Koje djevojke treba zaobilaziti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ovo_mi_je_nick
#651 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Kažu da je friendzone rezerva za slučajeve kad sve ostale prilike propadnu 
- MarlboroGold
#652 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Mogu i žene biti friendzoniranetriconja wrote: Hani ba, frednzonirana il frendzonirala?
Kako ovaj izraz glupo zvuči
- triconja
#653 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Pa na to mislis, ja mislio na onomdrugoMarlboroGold wrote:Mogu i žene biti friendzoniranetriconja wrote: Hani ba, frednzonirana il frendzonirala?
Kako ovaj izraz glupo zvuči
- Boemica
#654 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Xavier1 wrote:Istina da ne mozes biti 100% siguran nikada. Ali kad vise vremena provedes sa nekom osobom mozes zakljuciti odredjene stvari. Posmatras ponasanje i razmisljanje.cendlerbing wrote:Kako praviš razliku? Pitaš je je li tetovirana?
Isto tako možžeš više vremena i razgovora provesti sa nekim ko ima tetovaže pa tek onda zaključivati određene stvari, koje ti zaključuješ na prvu.
Da se razumijemo, nemam tetovaža, ni pirsinga (osim onih u ušima), ali rekoh ti ja, a i kiseljak ti je fino napisao, živiš još uvijek u svijetu fantazija.
- superiska
#655 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Slažem seTomahawk11 wrote:Bolje bi bilo i za tebe da nisi vratio. Da si ko gospodin ipak otišao na tu kafu ili šta je već bilo.
Poslije bi se bolje osjećao i ti sam. Ovako, pokazao si da još nisi zreo čovjek (koliko god godina da imaš) i da neke bubice nisi istjerao.
Privremeno, ti si imao neku satisfakciju i šejtan/đavo u tebi je dobio dozu, ali...da li želiš živjeti s zlobom i gledati druge oko sebe na taj način?!
Plus, tim potezom si dokazao i sebi i njoj da te još uvijek boli i da si slab, kao i to da nisi nikada prebolio tu njenu izradu
OMG
- triconja
#656 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Znaci zato se glasa za sda, jer ako se ne glasa znaci da nikad nismo preboljeli sda. Oj svih mi ima da sve sda zaokruzim

- Boemica
#657 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Najveća je šega što je on uvjeren da je dostigao vrhunac promišljanja i da smo mi svi ukrivu, al' on zna da je upravu i on zna da mi znamo da je on upravuKIseljak12 wrote:Imas razmisljanje srednjoskolca, bez obzira na godine. Sve sto pises odaje ogromno neiskustvo. Vec ti je neko rekao da zivis u svom svijetu, odvojen od realnosti.
Vjerovatno i nemas neko veliko licno zivotno iskustvo, a stariji iz tvoje okoline ne te ne smatraju dovoljno zrelim da s tobom podijele neke zivotne price koje se ne pricaju djeci i svakome.
Nastavi da zivis u svojim uvjerenjima, kojima ne stetis nikome osim mozda u nekom slucaju samom sebi, ukljucujuci uvjerenje da su zene s pirsingom/tetovazom nenormalne i sl.
Po samoj definiciji rijeci "normala", jesu nenormalne, ali je takodjer npr. normalno visiti na shishi i u kladionici - po samoj definiciji rijeci. S vremenom se razne drustvene norme mijenjaju, tako da u neka drevna vremena su uglavnom mornari i zatvorenici bili tetovirani, pa onda oni koji su sluzili vojsku, dok to nije preslo u mainstream.
Dovodjenje u vezu tetovaza i nekog problematicnog karaktera je nekada mozda i imalo smisla, dok danas ta veza sve vise blijedi (zavisno od prodiranja zapadnjackih trendova u odredjenu kulturu).
Nekada davno, pa do rijetkih zivih danas, djevojke u BiH su se tetovirale "da ih ne bi Turci ukrali", sto je mozda i bio originalni motiv, a s vremenom, kad Turaka odavno vec nije bilo, je to postalo etnicko obiljezje, poznato samo kod nas.
Vjerovatno su i te zene nenormalne, ko ih jebe, treba ih zaobilaziti.
