mIRCerka wrote:ima konac da mu drzi ushi na glavistickitout wrote:Bolan ima li tebi ista izmedju tih usiju?!Al-aqsa wrote:A da tebi nije bilo Alije, sada bi ti truhnuo u nekoj masovnoj grobnici ispod neke svetosavske crkve!!
Poslije tara i bitke, svi su generali!!
TITO!!!
- stickitout
- stickitout
trinaesti wrote:stickitout, jesul ti mama i tata bili u partiji?
stari mi je cak odlezao godinu dana na otoku, al ga opet to nije sprijecilo da bude direktor doma zdravlja 2 mandata
Za razliku od tebe ja se u partije ne mjesam a ni moji roditelji nisu.......vjerujem da tvoji jesu....
-
Prenj
Gomila gluposti, ali da izdvojimo tek ovaj detalj ...trinaesti wrote: ...
"trebalo je još jedno žarište da bi se oprale velike količine novca, da bi se oslobodilo starih lijekova, starih konzervi. sve smo to pojeli, zajedno sa svim govnima ovog svijeta. zašto?"
Znaci, Slobo je zaista nevin umro, Amerika je kriva za sve?
- trinaesti
prenj, pa reko sam:
"šepo ledeni sreća pa si imao dosta ovaca. kojima nije trebao vuk. poklale su se same. međusobno."
amerika, masoni, nije bitno ko, samo su iskoristili plodno tlo da izazovu havariju. a tito je to sve pripremio. neriješivši probleme, konflikte iz II svj. rata. gurnuo je sve pod tepih, zabranio sve što ima veze s tim.
uzmi ljudima slobodu samoopredjeljenja, oduzmi im pravo izbora. za 50 godina dobit ćeš ljude koji su spremni učiniti najgore samo da se domognu slobode!
"šepo ledeni sreća pa si imao dosta ovaca. kojima nije trebao vuk. poklale su se same. međusobno."
amerika, masoni, nije bitno ko, samo su iskoristili plodno tlo da izazovu havariju. a tito je to sve pripremio. neriješivši probleme, konflikte iz II svj. rata. gurnuo je sve pod tepih, zabranio sve što ima veze s tim.
uzmi ljudima slobodu samoopredjeljenja, oduzmi im pravo izbora. za 50 godina dobit ćeš ljude koji su spremni učiniti najgore samo da se domognu slobode!
- stickitout
cak je i nosilac sesto-aprilske nagrade poslije otoka biotrinaesti wrote:ove su mi poznate: stari mi je bio na otoku, ali ipak volim titama daj
a znas sto je na otoku bio? ne zbog Tita drug moj, nego zbog jednog zavidnog psa koji je izlagao jednu masu lazi za koju se poslije dokazalo da su lazi. Cudna je zavist stvar.... pomalo je osjecam i tvom nacinu ophodjenja. Naravno da sam ga volio (Tita) a moj stari ga je volio, dokazalo se da je nevin a lazljivo pseto?......he he .......valjda mu je sad bolje
Vjeruj ti sta hoces, rado cu ti odgovorit na jos koje pitanje vezano za pasos, putovanja i naravno Marsala....samo ono sto znam
-
Prenj
Znaci, i visenacionalna BiH je vjestacka tvorevina, koju ceka jos jedan rat za 50 godina?trinaesti wrote:prenj, pa reko sam:
- stickitout
Znao sam da je zavist i ljubomora u pitanjutrinaesti wrote: bila je to umjetna država, održavana kreditima, održavana do momenta kad zatreba.
zatrebalo je baš onda kad sam ja trebao da počnem da uživam.
i zato tito truhni u paklu, jer sve si ovo ti zakuhao.
Eto sad imas bolju drzavu, odrzava se na sadaki a obecanja su davno pala i otpala. Sve sto je Tito izgradi sruseno je, sto je naj ljepse u svemu je da nas je za sve upozorio.
