Balkanski nazovi "youtuberi"
- Sodom1
#651 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
-
Zoya
#652 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Unervozio se tip pa reko da vidimo šta će biti na krajuSodom1 wrote:Ti to gledas
-
rodjeni_95
#653 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Prvi označen lik bolestan u glavi matermi! Odgled'o neki dan jedan dio njegovog live-a gdje puše,othukuje (k'o on ljut pa da se neko prepadne) na onog glavonju Mirzu pa prijeti nešto, govori "biće svega Allaha mi"Mark Tven wrote:Koliko su stupidno generični i dosadni kanali od onog Edincreationsa, Nedima, Nekog jutjubera i Vanimija. Naravno, to po nepisanom pravilu budu i najpopularniji kanali, što je neretko slučaj i na globalnom nivou. Vanimi još i najiritantniji ...klasičan primer dokonog džiberčića koji opasno tripuje da je 'bitan'.
Nisam naročito upoznat sa bosanskom jubitu scenom, ali ono što sam imao prilike da vidim, tu se izdvajaju dva kanala...Nebitno sad u detalje kakav je ovaj/onaj, smara li ili ne, ali sadržajem su, ako ništa, slušljivi i gledljivi u gro delu video materijala koje prezentuju (za razliku od gore navedenih npr) - Amir Hadžić (jbt, kad se setim kakav je čipikao bio kao VIsta) i Komplexash. Nešto kasnije ću možda napisati koju reč o ovoj dvojici.
"slomit ću te" bla,bla,bla... Uglavnom lik totalno nenormalan.
Ovaj drugi mi je OK skroz. Jes' da se ponekad malo zanese pošto je bilderica lik, ali u odnosu na ostale totalno "na zemlji".
- bersK
#654 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Na recommendedu mi se danima pojavljuje ovaj lik i rekoh hajd da vidim šta je fora. Kad se iznenadih. Lik je s motorom starim 35 godina spičio iz Kruševca u krug Europom za 44 dana. Kakvi kohonesi. I svaki dan izbaci vlog.
Pregledao sam skoro sve vlogove i nemoguće koliko čovjek napravi ambijent da se uživiš u njegov put - ko da si tamo.
Kao što to jutjub radi, i ja isto recommendam.
-
Nadzorna_ploca
#655 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Tresi masu od kompleksnog je cista umjetnost!!
- hekaton
#656 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Vidi sto se produkcija unaprijedila. Jos uvijek je iritantan i ne prodje dan kako mu ne prijavim kanal iako YT administracija ima biljesku za njegov kanalZoya wrote:Pogledah cijeli video "prijetnje"Hasan006 wrote:Izgleda da i Bake i ekipa gledaju youtubere![]()
![]()
brEte
- bersK
#657 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Nadzorna_ploca wrote:Tresi masu od kompleksnog je cista umjetnost!!
Smijo sam se tri sata na klip. Tri jebena sata.
-
pinkman
#658 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Izgubih 20 minuta gledajuci ovaj klip Amira Hadzica
Eto vam odgovor zasto pogube pamet holivudske zvijezde, a on nije ni jedan promil popularan kao oni
Da ga neko zeli "unistiti" kao sto to on tvrdi, poslali bi mu inspektora iz Porezne uprave jer 99% ljudi koji zaradjuju preko interneta ne placaju nikakve poreze
jos sam kaze da prima novac za koji niko ne zna, od sponzora mozda ili tako nesto.
Eto vam odgovor zasto pogube pamet holivudske zvijezde, a on nije ni jedan promil popularan kao oni
Da ga neko zeli "unistiti" kao sto to on tvrdi, poslali bi mu inspektora iz Porezne uprave jer 99% ljudi koji zaradjuju preko interneta ne placaju nikakve poreze
- bersK
#659 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Booster, marketing agencija koja mu pravi RPM fiksnim i tako to. Na kraju kad skontaš - i jes sića.pinkman wrote:Izgubih 20 minuta gledajuci ovaj klip Amira Hadzica![]()
Eto vam odgovor zasto pogube pamet holivudske zvijezde, a on nije ni jedan promil popularan kao oni![]()
Da ga neko zeli "unistiti" kao sto to on tvrdi, poslali bi mu inspektora iz Porezne uprave jer 99% ljudi koji zaradjuju preko interneta ne placaju nikakve porezejos sam kaze da prima novac za koji niko ne zna, od sponzora mozda ili tako nesto.
-
Mega Man X
#660 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Babo imao para pa kupio svom balavcu od sina Golfa, da se može kurčit u raji.
