Adis Arapovic

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
GandalfSivi

#651 Re: Adis Arapovic

Post by GandalfSivi »

relativno84 wrote:
GandalfSivi wrote:ali ja nikome ne vjerujem cim pocne Fahru hvaliti...
Predsjednik Radončić je apsolutni favorit, ali i jedini lider kojem ta, niti bilo koja druga funkcija ne predstavlja svrhu političkog djelovanja. On je jedini politički lider kojem od države ne treba fotelja, plata, privilegije ili moć. Svi drugi potencijalni bošnjački kandidati, prije svega iz SDA ili SDP-a, nemaju ništa čime bi njemu mogli ozbiljno parirati. Ostale kandidate ne vidim kao ozbiljne i odgovorne osobe, jer je previše ličnih poriva, egzibicionizma, amaterizma..Adisa Omerbegović
Nije bolest sve sto boli, ali ovo dvoje Arapovica su bolesno ambiciozni da ostvare svoje snove. Cilj opravdava sredstvo, pa tako i ovo paljenje, presica, itd samo su jedan od pokazatelja koliko su sjebani u svojim nastojanjima.
Majstore, nemas pojma koliko si daleko...
Matzan

#652 Re: Adis Arapovic

Post by Matzan »

Leverage wrote:
Roccohljup wrote:bez obzira ko stoji iza ovoga (jal snaga naroda, jal neimar od Gusinja, jal šveđani preko daljinskog), nije u redu sto im se to desilo. Ako ce ovo biti normala da se sa neistomipljenicima obračunava na ovakve načine, hebo ti nas....
Naravno da nije u redu. Ovo je potpuno neprihvatljivo u civilizovanom društvu. To što se neko ne slaže s njegovim političkim stavovima ne daje mu za pravo da vrši teror. Nadam se da će divljaci koji stoje iza ovoga čim prije na optuženičku klupu.

Neće valjda opet FahrA u prdekanu?!
Leverage

#653 Re: Adis Arapovic

Post by Leverage »

Nadam se da će doći i taj dan.
GandalfSivi

#654 Re: Adis Arapovic

Post by GandalfSivi »

Naletjeh samo da se ovim majmunima iz Faktora, a znam da citaju, mame najebem...
ketronsd1

#655 Re: Adis Arapovic

Post by ketronsd1 »

GandalfSivi wrote:Naletjeh samo da se ovim majmunima iz Faktora, a znam da citaju, mame najebem...
+1
palermo

#656 Re: Adis Arapovic

Post by palermo »

GandalfSivi wrote:Naletjeh samo da se ovim majmunima iz Faktora, a znam da citaju, mame najebem...
šta je bilo ??
GandalfSivi

#657 Re: Adis Arapovic

Post by GandalfSivi »

palermo wrote:
šta je bilo ??
Iz dobro "obavjestenih izvora" znaju ko je "osumnjicen" za paljenje auta. Isti lik koji je "Adisin ljubavnik", a u sustini je lik koji je sa Adisom (muskom) odrastao zajedno, ali nikakve veze sa politikom nema. Znaci, sada jos jednom liku (ni krivom ni duznom) zivot pokusavaju unistiti, samo zato sto je prijatelj sa ovo dvoje...
Leverage

#658 Re: Adis Arapovic

Post by Leverage »

GandalfSivi wrote: Iz dobro "obavjestenih izvora" znaju ko je "osumnjicen" za paljenje auta. Isti lik koji je "Adisin ljubavnik", a u sustini je lik koji je sa Adisom (muskom) odrastao zajedno, ali nikakve veze sa politikom nema. Znaci, sada jos jednom liku (ni krivom ni duznom) zivot pokusavaju unistiti, samo zato sto je prijatelj sa ovo dvoje...
Mraka.
palermo

#659 Re: Adis Arapovic

Post by palermo »

GandalfSivi wrote:
Iz dobro "obavjestenih izvora" znaju ko je "osumnjicen" za paljenje auta. Isti lik koji je "Adisin ljubavnik", a u sustini je lik koji je sa Adisom (muskom) odrastao zajedno, ali nikakve veze sa politikom nema. Znaci, sada jos jednom liku (ni krivom ni duznom) zivot pokusavaju unistiti, samo zato sto je prijatelj sa ovo dvoje...
A je li stvarno osumnjičen ?

Inače, uvijek sam tvrdio da je naše novinarstvo, i ljudi koji rade u njemu, najcrnje dno našeg društva
GandalfSivi

#660 Re: Adis Arapovic

Post by GandalfSivi »

palermo wrote:
GandalfSivi wrote:
A je li stvarno osumnjičen ?

