odakle ti ta tvrdnja???Sara03 wrote:mO k3 wrote:Eki sarice , sve ja priznajemSara03 wrote:I MoKe voli Bosnu, samo što joj ne priznaje nacionalne simbole, oličenje državnosti i suvereniteta, nešto poput pojedinih Srba i Hrvata, protiv kojih se tako zdušno bori.
"Jebeš zemlju koju niko ne jebe ni 2%"![]()
To 2% je tvoje mišljenje , ali ovu zemlju priznaje par
Kako možeš voljeti državu, kad joj ne priznaješ nacionalni suverenitet, konstantno vršeći negiranje i degradaciju službene zastave, grba i himne?
Možeš postavljati linkova koliko ti je volja, meni ne smeta, jer si ti svakako već nebrojeno puta mašio suštinu.
ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
- mO k3
#651 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
-
Novak20
#652 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Na izborima 1990 godine se pokazalo koliko narodi u BiH vole svoju državu. Svi su poletili da glasaju ne za BiH nego za interes isključivo svog naroda. Da ne ulazim u uzroke i posljedice. Političke opcije koja je trebalo da se organizovano bori za zajedništvo i BiH jednostavno nije bilo.
Svi su pristali na istu igru. Džaba danas kmečanje i zaklinjanje u BiH.
Šta malo budala može napraviti milioni ne mogu popraviti.
edit. Problem sa linkom. Koga interesuje neka potraži temu opći/opšti izbori u SR BiH 1990 na kojoj se vidi da je ljubav prema etniji veća nego prema državi.

Općinski izbori 1990.

Svi su pristali na istu igru. Džaba danas kmečanje i zaklinjanje u BiH.
Šta malo budala može napraviti milioni ne mogu popraviti.
edit. Problem sa linkom. Koga interesuje neka potraži temu opći/opšti izbori u SR BiH 1990 na kojoj se vidi da je ljubav prema etniji veća nego prema državi.