- annoy
#658 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Mislim da je za zenu i bolje sto se nije pojaviosuperiska wrote:Slažem seTomahawk11 wrote:Bolje bi bilo i za tebe da nisi vratio. Da si ko gospodin ipak otišao na tu kafu ili šta je već bilo.
Poslije bi se bolje osjećao i ti sam. Ovako, pokazao si da još nisi zreo čovjek (koliko god godina da imaš) i da neke bubice nisi istjerao.
Privremeno, ti si imao neku satisfakciju i šejtan/đavo u tebi je dobio dozu, ali...da li želiš živjeti s zlobom i gledati druge oko sebe na taj način?!![]()
Plus, tim potezom si dokazao i sebi i njoj da te još uvijek boli i da si slab, kao i to da nisi nikada prebolio tu njenu izradu(nakon 10 godina!!
)
OMG
- Xavier1
#659 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Pustite covjeka. Dok je njemu to ostalo urezano u sjecanje toliko godina znaci da ga je dobro zaboljelo bilo. Neka je dobio barem neku satisfakciju sada. 
- superiska
#660 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Pa znaš šta...ako je ona fkt plakala što se nije pojavio....Hazime, imamo bingo!annoy wrote:Mislim da je za zenu i bolje sto se nije pojaviosuperiska wrote:Slažem seTomahawk11 wrote:Bolje bi bilo i za tebe da nisi vratio. Da si ko gospodin ipak otišao na tu kafu ili šta je već bilo.
Privremeno, ti si imao neku satisfakciju i šejtan/đavo u tebi je dobio dozu, ali...da li želiš živjeti s zlobom i gledati druge oko sebe na taj način?!![]()
Plus, tim potezom si dokazao i sebi i njoj da te još uvijek boli i da si slab, kao i to da nisi nikada prebolio tu njenu izradu(nakon 10 godina!!
)
OMG
- triconja
#661 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Kako ono nub nub kae gotdajmn

- MarlboroGold
#662 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Nazire li se konačan broj tvojih autogolova?Xavier1 wrote:Pustite covjeka. Dok je njemu to ostalo urezano u sjecanje toliko godina znaci da ga je dobro zaboljelo bilo. Neka je dobio barem neku satisfakciju sada.
- triconja
#663 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Ne zna ni dje supaljMarlboroGold wrote:Nazire li se konačan broj tvojih autogolova?Xavier1 wrote:Pustite covjeka. Dok je njemu to ostalo urezano u sjecanje toliko godina znaci da ga je dobro zaboljelo bilo. Neka je dobio barem neku satisfakciju sada.
- Boemica
#664 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Prvi put sam tu izreku čula na poslu.triconja wrote:Ne zna ni dje supaljMarlboroGold wrote:Nazire li se konačan broj tvojih autogolova?Xavier1 wrote:Pustite covjeka. Dok je njemu to ostalo urezano u sjecanje toliko godina znaci da ga je dobro zaboljelo bilo. Neka je dobio barem neku satisfakciju sada.
Kolegica uvalila tonu nekog nakita kinezima i ne znam kako oni je premuntaju da im da popust (lupam 15%) i kad je upakovala, naplatila i kad su otišli, skontala da im je dala 350KM popusta.
Dva sata nakon, pričamo, ja, ona i Fudo (
- Reko Amra, je l' to ti majke ti još sabiraš dva broja u glavi? Kaže Fudo:
- Ma pusti Amru, ona ne zna s' koje strane je šuplja.
Kad se nisam zavalila sa stolice od šege.
- MarlboroGold
#665 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Ima i ona proširena - pokupio svu pamet svijeta a ne zna odakle je šupalj.
- triconja
#666 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
EeeBoemica wrote:Prvi put sam tu izreku čula na poslu.
Kolegica uvalila tonu nekog nakita kinezima i ne znam kako oni je premuntaju da im da popust (lupam 15%) i kad je upakovala, naplatila i kad su otišli, skontala da im je dala 350KM popusta.
Dva sata nakon, pričamo, ja, ona i Fudo (nije 387 ovaj je sandžaklija), a ona sve zamišljena:
- Reko Amra, je l' to ti majke ti još sabiraš dva broja u glavi? Kaže Fudo:
- Ma pusti Amru, ona ne zna s' koje strane je šuplja.
