EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Stargate Punk
#651 Re: BiH-IRSKA / IRSKA-BiH Euro 2016 baraz
Pa eto ovi iz Adidasa se ne trebaju muciti da na dizajniraju nove dresove. Nece nam trebati.
- Herr Flick
#652 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
It_is_a_Leclerc wrote:Ako im je to bilo dovoljno da ne izgube od Njemačke, dobiju SAD i remiziraju sa Engleskom u zadnjih godinu dana, a nama je naša "tehnika" dala poraze protiv Izraela, Kipra i tako tih, šta onda misliti... Evo, realno, pogledamo li rezultate u kvalifikacijama, ,mislim da je sve jasno.Herr Flick wrote:Pravis od smijesne Irske BrazilIt_is_a_Leclerc wrote:Tako je. Nije moglo gore. Mi Irsku ne možemo dobiti u Dublinu. To treba biti jasno. Možemo eventualno remizirati. Eventualno (jer im se vraća pola ekipe). U Zenici će isto biti neki gubavi remi. Sve u svemu, najgore je što ćemo vjerovatno ispasti na neki hudnjački način. na neku gol razliku i tako nešto...
Hej, Bošnjo da ima sreće. Pa jedino da mi imamo sreće..![]()
![]()
Ljudi jedino sto imaju je fizicka snaga i to je to,znas li da im se stil igre zasniva na nabijanju dugih lopti
![]()
Njemacka nikad gora,ljudi jedva Gruziju dobili,Englezi igrali protiv amatera u grupi
- p206
#653 Re: BiH-IRSKA / IRSKA-BiH Euro 2016 baraz
vrati se na HB forum odakle si i šljegoAlejaPirata wrote:KOZOJEBI protiv OVCOJEBA prognoza 0-1 uzvrat najmanje 3-0
- SkyLimit
#654 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Cim sam vidio onog celu znao da nece biti dobro, uvijek nam najgore izvuce, pa nece valjda on izvlaciti kuglice u narednih 20 godina, daj nekog drugog.
- insaneinthebrain
#655 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
blago vama, vi ne morate da brinete jer ste vec ispaliInvestmentSLO wrote:House wrote:InvestmentSLO wrote:Shane Long
Shane Long>Aguero
Šejni zabio švabama a Aguero nije mogao zato treba spaha pripazit malo bolje ne onako izpadat iz igre kad je Eminike prolazio ko tank.
- Idemedosumom
#656 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Irska sadaka protiv Njemačke
I nemojte Leclerca ozbiljno shvatati, isto je ovako negativan bio pred utakmice s Wales-om i Kiprom. Šta praznovjerje od čovjeka uradi
I nemojte Leclerca ozbiljno shvatati, isto je ovako negativan bio pred utakmice s Wales-om i Kiprom. Šta praznovjerje od čovjeka uradi
-
al-em
#657 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Bolji izbor od skandinavaca sigurno.
Po meni su sanse 50-50%
Po meni su sanse 50-50%
-
bull21
#658 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Vize + cijena karata = kasapljenje beha fanatikosa, legiona i ostalih.House wrote:ma bit će dosta naših navijača
nije gostovanje u Singapuru
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#659 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
e sada mi je laHknulo"Žrijeb nije loš za nas, jedino nije dobro to što revanš igramo u gostima. Međutim, sve u svemu, nije loše. Bolje je igrati protiv Irske, nego protiv Slovenije, Danske ili Norveške", izjavio je Sušić za portal Klix.ba.
-
bull21
#660 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Ma Franguz će nas sigurno gore pratiti, on skokne iz Pariza do Dublina za dvi marke. #đećemobeznjegajadnatimajkapici wrote:e sada mi je laHknulo"Žrijeb nije loš za nas, jedino nije dobro to što revanš igramo u gostima. Međutim, sve u svemu, nije loše. Bolje je igrati protiv Irske, nego protiv Slovenije, Danske ili Norveške", izjavio je Sušić za portal Klix.ba.
- House
#661 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Ubit će nas Wales u Zenici.Ljudi nisu izgubili od Belgije! halo ba!
bla,bla,bla...
bla,bla,bla...
-
bull21
#662 Re: BiH-IRSKA / IRSKA-BiH Euro 2016 baraz
Nisam ja kriv što ti se mama deklariše k'o koza.AlejaPirata wrote:KOZOJEBI protiv OVCOJEBA prognoza 0-1 uzvrat najmanje 3-0
- insaneinthebrain
- SaNsEo
#664 Re: BiH-IRSKA / IRSKA-BiH Euro 2016 baraz
"Žrijeb nije loš za nas, jedino nije dobro to što revanš igramo u gostima. Međutim, sve u svemu, nije loše. Bolje je igrati protiv Irske, nego protiv Slovenije, Danske ili Norveške", izjavio je Sušić za portal Klix.ba.
