KB9 wrote:jesu ako samo za njih i znas
a tko je to bolji od njih( pricamo o normalnim markama ne RR, bently, bugati etc.)
fait, reno, citroen, vag, toyota, tata,
Moderators: _BataZiv_0809, anex
KB9 wrote:jesu ako samo za njih i znas
A ti nemoj kupiti. Kupi BMW 7 ako ti je cejf. Ili RR.Nabucco wrote:Meni se kod S classe ne sviđaju ovi displeji. Volim tehniku, ali su malo pretjerali...
direstraits0078 wrote:A ti nemoj kupiti. Kupi BMW 7 ako ti je cejf. Ili RR.Nabucco wrote:Meni se kod S classe ne sviđaju ovi displeji. Volim tehniku, ali su malo pretjerali...
Nabucco wrote:direstraits0078 wrote:A ti nemoj kupiti. Kupi BMW 7 ako ti je cejf. Ili RR.Nabucco wrote:Meni se kod S classe ne sviđaju ovi displeji. Volim tehniku, ali su malo pretjerali...
ne mogu ni fiata polovnog kupiti ,a kamo li S classu.. Ovo samo ja u snovima razmišljam....
Mada bi ja halalio ove displeje onoj kupe verziji, mocno izgleda nema šta...
Volvo ali ako je 2,0d,vise prostora,veci gepek,udobniji i dosta ljepse auto od serije 1tutku wrote:Interesuje me kakva su vasa razmisljanja u dilemi izmedju bmw 116 ili 118, 2012god i na drugoj strani volvo v40 isto godiste.. Proteklih dana sam gledao dosta reviewova o oba modela, oba imaju svojih prednosti i mana, vjerujem da su dobra auta oba, ali generalno kada bi uzimali kojeg bi uzeli i zasto - ja tradicionalno ipak naginjem svabskom iako mi je i ovaj volvov model fenomenalan
Ovo bolidarno kaze ko? Eno ja postavio test, Audi i udobniji i sigurniji na cesti. Subjektivno misljenje je jedno, objektivnost je nesto sasvim drugo. Ja nisam uopste poredio ta auta, poredio sam samo izgled, dao nekoliko opstih komentara i postavio relevantan test, kao odgovor na pausalnu tvrdju da je XC90 mozda i najbolji SUV.Better Man wrote:Ado pretjeruješ ga s tim Audijem Q7. Po meni je Volvo XC 90 puno bolja opcija i nudi daleko više sigurnosti i udobnosti za putnike i dizajnom mi je daleko ispred Audija i djeluje mi kulerskije od Audija. Kao cjelina daleko je bolje upakovano od Audija. I neomoj spominjati svoj BMW kec, jer se on ne može ni pod razno porediti sa Volvom XC 90.
tutku wrote:Interesuje me kakva su vasa razmisljanja u dilemi izmedju bmw 116 ili 118, 2012god i na drugoj strani volvo v40 isto godiste.. Proteklih dana sam gledao dosta reviewova o oba modela, oba imaju svojih prednosti i mana, vjerujem da su dobra auta oba, ali generalno kada bi uzimali kojeg bi uzeli i zasto - ja tradicionalno ipak naginjem svabskom iako mi je i ovaj volvov model fenomenalan
Još jedna stvar, koju si možda upratio, a možda nisi, a ne znam i koliko ti je bitna.tutku wrote:Hvala na komentarima svima, i meni na prvu izgleda veci volvo v40, ali evo gore nam je fino objasnjeno cinjenicno stanjesto se tice vizuelnog izgleda, meni su oba modela na mjestu, opcionih varijanti volvo ima odlicnih, sad to zavisi od opreme, ukoliko grijesim nek me neko ispravi - cini mi se i da su troskovi odrzavanja ovih vozila tu negdje, da nije neka velika razlika.. Sto se tice prostora, narocito nazad, meni je to manje bitno jer rijetko kad bih vozio vise ljudi, a vidim i da je slicnost izmedju ovih modela po tom osnovu prisutna..
Volvo 335lSeawolf wrote:@amar1994, @konektovan, @mali-milojica, @direstraits0078, jeste li vi sigurni da ste dobro shvatili za kojeg Volvo-a vas @tutku pita?
V40 iz 2012-e, ima manji gepek od BMW 1-er iz 2012. Kako god da se mjeri. I kako god da ga popunjavaš. U stvari, mislim da V40 drži rekord sa najmanjim gepekom u kompaktnoj klasi, nešto je manji čak i od gepeka kod Mercedes-Benz A-klase.
Što se tiče mjesta na stražnjim sjedištima, oba su podjednako tijesna. Nisu za ljude više od 175 cm.
O ljepoti ne bih govorio, jer niti jedan nije neko oličenje atraktivnog izgleda.
U Volvo V40 tog godišta, još uvijek su se ugrađivali Ford benzinski motori zapremine 1.596 cm³, najveće snage 150 PS (T3) i 180 PS (T4). Uz oba se standardno isporučivao 6-stepeni manuelni mjenjač, a T4 se mogao, opciono, kupiti sa DCT 6-stepenim automatizovanim mjenjačem.
U slučaju da biram između ova dva auta, proizvedena 2012-e, ja bih uzeo BMW 1-er (F20).
I, da, nije mi jasna tolika subjektivnost nekih forumaša, kada je ocjena Volvo vozila u pitanju. Je li ima, ili je li imao prilike duže vremena koristiti, neko od vas, Volvo automobil novije proizvodnje? XC60 je, u svojoj klasi vrlo konkurentan auto. Sve ostalo se, dosta teško može nositi sa konkurencijom.
Uzeo bi ti giuliettu, a ova dva ne bi ni pogledaomali_milojica wrote:...Uzeo bih Volva jer je manje ruzan od ova dva.![]()
...
Ubi nas stari morski vuk hladnim i golim činjenicama.Seawolf wrote:@amar1994, @konektovan, @mali-milojica, @direstraits0078, jeste li vi sigurni da ste dobro shvatili za kojeg Volvo-a vas @tutku pita?
V40 iz 2012-e, ima manji gepek od BMW 1-er iz 2012. Kako god da se mjeri. I kako god da ga popunjavaš. U stvari, mislim da V40 drži rekord sa najmanjim gepekom u kompaktnoj klasi, nešto je manji čak i od gepeka kod Mercedes-Benz A-klase.
Što se tiče mjesta na stražnjim sjedištima, oba su podjednako tijesna. Nisu za ljude više od 175 cm.
O ljepoti ne bih govorio, jer niti jedan nije neko oličenje atraktivnog izgleda.
U Volvo V40 tog godišta, još uvijek su se ugrađivali Ford benzinski motori zapremine 1.596 cm³, najveće snage 150 PS (T3) i 180 PS (T4). Uz oba se standardno isporučivao 6-stepeni manuelni mjenjač, a T4 se mogao, opciono, kupiti sa DCT 6-stepenim automatizovanim mjenjačem.
U slučaju da biram između ova dva auta, proizvedena 2012-e, ja bih uzeo BMW 1-er (F20).
I, da, nije mi jasna tolika subjektivnost nekih forumaša, kada je ocjena Volvo vozila u pitanju. Je li ima, ili je li imao prilike duže vremena koristiti, neko od vas, Volvo automobil novije proizvodnje? XC60 je, u svojoj klasi vrlo konkurentan auto. Sve ostalo se, dosta teško može nositi sa konkurencijom.
Seawolf wrote:Uzeo bi ti giuliettu, a ova dva ne bi ni pogledaomali_milojica wrote:...Uzeo bih Volva jer je manje ruzan od ova dva.![]()
...