Ostavio je cak i Olimpijadu iza svoje smrti ne bi li nas jos vise zaduzio a samoupravljanje jer je znao da su svi bravari lopovi i da ce polako pokrast sav alat iz fabrika i da ce sve otic u kurac. Cak je na Slobodu pustio sve one nacionalisticke pse, ne zbog pomilovanja, nego da razjebu sve sto se razjebat moze pa da ga onda svi pljuju poslije zbog toga........jest vala sve je on zakuhao da bi tebe zajebo kad si taman poceo da uzivas
- vatrogasac

...tekst nije moj...sa jednog drugog foruma.....zaista je nekima bilo dobro....
- DOBOJLIJA
trinaesti wrote:ko se to majke ti naputovao u titino doba s tim pasošem???,... i gdje se to matere ti putovalo???...
serete ko grlice,...
sve što je "obični" građanin mogao da vidi bilo je trst, česka, eventualno w. njemačka (najčešće trbuhom za kruhom),...
ako je tako bilo dobro što su najčešći pečati u pasošima bili oni na odlasku i na povratku iz gastarbajterskog života, gdje su naši ljudi radili za male pare,...
zašto su uopšte išli ponavljam trbuhom za kruhom kad je titina juga bila raj na zemlji???
Ja sam se naputovao, svako ljeto 2-3 drzave obiso ali je na jadranskom bilo naj bolje (orebic
- DOBOJLIJA
Al-aqsa wrote:Znam da on nije tema.
Ali za one koi jesu u grobnicama ne mozes kriviti Aliju. Za njih su krivi Mladic, Karadzic i Sloba i njihova ideja o Velikoj srbiji. Nije Alija pobio nase ljude, ili ces i ti kao srbi da su muslimani sami sebe gadjali...
Kako smo se uspjeli braniti i odbraniti sa golorukom armijom a na spram 4 vojne sile u europi JNA???????????????
Neki govore da se moglo putovati. hahahahhahaha Nisu oni nama davali da ulazimo u Europu jer nas vole. Nego da bi nas sto vise privukli i pridobili kapitalizmu a odvoili od komunizma!
Daj ba!! Nisi ni znao da si musliman dok nije rat poceo...
A SVIMA VAMA sto ste protiv Tita ( 99% od vas je sigurno plakalo kad je tito umro ) Jeli vam bolje sad ili vam je bolje bilo prije...
KAKO samo mozete da poredite prosla doba sa ovim sada, Glupost..
Za vas retardirane malo cu lakse da objasnim..
Tito = Mir, respekt
Alija Tudjman Milosevic = bez rjeci
- kriticarka_nikova
hahaha,dobar ovaj desno:"To sam i ja mislio..."vatrogasac wrote:
...tekst nije moj...sa jednog drugog foruma.....zaista je nekima bilo dobro....
-
senada
navedene destinacije "obilazili" su domaci sverceri i svercerke.... saneri i sanerke....trinaesti wrote:ko se to majke ti naputovao u titino doba s tim pasošem???,... i gdje se to matere ti putovalo???...
serete ko grlice,...
sve što je "obični" građanin mogao da vidi bilo je trst, česka, eventualno w. njemačka (najčešće trbuhom za kruhom),...
ako je tako bilo dobro što su najčešći pečati u pasošima bili oni na odlasku i na povratku iz gastarbajterskog života, gdje su naši ljudi radili za male pare,...
zašto su uopšte išli ponavljam trbuhom za kruhom kad je titina juga bila raj na zemlji???
svugdje sirom svijeta SVAKA SUSA je putovala s kraja na kraj svijeta! SLOBODNO i PONOSNO!
Ko zna u kojoj su zabiti zivjeli oni kojima je sada omoguceno da koriste sve gradske blagodeti, ukljucujuci i internet.... a prije svega VLAST!!!!
@mostarac, bolje da nas je BH maceha sve abortirala nego sto nas je ostavila ovako "urbane" da se vrtimo u krug bjezeci od pravih problema... sta ocekivati od ruralaca.... jooooj kad cujem novokomponovanu elitu kad razveze da umuje....