Sta smo se prepali jebote evo Pape rekao da smo dobili najboljeg moguceg protivnika, a to sto je Mesa mahao glavom kad je loptica izvucena jebes to
sta Mesa zna
Sta smo se prepali jebote evo Pape rekao da smo dobili najboljeg moguceg protivnika, a to sto je Mesa mahao glavom kad je loptica izvucena jebes to
-
snoopy_cb
#665 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Irska je poslije Norvezana najbolja opcija. Kakav je ovo strah od Iraca, pa ovako nije bilo ni protiv Portugala. Trkacki su bolji, ali sve ostalo je na nasoj strani. Ubijedjen sam da ovo prolazimo, zatvorit ce Mesa prilaze golu. Oni su poprilicno limitirana ekipa naprijed, biti imaju kreaciju naprijed, biti napad koji CE sam sebi stvoriti sanse.
- insaneinthebrain
-
bosanska senzacija
#667 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Imaju i oni svoje Leclerce:
Worst possible draw in my view. Technically gifted team who've been knocking on the door of the top table for a while now. Pjanic is an incredible playmaker who'll run the show and they've no shortage of other talent.
Samo što se ja više slažem sa njihovim nego sa našim.
Worst possible draw in my view. Technically gifted team who've been knocking on the door of the top table for a while now. Pjanic is an incredible playmaker who'll run the show and they've no shortage of other talent.
Samo što se ja više slažem sa njihovim nego sa našim.
- Herr Flick
#669 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Individualno kvalitetu mi imamo,oni su fizicki i trkacki dosta jacitako da na tome treba poradit do tekme
-
vade_mecum
#670 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Koga ugrize zmija i sljepica se bojisnoopy_cb wrote: Kakav je ovo strah od Iraca, pa ovako nije bilo ni protiv Portugala.
- It_is_a_Leclerc
#672 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Ma džaba vi prozivate. Praznovjerje, ovo-ono... Irska je iskusnija i sa boljim rezultatima u zadnje vrijeme. Drugu igraju na svom terenu kada im se vraćaju najvažniji igrači. Mi prvu, u kojoj ne bismo smjeli gol primiti, igramo sa četiri najvažnija igrača pred suspenzijom.. I plus - dok ih sudije malo refundiraju za onu Henryevu ruku, taman smo tu.
0:0 u Zenici
1:0 u Dublini
0:0 u Zenici
1:0 u Dublini
-
InvestmentSLO
#673 Re: BiH-IRSKA / IRSKA-BiH Euro 2016 baraz
GK David Forde Millwall
GK Darren Randolph West Ham United
GK Rob Elliot Newcastle United
DF John O'Shea Sunderland
DF Paul McShane Reading
DF Séamus Coleman Everton
DF Stephen Ward Burnley
DF Marc Wilson Stoke City
DF Richard Keogh Derby County
DF Alex Pearce Derby County
DF Cyrus Christie Derby County
MF Aiden McGeady Everton
MF Glenn Whelan Stoke City
MF James McCarthy Everton
MF James McClean West Bromwich Albion
MF Wes Hoolahan Norwich City
MF Darron Gibson Everton
MF Robbie Brady Norwich City
MF Jeff Hendrick Derby County
MF David Meyler Hull City
MF Eunan O'Kane Bournemouth
MF Alan Judge Brentford
FW Robbie Keane (Captain) LA Galaxy
FW Kevin Doyle Colorado Rapids
FW Shane Long Southampton
FW Jonathan Walters Stoke City
FW Daryl Murphy Ipswich Town
FW David McGoldrick Ipswich Town
GK Darren Randolph West Ham United
GK Rob Elliot Newcastle United
DF John O'Shea Sunderland
DF Paul McShane Reading
DF Séamus Coleman Everton
DF Stephen Ward Burnley
DF Marc Wilson Stoke City
DF Richard Keogh Derby County
DF Alex Pearce Derby County
DF Cyrus Christie Derby County
MF Aiden McGeady Everton
MF Glenn Whelan Stoke City
MF James McCarthy Everton
MF James McClean West Bromwich Albion
MF Wes Hoolahan Norwich City
MF Darron Gibson Everton
MF Robbie Brady Norwich City
MF Jeff Hendrick Derby County
MF David Meyler Hull City
MF Eunan O'Kane Bournemouth
MF Alan Judge Brentford
FW Robbie Keane (Captain) LA Galaxy
FW Kevin Doyle Colorado Rapids
FW Shane Long Southampton
FW Jonathan Walters Stoke City
FW Daryl Murphy Ipswich Town
FW David McGoldrick Ipswich Town
- insaneinthebrain
#675 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
samo da nam sudija ne ujebe ove dvije tekme, a na terenu se moze uraditi dosta. posebno ako svi budu fiziciki zdravi i spremni