Sto ste pusili pusili ste
- muha_sa
#651 Re: Sto ste pusili pusili ste
ko je pusio pa presto opet ce
ko je pio pa presto opet ce
koje ziogu pa presto nikad vise nece
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#652 Re: Sto ste pusili pusili ste
Znaci da ne prestajemmuha_sa wrote:ko je pusio pa presto opet ce
Ode onda sve u helac
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#653 Re: Sto ste pusili pusili ste
Dobro je, vidis da jez gore haman po ovoj muhinoj...nista cigare, nista alkohol....a i zene izgleda baciospreca wrote:tu sam pojaco tempo.....moram necim nadoknaditiTomahawk11 wrote:
![]()
Ma jbg, pretjeruje se kao i obicno.
Nego, hajd prestao pusiti....nisi valjda i piti i g....![]()
Hocemo li mu halaliti?
- muha_sa
#654 Re: Sto ste pusili pusili ste
samo ozeziTomahawk11 wrote:Znaci da ne prestajemmuha_sa wrote:ko je pusio pa presto opet ce
koje ziogu pa presto nikad vise nece![]()
Ode onda sve u helac
-
The BEN10
#655 Re: Sto ste pusili pusili ste
Bravo!jeza u ledja wrote:Agresivni nepusaci? Ja sam vidim agresivu koja dolazi od vas. Tacno isto kao da vam neko sad zadnju cigaru iz usta uzima.EldinFromSa wrote:
Ja nemam ništa protiv tebe lično i protiv nepušača, ali imam protiv ovih agresivnih nepušača koji su velika večina među nepušačima. O čikovima o-tom-po-tom. Izvede gospođa psa pa se pas posere na sred šetališta. Silvester kakio...
I vidim sve što treba da vidim i imao sam situacija svakakvih a ja ću prvi ispoštovati nekoga ko lijepo zamoli da recimo napustim prostoriju ako sam kod nekoga kući ili pušim pored nekoga ko je bolestan, naravno da razumijem. A sva ostala priča je smiješna, kao što sam ranije i napisao.![]()
A nepusaci i bi trebali biti agresivni. Cuj, ti mene trujes radi svog ceifa i ja treba da sam stalozen?
Rijetko koja grupacija je bezobzirna i agresivna u "borbi za svoja prava" poput pušača. Zarad njihovog nezdravog ćeifa trebaju ih trpiti ostali. To je isto ko da sad neko ima potrebu za puštanjem vjetrova zato jer mu je ćeif. A svi ostlai bi trebali imati razumijevanja za tako nešto...
Meni u kući još niko nije zapalio. Istina, nemam mnogo njih u prijateljima/rodbini koji puše, ali i koji su bili imali su izvoliti izaći na balkon i zapaliti. U kući nema šanse.
- muha_sa
#656 Re: Sto ste pusili pusili ste
mene hanuma ubi pusenjem
jos u dnevnoj sobi 
- spreca
#657 Re: Sto ste pusili pusili ste
Hocemo....nisu pusaci ko nepusaciTomahawk11 wrote:Dobro je, vidis da jez gore haman po ovoj muhinoj...nista cigare, nista alkohol....a i zene izgleda baciospreca wrote:tu sam pojaco tempo.....moram necim nadoknaditiTomahawk11 wrote:
![]()
Ma jbg, pretjeruje se kao i obicno.
Nego, hajd prestao pusiti....nisi valjda i piti i g....![]()
![]()
Hocemo li mu halaliti?![]()
- spreca
#658 Re: Sto ste pusili pusili ste
i jos u krvetumuha_sa wrote:mene hanuma ubi pusenjemjos u dnevnoj sobi
- muha_sa
#659 Re: Sto ste pusili pusili ste
hudog me otrova 
Last edited by muha_sa on 23/06/2016 08:30, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#660 Re: Sto ste pusili pusili ste
Hoš se ti ženit

- apsidejzi
#661 Re: Sto ste pusili pusili ste
Super, i humor je nacin da se prekrije strah od promjene. Ako ti sebe ne volis sto bi te volio neko drugi. Budi mi pozdravljengvozderkov wrote:apsidejzi wrote:Ko god ima ovu paradigmu, mora je pod hitno mijenjati zato sto je reaktivna i covjeka tjera na pasivnost. POstoji bezbroj aktiviteta koji ce donijeti zadovoljstvo u zivotu samo se treba malo odvaziti i izaci iz zone sigurnosti i dopustiti da te strah od nepoznatog stimulise, umjesto sputava.gvozderkov wrote: Sa druge strane placaju bolesno visoke takse na cigarete koje najvise pogadjaju obicne radne ljude a njima je pusenje cigarete (na pauzi, uz kafu, poslije posla) jedno od rijetkih zadovoljstava u zivotu.
Genijalan klip iz South Park epizode (butt out) koji savrseno opisuje ove agresivne antipusacke "aktiviste". U pitanju je Rob Reiner pretili milioner koji je jedan od najvecih lobista zabrane pusenje na javnim mjestima u USA.
Ima i ovaj finih i prikladnih pjesama
-
KIseljak12
#662 Re: Sto ste pusili pusili ste
Sam naslov teme je likujuci sto potvrdjuje tvrdnju da mnogima ovdje nije toliko stalo do cistog zraka koliko da nekome nesto ukinu.+
Jedenje mesa ce biti pusenje 21. vijeka, sjeticete me se za 50ak godina.
