Hrasno38...nisi ti rova vidio draga duso. Ponavljam, sve sto o ratu znas je sa servera i urezanih rijeci ljudi poput pipija i drugih boraca koji su se odvazili da napisu koji red o svom ratnom pohodu.hrasno38 wrote: E vidis upravo sam ovakav i tekst ocekivao od jednog nadobudnog balavca i nekoga koga su ucili da je "u jedinstvu spas". Ja bih se odmah 92 godine roknuo da se cekao da me organizuje SDA i roknuo bi se sad 2015 kad bi izjavio da su ovu drzavu odbranili SDA i Alija. Aliju za razliku od Bakira po nekim stvarima cijenim a SDA su termiti BH drustva i treba ih tretirati kao zohare mada izuzetaka naravno ima. Za razliko od tvog Alije, Bakira koji su svoje guzove krili 92 u Trezoru Narodne banke Komisc i ja smo izasli pred puske cetnika, Belih Orlova, Vojske RS-a i JNA......za to vruijeme takvi minderasi kao ti su cuvali centralu SDA....da ne pobjegne.......ajd sad razligu
Komsic i ti....
Vidis, za razliku od tebe koji nisi u stanju bio da dvogled nosas (nisi imo kila) ja sam do linije ratista pod punom opremom znao putovat i po 5 sati (gradacac, brcko) a obliznja brda (humci, nahijevci) upoznas kao svoj dzep.... Na Hadzijinoj kosi (srbi kazu Adzina kosa) sam imao direktan susret sa tenkovskim gusjenicnim platnom...i osta se ziv.
Dalja tvoja rasprava moze samo dovest do eskalacije srednjoskolaca i rezultirat dojavom o bombi postavljenoj u zbornici...za to ste pravi diverzanti...