Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Locked
GeeTnT

#651 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by GeeTnT »

hrasno38 wrote: E vidis upravo sam ovakav i tekst ocekivao od jednog nadobudnog balavca i nekoga koga su ucili da je "u jedinstvu spas". Ja bih se odmah 92 godine roknuo da se cekao da me organizuje SDA i roknuo bi se sad 2015 kad bi izjavio da su ovu drzavu odbranili SDA i Alija. Aliju za razliku od Bakira po nekim stvarima cijenim a SDA su termiti BH drustva i treba ih tretirati kao zohare mada izuzetaka naravno ima. Za razliko od tvog Alije, Bakira koji su svoje guzove krili 92 u Trezoru Narodne banke Komisc i ja smo izasli pred puske cetnika, Belih Orlova, Vojske RS-a i JNA......za to vruijeme takvi minderasi kao ti su cuvali centralu SDA....da ne pobjegne.......ajd sad razligu
Hrasno38...nisi ti rova vidio draga duso. Ponavljam, sve sto o ratu znas je sa servera i urezanih rijeci ljudi poput pipija i drugih boraca koji su se odvazili da napisu koji red o svom ratnom pohodu.

Komsic i ti.... :lol: :lol: hajde ba nemoj me zajebavat....tj AJD nemoj raju zajebavat.

Vidis, za razliku od tebe koji nisi u stanju bio da dvogled nosas (nisi imo kila) ja sam do linije ratista pod punom opremom znao putovat i po 5 sati (gradacac, brcko) a obliznja brda (humci, nahijevci) upoznas kao svoj dzep.... Na Hadzijinoj kosi (srbi kazu Adzina kosa) sam imao direktan susret sa tenkovskim gusjenicnim platnom...i osta se ziv.

Dalja tvoja rasprava moze samo dovest do eskalacije srednjoskolaca i rezultirat dojavom o bombi postavljenoj u zbornici...za to ste pravi diverzanti...
HAVANA

#652 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by HAVANA »

Ja odo na ljubav i sex.A vi kako hocete. :-)
U stvari lazem,odo krug sauna,bazen,fitnes...da iznojim budalastine sto nakupih na forumu danas.
Last edited by HAVANA on 19/08/2015 17:54, edited 1 time in total.
Patriotska_Liga

#653 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Patriotska_Liga »

HAVANA wrote: Ok.Samo nacin pisanja mnogih na ovoj temi mi ne daje utisak zrele i sobom zadovoljne osobe.Previse je nekog bijesa,nerazumijevanja tudjeg stava...Sta ocekujes da ti napise neko ko je krvario za ovu zemlju kad mu napises cedo,salonac...nego da te posalje u tri picke materine? Ti mislis nekom ceif bio nosat ljiljane na ramenu i skupljat dijelove tijela najboljih prijatelja,nekom ceif voltaren doruckovat i danas poslije 22 godine? Treba i dijete da mi isto snadje? Rat nije rjesenje,mrznja nije rjesenje.Ucite,radite,druzite se,zaobidjite prepreke...Sve je bolje od rata.
Očekujem da neko ko je (valjda) krvario za ovu zemlju ne govori drugima kako je pogrešno nositi zastavu RBiH na proslavi titule koju je osvojila BiH.
hrasno38 wrote: NIJE TACNO!!!! Nemoj pisati onako kako ti odgovara nego pisi istinu vjeruj mi nije bolno. Niko ovdje nije spomenuo zastavu kako ti kazes RBiH tj zastavu sa ljiljanima negio zastavu sa ljiljanima na kojopj je pisalo ARMIJA BIH!!!! Meni zastava sa ljiljanima nikada nije i nece biti problem jer znam sta ljudi osjecaju za nju ali bilo koja ratna zastava je cista provokacija dolazila sa bilo koje strane.
Imas kazes finish godina a sluzis se neistinama i odmah spadas u klasu forumasa koji izgledaaju smjesni za komunikaciju. Tako da si od sada i ti na topj listi iako ti pise na avataru @Patriotska_liga koju je osnovao Sefer Halilovic inace komandant za kojeg sam do neki dan govorio da je bio jedini pravi u stvari i jeste ostao takav komandant ali je kao covjek zajedno sa svojim sinom postao prava nula. 20 godina nekoga optuzujes da ti je ubio suprugu u isto vrijeme i majku a onda sa njim ulazis u kolaciju radi fotelja.
Puno to0ga i ti imas jos da ucis pa sjedi ne moras kupovati knjige virtualni svijet je pred tobom!!
Ma ti si obični šarlatan i generalno jedan neodgojeni jugocentrični fanatik koji laže i izmišlja. Nije tačno da se govori o zastavi ARBiH nego o zastavi RBiH, vrlo dobro čitam latinicu pa ti to mogu pouzdano reći. Znači nemoj da tu prosipaš šuplju i da relativizuješ nego čitaj šta se piše po temi. Niko živ nije spomenuo zastavu Armije.
detroit-mercy

#654 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by detroit-mercy »

Bosanski_kralj wrote:Činjenica je da oni kojima smetaju ljiljani, smeta i trenutna državna zastava.

