Zene nakon 25

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Gabrielo

#651 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

Arii wrote:
Gabrielo wrote:
Zbog cega onda zene puno cesce zavrse sa starijim, ne mladjim?
Sto ovdje to pitanje postavljas? Ovdje nijedna nije "zavrsila" :D, odkud ja to da znam kad nisam u toj situaciji, ne mogu pricati o necemu o cemu ne znam (kad bi barem pola ovdje isto ovako postupalo...), postavi pitanje osobama koje su kompetentne za to, tj zenama koje su zavrsile, tj udale se za starije ;)
Pa ako ikada nadjes nekog, 90% su sanse da ce biti stariji. Zato pitam.

Ti rece da imas 27. Bolje ti izgledaju klinci od 20 nego oni tvojih godina?
dale cooper

#652 Re: Zene nakon 25

Post by dale cooper »

Da sam žensko, život sa mačkama i pletenje bi mi izgledalo kao jackpot spram stvari i stavova
koje pojedini ovdje iznose. :zzzz:
Arii

#653 Re: Zene nakon 25

Post by Arii »

Gabrielo wrote:
Arii wrote:
Gabrielo wrote:
Zbog cega onda zene puno cesce zavrse sa starijim, ne mladjim?
Sto ovdje to pitanje postavljas? Ovdje nijedna nije "zavrsila" :D, odkud ja to da znam kad nisam u toj situaciji, ne mogu pricati o necemu o cemu ne znam (kad bi barem pola ovdje isto ovako postupalo...), postavi pitanje osobama koje su kompetentne za to, tj zenama koje su zavrsile, tj udale se za starije ;)
Pa ako ikada nadjes nekog, 90% su sanse da ce biti stariji. Zato pitam.
Ti rece da imas 27. Bolje ti izgledaju klinci od 20
nego oni tvojih godina?

Posto prorices sudbinu, Bgt reci mi sta me jos ceka, da ne nagadjam sta ce da me snadje :D

Avaj, ako se.muskarac, isto tako i zena, zapusti u bilo koji godinama moze izgledati u najmanju ruku nezdravo, kao npr pivski stomak koji dodje s godinama. Ili nabaci koji kg viska jer misli da je to zenama sexy, naravno da ce u takvim situacijama momak od 20 koji drzi do sebe ljepse da izgleda. Isto mogu reci I za zene
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#654 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

Arii wrote:
U tom slucaju imate veliki izbor buducih, sretno ;), da im/vam zauvijek traje njihova mladost i ljepota :D
Hvala ti. Izbor svake godine sve veci i veci 8-)
Arii

#655 Re: Zene nakon 25

Post by Arii »

_BataZiv_0809 wrote:
Arii wrote:
U tom slucaju imate veliki izbor buducih, sretno ;), da im/vam zauvijek traje njihova mladost i ljepota :D
Pa sto si jos nezenja :D
Gabrielo

#656 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

Arii wrote: Posto prorices sudbinu, Bgt reci mi sta me jos ceka, da ne nagadjam sta ce da me snadje :D

Avaj, ako se.muskarac, isto tako i zena, zapusti u bilo koji godinama moze izgledati u najmanju ruku nezdravo, kao npr pivski stomak koji dodje s godinama. Ili nabaci koji kg viska jer misli da je to zenama sexy, naravno da ce u takvim situacijama momak od 20 koji drzi do sebe ljepse da izgleda. Isto mogu reci I za zene
Nije svaki od 27 zapusten sa stomakom i nije svaki od 20 istreniran. Govorimo o prosjeku. Eto sad odgovori.
nightvision

#657 Re: Zene nakon 25

Post by nightvision »

Bloody wrote: Vi mene uopste ozbiljno ne shvaCate, ja cu okoncati ovaj besmisleni zivot, tja-sta mi drugo preostaje? samo sto nisam zagazila u 26. :(

:lol:

