Olimpijske igre u Riu 2016.

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked
uglavnomja

#651 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by uglavnomja »

insomnia78 wrote:
uglavnomja wrote:
MOSALJOZE wrote:Koje su discipline na programu večeras?

trenutno zeMska gimnastika, ono nacije po spravama, turnusi
Kako dje. Ja evo gledam zenski ragbi

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

:lol: :lol:

ka'ce karling :D
ultima_palabra

#652 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by ultima_palabra »

Sta joj dodje Naser? :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#653 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by hrasno38 »

Laertes wrote:
cyprus wrote:Prva exYu medalja na ovoj Olimpijadi će biti za KOSOVO :mrgreen: :shock: :shock:

PS Preteče me hrasno :mrgreen:
Ma ja, tamo se ulaže u sport, proteini, bla, bla...
Jok eto dosla do silnih medalja na siru i kajmaku. koji kurac komentarisete o necemu o cemu nemate pojma. ja ne idem na teme o kojima nemam predzananje. pa komopletnu jednu sportsku velesilu su diskvalifikovali radi toga a ti se kao iscudjavas......naravno uz neizbjeznog @insomniu koji bi da prica o sportu a najveci mu je domet taj da zna da je Ibrahimovic igrao za PSG
cyprus

#654 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by cyprus »

Fabio Basile (Italija) - džudo, do 66 kg (M)

Image

I prva zlatna medalja za Italijane...
insomnia78

#655 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by insomnia78 »

uglavnomja wrote:
insomnia78 wrote:
uglavnomja wrote:

trenutno zeMska gimnastika, ono nacije po spravama, turnusi
Kako dje. Ja evo gledam zenski ragbi

:lol: :lol:

ka'ce karling :D
:D
Viče beba, u tata pade čo'ek
Ma ne reko to su zene
Gleda ponovo, kaze, ne muskarci
:D :D :D

uglavnomja

#656 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by uglavnomja »

insomnia78 wrote: :D
Viče beba, u tata pade čo'ek
Ma ne reko to su zene
Gleda ponovo, kaze, ne muskarci
:D :D :D

:lol: :lol: :thumbup:
Laertes

#657 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by Laertes »

hrasno38 wrote:
Laertes wrote:
cyprus wrote:Prva exYu medalja na ovoj Olimpijadi će biti za KOSOVO :mrgreen: :shock: :shock:

PS Preteče me hrasno :mrgreen:
Ma ja, tamo se ulaže u sport, proteini, bla, bla...
Jok eto dosla do silnih medalja na siru i kajmaku. koji kurac komentarisete o necemu o cemu nemate pojma. ja ne idem na teme o kojima nemam predzananje. pa komopletnu jednu sportsku velesilu su diskvalifikovali radi toga a ti se kao iscudjavas......naravno uz neizbjeznog @insomniu koji bi da prica o sportu a najveci mu je domet taj da zna da je Ibrahimovic igrao za PSG
Koji je tvoj problem, druže? Pisi Chmolji da uvede test predznanja...
MAN-lion's coach

#658 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by MAN-lion's coach »

cyprus wrote:
Slučajevi poput Mejlinde su izuzetci i prava rijetkost... I u Mozambiku se zadesila jedna Marija Mutola, Liberija je imala Georgea Weaha itd. Ima još primjera, ali opet postoji masa malih i siromašnih država koje još nisu dočekale svoju Majlindu... Tu nažalost spada i naša... Možda to bude Tuka...
Naša država ima sigurno neku Majlindu , aki kod nas nema nekog kadra koji bi takvu osobu prepoznao i od nje pravio i napravio medalju npr. na OI.
O nekim sredstvima za finansiranje takvih pojedinaca neću da govorim jer to je kod nas na nivou fukaraluka i to teškog.
Na kraju nismo ni zaslužili s obzirom sa čim se predstavljamo.

Bez obzira na tešku protivnicu Larisinu očekujem ipak solidan rezultat.
MAN-lion's coach

#659 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

hrasno38 wrote: Jok eto dosla do silnih medalja na siru i kajmaku. koji kurac komentarisete o necemu o cemu nemate pojma. ja ne idem na teme o kojima nemam predzananje. pa komopletnu jednu sportsku velesilu su diskvalifikovali radi toga a ti se kao iscudjavas......naravno uz neizbjeznog @insomniu koji bi da prica o sportu a najveci mu je domet taj da zna da je Ibrahimovic igrao za PSG
Nije , nego na buftljama. Nadam se da se niko neće naljutiti. :D
cyprus

#660 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by cyprus »

Hsu Shu-ching (Kineski Tajpej) - dizanje tegova, do 53 kg (Ž)

Image

Doprinos šarenilu medalja je dao i Tajvan. Istina, pobjeda ove Tajvanke je najviše plod toga što se predstavnica kontinentalne Kine Li Yajun jednostavno zajebala u procjeni koliko može podić...
Last edited by cyprus on 07/08/2016 22:52, edited 1 time in total.
hrasno38

#661 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by hrasno38 »

MAN-lion's coach wrote:
hrasno38 wrote: Jok eto dosla do silnih medalja na siru i kajmaku. koji kurac komentarisete o necemu o cemu nemate pojma. ja ne idem na teme o kojima nemam predzananje. pa komopletnu jednu sportsku velesilu su diskvalifikovali radi toga a ti se kao iscudjavas......naravno uz neizbjeznog @insomniu koji bi da prica o sportu a najveci mu je domet taj da zna da je Ibrahimovic igrao za PSG
Nije , nego na buftljama. Nadam se da se niko neće naljutiti. :D
E tako je :D
MAN-lion's coach

#662 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Ima li gdje Zulfije sa prošlih OI dizačica tegova? :D
insomnia78

#663 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by insomnia78 »

