insomnia78 wrote:Kako dje. Ja evo gledam zenski ragbiuglavnomja wrote:MOSALJOZE wrote:Koje su discipline na programu večeras?
trenutno zeMska gimnastika, ono nacije po spravama, turnusi
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
ka'ce karling
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
insomnia78 wrote:Kako dje. Ja evo gledam zenski ragbiuglavnomja wrote:MOSALJOZE wrote:Koje su discipline na programu večeras?
Jok eto dosla do silnih medalja na siru i kajmaku. koji kurac komentarisete o necemu o cemu nemate pojma. ja ne idem na teme o kojima nemam predzananje. pa komopletnu jednu sportsku velesilu su diskvalifikovali radi toga a ti se kao iscudjavas......naravno uz neizbjeznog @insomniu koji bi da prica o sportu a najveci mu je domet taj da zna da je Ibrahimovic igrao za PSGLaertes wrote:Ma ja, tamo se ulaže u sport, proteini, bla, bla...cyprus wrote:Prva exYu medalja na ovoj Olimpijadi će biti za KOSOVO![]()
![]()
PS Preteče me hrasno

uglavnomja wrote:insomnia78 wrote:Kako dje. Ja evo gledam zenski ragbiuglavnomja wrote:
![]()
![]()
ka'ce karling
insomnia78 wrote:
Viče beba, u tata pade čo'ek
Ma ne reko to su zene
Gleda ponovo, kaze, ne muskarci
![]()
![]()
Koji je tvoj problem, druže? Pisi Chmolji da uvede test predznanja...hrasno38 wrote:Jok eto dosla do silnih medalja na siru i kajmaku. koji kurac komentarisete o necemu o cemu nemate pojma. ja ne idem na teme o kojima nemam predzananje. pa komopletnu jednu sportsku velesilu su diskvalifikovali radi toga a ti se kao iscudjavas......naravno uz neizbjeznog @insomniu koji bi da prica o sportu a najveci mu je domet taj da zna da je Ibrahimovic igrao za PSGLaertes wrote:Ma ja, tamo se ulaže u sport, proteini, bla, bla...cyprus wrote:Prva exYu medalja na ovoj Olimpijadi će biti za KOSOVO![]()
![]()
PS Preteče me hrasno
Naša država ima sigurno neku Majlindu , aki kod nas nema nekog kadra koji bi takvu osobu prepoznao i od nje pravio i napravio medalju npr. na OI.cyprus wrote:
Slučajevi poput Mejlinde su izuzetci i prava rijetkost... I u Mozambiku se zadesila jedna Marija Mutola, Liberija je imala Georgea Weaha itd. Ima još primjera, ali opet postoji masa malih i siromašnih država koje još nisu dočekale svoju Majlindu... Tu nažalost spada i naša... Možda to bude Tuka...
Nije , nego na buftljama. Nadam se da se niko neće naljutiti.hrasno38 wrote: Jok eto dosla do silnih medalja na siru i kajmaku. koji kurac komentarisete o necemu o cemu nemate pojma. ja ne idem na teme o kojima nemam predzananje. pa komopletnu jednu sportsku velesilu su diskvalifikovali radi toga a ti se kao iscudjavas......naravno uz neizbjeznog @insomniu koji bi da prica o sportu a najveci mu je domet taj da zna da je Ibrahimovic igrao za PSG
E tako jeMAN-lion's coach wrote:Nije , nego na buftljama. Nadam se da se niko neće naljutiti.hrasno38 wrote: Jok eto dosla do silnih medalja na siru i kajmaku. koji kurac komentarisete o necemu o cemu nemate pojma. ja ne idem na teme o kojima nemam predzananje. pa komopletnu jednu sportsku velesilu su diskvalifikovali radi toga a ti se kao iscudjavas......naravno uz neizbjeznog @insomniu koji bi da prica o sportu a najveci mu je domet taj da zna da je Ibrahimovic igrao za PSG
hrasno38 wrote:Jok eto dosla do silnih medalja na siru i kajmaku. koji kurac komentarisete o necemu o cemu nemate pojma. ja ne idem na teme o kojima nemam predzananje. pa komopletnu jednu sportsku velesilu su diskvalifikovali radi toga a ti se kao iscudjavas......naravno uz neizbjeznog @insomniu koji bi da prica o sportu a najveci mu je domet taj da zna da je Ibrahimovic igrao za PSG
Cuj moj problem a prozivas ko nesto oko proteina i pravis se pametan. Otidji do FIS-a (ako si iz Sarajeva) poslije OI i potrazi Larisu pa nek ti kaze sta uzima i koliko joj para treba za to. Sport je momcino moja nevjerovatno veliki biznis i davno je prestao biti nadmoc prirodne snage i talenta.Laertes wrote:Koji je tvoj problem, druže? Pisi Chmolji da uvede test predznanja...