-
Al-aqsa
Cista srbska probaganda. Svi su kriviDOBOJLIJA wrote:
Alija Tudjman Milosevic = bez rjeci
Ipak nisu svi isti. Pogledaj i vidi da se u svakom drugom selu u RS-u nalazi masovna grobnica. Pogledaj Sarajevo pod opsadom, pogledaj Srebrenicu... ipak nisu svi isti....
Last edited by Al-aqsa on 05/05/2006 19:33, edited 2 times in total.
- stickitout
@vatrogasac
Bolje imat predsjednika kojem se svi uvlace u guzicu nego predsjednika koji se svima uvlaci u guzicu, logicno zar ne

Bolje imat predsjednika kojem se svi uvlace u guzicu nego predsjednika koji se svima uvlaci u guzicu, logicno zar ne
-
Al-aqsa
Cista srbska probaganda. Svi su kriviDOBOJLIJA wrote:
Alija Tudjman Milosevic = bez rjeci(isti)
Ipak nisu svi isti. Pogledaj i vidi da se u svakom drugom selu u RS-u nalazi masovna grobnica. Pogledaj Sarajevo pod opsadom, pogledaj Srebrenicu... ipak nisu svi isti....
Ne mogu da operu svoje grijehe, pa ih onda nama prebacuju...
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Ne bih rekao da su isti, ali ..... nijansice su u pitanju.DOBOJLIJA wrote: Alija Tudjman Milosevic = bez rjeci(isti)
Znam da su za Jozeka u svemu bili ...... poletarci, ..... pioniri, ....
-
Al-aqsa
Da, ali upravo ti Jozekovi pioniri koi su rodjeni i odrasli u njegovom sistemu, koi si nosali crvene maramice, ciji su se ocevi zaklinjali u bratstvo, upravo ini su nam ovo ucinili od 92 - 95.
Ako je taj sistem bio tako dobar, kako je onda mogao izroditi da do jucerasnji pioniri kasnije postaju cetnici!?
Zasto nas komunisti nisu upozorili na ono sta nam se sprema?
Prevareni smo bili...!!
Ako je taj sistem bio tako dobar, kako je onda mogao izroditi da do jucerasnji pioniri kasnije postaju cetnici!?
Prevareni smo bili...!!
- stickitout
Izvini al ti moram reci da su svi ti nacionalisti donjeli demokratiju, promjenili sistem i presvukli dresove a Tito je stalno tupio i upozoravao na opasnost domacih izdajnika. Poslusaj malo govore iz arhiva i pogledaj koji dokumentarac i zategni taj konac izmedju usijuAl-aqsa wrote:Da, ali upravo ti Jozekovi pioniri koi su rodjeni i odrasli u njegovom sistemu, koi si nosali crvene maramice, ciji su se ocevi zaklinjali u bratstvo, upravo ini su nam ovo ucinili od 92 - 95.
Prevareni smo bili...!!
a ako se prevarenim osjecas, Alija te prevario naj vise lafcino
Last edited by stickitout on 05/05/2006 19:55, edited 1 time in total.
-
senada
prije sam vec rekla Titovi robijasi su dobili povjerenje mahnitog naroda i sad nek kukaju za Titom i Titovim "rezimom" ..... ti koji su birali ludake, cobane, robijase......Al-aqsa wrote:Da, ali upravo ti Jozekovi pioniri koi su rodjeni i odrasli u njegovom sistemu, koi si nosali crvene maramice, ciji su se ocevi zaklinjali u bratstvo, upravo ini su nam ovo ucinili od 92 - 95.
Prevareni smo bili...!!
Last edited by senada on 05/05/2006 19:56, edited 1 time in total.
-
spongebob
halo ba... SVI smo zivjeli u tom sistemu i svi smo nosali crvene maramice...Ukazes se na proizvoljnoj temi a kad je do suceljavanja onda se izgubis. *ebo te onaj ko ti dade tastaturu u ruke seljacinoAl-aqsa wrote:Da, ali upravo ti Jozekovi pioniri koi su rodjeni i odrasli u njegovom sistemu, koi si nosali crvene maramice, ciji su se ocevi zaklinjali u bratstvo, upravo ini su nam ovo ucinili od 92 - 95.
Prevareni smo bili...!!