`jel to hoces reci da smo bolji tim od belgijeVizionar 1985 wrote:Tacno tako danas svi igraju dobro.hillbill wrote:sto pjenite ....belgija nije banana reprezentacija.....realno nasi igraju u granicama mogucnosti
BiH - Belgija 03-09-15
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
hillbill
#651 Re: BiH - Belgija 03-09-15
- Saian
#652 Re: BiH - Belgija 03-09-15
da ti je ta pamet bila oko ovog sa svekrvom asadie_forever wrote:e jebiga ma znala sam
- MOSALJOZE
#653 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Pa naravno da trebaa prijaviti,jer si i ti vrijedjao 
- House
#654 Re: BiH - Belgija 03-09-15
ne mogu da vjerujem! pojedinci tvrde da je bešić kriv za gol!!!
pa pogledajte vranješa sunce mu jebem žarko!
pa pogledajte vranješa sunce mu jebem žarko!
-
todd_smith
#655 Re: BiH - Belgija 03-09-15
I to sto raja kod nas ne kontanoiserr wrote: Nebi Miske puno promjenio, u ovoj utakmici je falilo trke. Miske bi bahildisao za 20 minuta. Ali doduse mogao bi nam valjati u zadnih 20 minuta.
Ali covjek se pozdravio sa reprezentacijom, i treba to postovati. Vjerujem da bi ga Mesa zvao da nije on to kategoricki odlucio.
Mi nemamo jednog veznog igraca osim Besica koji trci 90 minuta. A i vcrs i on igrao preko kurca.
- Herr Flick
#656 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Org wrote:Ako cemo realno u Izraelu nas je pokopao bojkot igraca. Ne branim Safeta, al nemojte pretjerivatiHerr Flick wrote:Pape nas je pokopao u Izraelu sa marsovskom formacijom i naravno poraz kuci od Kipra se glavni uzroci zasto ne idemo na EP![]()
- insomnia78
#657 Re: BiH - Belgija 03-09-15
TheMule wrote:E jebiga, lopta od Hazarda pobjegla vec 5 metara kad ga Sunja udari, ni blizu penal, al sta ocekivati od ovih mlakonja sudija.noiserr wrote:Cisti penal, dobro nije crveni dobio.
- Pryda
#658 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Gol razlikapoostar wrote:sta se racuna prvo ? gol razlika ili medjusobni rezultati ?
- KPNCTNJAH
#659 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Tebe? Ili nekog treceg.. kao ovi sto psuju kosti bivsem selektoru?MOSALJOZE wrote:Pa naravno da trebaa prijaviti,jer si i ti vrijedjao
- noiserr
#660 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Zar nisi gledao ovu utakmicu? Medunjanin nije mogao pasa sastaviti u prvom poluvremenu. Nisto ovo drugacije nije moglo biti. 3-1 protiv ovakve Belgije i sa onako ispalim iz forme igracima je sasvim realan rezultat.KPNCTNJAH wrote:Kakav je debil ovaj Bazdarevic.. bunker od 15. minute... da je pogledao prvu tekmu protiv Belgije, odigrali bi bar nerijeseno... odlazi ubleho
Drugo poluvrijeme je bilo puno bolje, sto meni licno djeluje kao pozitivna stvar kad je u pitanju Mesa. Znaci zna dici moral.
-
colt
#661 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Igrajmo do kraja najbolje što možemo, a već sada se oprostimo od baraža. Ovo prvenstvo nam je još u prvoj utakmici (odavno) usrano. Pola od ove generacije će se oprostiti od nekog prvenstva jer već sad se osjeti da je ovo njihov domet . Nemaju oni snage za nešto više. .
- Pryda
#662 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Udario ga je Vranjes cisto da ne bi bilo zabune. MRZIM GAinsomnia78 wrote:TheMule wrote:E jebiga, lopta od Hazarda pobjegla vec 5 metara kad ga Sunja udari, ni blizu penal, al sta ocekivati od ovih mlakonja sudija.noiserr wrote:Cisti penal, dobro nije crveni dobio.![]()
![]()
![]()
![]()
-
sandromen
#663 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Pitam ja tebe opet. A šta je probacivanje kroz noge Bešiću ako je Vranješovo amaterski potez? Ono od Vranješa bi uradila većina kada im Hazard slobodno trči po kaznenom.JThomas wrote:jašta bi. ono je amaterski potez. pun šesnaesterac igrača, drugi je već tu, ti ga mlaviš bez teoretske šanse da potrefiš loptu. baš zato što je u šesneaestercu, jer je ono realno i crveni karton pride. što rješava utakmicu i da se desi u 10. minuti.sandromen wrote:
I to bi uradila većina svih, pa i boljih defanzivnih. Možda Cannavaro u najboljim danima bi iskontroliso igrača kao Hazarda u punoj brzini kada podivlja u kaznenom.
