Uhapšen Naser Orić!

Post Reply
Danguba

#651 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by Danguba »

Dobro da mu Korax nije nacrtao fige iza ledja. :D
Haman

#652 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by Haman »

Mozemo se mi dijeliti na:Sandzaklije, Hercegovce, Krajisnike itd. ali nas Srbi nisu ubijali zbog toga, oni su nas ubijala u Drugom svjetskom ratu i u ovom poslednjem samo zato sto smo Bosnjaci i muslimani. Moze neko biti ateista ali to mu nece spasiti glavu, niti je spasilo glavu nekom Srebrenicanu. Naser Oric je povucen iz Sebenice. Mi tacno ne znamo zasto i po cijem naredjenju. Jos je rano za otvaranje arhiva ali mozda jednog dana i saznamo kolika je nasa krivnja u nasem stradanju.

Srbija igra dovstruke igre.Jedno pricaju i potpisuju a drugo rade. Uostalom nije dzaba Cosic kazao "da je laz vid srpskog patriotizma, i da je laz u politici srpski drzavni interes".
Zapanjen sam cinjenicom slabe reakcije bosnjackog politickog vrha. Istina, Izetbegovic je otkazao Nikolicevu posjet ali je spreman da ga pozove cim prije. Mozda mu se cak i izvine u cetiri oka. Nemamo kicmu i to je to. Trebalo je povuci ambasadora iz Beograda, otkazati posjetu vojvode sto je Izetbegovic i ucinio, pekinuti sve ekonomske odnose sa Srbijom, jer ona nama vise prodaju nego mi njima. Nekad treba i kajs stegnuti ali ne savijati kicmu.
:?
razonoda

#653 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by razonoda »

Mozda je bilo pametnije -hrabrije--dozvoliti Nikolicu da dodje i onda obojica pred novinare.

Pitanja i odgovori.
Danguba

#654 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by Danguba »

Haman wrote:Mozemo se mi dijeliti na:Sandzaklije, Hercegovce, Krajisnike itd. ali nas Srbi nisu ubijali zbog toga, oni su nas ubijala u Drugom svjetskom ratu i u ovom poslednjem samo zato sto smo Bosnjaci i muslimani. Moze neko biti ateista ali to mu nece spasiti glavu, niti je spasilo glavu nekom Srebrenicanu. Naser Oric je povucen iz Sebenice. Mi tacno ne znamo zasto i po cijem naredjenju. Jos je rano za otvaranje arhiva ali mozda jednog dana i saznamo kolika je nasa krivnja u nasem stradanju.

Srbija igra dovstruke igre.Jedno pricaju i potpisuju a drugo rade. Uostalom nije dzaba Cosic kazao "da je laz vid srpskog patriotizma, i da je laz u politici srpski drzavni interes".
Zapanjen sam cinjenicom slabe reakcije bosnjackog politickog vrha. Istina, Izetbegovic je otkazao Nikolicevu posjet ali je spreman da ga pozove cim prije. Mozda mu se cak i izvine u cetiri oka. Nemamo kicmu i to je to. Trebalo je povuci ambasadora iz Beograda, otkazati posjetu vojvode sto je Izetbegovic i ucinio, pekinuti sve ekonomske odnose sa Srbijom, jer ona nama vise prodaju nego mi njima. Nekad treba i kajs stegnuti ali ne savijati kicmu.
:thumbup:
Danguba

#655 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by Danguba »

razonoda wrote:Mozda je bilo pametnije -hrabrije--dozvoliti Nikolicu da dodje i onda obojica pred novinare.

Pitanja i odgovori.
idi ba placi, pravi pitu radi sta hoces samo se mani foruma a pogotovu na polikiti. :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#656 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by KatarinaKosaca »

Danguba wrote:
razonoda wrote:Mozda je bilo pametnije -hrabrije--dozvoliti Nikolicu da dodje i onda obojica pred novinare.

Pitanja i odgovori.
idi ba placi, pravi pitu radi sta hoces samo se mani foruma a pogotovu na polikiti. :D
Uvijek me čudilo kako muški šovinizam kao oblik šovinizma nije sankcioniran na forumu kao i svaki drugi. Jer, ovo što si napisao je čisti muški šovinizam i ponižavanje žena, bez obzira slagala se ja ili ne sa njenim postom na ovo sam morala reagirati.
Danguba

#657 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by Danguba »

KatarinaKosaca wrote:
Uvijek me čudilo kako muški šovinizam kao oblik šovinizma nije sankcioniran na forumu kao i svaki drugi. Jer, ovo što si napisao je čisti muški šovinizam i ponižavanje žena, bez obzira slagala se ja ili ne sa njenim postom na ovo sam morala reagirati.
Katarina ne moras odmah pjeniti. To je nasa zeza jer znam da je ona tata mata za pitu i zato sam to napisao. :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#658 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by KatarinaKosaca »

