Pariz
-
Hakiz
#652 Re: Pariz
Ne brini, doći će to u i bosanskohercegovačke tramvaje, autobuse, kina, pozorišta, pijace itd.Honda Hondas wrote:mogao je bilo ko od nas biti u Parizu sa zenom i porodicom danas...
Last edited by Hakiz on 14/11/2015 02:48, edited 1 time in total.
- Leons
#653 Re: Pariz
Dolaze ba zbog socijalevrbas1979 wrote:Ne dolaze izbjeglice u Evropu zbog dragosti i želje nego zbog patnje, muke, strahota i zla... Jadni i bolesni su ti komentariHonda Hondas wrote:A koliko ce ih jos umrijeti od povreda po bolnicama, ako ne bude izaslo na vise od 300 mrtvih, eto vidjet ces.O'zone wrote:CNN najmanje 153 poginulih
Ove izbjeglce treba otjerati iz Evrope. nek idu u Kinu i traze azil tamo.. mamu im
Treba im UN konvencijama garantovati sigurnost i zastitu od progona po svim mogucim osnovama, a zapita li se iko ko ce nama garantovati sigurnost da se tamo neki bradonja nece raznijeti spominjujuci Allaha i ISIL??
mogao je bilo ko od nas biti u Parizu sa zenom i porodicom danas...
- insomnia78
#654 Re: Pariz
Ako se potvrdi samoubilacki napad na stadionu (kaze sef policije da ne moze jos 100% tvrditi)bice to prvi takav na francuskom tlu
- House
#655 Re: Pariz
al kaida 100%
isil bi davnih dana preuzeo odgovornost
Last edited by House on 14/11/2015 02:53, edited 1 time in total.
-
LSD
#656 Re: Pariz
on zna u broj koliko je došlo zadojenih teroristaHonda Hondas wrote: DA DA DA, prva sigurna zemlja u kojoj nije rat, je Turska. ali haman svi oni zele u Njemacku. Niko ne zeli ostati u Grckoj, Hrvatskoj, ili Sloveniji.. svi bi u Njemacku.. ne sporim ja da je u Siriji jebena situacija,,, ali nesto sumnjam da svi oni dolaze u Evropu jer zele zastitu koju im kao Turska ne moze pruziti... a sa izbjeglicama je doslo 50 hiljada zadojenih terorista koji zeli unistiti krscansku evropu...
a preko izbjeglica im je najlaske se ubaciti na tlo Europe
riga mi se od ovakvih likova
Last edited by LSD on 14/11/2015 02:53, edited 1 time in total.
- House
#657 Re: Pariz
honda na prste broj'o zadojene teroristeLSD wrote:on zna u broj koliko je došlo zadojenih teroristaHonda Hondas wrote: DA DA DA, prva sigurna zemlja u kojoj nije rat, je Turska. ali haman svi oni zele u Njemacku. Niko ne zeli ostati u Grckoj, Hrvatskoj, ili Sloveniji.. svi bi u Njemacku.. ne sporim ja da je u Siriji jebena situacija,,, ali nesto sumnjam da svi oni dolaze u Evropu jer zele zastitu koju im kao Turska ne moze pruziti... a sa izbjeglicama je doslo 50 hiljada zadojenih terorista koji zeli unistiti krscansku evropu...
a preko izbjeglica im je najlaske se ubaciti na tlo Europe![]()
forumski defender krscanske evrope
![]()
![]()
-
Honda Hondas
#659 Re: Pariz
Tebi je mozda krivo sto sam ja mozda katolik.LSD wrote:on zna u broj koliko je došlo zadojenih teroristaHonda Hondas wrote: DA DA DA, prva sigurna zemlja u kojoj nije rat, je Turska. ali haman svi oni zele u Njemacku. Niko ne zeli ostati u Grckoj, Hrvatskoj, ili Sloveniji.. svi bi u Njemacku.. ne sporim ja da je u Siriji jebena situacija,,, ali nesto sumnjam da svi oni dolaze u Evropu jer zele zastitu koju im kao Turska ne moze pruziti... a sa izbjeglicama je doslo 50 hiljada zadojenih terorista koji zeli unistiti krscansku evropu...
![]()
![]()
Bilo kako bilo, otjerati ih sto prije iz Evrope, nikad se nece integrirati niti prihvati tekovine koje su generacije prije nas gradile, to su barbari, kreteni , niza rasa, uhljupi.. Nek idu u pustinju, i nek se svi kolektivno ukopaju u pijesak..
-
asker
#660 Re: Pariz
A ti ces ujutro u Banovice...Honda Hondas wrote: Bilo kako bilo, otjerati ih sto prije iz Evrope, nikad se nece integrirati niti prihvati tekovine koje su generacije prije nas gradile, to su barbari, kreteni , niza rasa, uhljupi.. Nek idu u pustinju, i nek se svi kolektivno ukopaju u pijesak..