Ljudi---odvadite malo Boga vam :-) Stvarno pretjerujete i generalizirate. A toj drugarici sto taktizira?-sretno.
SVacamo mi tebe savrseno dobro. Imas godine koje su za zenu idealne za stupanje u brak, ali sto duze budes cekala imaces vise problema sa pronalaskom partnera zbog sve manje potencijalnih kandidata. Sexualna privlacnost je osnov za dobru i zdravu vezu. Nisu to muskarci izmislili vec evolucija. Moj muski mozak funkcionira onako kako je evolucija to predvidila i ne pada mi na pamet da ti se zato pravdam niti se osvrcem na bezpotrebne, bezpredmetne i besmislene kritike na tu temu. Ja sam musko i imam namjeru to i ostati svidjelo se to ili ne nekome poput tebe.
Arii

#658 Re: Zene nakon 25

Post by Arii »

Gabrielo wrote:
Arii wrote: Posto prorices sudbinu, Bgt reci mi sta me jos ceka, da ne nagadjam sta ce da me snadje :D

Nije svaki od 27 zapusten sa stomakom i nije svaki od 20 istreniran. Govorimo o prosjeku. Eto sad odgovori.
Ja to nisam niti rekla, to je zaista tako, nije niti svako 20-godisnjakinja lijepa I zgodna, govorim o prosjeku
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#659 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

Arii wrote:
Uzivam u isprobavanju :per:
Gabrielo

#660 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

_BataZiv_0809 wrote:
Arii wrote:
Samo nemoj pretjerati. I nama se nakon cetrdesete smanjuje izbor. :zoka:
Gabrielo

#661 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

Arii wrote:
Gabrielo wrote:

Ja to nisam niti rekla, to je zaista tako, nije niti svako 20-godisnjakinja lijepa I zgodna, govorim o prosjeku
Hajde da ti pojednostavim.
Imamo primjer jedne od 20 i druge od 27 godine. Obje vode racuna o izgledu i vjezbaju. Biram ovu od 20.
Isti primjer imamo god dva muskarca. Brinu o izgledu i vjezbaju. Biras ovog od 20 ili od 27?
Arii

#662 Re: Zene nakon 25

Post by Arii »

_BataZiv_0809 wrote:
Arii wrote:
Uzivam u isprobavanju :per:
Ahaha, jadne one, samo ih isprobavaju, dok se udaju vec ih svi isprobali haha
KPNCTNJAH

#663 Re: Zene nakon 25

Post by KPNCTNJAH »

_BataZiv_0809 wrote:
Ljepota i mladost udaju zenu. Uvijek bilo ;-)
Kad vidim ove danasnje od dvadesetak godina, puno su mi draze one 25-30 :mrgreen: ako vec pricamo o nekoj ozbiljnijoj vezi ili braku... sta imam od njene mladosti i ljepote ako ce napraviti 400 selfija u toku dana, a nemas o cemu pametnom s njom progovoriti... a i skuplje su za odrzavati ove do 23, ako su vec izgledom iznad prosjeka :mrgreen:

Pisu se gluposti uveliko s obje strane, a frca na sve strane od frustracija, pa se pokusava uvrijediti sto bolje druga strana da bi se na trenutak bolje osjecali... prosjecan forumas nece naci tu neku prelijepu od 22, kao sto ni prosjecna forumasica ne moze imati nekog momka o kakvom mastaju u postovima...

Vrijeme je da se ovo zakljuca.. koja je ono magicna rijec za zakljucavanje tema na Lj&S... a jah... PITA :mrgreen:
annoy

#664 Re: Zene nakon 25

Post by annoy »

dale cooper wrote:Da sam žensko, život sa mačkama i pletenje bi mi izgledalo kao jackpot spram stvari i stavova
koje pojedini ovdje iznose. :zzzz:
:D

Osjećam da se posjedovanje mačke nepravedno stigmatizira :oops:
Arii

#665 Re: Zene nakon 25

Post by Arii »

@ gabrielo, odkud ja da to znam kad nisam bila u toj situaciji. I ne mogu tako birati, ko da kupujem nesto, to zavisi od mog osjecaja u vezi te osobe, ostale stvari poput god I sl meni su nebitne :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#666 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