Danguba wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Katarina ne moras odmah pjeniti. To je nasa zeza jer znam da je ona tata mata za pitu i zato sam to napisao. :D
Onda primi moju ispriku. Nisam znala da je interno :kiss:
Danguba

#659 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by Danguba »

KatarinaKosaca wrote:
Danguba wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Onda primi moju ispriku. Nisam znala da je interno :kiss:
:kiss:

a i nasoj razonodi :kiss:
Ali Kemal

#660 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by Ali Kemal »

Haman wrote:Nekad treba i kajs stegnuti ali ne savijati kicmu.
Zadrzo bi se samo na ovom stezanju kaisa :D
Tebi ako se steze, bujrum, a ljude koji hoce da zive normalno i dostojno Europe 21 stoljeca, oslobodi te nacionalisticke price. :oops:
Haman

#661 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by Haman »

I tebi bujrum ako ti je bujrum stalno malteretiranje iz Srbije.

Prvo su ti nametnuli TV program, pa ti svaki dan ispiraju mozak naopakim vijstima, onda su ti naturili novokompanovanu muziku pa ce ti Ceca Arkanovica uskoro zapjevati u Sarajevu i usput kazati kako je Arkan " puno, puno volio muslimane". Naravno nece kazati Bosnjake, a muslimane je "puno, puno volio" jer ih je lako plackao. Ljudi nisu bili naoruzani, prepusteni sami sebi u ocuvanju svog zivota i casti porodice, a Arkanovci od kuce do kuce, od stana do stana, traze zlato, marke. Ako zucnes bilo sta metak u celo.

Eto dolaze nam vojvode, Nikolici i Vucici, dolazed nam cetnikuse da pjevaju njihove pjesme i da ih poturaju kao nase, a mi od ispranih glava vec ne znamo sta je nase a sta njihovo, da li je Ceca nasa ili njihova, da su vojvode nase bosnjacke i njihove titule, titule pod kojima je poklona na desetine hiljada muslimana Bosnjaka u Sandzaku, Podrinju, Bos. Krajini u drugom i ovom poslednjem ratu.

Eto toliko Srbine o bosnjackom bujrumu. :izet:
emmir1

#662 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by emmir1 »

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/56949 ... na-Balkanu

Evo Srbi kažu iz dobro obaviještenih izvora da Nasera puštaju do kraja sedmice
stari grad Visegrad

#663 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by stari grad Visegrad »

emmir1 wrote:http://www.blic.rs/Vesti/Politika/56949 ... na-Balkanu

Evo Srbi kažu iz dobro obaviještenih izvora da Nasera puštaju do kraja sedmice
Ne vjerujem im dok ne vidim Nasera Orica na slobodi.
andromeda101

#664 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by andromeda101 »

Srbiji ne treba dozvoliti da sudi oko rata u BiH.

1. Evropa je Srbiju oslobodila bilo kakve krivice i učešća u ratu u BiH.
2. Srbija je planirala i izvela pokolje u BiH.

Taman i da Naser Orić jeste ratni zločinac, postoji Hag gdje da mu se sudi.
andromeda101

#665 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by andromeda101 »

Šta bi onda Srbiju spriječilo da stavi potjernice na sve jednog pripadnika Armije BiH?
"Pa kad smo sudili Oriću možemo i ovim drugima."

I ne samo pripadniku Armije BiH, nego bilo kom Bošnjaku.

Koji je kurac Srbija??!

Ko bi ginuo i lio krv u nekom sljedećem ratu i spašavao te od klanja, kad vidi kako se država a i NAROD ophodi prema veteranima.

Ko bi spašavao familiju ovih koji se četnicima zavlače u šupak.

Pa je bi ih prvi pustio da ih pokolju.

Sve jednog koji četnicima nakon svega liže šupak.

S uživancijom.

Neka poližu govna što su posrali.
MyTao

#666 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by MyTao »

dobar osjecaj wrote:
Romanista 101% wrote:Niko ni sa kim ne moze. Mi cemo sami sebe iskorijeniti, ne Srbija, vec mi sami. Dijelimo se na Krajisnike, Hercegovce, Podrinjce, Sarajlije, Sandzaklije, Tuzlake, Zenicane, Dijasporce...u gradovima se dijelimo na mahale, kao da nas ima 30 miliona, a ne 3.
Ne dijelimo se vjestacki ili neprirodno. Mi jesmo drugaciji. Ja nikada necu i ne mogu osjecati pripadnost ili povezanost s ljudima iz IB. To je jedan skroz drugi mentalitet koji je meni neprihvatljiv, nepojmiv i suvise brutalan da bi ga osjecala svojim.
sta je to "brutalan" mentalitet? Ja sam iz IB pa ne znam... moze li me neko prosvjetliti?
andromeda101

