Balkanski nazovi "youtuberi"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Sodom1

#651 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Sodom1 »

:pisnula: Ti to gledas :pisnula:
Zoya

#652 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Zoya »

Sodom1 wrote::pisnula: Ti to gledas :pisnula:
Unervozio se tip pa reko da vidimo šta će biti na kraju :-) :D
rodjeni_95

#653 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by rodjeni_95 »

Mark Tven wrote:Koliko su stupidno generični i dosadni kanali od onog Edincreationsa, Nedima, Nekog jutjubera i Vanimija. Naravno, to po nepisanom pravilu budu i najpopularniji kanali, što je neretko slučaj i na globalnom nivou. Vanimi još i najiritantniji ...klasičan primer dokonog džiberčića koji opasno tripuje da je 'bitan'.

Nisam naročito upoznat sa bosanskom jubitu scenom, ali ono što sam imao prilike da vidim, tu se izdvajaju dva kanala...Nebitno sad u detalje kakav je ovaj/onaj, smara li ili ne, ali sadržajem su, ako ništa, slušljivi i gledljivi u gro delu video materijala koje prezentuju (za razliku od gore navedenih npr) - Amir Hadžić (jbt, kad se setim kakav je čipikao bio kao VIsta) i Komplexash. Nešto kasnije ću možda napisati koju reč o ovoj dvojici.
Prvi označen lik bolestan u glavi matermi! Odgled'o neki dan jedan dio njegovog live-a gdje puše,othukuje (k'o on ljut pa da se neko prepadne) na onog glavonju Mirzu pa prijeti nešto, govori "biće svega Allaha mi" :lol: :lol: :lol:
"slomit ću te" bla,bla,bla... Uglavnom lik totalno nenormalan.

Ovaj drugi mi je OK skroz. Jes' da se ponekad malo zanese pošto je bilderica lik, ali u odnosu na ostale totalno "na zemlji".
bersK

#654 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by bersK »

Na recommendedu mi se danima pojavljuje ovaj lik i rekoh hajd da vidim šta je fora. Kad se iznenadih. Lik je s motorom starim 35 godina spičio iz Kruševca u krug Europom za 44 dana. Kakvi kohonesi. I svaki dan izbaci vlog.

Pregledao sam skoro sve vlogove i nemoguće koliko čovjek napravi ambijent da se uživiš u njegov put - ko da si tamo.

Kao što to jutjub radi, i ja isto recommendam. :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Nadzorna_ploca

#655 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Nadzorna_ploca »

Tresi masu od kompleksnog je cista umjetnost!!
hekaton

#656 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by hekaton »

Zoya wrote:
Hasan006 wrote:Izgleda da i Bake i ekipa gledaju youtubere :D

Pogledah cijeli video "prijetnje" :-) :facepalm: brEte
Vidi sto se produkcija unaprijedila. Jos uvijek je iritantan i ne prodje dan kako mu ne prijavim kanal iako YT administracija ima biljesku za njegov kanal
bersK

#657 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by bersK »

Nadzorna_ploca wrote:Tresi masu od kompleksnog je cista umjetnost!!

Smijo sam se tri sata na klip. Tri jebena sata.
pinkman

#658 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by pinkman »

Izgubih 20 minuta gledajuci ovaj klip Amira Hadzica :D

Eto vam odgovor zasto pogube pamet holivudske zvijezde, a on nije ni jedan promil popularan kao oni :D

Da ga neko zeli "unistiti" kao sto to on tvrdi, poslali bi mu inspektora iz Porezne uprave jer 99% ljudi koji zaradjuju preko interneta ne placaju nikakve poreze :D jos sam kaze da prima novac za koji niko ne zna, od sponzora mozda ili tako nesto.
bersK

#659 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by bersK »

pinkman wrote:Izgubih 20 minuta gledajuci ovaj klip Amira Hadzica :D

Eto vam odgovor zasto pogube pamet holivudske zvijezde, a on nije ni jedan promil popularan kao oni :D

Da ga neko zeli "unistiti" kao sto to on tvrdi, poslali bi mu inspektora iz Porezne uprave jer 99% ljudi koji zaradjuju preko interneta ne placaju nikakve poreze :D jos sam kaze da prima novac za koji niko ne zna, od sponzora mozda ili tako nesto.
Booster, marketing agencija koja mu pravi RPM fiksnim i tako to. Na kraju kad skontaš - i jes sića.
Mega Man X

#660 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Mega Man X »

Babo imao para pa kupio svom balavcu od sina Golfa, da se može kurčit u raji.
Hasan006

#661 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Hasan006 »

@Mega Man X jarane bilo je donekle furka al fakat je isfuralo sad nemoj više svega ti :-D
Hasan006

#662 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Hasan006 »

hekaton wrote:
Zoya wrote:
Hasan006 wrote:Izgleda da i Bake i ekipa gledaju youtubere :D