Tu je krvi Bešić jer probacio mu šegu kroz noge na rubu kaznenog i od tuda sve počelo.
A zašta trči slobodno po kaznenom? Jer je probacio kroz noge Bešiću.
Koliko bi igrača učinilo Vranješevo koliko Bešićevo.
Odgovori sam sebi pa vidi šta je amaterizam.
- ultima_palabra
#664 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Katastrofa... za koji god smo rezultat smo navijali otislo je u kontru. Valjda se to promijeni u nedjelju.palermo wrote:Joj kako nam ove kvalifikacije nikako ni drugi rezultati ne idu u prilog. Vrlo sam skeptičan da Izrael neće osvoiti ta dva njemu potrebna boda.
A ova utakmica, moglo je i bolje, ali očito je da postoje rupeu ekipi koje nas priječe da odemo na maloveći nivo. Ne možeš protiv ovih ekipa igrati sa Medunjaninom, da bi mi igrali i Pjanić mora biti na nivou ( a danas je bio već znate i samo kakav).....nije meni ovo ni bilo tako loše.....uh, Safete, Safete bojim se da ćemo te sve više i više spominjati
- Šibicar
#665 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Safete jebo ti govedji gulaš sve šta nam uradi.....
-
TheMule
#666 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Iz moje stare skole fudbala, to je indirektan udarac, ali ova djeca i mlakonje sudije i mediji jedva cekaju da ih taknes da padnu ko da ih je snajper pokosio. moderni fudbal...insomnia78 wrote:TheMule wrote:E jebiga, lopta od Hazarda pobjegla vec 5 metara kad ga Sunja udari, ni blizu penal, al sta ocekivati od ovih mlakonja sudija.noiserr wrote:Cisti penal, dobro nije crveni dobio.![]()
![]()
![]()
![]()
- Baltazar_khan
#667 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Koja je ono pjesma bila kad bi belgija zabila? Poznata elektronika ne mogu da se sjetim naziva.
-
dnaxy
#668 Re: BiH - Belgija 03-09-15
MOSALJOZEKPNCTNJAH wrote:Prijavljen post... ovo se inace kaznjava, ako ne.. imam adekvatan odgovorMOSALJOZE wrote:Upravo to.Niko ne omalovazava uspjeh Papeta u kval.za SP,ali je covjek usrao pogotovo protiv Kipra,gdje nismo smjeli izbgubiti,ali to je proslost idemo dobiti Andoru pa daljeHerr Flick wrote:Pape nas je pokopao u Izraelu sa marsovskom formacijom i naravno poraz kuci od Kipra se glavni uzroci zasto ne idemo na EP![]()
OdjebiKPNCTNJAH wrote:Kakav je debil ovaj Bazdarevic.. bunker od 15. minute... da je pogledao prvu tekmu protiv Belgije, odigrali bi bar nerijeseno... odlazi ubleho
a i od mene Fuck Off.. eto prijavi mi
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#669 Re: BiH - Belgija 03-09-15
hrasno38 wrote:Halo decko boli me kurac gdje ko igra i ne mozes to porediti jer mu Miske moze biti tata po godinama...... gledaj ucinak u reprezentaciji i ko je sta uradio u njoj.....
Ama ja to vise onako nostalgicno jasno je meni da je on zavrsio ali kad mi pocnu srati o Pjanicu muka mi dodje.....jedina stavka u kojoj je Pjanic jaci od Misketa je da moze vise trcati.....tehnika, dribling, zadnji pas, centarsut, korner ma ne moze mu prismrditi ...slobodan udarac i jedan i drugi imaju sjajan s tim da ga je Miske pokazivao i u reprezentaciji.....kad se samo sjetim one golcine protiv Norveske...Miske je jednostavno fudbalski romanticar ono sto su bili Pape, Sliskovic, Dejo Savicevic i da nam je takav igrac samo da pita loptama Dzeku bili bi opet prvi na tabeli.noiserr wrote:Nebi Miske puno promjenio, u ovoj utakmici je falilo trke. Miske bi bahildisao za 20 minuta. Ali doduse mogao bi nam valjati u zadnih 20 minuta. Ali covjek se pozdravio sa reprezentacijom, i treba to postovati. Vjerujem da bi ga Mesa zvao da nije on to kategoricki odlucio.
