octaviu 2014.godiste i bila je prelijepa..
Pa taj Cee'd i Octavija su ista liga. Octavija je na silu izvedeni derivat Golfa, dakle "limuzina" C klase i u istoj je kategoriji kao i Cee'd. Ako je u Cee'd-u 1.6 CRDi motorizacija, ni ne pomisljaj da ga mijenjas za Oktaviju slicnih godina i slicnog motora. Mozes samo dobiti glavobolju.
C5, 508, to su vec limuzine D segmenta i to je druga prica.
Vozim Insigniu sport znam o čemu pričam...Kod sport modela se auspuh vidi i izlazi iz zadnje karambolke, kod ove je sakriven ispod.
Jedino što valja je ovaj motor od 160 konja. Mada je pouzdaniji onaj od 130.
Što se tiče Insignie obratiti pažnju na verzije od 4 i 5 vrata zbog iskoristivosti gepeka.
Sport je spustena za 11 mm i ima metalne papucice. S tim da ova iznad jeste poprilicno skromno opremljena, ali ne znaci da nije paket sport bio osnova.
To da hoce motor zaribati je novost, problem su kocnice (zbog tezine) ali neke vece manje nisu poznate kod ovih 2010-2011 godista.
Pokusaj_sa wrote:i ja bih isto.. limuzina do 20000 KM..
Trenutno imam Kia Ceed 2010 godiste kupljena u BiH.. Presao sa njom 80000 kilometara..
Sad bih nju prodao i kupio slično kao i ti.. Skoda Octavia..Insignia..C5.. Peugeot 508...to je moj uzi izbor...
Imao sam sluzbenu Octaviu 2014.godiste i bila je prelijepa..
Pa taj Cee'd i Octavija su ista liga. Octavija je na silu izvedeni derivat Golfa, dakle "limuzina" C klase i u istoj je kategoriji kao i Cee'd. Ako je u Cee'd-u 1.6 CRDi motorizacija, ni ne pomisljaj da ga mijenjas za Oktaviju slicnih godina i slicnog motora. Mozes samo dobiti glavobolju.
C5, 508, to su vec limuzine D segmenta i to je druga prica.
Meni je kia 1.4 16V benzin.. U sustini nemam problema sa njom nego hocu vece auto..sve C5 i 508 Peugeot na piku nema ispod 20k.
Barem nisam ja nasao da valja.. Volio bih i Hondu CR-V ali ih nema.. vjerovatno moje zelje pofino prelaze 20k.