Pogledah cijeli video "prijetnje" :-) :facepalm: brEte
Vidi sto se produkcija unaprijedila. Jos uvijek je iritantan i ne prodje dan kako mu ne prijavim kanal iako YT administracija ima biljesku za njegov kanal
A koja je to on pravila YouTuba prekršio pa si ga prijavio?
Mega Man X

#663 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Mega Man X »

Hasan006 wrote:@Mega Man X jarane bilo je donekle furka al fakat je isfuralo sad nemoj više svega ti :-D
Tema je ta što jest. Tako da ne vidim problem. Prvih 10 stranica je samo o Amiru Hadžiću pa nije niko ništa spomenuo. Previše se utripuješ..
Sodom1

#664 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Sodom1 »

Ko Hasana bude dirao imace posla s mnom, da se zna :lol:
Zoya

#665 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Zoya »

Hasan je Amirov pr menadžer :skoljka: :lol:
Mega Man X

#666 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Mega Man X »

Zoya wrote:Hasan je Amirov pr menadžer :skoljka: :lol:
I Nedimov bodyguard. :lol:
Hasan006

#667 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Hasan006 »

Hajd prelistaj sve do početka i nađi mi jedan post gdje ja kažem da je Nedim dobar YouTuber. Nikad nisam to rekao, samo tebe podjebavam jer si iskompleksirani debil opsjedut jednom običnom budalom sa YT-a. A dok budeš prelistavo usput ćeš naći jedno 78 postova gdje ga ti komentarišeš sve na isti način a niko te ne jebe ni 2%, nesvjesno nasmijavaš sve na topicu svojim frustracijama.

A što se tiče Amira, da branim ga, jer od svih 10-ak vas što ste ga negativno kritikovali možda su trojica iznijeli validan argument.
bersK

#668 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by bersK »

Image

Natovario mu se Željkec na kosti samo tako
nema me tamo

#669 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by nema me tamo »

Pa da li je ovo prava zašto ne vidim..
Nadzorna_ploca

#670 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Nadzorna_ploca »

Ovo je prvi Pervanov klip koji nisam odgledao do kraja. Jer ubacuje se stalno ova neka spodoba iritantnog glasa.
nema me tamo

#671 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by nema me tamo »

Nadzorna_ploca wrote:Ovo je prvi Pervanov klip koji nisam odgledao do kraja. Jer ubacuje se stalno ova neka spodoba iritantnog glasa.
Auu pa ovo je prvi put da i kliknem ja sam kont'o da je on kopirao samo humor stranu od Pervana, al' evo kako sad vidim kopira i filozofski pristup..
Dobro ne mijenja to cinjenicu da Amir nije glup momak, al' vec je to sad drugacije da se gleda...

Ja sam gledao nedavno neki Amirov klip gdje je on rekao cini mi se da se prikazuju ovi klipovi njegovi na Novoj cini mi se..
Tu je vjerovatno i Pervan to i primjetio..
Ma ustvari vjerujem da njega zaboli pipa sto ga eto ovaj kopira vjerovatno i sam govori sta ima veze..
Hasan006

#672 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Hasan006 »

bersK wrote:Image

Natovario mu se Željkec na kosti samo tako
Nema ba opet jel ti ovo svega ti koristis inspect element

Edit: Naso sam klip na YT-u (nije jos udario copyright :D) ali nema Pervanove objave opet
Mega Man X

#673 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Mega Man X »

Hasan006 wrote:Nikad nisam to rekao, samo tebe podjebavam jer si iskompleksirani debil opsjedut jednom običnom budalom sa YT-a.
Tastatura ratnik, ko ti drma kavez? :lol: :lol: :lol:
ovo_mi_je_nick

#674 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by ovo_mi_je_nick »

Nagledao sam se svega na youtubu ali ovaj Amir je totalno antipatičan, neko "nazor" kreveljenje i pokušaj humora, stomak mi se okreče na njegove rečenice.

Nisam ljubitelj ni Nedima ali momak bar normalno priča.

Jbg, ljudi zarađuju novce to se mora opet poštovati.
AmiĐa_Idriz

#675 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by AmiĐa_Idriz »

ovo_mi_je_nick wrote:Nagledao sam se svega na youtubu ali ovaj Amir je totalno antipatičan, neko "nazor" kreveljenje i pokušaj humora, stomak mi se okreče na njegove rečenice.

Nisam ljubitelj ni Nedima ali momak bar normalno priča.

Jbg, ljudi zarađuju novce to se mora opet poštovati.
Fakat ne znam kome je lik zanimljiv. Evo pogledah ovo, sa Pervanom. Ok traziti inspiraciju u drugim ljudima, ali bas iskopirati od rijeci do rijeci - jadno.
Post Reply