Inače, uvijek sam tvrdio da je naše novinarstvo, i ljudi koji rade u njemu, najcrnje dno našeg društva
Ma jok ba, veze s vezom nema, ali da se malo skrene prica do sedmog...
Roccohljup

#661 Re: Adis Arapovic

Post by Roccohljup »

Ne zaboravi i "neovisnu i objektivnu" slobodnu bosnu.

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/93 ... video.html

Zalosno na sta su nekad kvakitetni mediji spali.....da budu SDA verzija avaza.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#662 Re: Adis Arapovic

Post by plain vanilla »

Roccohljup wrote:

Pa s obzirom da je sef stranke Arapovicima vlasnik Avaza, smijesno je pozivati se na novinarsku etiku.
insomnia78

#663 Re: Adis Arapovic

Post by insomnia78 »

Doduse nikad nije zabiljezen primjer da neko buba jaranocu zenu
Roccohljup

#664 Re: Adis Arapovic

Post by Roccohljup »

Vidi, o avazu je suvisno trositi rijeci. Mislim da je od njih jedino informer jos gori.....al za treba da se i ostali furaju na tu furku?
plain vanilla

#665 Re: Adis Arapovic

Post by plain vanilla »

Roccohljup wrote:Vidi, o avazu je suvisno trositi rijeci. Mislim da je od njih jedino informer jos gori.....al za treba da se i ostali furaju na tu furku?
Pa neko im se priklonio i usao u stranku, a neko prepisuje njihov metod. Zasto je ovaj drugi gori?
insomnia78

#666 Re: Adis Arapovic

Post by insomnia78 »

A po cemu ste vi sigurni da tu nema istine?
GandalfSivi

#667 Re: Adis Arapovic

Post by GandalfSivi »

plain vanilla wrote:
Roccohljup wrote:

Pa s obzirom da je sef stranke Arapovicima vlasnik Avaza, smijesno je pozivati se na novinarsku etiku.
Fakat da je Fahro izmislio ovakvu vrstu novinarstva, ne daje za opravdanje drugima da rade isto. Pogotovo u ovom slucaju gdje se sada i puno ime i slika lika provlace kroz novine, a kada su ga vec spomenuli, hajde da dodam da im je lik bio kum na vjencanju i da je odrastao sa Adisom (muskim), a Adisu je upoznao preko njega. Sto se tice "slicnih dijela", cirkus mrtvi, posvadjao se nekada sa likom oko parking mjesta i probusio mu gumu.

Lik svoju IT firmu ima, skolovao se u Americi, veze sa politikom nema (barem aktivno), garant ce ici paliti auto jednom od najboljih jarana.
GandalfSivi

#668 Re: Adis Arapovic

Post by GandalfSivi »

insomnia78 wrote:A po cemu ste vi sigurni da tu nema istine?
Zato sto sam odrastao i jos uvijek sam dobar jaran sa obojicom, pa znam iz prve ruke...
ultima_palabra

#669 Re: Adis Arapovic

Post by ultima_palabra »

Unutarkoalicijske razmirice, nothing to see here...
insomnia78

#670 Re: Adis Arapovic

Post by insomnia78 »

GandalfSivi wrote:
Zato sto sam odrastao i jos uvijek sam dobar jaran sa obojicom, pa znam iz prve ruke...
‘ajde? Znaci OSA laze?
Hakiz

#671 Re: Adis Arapovic

Post by Hakiz »

greška
Last edited by Hakiz on 30/09/2018 23:16, edited 1 time in total.
plain vanilla

#672 Re: Adis Arapovic

Post by plain vanilla »

Ne kazem ja da je taj lik zapalio, ali ni oni vala ne mogu tvrditi da ima veze s politikom ako ne znaju ko je.

Ne pravdam faktor, samo kazem da pucaju Fahrinim oruzjem. Ako njima dvoma ne smeta kad Fahro puca, ni ovo im ne bi trebalo smetati.
Hakiz

#673 Re: Adis Arapovic

Post by Hakiz »

A zašto ti insistiraš na tome?
Hakiz

#674 Re: Adis Arapovic

Post by Hakiz »

plain vanilla wrote:Ne kazem ja da je taj lik zapalio, ali ni oni vala ne mogu tvrditi da ima veze s politikom ako ne znaju ko je.

Ne pravdam faktor, samo kazem da pucaju Fahrinim oruzjem. Ako njima dvoma ne smeta kad Fahro puca, ni ovo im ne bi trebalo smetati.
Ne možeš plivati u blatu i ostati čist.
insomnia78

#675 Re: Adis Arapovic

Post by insomnia78 »

Hakiz wrote:
A zašto ti insistiraš na tome?
Pa zato sto je sasvim realna opcija
Locked