Ako je uslov da neko navija za nas, da neko igra za nas to da se odreknemo ljiljana, onda neka hvala, neka oni navijaju i igraju za koga hoće.

Sutra nećemo smiti obilježiti Srebrenicu i to mnogima smeta, nećemo smiti spomenuti Nanića i on mnogima smeta, neću smiti ići u džamiju i to nekima smeta..

Jednostavno neki se moraju naučiti toleranciji i poštovati tuđe (koje je i njihovo, al et).
Mislim da fulas poentu, jer covjek fino pita sta da su drugi momci izasli ogrnuti srpskim ili hrvatskim zastava pred 50 hiljada, da li bi slijedile ovacije ili mozda nesto drugo.
Jebig, mi nismo ni Srbija ni Hrvatska, mi smo jako kompleksno drustvo, ja u klin ti u plocu nas nece daleko odvesti.
Fudo387

#655 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Fudo387 »

HAVANA wrote:Ja odo na ljubav i sex.A vi kako hocete. :-)
Sta's tamo? :lol:
Haj javi ako sta naleti. :mrgreen:
detroit-mercy

#656 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by detroit-mercy »

GeeTnT wrote:
hrasno38 wrote: E vidis upravo sam ovakav i tekst ocekivao od jednog nadobudnog balavca i nekoga koga su ucili da je "u jedinstvu spas". Ja bih se odmah 92 godine roknuo da se cekao da me organizuje SDA i roknuo bi se sad 2015 kad bi izjavio da su ovu drzavu odbranili SDA i Alija. Aliju za razliku od Bakira po nekim stvarima cijenim a SDA su termiti BH drustva i treba ih tretirati kao zohare mada izuzetaka naravno ima. Za razliko od tvog Alije, Bakira koji su svoje guzove krili 92 u Trezoru Narodne banke Komisc i ja smo izasli pred puske cetnika, Belih Orlova, Vojske RS-a i JNA......za to vruijeme takvi minderasi kao ti su cuvali centralu SDA....da ne pobjegne.......ajd sad razligu
Hrasno38...nisi ti rova vidio draga duso. Ponavljam, sve sto o ratu znas je sa servera i urezanih rijeci ljudi poput pipija i drugih boraca koji su se odvazili da napisu koji red o svom ratnom pohodu.

Komsic i ti.... :lol: :lol: hajde ba nemoj me zajebavat....tj AJD nemoj raju zajebavat.

Vidis, za razliku od tebe koji nisi u stanju bio da dvogled nosas (nisi imo kila) ja sam do linije ratista pod punom opremom znao putovat i po 5 sati (gradacac, brcko) a obliznja brda (humci, nahijevci) upoznas kao svoj dzep.... Na Hadzijinoj kosi (srbi kazu Adzina kosa) sam imao direktan susret sa tenkovskim gusjenicnim platnom...i osta se ziv.

Dalja tvoja rasprava moze samo dovest do eskalacije srednjoskolaca i rezultirat dojavom o bombi postavljenoj u zbornici...za to ste pravi diverzanti...
Ja se bas ne bih hvalio da sam bio na ratistu u Humcima i Nahviocima :mrgreen:
HAVANA

#657 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by HAVANA »

Patriotska_Liga wrote:
HAVANA wrote: Ok.Samo nacin pisanja mnogih na ovoj temi mi ne daje utisak zrele i sobom zadovoljne osobe.Previse je nekog bijesa,nerazumijevanja tudjeg stava...Sta ocekujes da ti napise neko ko je krvario za ovu zemlju kad mu napises cedo,salonac...nego da te posalje u tri picke materine? Ti mislis nekom ceif bio nosat ljiljane na ramenu i skupljat dijelove tijela najboljih prijatelja,nekom ceif voltaren doruckovat i danas poslije 22 godine? Treba i dijete da mi isto snadje? Rat nije rjesenje,mrznja nije rjesenje.Ucite,radite,druzite se,zaobidjite prepreke...Sve je bolje od rata.
Očekujem da neko ko je (valjda) krvario za ovu zemlju ne govori drugima kako je pogrešno nositi zastavu RBiH na proslavi titule koju je osvojila BiH.
I sta cemo kad i onaj dodje sa orlovima u sarajevo,ima i on pravo nosat.Legitimno.Nisam ja potpiso.A ja imam problem sa orlovima.Sta onda?
GeeTnT

#658 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by GeeTnT »

..ma i Liporasce...treba dodat :D
HAVANA

#659 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by HAVANA »