Arii wrote: Ahaha, jadne one, samo ih isprobavaju, dok se udaju vec ih svi isprobali haha
Moje djevojke nikad nisu jadne :maca:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#667 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

Gabrielo wrote:
O tome cu misliti za 10 godina :lol:
KPNCTNJAH

#668 Re: Zene nakon 25

Post by KPNCTNJAH »

Gabrielo wrote: Hajde da ti pojednostavim.
Imamo primjer jedne od 20 i druge od 27 godine. Obje vode racuna o izgledu i vjezbaju. Biram ovu od 20.
Isti primjer imamo god dva muskarca. Brinu o izgledu i vjezbaju. Biras ovog od 20 ili od 27?
Pa ako su godine i izgled jedino sto ti je bitno, onda svakako jos nisi za brak, ganjaj i ti karijeru.. trazi se k'o pojedine forumasice :mrgreen:
prog321

#669 Re: Zene nakon 25

Post by prog321 »

_Gabrielo wrote:
Ako se do tad nisi financijski ostvario. Ako jesi onda je samo nebo granica. :-D
annoy

#670 Re: Zene nakon 25

Post by annoy »

KPNCTNJAH wrote:
Pa ako su godine i izgled jedino sto ti je bitno, onda svakako jos nisi za brak, ganjaj i ti karijeru.. trazi se k'o pojedine forumasice :mrgreen:
Bože tebe, pa ne ulaziš u brak s nekim zbog njegove osobnosti :roll: :D
Bloody

#671 Re: Zene nakon 25

Post by Bloody »

nightvision wrote:
Bloody wrote: Vi mene uopste ozbiljno ne shvaCate, ja cu okoncati ovaj besmisleni zivot, tja-sta mi drugo preostaje? samo sto nisam zagazila u 26. :(

:lol:

Ljudi---odvadite malo Boga vam :-) Stvarno pretjerujete i generalizirate. A toj drugarici sto taktizira?-sretno.
SVacamo mi tebe savrseno dobro. Imas godine koje su za zenu idealne za stupanje u brak, ali sto duze budes cekala imaces vise problema sa pronalaskom partnera zbog sve manje potencijalnih kandidata. Sexualna privlacnost je osnov za dobru i zdravu vezu. Nisu to muskarci izmislili vec evolucija. Moj muski mozak funkcionira onako kako je evolucija to predvidila i ne pada mi na pamet da ti se zato pravdam niti se osvrcem na bezpotrebne, bezpredmetne i besmislene kritike na tu temu. Ja sam musko i imam namjeru to i ostati svidjelo se to ili ne nekome poput tebe.

Ja kazala da odvadis(te),ti se nasao prozvanim,zbilja ne znam zasto.Nemam namjeru da se prepirem,post sam napisala jer mislim da pretjerujete.
madner

#672 Re: Zene nakon 25

Post by madner »

Nego kada se vec hvalis ovim oglasom, sto nisi napisala koliko ima kvadrata ta nepokretna imovina? :D
MedenoSrce

#673 Re: Zene nakon 25

Post by MedenoSrce »

Gabrielo

#674 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

KPNCTNJAH wrote:
Gabrielo wrote: Hajde da ti pojednostavim.
Sta mi treba biti bitno ako ne to?
nightvision

#675 Re: Zene nakon 25

Post by nightvision »

Bloody wrote: Ja kazala da odvadis(te),ti se nasao prozvanim,zbilja ne znam zasto.Nemam namjeru da se prepirem,post sam napisala jer mislim da pretjerujete.
'Ebo ga ti, razmijenili smo misljenja qotanjem i sad sam se ja prepoznao? Hajd dobro... Slazem se da se pretjeruje, trebala bi tema biti bar 30+ da budemo realni ali isto tako realnost je da starija cura ima manje izbora i vise problema u trazenju partnera u onosu na muskarce istih godina a pojedine zene se bespotrebno i uzaludno napinju dokazujuci da to nije tako.
Post Reply