Kad se nisam zavalila sa stolice od šege.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#667 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
u čemu je problemannoy wrote:Dvije stvariovo_mi_je_nick wrote:Zaobilaziti one koje su vas do 25. zaobilazile. Poslije kad se skontaju gdje su šta su, na njihovu žalost, zaobilaze oni, koje su one zaobilazile ranije.
Zove mene na kafu i šetnju po gradu "poznanica" koju sam ja prije 10 godina zvao, bario, pozivao na kafe, kave, kahfve. Ma nema šanse, ako ti odgovori na sms u to vrijeme nakon 4 dana da je bila zauzeta budi zadovoljan. Pristane na kafu oko podne, ti se nadaš i onda na prije pola sata prije nego trebaš krenuti napiše ti kako otkazuje jer mora drugarici na rođendan. Pa gdje ćeš veću traumu sa 21 godinu.
Došlo vrijeme da njoj otkažem ali gledajući je preko puta, na dogovorenom mjestu, jer mi ima drugar "rođendan", za koji sam tek sad saznao. Te suze njene su mi draže sada nego možda taj njen eventualni pristanak u to vrijeme.
1. Ona je plakala sto se nisi pojavio?![]()
2. Stvarno si se isao osvecivati sto te neka odjebala jednom prije 10 godina?
ljudi su to opjevali već
- Ommadawn
#668 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Imam drugarice koje su tetovirane/imaju piercing ili oboje.Xavier1 wrote:Kakvim razmisljanjem? Vjerovatno imas sestru/djevojku/drugaricu takvu pa si se nasao uvrijedjenim.Ommadawn wrote:Pazi ti dečko da ti te “nenormalne”, kako ih sam kategorišeš, ne budeš morao plaćati da ti daju malo piĆke. Sa takvim razmišljanjem one “normalne” će tebe još dugo vremena izbjegavati.Xavier1 wrote:Zaobilaziti one sto imaju tetovaze i pirsinge. Normalno zensko to ne stavlja na sebe.
Imao sam djevojku koja je bila tetovirana.
Imao sam djevojku koja je imala piercing.
Ja se licno nisam nasao uvrijedjenim.
- Ramzess Veliki
#669 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Oko mene svi tetovirani. 
- pizarro
#670 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
npr. simbol za beskonacnost?cendlerbing wrote:Nemam nijednu ali su mi lijepe one sitne i sa značenjem.pizarro wrote:da to nisi mozda nabacila kakvu tetovazicu, nesto isjetljivo reagujes na ovu temucendlerbing wrote:Kako praviš razliku? Pitaš je je li tetovirana?
-
ovo_mi_je_nick
#671 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
2. To je ta ista osoba koja je mene "odjebala" pa sad došla cica na kolica što se kažeannoy wrote:Dvije stvariovo_mi_je_nick wrote:Zaobilaziti one koje su vas do 25. zaobilazile. Poslije kad se skontaju gdje su šta su, na njihovu žalost, zaobilaze oni, koje su one zaobilazile ranije.
Zove mene na kafu i šetnju po gradu "poznanica" koju sam ja prije 10 godina zvao, bario, pozivao na kafe, kave, kahfve. Ma nema šanse, ako ti odgovori na sms u to vrijeme nakon 4 dana da je bila zauzeta budi zadovoljan. Pristane na kafu oko podne, ti se nadaš i onda na prije pola sata prije nego trebaš krenuti napiše ti kako otkazuje jer mora drugarici na rođendan. Pa gdje ćeš veću traumu sa 21 godinu.
Došlo vrijeme da njoj otkažem ali gledajući je preko puta, na dogovorenom mjestu, jer mi ima drugar "rođendan", za koji sam tek sad saznao. Te suze njene su mi draže sada nego možda taj njen eventualni pristanak u to vrijeme.
1. Ona je plakala sto se nisi pojavio?![]()
2. Stvarno si se isao osvecivati sto te neka odjebala jednom prije 10 godina?
-
ratomir
#672 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
one koje ne mozes preskocit :: 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#673 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
niš mi gluplje od tetovaža... pogotovo u mlađem dobu dok se još uvijek tražiš
- Boemica
#674 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Ako se budem nekad tetovirala, biće underboob tattoo

- pizarro
#675 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
samo ima smisla sebi istetovirati grb kluba za koji navijas, sve ostalo kad-tad ohladi.