-
LSD
#661 Re: Pariz
eki niža rasaHonda Hondas wrote:Tebi je mozda krivo sto sam ja mozda katolik.LSD wrote:on zna u broj koliko je došlo zadojenih teroristaHonda Hondas wrote: DA DA DA, prva sigurna zemlja u kojoj nije rat, je Turska. ali haman svi oni zele u Njemacku. Niko ne zeli ostati u Grckoj, Hrvatskoj, ili Sloveniji.. svi bi u Njemacku.. ne sporim ja da je u Siriji jebena situacija,,, ali nesto sumnjam da svi oni dolaze u Evropu jer zele zastitu koju im kao Turska ne moze pruziti... a sa izbjeglicama je doslo 50 hiljada zadojenih terorista koji zeli unistiti krscansku evropu...
![]()
![]()
riga mi se od ovakvih likovaToliko si uskogrudan ko ulice na Vratniku, jbre.. Bilo kako bilo, kad se nema sta kvalitetno reci, onda se podbada i bacaju se lose nekvalitetni komentari u cilj da se zamaskira vlastita glupost.
Bilo kako bilo, otjerati ih sto prije iz Evrope, nikad se nece integrirati niti prihvati tekovine koje su generacije prije nas gradile, to su barbari, kreteni , niza rasa, uhljupi.. Nek idu u pustinju, i nek se svi kolektivno ukopaju u pijesak..
postali smo sad i rasisti, jelde...fino je to od tebe, katolice
Last edited by LSD on 14/11/2015 03:06, edited 1 time in total.
-
teodolit
#662 Re: Pariz
Gadljivi su mi ovi koji prebacuju odgovornost na kršćane, zapad, amerikance i koga sve ne.....a radi se o unutarmuslimanskom sukobu. U Siriji je cijelu stvar zakuhala s jedne strane Saudijska Arabija za koju posao odrađuju Amerikanci a s druge strane Iran.
Ne zaboravite da je Europa u prošlom stoljeću bez pardona potamanila 70 000 000 vlastitih građana, da su se najkrvaviji i najbestijalnbiji sukobi na planeti vodili upravo između europljana. MMI možda se trenutno doima mlitavom, ali kad se jednom pokrene to će onda biti krvoproliće.....a bogmeč, na prvoj liniji je Bosna.
Zato bi bilo dobro da neki smanje doživljaj trijumfalizma
Ne zaboravite da je Europa u prošlom stoljeću bez pardona potamanila 70 000 000 vlastitih građana, da su se najkrvaviji i najbestijalnbiji sukobi na planeti vodili upravo između europljana. MMI možda se trenutno doima mlitavom, ali kad se jednom pokrene to će onda biti krvoproliće.....a bogmeč, na prvoj liniji je Bosna.
Zato bi bilo dobro da neki smanje doživljaj trijumfalizma
-
Honda Hondas
#663 Re: Pariz
Sjetili se da poslije 4 godine rata u Siriji, odjednom sad nahrle u Evropu, a ISIL postoji već 3 godine i sad kao lafo ugroženi.. treba im protekcija i zaštita od progona, a gledaj Šta se desava. . . Hajmo iseliti čitavu Siriju i Irak i naseliti ih u Njemačku...asker wrote:A ti ces ujutro u Banovice...Honda Hondas wrote: Bilo kako bilo, otjerati ih sto prije iz Evrope, nikad se nece integrirati niti prihvati tekovine koje su generacije prije nas gradile, to su barbari, kreteni , niza rasa, uhljupi.. Nek idu u pustinju, i nek se svi kolektivno ukopaju u pijesak..
- Bloo
- Globalna šefica
#664 Re: Pariz
Mislim da je vrijeme i da mi ateisti krenemo dizat kjude u zrak 
-
sha_ba
#665 Re: Pariz
Off topic
Ili napraviti Siriju i Palestinu u Evropi da bi se kao bilo pravedno
Al nije tema.... Izginuše djeca nečija veceras a nekima srca ko trebevic
FUJ
Ili napraviti Siriju i Palestinu u Evropi da bi se kao bilo pravedno
Al nije tema.... Izginuše djeca nečija veceras a nekima srca ko trebevic
FUJ
-
sha_ba
#666 Re: Pariz
Jok ba, ima bobaBloo wrote:Mislim da je vrijeme i da mi ateisti krenemo dizat kjude u zrak
- MMM1977
#667 Re: Pariz
Đesi Viktore Orbane. Tvoji stavovi su izvorni fašizam ali to već i sam znaš, ne bih nesto da ti objašnjavam jer po defaultu vi fašisti sve znate najbolje.Honda Hondas wrote:Tebi je mozda krivo sto sam ja mozda katolik.LSD wrote:on zna u broj koliko je došlo zadojenih teroristaHonda Hondas wrote: DA DA DA, prva sigurna zemlja u kojoj nije rat, je Turska. ali haman svi oni zele u Njemacku. Niko ne zeli ostati u Grckoj, Hrvatskoj, ili Sloveniji.. svi bi u Njemacku.. ne sporim ja da je u Siriji jebena situacija,,, ali nesto sumnjam da svi oni dolaze u Evropu jer zele zastitu koju im kao Turska ne moze pruziti... a sa izbjeglicama je doslo 50 hiljada zadojenih terorista koji zeli unistiti krscansku evropu...