Općinski izbori 1990.
Last edited by Novak20 on 01/07/2017 00:00, edited 4 times in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#653 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
demokracija se ne moze implementirati godinu nakon sto je zavrswno 45 godina nedemokracije
- Novi_Nick
#654 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Svi Bosnjaci iz BiH su automatski i Bosanci i Hercegovci ili skraceno Bosanci kao i svi oni iz drugih etnickih grupa koji se izjasnjavaju tako po svom drzavnonacionalnom imenu.Sara03 wrote:Ko su ti Bosanci?Novi_Nick wrote:saale wrote:ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?Ko ti je to rekao da Srbi i Hrvati ne vole BIH? vole oni Bosnu i Hercegovinu ali kao hrvatsku i srpsku Bosnu i Hercegovinu bez Bosanaca u njoj.
Prema posljednjem popisu Bosanci su gotovo pa neegzistentna kategorija.
-
stari grad Visegrad
#655 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Zasto svicarski njemci, svicarski italijani i svivcarski francuzi vole Svicarsku
Hehehe /// svicarci imaku daleko veci stupanj inteligencije od srba i hrvata u BiH.
Sve receno.
Hehehe /// svicarci imaku daleko veci stupanj inteligencije od srba i hrvata u BiH.
Sve receno.
-
Fudo387
#656 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Voli.Sara03 wrote:I MoKe voli Bosnu, samo što joj ne priznaje nacionalne simbole, oličenje državnosti i suvereniteta, nešto poput pojedinih Srba i Hrvata, protiv kojih se tako zdušno bori.
"Jebeš zemlju koju niko ne jebe ni 2%"
Zivis u Sarajevu, izadji, odi na pivu, prvog do sebe propitaj isto.
Utjerace ti ljubav prema Bosni, one way or another.
-
Novak20
#657 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Baš. Tema zrela za ključa.stari grad Visegrad wrote:Zasto svicarski njemci, svicarski italijani i svivcarski francuzi vole Svicarsku
Sve receno.
-
Fudo387
#658 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Kaze,Hafis wrote:Od buna znam samo za Gubčevu seljačku bunu, Nevesinjskku pušku i bunu protiv dahija....a da, i Hadži-prodanovu bunu.
Poruci sultanu,
Boga se bojim malo, sultana nimalo, a vezira k'o dorata mog.
To ti je Bosna.
Ti si bolan gotov, malo se koprcas, al nema ti spasa.
- Sara03
#659 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Oni koji nipodaštavaju službene, državne simbole Bosne i Hercegovine, a time konsekventno i njenu državnost, suverenitet, što u konačnici znači da je ne priznaju.Fudo387 wrote:Voli.Sara03 wrote:I MoKe voli Bosnu, samo što joj ne priznaje nacionalne simbole, oličenje državnosti i suvereniteta, nešto poput pojedinih Srba i Hrvata, protiv kojih se tako zdušno bori.
Neka hvala, to je kao kad bi mi takvu "ljubav utjerao" Dodik himself; u kojem slučaju, bi radije izvršila suicid.
-
Fudo387
#660 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Ti si bona slauf.Sara03 wrote:Oni koji nipodaštavaju službene, državne simbole Bosne i Hercegovine, a time konsekventno i njenu državnost, suverenitet, što u konačnici znači da je ne priznaju.Fudo387 wrote:Voli.Sara03 wrote:I MoKe voli Bosnu, samo što joj ne priznaje nacionalne simbole, oličenje državnosti i suvereniteta, nešto poput pojedinih Srba i Hrvata, protiv kojih se tako zdušno bori.
Neka hvala, to je kao kad bi mi takvu "ljubav utjerao" Dodik himself; u kojem slučaju, bi radije izvršila suicid.
Kenjas bezze.
- Edin H.
#661 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Pa vole i Srbi Svicustari grad Visegrad wrote:Zasto svicarski njemci, svicarski italijani i svivcarski francuzi vole Svicarsku
Sve receno.
- Sara03
#662 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Nemaš neki bolji komentar? Neki vid argumentacije?Fudo387 wrote: Ti si bona slauf.
Kenjas bezze.
Kao i prethodnik, nisi naročito upoznat sa pojedinim pravno-političkim aspektima države. Zato i dobijam takve odgovore, jer nažalost, vi bolje ni ne znate.
-
Fudo387
#663 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Kakvu hoces argumentaciju?Sara03 wrote:Nemaš neki bolji komentar? Neki vid argumentacije?Fudo387 wrote: Ti si bona slauf.
Kenjas bezze.
Kao i prethodnik, nisi naročito upoznat sa pojedinim pravno-političkim aspektima države. Zato i dobijam takve odgovore, jer nažalost, vi bolje ni ne znate.
Da te neko u haustoru i sire benda za nesta?
Ozbiljno?
- Sara03
#664 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Zato i dobijam takve odgovore, jer nažalost, vi bolje ni ne znate.Fudo387 wrote:Kakvu hoces argumentaciju?
Ozbiljno?
- mO k3
-
Fudo387
#666 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Sara03 wrote:Zato i dobijam takve odgovore, jer nažalost, vi bolje ni ne znate.Fudo387 wrote:Kakvu hoces argumentaciju?
Ozbiljno?
Udaj se.
- mO k3
#667 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
hehehhe i onda se pita sto je sama ??Fudo387 wrote:Sara03 wrote:Zato i dobijam takve odgovore, jer nažalost, vi bolje ni ne znate.Fudo387 wrote:Kakvu hoces argumentaciju?
Ozbiljno?![]()
Udaj se.
nego mi Fudo koliko ti volis bih??
-
Fudo387
#668 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Sest puta su me, sto ranili sto izboli zbog nje, nase drage BiH.
Vodi je kemura u sveCku, zavolice nas kat tad.
- mO k3
#669 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
nijesam u svedskoj ... osim toga zna ona sta valja sta. ti mislis sto se ona po nasem forumu vrtiFudo387 wrote:Sest puta su me, sto ranili sto izboli zbog nje, nase drage BiH.![]()
- Sara03
#670 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Fudo387 wrote:![]()
Udaj se.
=mO k3 wrote: hehehhe i onda se pita sto je sama ??
nego mi Fudo koliko ti volis bih??
mO k3 wrote: Klasican primjer sovinizma...
- Sara03
#671 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
A ko sam ono ja? Odakle to potičem, pa se sad vrtim po vašem forumu?mO k3 wrote:nijesam u svedskoj ... osim toga zna ona sta valja sta. ti mislis sto se ona po NASEM forumu vrtiFudo387 wrote:Sest puta su me, sto ranili sto izboli zbog nje, nase drage BiH.![]()
Inače, kruži stereotip o Bošnjacima kao izrazito priglupim i priprostim, a vas dvojica zasigurno ne pomažete u poboljšanju općeg dojma.
- mO k3
#672 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
aha sada smo i priglupi ... pa sto nisi ranije skinula maskuSara03 wrote:A ko sam ono ja? Odakle to potičem, pa se sad vrtim po vašem forumu?mO k3 wrote:nijesam u svedskoj ... osim toga zna ona sta valja sta. ti mislis sto se ona po NASEM forumu vrtiFudo387 wrote:Sest puta su me, sto ranili sto izboli zbog nje, nase drage BiH.![]()
Inače, kruži stereotip o Bošnjacima kao izrazito priglupim i priprostim, a vas dvojica zasigurno ne pomažete u poboljšanju općeg dojma.
Mislim da ovaj post treba prijaviti stsa velis fudo ??
- mO k3
#673 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
hajde saaro prepravi post da ne dobijes djabe ban ...
-
Fudo387
#674 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Meni je jako stalo do opsteg dojma.Sara03 wrote:A ko sam ono ja? Odakle to potičem, pa se sad vrtim po vašem forumu?mO k3 wrote:nijesam u svedskoj ... osim toga zna ona sta valja sta. ti mislis sto se ona po NASEM forumu vrtiFudo387 wrote:Sest puta su me, sto ranili sto izboli zbog nje, nase drage BiH.![]()
Sta nas jos krasi?
Ima li sta da volis?
- Sara03
#675 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Ou, al' si se uvrijedio. Ne brini se, to je samo stereotip, kao i oni vaši prethodno izneseni, izrazito šovinistički.mO k3 wrote:hajde saaro prepravi post da ne dobijes djabe ban ...
Tako, kad me budeš prijavljivao, molim te, nemoj zaboraviti ni vaše šovinističke postove. Makar jednom, budi principijelan.