Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gabrielo wrote:
Zbog cega onda zene puno cesce zavrse sa starijim, ne mladjim?
Sto ovdje to pitanje postavljas? Ovdje nijedna nije "zavrsila" , odkud ja to da znam kad nisam u toj situaciji, ne mogu pricati o necemu o cemu ne znam (kad bi barem pola ovdje isto ovako postupalo...), postavi pitanje osobama koje su kompetentne za to, tj zenama koje su zavrsile, tj udale se za starije
Pa ako ikada nadjes nekog, 90% su sanse da ce biti stariji. Zato pitam.
Ti rece da imas 27. Bolje ti izgledaju klinci od 20 nego oni tvojih godina?
Gabrielo wrote:
Zbog cega onda zene puno cesce zavrse sa starijim, ne mladjim?
Sto ovdje to pitanje postavljas? Ovdje nijedna nije "zavrsila" , odkud ja to da znam kad nisam u toj situaciji, ne mogu pricati o necemu o cemu ne znam (kad bi barem pola ovdje isto ovako postupalo...), postavi pitanje osobama koje su kompetentne za to, tj zenama koje su zavrsile, tj udale se za starije
Pa ako ikada nadjes nekog, 90% su sanse da ce biti stariji. Zato pitam.
Ti rece da imas 27. Bolje ti izgledaju klinci od 20
nego oni tvojih godina?
Posto prorices sudbinu, Bgt reci mi sta me jos ceka, da ne nagadjam sta ce da me snadje
Avaj, ako se.muskarac, isto tako i zena, zapusti u bilo koji godinama moze izgledati u najmanju ruku nezdravo, kao npr pivski stomak koji dodje s godinama. Ili nabaci koji kg viska jer misli da je to zenama sexy, naravno da ce u takvim situacijama momak od 20 koji drzi do sebe ljepse da izgleda. Isto mogu reci I za zene
Arii wrote:
Posto prorices sudbinu, Bgt reci mi sta me jos ceka, da ne nagadjam sta ce da me snadje
Avaj, ako se.muskarac, isto tako i zena, zapusti u bilo koji godinama moze izgledati u najmanju ruku nezdravo, kao npr pivski stomak koji dodje s godinama. Ili nabaci koji kg viska jer misli da je to zenama sexy, naravno da ce u takvim situacijama momak od 20 koji drzi do sebe ljepse da izgleda. Isto mogu reci I za zene
Nije svaki od 27 zapusten sa stomakom i nije svaki od 20 istreniran. Govorimo o prosjeku. Eto sad odgovori.
Bloody wrote:
Vi mene uopste ozbiljno ne shvaCate, ja cu okoncati ovaj besmisleni zivot, tja-sta mi drugo preostaje? samo sto nisam zagazila u 26.
Ljudi---odvadite malo Boga vam Stvarno pretjerujete i generalizirate. A toj drugarici sto taktizira?-sretno.
SVacamo mi tebe savrseno dobro. Imas godine koje su za zenu idealne za stupanje u brak, ali sto duze budes cekala imaces vise problema sa pronalaskom partnera zbog sve manje potencijalnih kandidata. Sexualna privlacnost je osnov za dobru i zdravu vezu. Nisu to muskarci izmislili vec evolucija. Moj muski mozak funkcionira onako kako je evolucija to predvidila i ne pada mi na pamet da ti se zato pravdam niti se osvrcem na bezpotrebne, bezpredmetne i besmislene kritike na tu temu. Ja sam musko i imam namjeru to i ostati svidjelo se to ili ne nekome poput tebe.
Arii wrote:
Nije svaki od 27 zapusten sa stomakom i nije svaki od 20 istreniran. Govorimo o prosjeku. Eto sad odgovori.
Ja to nisam niti rekla, to je zaista tako, nije niti svako 20-godisnjakinja lijepa I zgodna, govorim o prosjeku
Arii wrote:
Ja to nisam niti rekla, to je zaista tako, nije niti svako 20-godisnjakinja lijepa I zgodna, govorim o prosjeku
Hajde da ti pojednostavim.
