Šuteve brišemo
Kornere brišemo
Rezultat pamtimo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Zovi Medunjanina dok ne napuni 40.Fudo387 wrote:Jarane Roberte, zovi Medunjanina, moRe se jos karta nac’ do Austrije.
U pedestoj ce biti bolji od onog smor dvojca saric-cimirot.Logovan wrote:Zovi Medunjanina dok ne napuni 40.Fudo387 wrote:Jarane Roberte, zovi Medunjanina, moRe se jos karta nac’ do Austrije.
ni jaBazinga1234 wrote:Ni u jednom trenutku utakmice nisam sumnjao u pobjedu
Dulja nema tehniku?Dado dijasporitus wrote:Sehic dobar ali i nafakas. Treba se prestati khurciti jer bi nas moglo kostati
Civic nije ni za C reprezentaciju
Sunjic i Zukanovic dobri ali cesto nesigurni
Besic igrao kao Jackyl i Hyde izmedju prvog i drugog poluvremena. Nosio odbranu do izlaska Pjanica,
Pjana mi se polako penje na khurac. Dzaba mu sav talenat kad je bezmudan igrac. Besic mozda nema njegovu kvalitetu ali barem ima petju da proba prodor.
Dulja rutiner, jako los na krilu i nema tehniku ali cisti poacher u Vedinom stilu iz najboljih dana
Dzeko rutinski odigrao, klasa za sve na terenu
Ostali goli prosjek
Robi nesto rotirao, pokusavao, ali tesko se moze pita od ghovana praviti. Barem reaguje na situaciju. Vidjecemo jos
Vile su nas pronosale, igra za zaborav ali bodovi se broje.
Samo da ne ispušu prije vremena,nargila i tako te stvari.Slo Burner wrote:Kakav bi mi Kazahstan bili da nema Dzeke to je cudo, vjerujem da ce to protiv Austrije drugacije izgledati, ovako ne moze sigurno. Desno ce biti Todor a Pjanic ce pored Besica izgledati sasvim drugacije.
Ono sto me raduje su oni klinci juce, mogla bi to biti nasa najbolja generacija
Ma hoće, samo treba gurati ove +30.Fudo387 wrote:U pedestoj ce biti bolji od onog smor dvojca saric-cimirot.Logovan wrote:Zovi Medunjanina dok ne napuni 40.Fudo387 wrote:Jarane Roberte, zovi Medunjanina, moRe se jos karta nac’ do Austrije.