Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:Morebit je bilo kakvo sranje, pa burek izbrisao...
u pravu si, zagovnalo se, pa burek primjenio kolektivnu kaznu i zaključao, poslije izbrisao...
mi se nakon toga prebacili na opĆu, -tenis- temu...sad prelistao.
evo jedan mali isječak ( prognoza za us open 2011-
Postby shake69 » 29/08/2011 11:12
Srbijanac ispada/predaje prije cetvrtfinala, Nadal prije polufinala a trofej nosi kuci - Murray, tako kaze gatara iz Sanskog Mosta!
Ma oca mi stavio bi pare na Novaka i to da je igrao nekih 6 sati u komadu,a ova dvojica jedno 2 sata.
Murray miljenik žrijeba bio da mu je naletio Roger satro bi ga..
radostan dan wrote:šta ti misliš, ko bi bio teži protivnik đokoviću?
Ne vjerujem da bi i sa jednim imao problema... Murraya ima mentalno potpuno pod kontrolom, a Raoniću bi bilo prvo finale, sa svim što to nosi. Plus on ne može da se nosi u razmjenama, a servis mora nekad stati.
Tomahawk11 wrote:Da ima nacionalno (one)svjestenih, ima. I s jedne i s druge strane. Sigurno da ima onih koji navijaju protiv Novaka ili za Rogera zato sto je Novak Srbin.
Ima i onih koji navijaju protiv Rogera jer za njega navijaju Bosanci/Bosnjaci. Sve je to malo apsurdno kad se pogleda sa strane.
Novak je sportista. Nije on kriv sto smo mi na Balkanu manje-vise ostecena roba, pa se uglavnom gleda kroz prizmu nacionalizma. Sport nije i nece biti operisan od toga, jer se tu posebni naboji stvaraju. Jbg, tako je kako je.
Pa evo ti uzmi primjer Rafe,sve je suprotno u odnosu na ovu situaciju sa federerom
Bar što se mene tiče a siguran sam da veliki broj Bošnjaka navija za španca
Veliki igrač,veliki šampion i veliki sportista a derao je Novaka ko budalu na šljaci i godinama sipao so na ranu zvanu RnG
Dobro, a zasto je to tako?
Zasto su varnice na korelaciji Roger - Novak, a nisu na Rafa - Novak?
jedno od brojnih crnogorskih - plemena -.
još uvjek traje tisućljetna rasprava - koje je bolje, ljepše, jače, pametnije, višLJe, i tako dalje, i tako dalje.
Tomahawk11 wrote:Da ima nacionalno (one)svjestenih, ima. I s jedne i s druge strane. Sigurno da ima onih koji navijaju protiv Novaka ili za Rogera zato sto je Novak Srbin.
Ima i onih koji navijaju protiv Rogera jer za njega navijaju Bosanci/Bosnjaci. Sve je to malo apsurdno kad se pogleda sa strane.
Novak je sportista. Nije on kriv sto smo mi na Balkanu manje-vise ostecena roba, pa se uglavnom gleda kroz prizmu nacionalizma. Sport nije i nece biti operisan od toga, jer se tu posebni naboji stvaraju. Jbg, tako je kako je.
Pa evo ti uzmi primjer Rafe,sve je suprotno u odnosu na ovu situaciju sa federerom
Bar što se mene tiče a siguran sam da veliki broj Bošnjaka navija za španca
Veliki igrač,veliki šampion i veliki sportista a derao je Novaka ko budalu na šljaci i godinama sipao so na ranu zvanu RnG
Dobro, a zasto je to tako?
Zasto su varnice na korelaciji Roger - Novak, a nisu na Rafa - Novak?
Licno,sto se mene tice varnice su vece jer je Rafa,bar po meni,mnogo veci sportista od Rodzera.Rece jedan obican Englez za Rodzera da je veliki teniser ali izuzetno los gubitnik.Pogledaj izjave kada Rafa izgubi a pogledaj izjave kada izgubi Rodzer(ne protiv Novaka).Rafa u principu cestita,kaze da je protivnik bio bolji a kod Rodzera uvek ima ali...
Juce si pisao o malicioznosti sa "nase"strane sto ga Novak nije rasturio i u trecem setu.Seti se prstica na RG od strane Rodzera.To po meni nije nikako sportski a pogotovo godspodski.
Na kraju krajeva,jos pre pojave Novaka uvek sam navijao za Rafu.Prica o Srbima,Bosnjacima(za sada nema Hrvata)je budalastinja.
majke mi, tačno je kenjac u pravu...više se ne treba raspravljati, a priori je - novak pobjednik u svakom meču.
jbt, ko da vas ne znam 6 godina, i ko da ste juče počeli pratiti tenis...jeste on favorit u svakom meču, ali da svaki dobije još u taksiju na putu do rl arene - teško.