Naravno ono sto Pape dobro uradi tesko je ponoviti ali ono sto usere je nemoguce ispraviti!!!
- stranac2
#671 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Nije receno opet da ne bi izgubili al katastrofalne izmejene Bazdarevica. Sta smo i bogu skrivili pa da nemam onormalnog trenera.
1. Kasnio je sa izmjenom Spahica brat bratu jedno 20 minuta.
2 Kolasinac jedan od najboljih igraca lijeva strana pocela da radi momak moze da trci sto je najbitnije ovaj ga izvodi !!
Cim je Lulic presoa na beka ta strana pocela da kolapsira. A ostavlja jednom Medunjanina koji nas konstantno ubija svojom netrkom na sredini.
Katastrofa
Dzeko je fenomen i svaka mu cast ustat se pa reci njegovo ime
1. Kasnio je sa izmjenom Spahica brat bratu jedno 20 minuta.
2 Kolasinac jedan od najboljih igraca lijeva strana pocela da radi momak moze da trci sto je najbitnije ovaj ga izvodi !!
Cim je Lulic presoa na beka ta strana pocela da kolapsira. A ostavlja jednom Medunjanina koji nas konstantno ubija svojom netrkom na sredini.
Katastrofa
Dzeko je fenomen i svaka mu cast ustat se pa reci njegovo ime
- alphonse kauders
#672 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Prvi gol - otkud Vranješ na Fellaini-u? Dobar ubačaj, Fellaini majstorski otrese kung fu Vranješa, i gol.
Drugi gol - De Bruyne zaboravljen na centru (pobjegao od Kolašinca jer je bio dobro zatvoren), šut sa 25 metara, Begović nekako tromo legao i gotovo. Najgore što je gol pao 2 minute prije poluvremenu.
Treći gol - šta reći za onaj mesarski zamah Šunjića? Begović u životu nije odbranio penal, pa tako da je Hazard to lagano realizovao.
Inače totalne fule - Pjanić, Medunjanin, Lulić i Vranješ. Iznad prosjeka igrao samo Džeko, svi ostali srednja žalost.
Belgija je danas bila bolja, nema tu šta sad više dodati.
Drugi gol - De Bruyne zaboravljen na centru (pobjegao od Kolašinca jer je bio dobro zatvoren), šut sa 25 metara, Begović nekako tromo legao i gotovo. Najgore što je gol pao 2 minute prije poluvremenu.
Treći gol - šta reći za onaj mesarski zamah Šunjića? Begović u životu nije odbranio penal, pa tako da je Hazard to lagano realizovao.
Inače totalne fule - Pjanić, Medunjanin, Lulić i Vranješ. Iznad prosjeka igrao samo Džeko, svi ostali srednja žalost.
Belgija je danas bila bolja, nema tu šta sad više dodati.
-
suntek
#673 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Kad dadosmo prvi gol sve nesto kontam samo da ne zavrsimo k'o i zadnji put kad smo poveli (4-1), al eto, bolje prodjosmo
Vranjes standardno najlosiji, Pjanic ostao u Rimu, Besic nije tu.. katastrofa.
Realno se vidi ko su grijaci klupa i tribina u svojim klubovima, a ko igra (osim ovih treceligasa i žlj liga).
Vranjes standardno najlosiji, Pjanic ostao u Rimu, Besic nije tu.. katastrofa.
Realno se vidi ko su grijaci klupa i tribina u svojim klubovima, a ko igra (osim ovih treceligasa i žlj liga).
Last edited by suntek on 03/09/2015 22:56, edited 1 time in total.
- KPNCTNJAH
#674 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Cokite ga obojicadnaxy wrote:
MOSALJOZE![]()
a i od mene Fuck Off.. eto prijavi mi
- Pryda
#675 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Vjerovatno nesto od brace DImitri Vegas & LIke Mike. To su njihovi domaciBaltazar_khan wrote:Koja je ono pjesma bila kad bi belgija zabila? Poznata elektronika ne mogu da se sjetim naziva.