- Hasan006
#661 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
@Mega Man X jarane bilo je donekle furka al fakat je isfuralo sad nemoj više svega ti 
- Hasan006
#662 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
A koja je to on pravila YouTuba prekršio pa si ga prijavio?hekaton wrote:Vidi sto se produkcija unaprijedila. Jos uvijek je iritantan i ne prodje dan kako mu ne prijavim kanal iako YT administracija ima biljesku za njegov kanalZoya wrote:Pogledah cijeli video "prijetnje"Hasan006 wrote:Izgleda da i Bake i ekipa gledaju youtubere![]()
![]()
brEte
-
Mega Man X
#663 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Tema je ta što jest. Tako da ne vidim problem. Prvih 10 stranica je samo o Amiru Hadžiću pa nije niko ništa spomenuo. Previše se utripuješ..Hasan006 wrote:@Mega Man X jarane bilo je donekle furka al fakat je isfuralo sad nemoj više svega ti
- Sodom1
#664 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ko Hasana bude dirao imace posla s mnom, da se zna 
-
Zoya
#665 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Hasan je Amirov pr menadžer

-
Mega Man X
#666 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
I Nedimov bodyguard.Zoya wrote:Hasan je Amirov pr menadžer![]()
- Hasan006
#667 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Hajd prelistaj sve do početka i nađi mi jedan post gdje ja kažem da je Nedim dobar YouTuber. Nikad nisam to rekao, samo tebe podjebavam jer si iskompleksirani debil opsjedut jednom običnom budalom sa YT-a. A dok budeš prelistavo usput ćeš naći jedno 78 postova gdje ga ti komentarišeš sve na isti način a niko te ne jebe ni 2%, nesvjesno nasmijavaš sve na topicu svojim frustracijama.
A što se tiče Amira, da branim ga, jer od svih 10-ak vas što ste ga negativno kritikovali možda su trojica iznijeli validan argument.
A što se tiče Amira, da branim ga, jer od svih 10-ak vas što ste ga negativno kritikovali možda su trojica iznijeli validan argument.
- bersK
#668 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Natovario mu se Željkec na kosti samo tako
-
nema me tamo
#669 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Pa da li je ovo prava zašto ne vidim..
-
Nadzorna_ploca
#670 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ovo je prvi Pervanov klip koji nisam odgledao do kraja. Jer ubacuje se stalno ova neka spodoba iritantnog glasa.
-
nema me tamo
#671 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Auu pa ovo je prvi put da i kliknem ja sam kont'o da je on kopirao samo humor stranu od Pervana, al' evo kako sad vidim kopira i filozofski pristup..Nadzorna_ploca wrote:Ovo je prvi Pervanov klip koji nisam odgledao do kraja. Jer ubacuje se stalno ova neka spodoba iritantnog glasa.
Dobro ne mijenja to cinjenicu da Amir nije glup momak, al' vec je to sad drugacije da se gleda...
Ja sam gledao nedavno neki Amirov klip gdje je on rekao cini mi se da se prikazuju ovi klipovi njegovi na Novoj cini mi se..
Tu je vjerovatno i Pervan to i primjetio..
Ma ustvari vjerujem da njega zaboli pipa sto ga eto ovaj kopira vjerovatno i sam govori sta ima veze..
- Hasan006
#672 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Nema ba opet jel ti ovo svega ti koristis inspect elementbersK wrote:
Natovario mu se Željkec na kosti samo tako
Edit: Naso sam klip na YT-u (nije jos udario copyright
-
Mega Man X
#673 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Tastatura ratnik, ko ti drma kavez?Hasan006 wrote:Nikad nisam to rekao, samo tebe podjebavam jer si iskompleksirani debil opsjedut jednom običnom budalom sa YT-a.
-
ovo_mi_je_nick
#674 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Nagledao sam se svega na youtubu ali ovaj Amir je totalno antipatičan, neko "nazor" kreveljenje i pokušaj humora, stomak mi se okreče na njegove rečenice.
Nisam ljubitelj ni Nedima ali momak bar normalno priča.
Jbg, ljudi zarađuju novce to se mora opet poštovati.
- AmiĐa_Idriz
#675 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Fakat ne znam kome je lik zanimljiv. Evo pogledah ovo, sa Pervanom. Ok traziti inspiraciju u drugim ljudima, ali bas iskopirati od rijeci do rijeci - jadno.ovo_mi_je_nick wrote:Nagledao sam se svega na youtubu ali ovaj Amir je totalno antipatičan, neko "nazor" kreveljenje i pokušaj humora, stomak mi se okreče na njegove rečenice.