Naravno milion opravdanja. A sad da napravis anketu jedno 90% Bosanaca podsmjesljivo gleda na Kosovare i smatra ih nizim od sebe

vješalica

#664 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by vješalica »

nema teme koju šarl de gol nije urinirao od svoje dosade dosadne
hrasno38

#665 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by hrasno38 »

hrasno38 wrote:Jok eto dosla do silnih medalja na siru i kajmaku. koji kurac komentarisete o necemu o cemu nemate pojma. ja ne idem na teme o kojima nemam predzananje. pa komopletnu jednu sportsku velesilu su diskvalifikovali radi toga a ti se kao iscudjavas......naravno uz neizbjeznog @insomniu koji bi da prica o sportu a najveci mu je domet taj da zna da je Ibrahimovic igrao za PSG
Laertes wrote:Koji je tvoj problem, druže? Pisi Chmolji da uvede test predznanja...
Cuj moj problem a prozivas ko nesto oko proteina i pravis se pametan. Otidji do FIS-a (ako si iz Sarajeva) poslije OI i potrazi Larisu pa nek ti kaze sta uzima i koliko joj para treba za to. Sport je momcino moja nevjerovatno veliki biznis i davno je prestao biti nadmoc prirodne snage i talenta.
hrle1976

#666 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by hrle1976 »

cyprus wrote:
Slučajevi poput Mejlinde su izuzetci i prava rijetkost... I u Mozambiku se zadesila jedna Marija Mutola, Liberija je imala Georgea Weaha itd. Ima još primjera, ali opet postoji masa malih i siromašnih država koje još nisu dočekale svoju Majlindu... Tu nažalost spada i naša... Možda to bude Tuka...
Sa Europskog kontinenta je BiH, San Marino, Albanija, Malta i Andorra.
MOSALJOZE

#667 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by MOSALJOZE »

I kad ovo čovjek pročita shvati koliko smo ono sa D
cyprus

#668 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by cyprus »

Južna Koreja - streličarstvo, ekipno (Ž)

Chang Hye-jin
Choi Mi-sun
Ki Bo-bae

Image

Nakon Koreanaca juče, i Koreanke danas suverene u streličarstvu...
Romanista 101%

#669 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by Romanista 101% »

MAN-lion's coach wrote:
Romanista 101% wrote:

kako mislis prosle olimpijade?
Kako pitaš?

Djevojka je u Londonu nastupala za Albaniju , ako nisi znao.

Sada u Riu , njena druga borba je bila sa curom sa Mauricijusa Christianne Legentil koja je nju pobijedila u šesnaestini finala u Londonu i tako je Majlinda ostala bez medalje na prošlim OI. ;)

Majlinda je opravdala svoje prvo mjesto u svijetu i kvalitet u judou. Nije tip sportiste koji samo bljesne na par takmičenja i nestane sa scene.
Ne sumnjam da će još uspjeha imati.

to nisam znao za Albaniju, svaka joj cast
hrasno38

#670 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by hrasno38 »

hrle1976 wrote:
cyprus wrote:
Sa Europskog kontinenta je BiH, San Marino, Albanija, Malta i Andorra.
Odlicno je negdje neko rekao sto nas nema nigdje na OI....."kako ce nas biti kad je na OI jednostavno mogao u streljastvu ici samo Fazlija i niko drugi". Evo sad kad zavrse OI pocinje malte ne odmah novi olimpijski ciklus od 4 godine i treninzi te takmicenja vrhunskih sportasa se i prilagodjavaju olimpijskim ciklusima. Imamo atleticare i plivace koji bi 100% ako bi se potrudilo oko njih opravdali nastupe ali isto tako i predstavnike u borilackim sportovima. Timski sportovi su nesto sasvim drugo i za to treba dobro guzicu oznojiti. Nasi olimpijci su dobili ja mislim po 5000$ supporta za OI a to je kap u moru. Najbolji primjer je upravo taj da ce fiziotarapeut Tuke opsluzivati cijelu reprezentaciju.
It_is_a_Leclerc

#671 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by It_is_a_Leclerc »

Steta. Navijao sam za Talijanke
insomnia78

#672 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by insomnia78 »

hrasno38 wrote:
hrasno38 wrote:Jok eto dosla do silnih medalja na siru i kajmaku. koji kurac komentarisete o necemu o cemu nemate pojma. ja ne idem na teme o kojima nemam predzananje. pa komopletnu jednu sportsku velesilu su diskvalifikovali radi toga a ti se kao iscudjavas......naravno uz neizbjeznog @insomniu koji bi da prica o sportu a najveci mu je domet taj da zna da je Ibrahimovic igrao za PSG
Laertes wrote:Koji je tvoj problem, druže? Pisi Chmolji da uvede test predznanja...
Cuj moj problem a prozivas ko nesto oko proteina i pravis se pametan. Otidji do FIS-a (ako si iz Sarajeva) poslije OI i potrazi Larisu pa nek ti kaze sta uzima i koliko joj para treba za to. Sport je momcino moja nevjerovatno veliki biznis i davno je prestao biti nadmoc prirodne snage i talenta.
A to u Bosni sve go siromah?
Pa kolko kesa ovi bilderi ulupaju u proteine to ne potrosi necija reprezentacija

hrasno38

#673 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by hrasno38 »

insomnia78 wrote:
hrasno38 wrote:
A to u Bosni sve go siromah?
Pa kolko kesa ovi bilderi ulupaju u proteine to ne potrosi necija reprezentacija

Pa sta trebaju oni da finansiraju reprezentaciju :?
burgundy

#674 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by burgundy »

Image

Svaka cast Majlinda.
vješalica

#675 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by vješalica »

šarl de gol misli da se od bildera u teretanama može praviti kadar za olimpijadu :lol:
Locked