Imamo primjer jedne od 20 i druge od 27 godine. Obje vode racuna o izgledu i vjezbaju. Biram ovu od 20.
Isti primjer imamo god dva muskarca. Brinu o izgledu i vjezbaju. Biras ovog od 20 ili od 27?
_BataZiv_0809 wrote:
Ljepota i mladost udaju zenu. Uvijek bilo
Kad vidim ove danasnje od dvadesetak godina, puno su mi draze one 25-30 ako vec pricamo o nekoj ozbiljnijoj vezi ili braku... sta imam od njene mladosti i ljepote ako ce napraviti 400 selfija u toku dana, a nemas o cemu pametnom s njom progovoriti... a i skuplje su za odrzavati ove do 23, ako su vec izgledom iznad prosjeka
Pisu se gluposti uveliko s obje strane, a frca na sve strane od frustracija, pa se pokusava uvrijediti sto bolje druga strana da bi se na trenutak bolje osjecali... prosjecan forumas nece naci tu neku prelijepu od 22, kao sto ni prosjecna forumasica ne moze imati nekog momka o kakvom mastaju u postovima...
Vrijeme je da se ovo zakljuca.. koja je ono magicna rijec za zakljucavanje tema na Lj&S... a jah... PITA
@ gabrielo, odkud ja da to znam kad nisam bila u toj situaciji. I ne mogu tako birati, ko da kupujem nesto, to zavisi od mog osjecaja u vezi te osobe, ostale stvari poput god I sl meni su nebitne
Gabrielo wrote:
Imamo primjer jedne od 20 i druge od 27 godine. Obje vode racuna o izgledu i vjezbaju. Biram ovu od 20.
Isti primjer imamo god dva muskarca. Brinu o izgledu i vjezbaju. Biras ovog od 20 ili od 27?
Pa ako su godine i izgled jedino sto ti je bitno, onda svakako jos nisi za brak, ganjaj i ti karijeru.. trazi se k'o pojedine forumasice
KPNCTNJAH wrote:
Pa ako su godine i izgled jedino sto ti je bitno, onda svakako jos nisi za brak, ganjaj i ti karijeru.. trazi se k'o pojedine forumasice
Bože tebe, pa ne ulaziš u brak s nekim zbog njegove osobnosti
Bloody wrote:
Vi mene uopste ozbiljno ne shvaCate, ja cu okoncati ovaj besmisleni zivot, tja-sta mi drugo preostaje? samo sto nisam zagazila u 26.
Ljudi---odvadite malo Boga vam Stvarno pretjerujete i generalizirate. A toj drugarici sto taktizira?-sretno.
SVacamo mi tebe savrseno dobro. Imas godine koje su za zenu idealne za stupanje u brak, ali sto duze budes cekala imaces vise problema sa pronalaskom partnera zbog sve manje potencijalnih kandidata. Sexualna privlacnost je osnov za dobru i zdravu vezu. Nisu to muskarci izmislili vec evolucija. Moj muski mozak funkcionira onako kako je evolucija to predvidila i ne pada mi na pamet da ti se zato pravdam niti se osvrcem na bezpotrebne, bezpredmetne i besmislene kritike na tu temu. Ja sam musko i imam namjeru to i ostati svidjelo se to ili ne nekome poput tebe.
Ja kazala da odvadis(te),ti se nasao prozvanim,zbilja ne znam zasto.Nemam namjeru da se prepirem,post sam napisala jer mislim da pretjerujete.
Gabrielo wrote:
Bloody wrote:
Ja kazala da odvadis(te),ti se nasao prozvanim,zbilja ne znam zasto.Nemam namjeru da se prepirem,post sam napisala jer mislim da pretjerujete.
'Ebo ga ti, razmijenili smo misljenja qotanjem i sad sam se ja prepoznao? Hajd dobro... Slazem se da se pretjeruje, trebala bi tema biti bar 30+ da budemo realni ali isto tako realnost je da starija cura ima manje izbora i vise problema u trazenju partnera u onosu na muskarce istih godina a pojedine zene se bespotrebno i uzaludno napinju dokazujuci da to nije tako.