#667 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by andromeda101 »

MyTao wrote:
dobar osjecaj wrote:
Romanista 101% wrote:Niko ni sa kim ne moze. Mi cemo sami sebe iskorijeniti, ne Srbija, vec mi sami. Dijelimo se na Krajisnike, Hercegovce, Podrinjce, Sarajlije, Sandzaklije, Tuzlake, Zenicane, Dijasporce...u gradovima se dijelimo na mahale, kao da nas ima 30 miliona, a ne 3.
Ne dijelimo se vjestacki ili neprirodno. Mi jesmo drugaciji. Ja nikada necu i ne mogu osjecati pripadnost ili povezanost s ljudima iz IB. To je jedan skroz drugi mentalitet koji je meni neprihvatljiv, nepojmiv i suvise brutalan da bi ga osjecala svojim.
sta je to "brutalan" mentalitet? Ja sam iz IB pa ne znam... moze li me neko prosvjetliti?
Pusti budalu kraju neka traži azil, ako joj se ne sviđa koji kurac ima dolaziti ovdje na forum i da nas djeli.
andromeda101

#668 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by andromeda101 »

Uvijaju se ovdje na četničku propagandu, ko da su toliko glupi a možda i četnici haj ga znaj.

Kad mi neko počne pričati o Naseru, pa kad imaš dokaze, što ih ne posla u Hag.

Jel vi mislite da smo mi glupi?

Priča fantazije o Oriću, a pravi se blesav i slijep u vezi Srbije.
Last edited by andromeda101 on 23/06/2015 00:39, edited 1 time in total.
aldinjo

#669 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by aldinjo »

Ali Kemal wrote:
klixlove wrote:Naser Orić je 92. bio među izuzecima - mudžahida koji su bili spremni dati život i sa osmjehom na licu se boriti bez straha da bi odbranili svoj narod i vjeru.
Ne bih se slozio, Naser je napustio to sve i ostavio Srebrenicane, tako da o spremnosti da se da zivot i to sa osmjehom :D nema govora :oops:
Prosti fakt.
klixlove wrote:A sad imate stotinama hiljada Nasera Orića, džamije su elhamdulillah pune omladine što nikako nije bio slučaj tada.
Religija, religija, 21 stoljece :facepalm:
Jeli to opet religija problem? I to zamislite ali Kemalu? :roll:
Last edited by aldinjo on 23/06/2015 00:44, edited 1 time in total.
andromeda101

#670 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by andromeda101 »

Došli ovdje ispirati mozak glupostima.

A ovi drugi samo čekaju izgovor da bi izdali brata ili prodali svoju rođenu majku.

Baš bi vas četo tako rado dočeku u svoje redove pa da izdajete i njega.
andromeda101

#671 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by andromeda101 »

Žali bože boraca koji izginuše braneći takav otrov.

Kud ove izdajice ne bješe u Srebrenici opkoljene, a ne oni heroji.

Pa da ih pitam za mentalitet.
andromeda101

#672 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by andromeda101 »

Halo izdajice, kod četa nema izdaje!

Mi budale ovako merhametne.

Odite tamo.

Hajte ljudi u Srbiju pa okušajte slobodu govora.

Tamo je svaki ko navijen.
andromeda101

#673 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by andromeda101 »

Pitajte Sonju Biserko, žene u crnom i ostale takve u Srbiji za slobodu "izdavanja" koji se na prste mogu prebrojati.

Još je Srbija krivac.
andromeda101

#674 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by andromeda101 »

Vi izdajice se ne možete porediti s ženama u crnom, Đorđem Balaševićem i ostalim dobrim ljudima Srbije,

jer oni su pošteni, a vi ste izdajice.

Vi se bojite jačeg i silnijeg.

Vi ste pičke.

I vas niko ne želi, jer jednostavno, nepotrebni ste.

Sutra će te izdati i Srbiju, kad jači udari na nju.

Nepotrebni ste ko virusi i bakterije i paraziti.
razonoda

#675 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by razonoda »

KatarinaKosaca wrote:
Danguba wrote:

Pitanja i odgovori.
:roll: nazalost, i vjera je na njihovoj strani.
Mada, slusajuci Bakira, on svoju hanumu postuje, no , nije ni cudo , on je otkrio Islam u 30 -oj. Ostalo mu iz mladjih dana -respekt.
Svaki cetvrti Bosanac -mlati svoju zenu.
P.S
Hvala Katarina.
Last edited by razonoda on 23/06/2015 05:44, edited 1 time in total.
Post Reply