![]()
![]()
riga mi se od ovakvih likovaToliko si uskogrudan ko ulice na Vratniku, jbre.. Bilo kako bilo, kad se nema sta kvalitetno reci, onda se podbada i bacaju se lose nekvalitetni komentari u cilj da se zamaskira vlastita glupost.
Možeš li mi samo objasniti kakve veze imaju izbjeglice / azilanti sa ovim danas? Jer pazi, ako nekog osuđuješ za nešto što bi taj neko mogao da uradi, onda ti rušiš tekovine te kršćanske evrope vise od bilo kog azilanta.
Dalje onda Srbi mogu reći da treba pobiti sve Hrvate da ne bi neko ponovio Jasenovac. Muslimani Srbe za Srebrenicu, itd. Jasna ti je analogija?
Evropa mora naći nacin da integrise ove ljude ili neka ih vrati kada se rat zavrsi. Ali ta Evropa prebacuje problem sa jedne na drugu zemlju, tradicionalno se ne snalazi. A izbjeglice nisu hrlile u Evropu iz Turske sve dok ih Merkel nije lijepo pozvala.
Smrt fašizmu!
- Bloo
- Globalna šefica
#668 Re: Pariz
Dasha_ba wrote:Off topic
Ili napraviti Siriju i Palestinu u Evropi da bi se kao bilo pravedno![]()
Al nije tema.... Izginuše djeca nečija veceras a nekima srca ko trebevic![]()
FUJ
Najlakse nam je to razlagati na ove one njihove nase itd. Dok sjedimo u kucama
Poginuli su ljudi, ne brojevi
-
teodolit
#669 Re: Pariz
sha_ba wrote:Off topic
Ili napraviti Siriju i Palestinu u Evropi da bi se kao bilo pravedno![]()
Al nije tema.... Izginuše djeca nečija veceras a nekima srca ko trebevic![]()
FUJ
A kaj je Bosna nego europska palestina....
- Bloo
- Globalna šefica
#670 Re: Pariz
Sloboda Erdoganu!MMM1977 wrote: Smrt fašizmu!
- TheWatcher
#671 Re: Pariz
House wrote:al kaida 100%
u cemu je razlika
- maraccana
#672 Re: Pariz
"Svima onima koji su svjedočili ovim groznim prizorima kažem da ćemo povesti rat koji će biti nemilosrdan." - kazao je na mjestu masakra predsjednik Hollande
-
sha_ba
#673 Re: Pariz
Kome se gine znate dje trebate... Gonite i ne vraćajte se, obavezno braću i sestre vodite, i zaboravite nas. Bolesnici
- MMM1977
#674 Re: Pariz
Dobro zvuciBloo wrote:Sloboda Erdoganu!MMM1977 wrote: Smrt fašizmu!
-
teodolit
#675 Re: Pariz
MMM1977 wrote:Đesi Viktore Orbane. Tvoji stavovi su izvorni fašizam ali to već i sam znaš, ne bih nesto da ti objašnjavam jer po defaultu vi fašisti sve znate najbolje.Honda Hondas wrote:Tebi je mozda krivo sto sam ja mozda katolik.LSD wrote:
on zna u broj koliko je došlo zadojenih terorista![]()
![]()
![]()
Možeš li mi samo objasniti kakve veze imaju izbjeglice / azilanti sa ovim danas? Jer pazi, ako nekog osuđuješ za nešto što bi taj neko mogao da uradi, onda ti rušiš tekovine te kršćanske evrope vise od bilo kog azilanta.
Dalje onda Srbi mogu reći da treba pobiti sve Hrvate da ne bi neko ponovio Jasenovac. Muslimani Srbe za Srebrenicu, itd. Jasna ti je analogija?
Evropa mora naći nacin da integrise ove ljude ili neka ih vrati kada se rat zavrsi. Ali ta Evropa prebacuje problem sa jedne na drugu zemlju, tradicionalno se ne snalazi. A izbjeglice nisu hrlile u Evropu iz Turske sve dok ih Merkel nije lijepo pozvala.
Smrt fašizmu!
Opa sad je Orban fašist, zato kaj ne da na sebe i svoje. Kako je ta definicija fašizma rastezljiva....sve što nije po mome i zarad moje guzice je fašizam. Ma nemoj.
Rat u Siriji je sirijski problem, i neka ga uzvole sami rješiti a ne da bježe i sa sobom donose svoje probleme. Ali ne, njima državom drmaju Ameri, Rusi, Iranci, Židovi, Arapi i tko sve ne, a oni bi u Njemačku, živjeli od socijalne pomoći.....pa brani svoju državu ako ti je stalo do nje, ako nije tko te j***