Sad definitivno odoh,vozdra. :D
Fudo387

#660 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Fudo387 »

HAVANA wrote:
Patriotska_Liga wrote:
I sta cemo kad i onaj dodje sa orlovima u sarajevo,ima i on pravo nosat.Legitimno.Nisam ja potpiso.A ja imam problem sa orlovima.Sta onda?
Cuj sta onda?
Je ti pitanja. :mrgreen:
detroit-mercy

#661 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by detroit-mercy »

Fudo387 wrote:
Ma ima ona tema gdje izlaze penzioneri/penzionerke i kako smuvat tu sta :mrgreen: .
GeeTnT

#662 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by GeeTnT »

Nije problem doc u Sarajevo popet se na semafor u titovoj i vikat na sav glas "ovo je Srbija"...

Problem je sici sa semafora....
Fudo387

#663 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Fudo387 »

detroit-mercy wrote:
Fudo387 wrote:
Ma ima ona tema gdje izlaze penzioneri/penzionerke i kako smuvat tu sta :mrgreen: .
Koja je to tema da idem i ja?
Bolje se igrati sisama nego zastavama, zdravije je. :mrgreen:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#664 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by hrasno38 »

Patriotska_Liga wrote:
hrasno38 wrote: NIJE TACNO!!!! Nemoj pisati onako kako ti odgovara nego pisi istinu vjeruj mi nije bolno. Niko ovdje nije spomenuo zastavu kako ti kazes RBiH tj zastavu sa ljiljanima negio zastavu sa ljiljanima na kojopj je pisalo ARMIJA BIH!!!! Meni zastava sa ljiljanima nikada nije i nece biti problem jer znam sta ljudi osjecaju za nju ali bilo koja ratna zastava je cista provokacija dolazila sa bilo koje strane.
Imas kazes finish godina a sluzis se neistinama i odmah spadas u klasu forumasa koji izgledaaju smjesni za komunikaciju. Tako da si od sada i ti na topj listi iako ti pise na avataru @Patriotska_liga koju je osnovao Sefer Halilovic inace komandant za kojeg sam do neki dan govorio da je bio jedini pravi u stvari i jeste ostao takav komandant ali je kao covjek zajedno sa svojim sinom postao prava nula. 20 godina nekoga optuzujes da ti je ubio suprugu u isto vrijeme i majku a onda sa njim ulazis u kolaciju radi fotelja.
Puno to0ga i ti imas jos da ucis pa sjedi ne moras kupovati knjige virtualni svijet je pred tobom!!
Ma ti si obični šarlatan i generalno jedan neodgojeni jugocentrični fanatik koji laže i izmišlja. Nije tačno da se govori o zastavi ARBiH nego o zastavi RBiH, vrlo dobro čitam latinicu pa ti to mogu pouzdano reći. Znači nemoj da tu prosipaš šuplju i da relativizuješ nego čitaj šta se piše po temi. Niko živ nije spomenuo zastavu Armije.
Sinko ti si jedan polupismeni nadobudni srednjoskolac .....koji uzgred nije skonto da sam samo ja do sada na ovoj temi napisao 10 puta da se radi o zastavi Armije BiH i postavio video gdje se jasno vidi ta zastava. I tu sva prica sa tobom zavrsava. Sjedi 1!
Last edited by hrasno38 on 19/08/2015 18:12, edited 1 time in total.
detroit-mercy

#665 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by detroit-mercy »

GeeTnT wrote:..ma i Liporasce...treba dodat :D
Liporasce OK ali brate Humci i Nahvioci :mrgreen: oni rata nisu imali od WWII :mrgreen: .
detroit-mercy

#666 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by detroit-mercy »

Fudo387 wrote:
detroit-mercy wrote:
Fudo387 wrote:
Koja je to tema da idem i ja?
Bolje se igrati sisama nego zastavama, zdravije je. :mrgreen:[/quote]
Ma na toj temi sise ko i zastave, samo vise :mrgreen: .
Fudo387

#667 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Fudo387 »

:lol:

Hvala na upozorenju.
hrasno38

#668 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by hrasno38 »

GeeTnT wrote:

Hehehe jadi moji pa dobro u pravu si u globalu da rova nisam vidio jer ga je vrlo tesko iskopati u betonu a polozaji na Trgu Heroja su uglavnom bili u betonu osim jednog u parku sa lijeve strane zute zgrade gdje je danas ambulanta...e kasnije smo prokopali transe prema Lorisu pa pomakli linije....a onda opet nesto kasnije zavrsih medju prvim jedinicama na Igmanu i u zemlji i rovovima gdje ....
Evo ti "livadicu" pa gledaj malo slike kako je to izgledalo.....mozda sam i ja na nekoj od njih..

https://www.facebook.com/TrgHerojaSarajevo

A sad ja vidim ti mi poznat......dje si Rambo!!!!!
Patriotska_Liga

#669 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

HAVANA wrote: I sta cemo kad i onaj dodje sa orlovima u sarajevo,ima i on pravo nosat.Legitimno.Nisam ja potpiso.A ja imam problem sa orlovima.Sta onda?
Svako ima pravo nosit zastavu koju hoće i gdje hoće. Nigdje ne piše da se na proslavi titule prvaka u Litvaniji ne smije nositi zastava Rusije pa eto niko je ne nosi tamo. Njegovo je da ogrne ako hoće, a ti reaguj kako misliš da treba, i jedan i drugi ste svjesni svojih postupaka i snosite posljedice spram svojih postupaka.

