Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
NK33 wrote:Do sad, ovo izgleda kao prvenstvo golmana kiksera. Prvo onaj jucer primi gol od Balea po sredini, danas ovaj od Luke isto po sredini iako se ovaj danas izvukao s par solidnih odbrana kasnije.
Ono se tesko brani. Prije ce izvaditi bombu iz raslji nego loptu koja pada pod ruku, tzv. zabica.
Mozda da je isla skroz uz stativu, kad lopta ide po sredini gola to je 95% golmanov gol. Bilo da je razlog lose postavljanje ili da kasno krene prema lopti (kao ovaj Turcin danas) to je kiks golmana.
Ne znam jesi li skuzio, ali meni se cini da ovo ima veze sa loptama. Bice da su puno brze.
I ja sam kritikovao golmane od pocetka da primaju malo cudne golove, ali ne mogu svi biti losi i kikseri.
Znam da je i ranije bilo galame da prave lopte tako da sve brze idu, jos od prvenstva u Juznoj Africi.
Mada se ovaj danas nije ni imao kad postaviti, Modric je odapeo odbijenu loptu i ona mu pada tacno pod ruku. Brza, nezgodna lopta. Veci je kiks golmana onaj Baleov slobodnjak.
Bosanski_kralj wrote:Sramote što mi ne igramo na ovom Euru. Meši i Sušiću treba zabraniti dolazak u BiH.
Sta onda tek trebaju Holanđani uraditi?? Kolektivno se bacit s mosta
Pa bi trebali.
Realno govoreći od pola ovih ekipa na Euru smo mi bolji, sa ostalima smo u par deka. Osim naravno onih top ekipa tipa Njemačke, Španije...
Jesmo bolji,ali nismo to pokazali kad je trebalo, i to je to.
Onom igrom protiv Irske u baražu, ne bi ni Albaniju prošli. Ono je sramotno kako su odigrali. Ove neke ekipe ne znaju, ali se barem bore. Oni naši ništa...
Irska da je bila u nekoj drugoj grupi, a da je sad gledamo na prvenstvu, rekli bi da smo jaci od njih. Mozda i jesmo, ali kad je trebalo biti jaci nismo bili. Stoga, mnogo je faktora koji odredjuju ko je jaci u odredjenom trenuku, i ko prolazi dalje, jel.