-
foton
#663 Re: Sto ste pusili pusili ste
Pa sta!? Neka bude! Svijet se mijenja, sto je vise ljudi na jednom mjestu, to ce i pravila i zakoni morati vise stvari da regulisu. Ako ce zabrana mesa jednog dana sprijeciti da pola populacije umre od gladi, OK. Znas li da je zabranjeno zaljevati bastu vodom iz vodovoda? A moj je dedo to radio... "A voda ionako curi na sve strane." Znas li da je kojekuda zabranjeno koristenje starih automobila bez katalizatora? "A moj dedo vozio kamion dizelas". Znas li da je (kojekuda u zaostalom svijetu) zabranjeno bacati baterije u smece? "A moj dedo cijeli akumulator u potok pa nista." Da nastavim??KIseljak12 wrote:Sam naslov teme je likujuci sto potvrdjuje tvrdnju da mnogima ovdje nije toliko stalo do cistog zraka koliko da nekome nesto ukinu.+
A prva recenica ti je presmijesna. Niko ne likuje nego to ti tako interpretiras jer se osjecas ugrozenim zakonom u pripremi. Ljudima drago sto ce biti korak blize ljepsem zivotu. Hajde reci ko to likuje. Nick i post.
- annoy
#664 Re: Sto ste pusili pusili ste
Ja svaki put kad zapalim gledam kog bih mogla sad potrovatspreca wrote: pogotovu ovi sto namjerno puse da bi trovali nepusace
-
dezurni_ucenik
#665 Re: Sto ste pusili pusili ste
supercali wrote:Sta je smijesno
Ja u restoran izveo djevojku da uzivamo u mirisu hrane a ti pored zapalio pa se usmrdili I ja I djevojka I hrana I kao da sam keo iz pepeljare a ne iz tanjura
Koliko snobovske arogancije izbija iz ovog tvog komentara da bi mi bilo cast sjediti pored tebe i zapalit cigaru
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#666 Re: Sto ste pusili pusili ste
annoy wrote:Ja svaki put kad zapalim gledam kog bih mogla sad potrovatspreca wrote: pogotovu ovi sto namjerno puse da bi trovali nepusace
- supercali
#667 Re: Sto ste pusili pusili ste
Kakva ba snobovska arogancija ako jedem necu da osjecam dim nego miris hranedezurni_ucenik wrote:supercali wrote:Sta je smijesno
Ja u restoran izveo djevojku da uzivamo u mirisu hrane a ti pored zapalio pa se usmrdili I ja I djevojka I hrana I kao da sam keo iz pepeljare a ne iz tanjura
Koliko snobovske arogancije izbija iz ovog tvog komentara da bi mi bilo cast sjediti pored tebe i zapalit cigaru
-
dezurni_ucenik
#668 Re: Sto ste pusili pusili ste
supercali wrote:Kakva ba snobovska arogancija ako jedem necu da osjecam dim nego miris hranedezurni_ucenik wrote:supercali wrote:Sta je smijesno
Pretjerujes. Sve je to u tvojoj glavi. Manje obracaj paznju na pusace i hrana ce ti biti ukusnija. I malo tu mrznju izbaci iz sebe.
- supercali
#669 Re: Sto ste pusili pusili ste
Cuj pretjerujem
U restoranu nema mjesta cigaretama
O kakvoj mrznji ba pises sta ti je uzmi slobodno sa te dezure udarilati sparina u glavu
Sto se tice svih drugih mjesta gdje nema hrane pusi ako hoces po dvije odmah
U restoranu nema mjesta cigaretama
O kakvoj mrznji ba pises sta ti je uzmi slobodno sa te dezure udarilati sparina u glavu
Sto se tice svih drugih mjesta gdje nema hrane pusi ako hoces po dvije odmah
-
foton
#670 Re: Sto ste pusili pusili ste
dezurni_ucenik wrote: Pogledaj oko sebe, kafice gdje vec zalazis i obrati paznju. Necemo mi mijenjat nase navike zbog necijih tudjih slabosti.
-
dezurni_ucenik
#671 Re: Sto ste pusili pusili ste
foton wrote:dezurni_ucenik wrote: Pogledaj oko sebe, kafice gdje vec zalazis i obrati paznju. Necemo mi mijenjat nase navike zbog necijih tudjih slabosti.![]()
Pusenje je slabost. Nesposobnost prestanka pusenja je slabost. Pogledaj oko sebe. Zapamti pa pricaj uz cigaru kod kuce kako je nekad bilo...
Ha! Jes' mi ga spustio.
Evo aplauz

-
Nero Histrion
#672 Re: Sto ste pusili pusili ste
Dakle ispade neko je "snob" zato sto mu smeta duhanski dim dok ruca u restoranu? Neko je snob jer ima astmu, npr. i gusi ga duhanski dim, neko je snob jer je bolovao od karcinoma i ne zeli se izlagati dodatnom riziku?dezurni_ucenik wrote:supercali wrote:Sta je smijesno
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#673 Re: Sto ste pusili pusili ste
Pa ne treba da se pusi u restoranu. Ruzno je to.
Kafana je nesto drugo, ali restoran....jbm ga, ceka da jede, zapali
Kafana je nesto drugo, ali restoran....jbm ga, ceka da jede, zapali
- annoy
#674 Re: Sto ste pusili pusili ste
Pusenje u restoranima ne podnosim
Nekome duvat dim u zalogaj hrane
Opcenito gdje je hrana, gdje se kuva i jede, nikad ne pusim
Nekome duvat dim u zalogaj hrane
Opcenito gdje je hrana, gdje se kuva i jede, nikad ne pusim
-
paladinka
#675 Re: Sto ste pusili pusili ste
Istog sam misljenja , pusenje u restoranu nije ok, ima recimo dosta restorana na zapadu koja ima prostoriju za pusenje , fino nakon jela zapalis tamo ili izaci vani pa ispusiti.