Što se mene lično tiče nije me briga kakvom će se ko zastavom ogrtati, meni je jedino važno da se ja imam pravo ogrnuti zastavom koju smatram svojom i da slavim tako. Ako neko misli da je uredu ogrnuti se trobojkom i slaviti titulu prvaka koju je osvojila Bosna i Hercegovina onda nek to uradi jer ima pravo na to, a ako zbog toga bude izviždan i to je uredu jer i ostali imaju pravo da reaguju na taj način. Dok smo u okviru legalnog svi imaju pravo da iskazuju svoje mišljenje, stavove i emocije ali su dužni da istrpe reakciju drugih ukoliko je ta reakcija takođe u okviru legalnog. Evo ja sam ovdje sad neke od vas nazvao jugocentričnim metuzalemima potpuno svjestan da će i mene zbog toga neko okarakterisati onako kako on misli da treba. Ali ja sam procijenio da tako treba da uradim i naravno da snosim posljedice reakcije ma kakva ona bude. Tako isto i neki Srbin ako se ogrne trobojkom treba da bude svjestan da je realno očekivati da bude izviždan na dočeku, ako je na to spreman onda neka se ogrne. Ovo se ne bi dešavalo da na dočeku nema 99% Bošnjaka i ostalih bosanskih patriota ali pošto ima onda je tako kako je.
Bodkin

#670 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Bodkin »

Najglasniji ovdje su mi kao miki manojlovic u ranama. Lozi se cijeli zivot na rat i na kraju ga zaobidje. Tako i ovi. Nalozeni na rat, a nigdje ga. A seru starijim koji su uzeli muda u saku i pravac na tenk kad je trebalo, dok oni ili nisu bili u planu ili su se igrali u podrumu
hrasno38

#671 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by hrasno38 »

detroit-mercy wrote:
GeeTnT wrote:

Ja se bas ne bih hvalio da sam bio na ratistu u Humcima i Nahviocima :mrgreen:
ma malo ga prenjelo...pravi lik iz FPS!!!
GeeTnT

#672 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by GeeTnT »

detroit-mercy wrote:
GeeTnT wrote:..ma i Liporasce...treba dodat :D
Liporasce OK ali brate Humci i Nahvioci :mrgreen: oni rata nisu imali od WWII :mrgreen: .
Ma naravno... nije, dzaba se islo... samo mi zao sto ne roknusmo Erdemovica koji tu liniju iskoristi i ode u cetnike...

Humce i Nahvioce je drzala zrinjski brigada, a tamo se moralo otic da se ne pocnu izmedju sebe zhenit (hvo i vrs)....jbg...
piupiu

#673 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by piupiu »

Pa ti daj muškarcu forum. :D
Patriotska_Liga

#674 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

hrasno38 wrote: Sinko ti si jedan polupismeni nadobudni srednjoskolac .....koji uzgred nije skonto da sam samo ja do sada na ovoj temi napisao 10 puta da se radi o zastavi Armije BiH i postavio video gledje se jasno vidi. It u sva prica sa tobom zavrsava. Sjedi 1!
Nisam detaljno čitao tvoje postove, vjerovatno iz razloga što smatram da nisi nešto spektakularno bitan niti da imaš nešto pametno reći. Ostali pišu isključivo o zastavi RBiH, a ti pričaš sam sa sobom.

Ako sam ja nekakav nadobudni srednjoškolac utoliko gore po tebe jer vjerujem da ti još teže pada da budeš ovako intelektualno poništen od strane jednog nadobudnog srednjoškolca. Srećom po tebe mnogo sam stariji i obrazovaniji pa ni tvoja intelektualna katastrofa koju si doživio u ranijim raspravama nije neka velika sramota za tebe s obzirom na tvoje oskudno opšte znanje i nemogućnost da pravilno rasuđuješ i u punom kapacitetu učestvuješ u složenim društveno-političkim raspravama.
5 0 5

#675 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by 5 0 5 »

piupiu wrote:Pa ti daj muškarcu forum. :D
izbrisi ovu temu, osevapit ces se. ili je bar zakljucaj na dan dva, skloni s ociju. :D
Locked