Sa Europskog kontinenta je BiH, San Marino, Albanija, Malta i Andorra.cyprus wrote:
Slučajevi poput Mejlinde su izuzetci i prava rijetkost... I u Mozambiku se zadesila jedna Marija Mutola, Liberija je imala Georgea Weaha itd. Ima još primjera, ali opet postoji masa malih i siromašnih država koje još nisu dočekale svoju Majlindu... Tu nažalost spada i naša... Možda to bude Tuka...
MAN-lion's coach wrote:Kako pitaš?Romanista 101% wrote:
kako mislis prosle olimpijade?
Djevojka je u Londonu nastupala za Albaniju , ako nisi znao.
Sada u Riu , njena druga borba je bila sa curom sa Mauricijusa Christianne Legentil koja je nju pobijedila u šesnaestini finala u Londonu i tako je Majlinda ostala bez medalje na prošlim OI.
Majlinda je opravdala svoje prvo mjesto u svijetu i kvalitet u judou. Nije tip sportiste koji samo bljesne na par takmičenja i nestane sa scene.
Ne sumnjam da će još uspjeha imati.
Odlicno je negdje neko rekao sto nas nema nigdje na OI....."kako ce nas biti kad je na OI jednostavno mogao u streljastvu ici samo Fazlija i niko drugi". Evo sad kad zavrse OI pocinje malte ne odmah novi olimpijski ciklus od 4 godine i treninzi te takmicenja vrhunskih sportasa se i prilagodjavaju olimpijskim ciklusima. Imamo atleticare i plivace koji bi 100% ako bi se potrudilo oko njih opravdali nastupe ali isto tako i predstavnike u borilackim sportovima. Timski sportovi su nesto sasvim drugo i za to treba dobro guzicu oznojiti. Nasi olimpijci su dobili ja mislim po 5000$ supporta za OI a to je kap u moru. Najbolji primjer je upravo taj da ce fiziotarapeut Tuke opsluzivati cijelu reprezentaciju.hrle1976 wrote:Sa Europskog kontinenta je BiH, San Marino, Albanija, Malta i Andorra.cyprus wrote:
A to u Bosni sve go siromah?hrasno38 wrote:hrasno38 wrote:Jok eto dosla do silnih medalja na siru i kajmaku. koji kurac komentarisete o necemu o cemu nemate pojma. ja ne idem na teme o kojima nemam predzananje. pa komopletnu jednu sportsku velesilu su diskvalifikovali radi toga a ti se kao iscudjavas......naravno uz neizbjeznog @insomniu koji bi da prica o sportu a najveci mu je domet taj da zna da je Ibrahimovic igrao za PSGCuj moj problem a prozivas ko nesto oko proteina i pravis se pametan. Otidji do FIS-a (ako si iz Sarajeva) poslije OI i potrazi Larisu pa nek ti kaze sta uzima i koliko joj para treba za to. Sport je momcino moja nevjerovatno veliki biznis i davno je prestao biti nadmoc prirodne snage i talenta.Laertes wrote:Koji je tvoj problem, druže? Pisi Chmolji da uvede test predznanja...
Pa sta trebaju oni da finansiraju reprezentacijuinsomnia78 wrote:A to u Bosni sve go siromah?hrasno38 wrote:hrasno38 wrote:Jok eto dosla do silnih medalja na siru i kajmaku. koji kurac komentarisete o necemu o cemu nemate pojma. ja ne idem na teme o kojima nemam predzananje. pa komopletnu jednu sportsku velesilu su diskvalifikovali radi toga a ti se kao iscudjavas......naravno uz neizbjeznog @insomniu koji bi da prica o sportu a najveci mu je domet taj da zna da je Ibrahimovic igrao za PSGCuj moj problem a prozivas ko nesto oko proteina i pravis se pametan. Otidji do FIS-a (ako si iz Sarajeva) poslije OI i potrazi Larisu pa nek ti kaze sta uzima i koliko joj para treba za to. Sport je momcino moja nevjerovatno veliki biznis i davno je prestao biti nadmoc prirodne snage i talenta.Laertes wrote:Koji je tvoj problem, druže? Pisi Chmolji da uvede test predznanja...
Pa kolko kesa ovi bilderi ulupaju u proteine to ne potrosi necija reprezentacija